Ξύλινο σπιτάκιΙδιώτης οικοδεσπότης

Luxury Cabin με πανοραμική θέα στο γήπεδο του γκολφ.

Luxury Cabin με πανοραμική θέα στο γήπεδο του γκολφ.

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Cottage with Panoramic Views on Golf Course.

Γεύματα
Βεράντα/αίθριο
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Luxury Cabin με πανοραμική θέα στο γήπεδο του γκολφ.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 10 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Hemsedal, Buskerud
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο του Hemsedal4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Hollvin Express5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Solheisen17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκέιλο (DLD-Dagali)99 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

3 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Luxury Cabin με πανοραμική θέα στο γήπεδο του γκολφ.

Μεγάλη πολυτελή εξοχική κατοικία με πανοραμική θέα. Πολυτελής κατοικία με όλες τις ανέσεις στο Golf Alpin στο Χεμσεντάλ (650 m). Ένα φανταστικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές ή γεγονότα. Τέσσερα δωμάτια μοιράζονται σε 1etase και πατάρι. Δύο μπάνια. Ιδανικό για μέχρι δύο οικογένειες. Υπάρχουν δύο διπλά κρεβάτια και έξι μονά κρεβάτια. Συνολικά 10 κλίνες. Τηλεόραση στο σαλόνι και πατάρι.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο: πεζοπορία, ποδηλασία, Fjord παρατήρηση, γκολφ, ψάρεμα σε λίμνες ή την αλιεία ποτάμι, αναρρίχηση, μηχανοκίνητα σπορ. Κάντε μια βουτιά στο ποτάμι ή ένα μπάνιο στο Tropicana στο Pers Hotel. Τέσσερις παίκτες δικαιώματα στη μισή τιμή στο γήπεδο του γκολφ που περιλαμβάνονται στο ενοίκιο. Ακίνητα συνορεύει με την τρύπα 7.

Χειμερινές δραστηριότητες: Καλλωπισμένο διαδρομές cross-country από την καμπίνα που πηγαίνει γύρω από το Golf Alpin και στο δίκτυο κομμάτι για να Χεμσεντάλ και Gol.
Αυτό παρέχει μιλίων από καλλωπισμένο μονοπάτια, 10 λεπτά για να Gravset σκι γήπεδο με μιλίων από καλλωπισμένο μονοπάτια σκι, φωτιζόμενα σε 3,5 και 8 χλμ.
15 λεπτά με το αυτοκίνητο για να Χεμσεντάλ, τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Νορβηγίας. Έλκηθρο τρέχει και πίστα σκι για παιδιά στο ακίνητο.
Υπάρχει ένας δρόμος προς το καταφύγιο που οργώνεται όλο το χειμώνα.

Παρακαλούμε να φέρετε: παπλωματοθήκες, μαξιλαροθήκες, σεντόνια και πετσέτες.
Η ηλεκτρική ενέργεια που περιλαμβάνονται στο ενοίκιο.
Ελάχιστο όριο ηλικίας για την ενοικίαση της καμπίνας είναι 25 έτη.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ (
Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να πάει πεζοπορία στη Νορβηγία, ήρθε να Χεμσεντάλ!
Hemsedal έχει πολλά όμορφα πεζοπορία για όλα τα επίπεδα. Οι εκδρομές είναι καλά σήμανση.
Μπορούμε να προσφέρουμε 41 σήμανση διαδρομών με εκπληκτική θέα στο συγκλονιστικό τοπίο. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρει το πρόγραμμα «Top 20». Αυτό το πρόγραμμα σας καθοδηγεί σε 20 διαφορετικές κορυφές σε Χεμσεντάλ με υψόμετρα μεταξύ 804 m και 1.920 m (κέντρο βρίσκεται 625 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας).
Top 20 Χεμσεντάλ τα είκοσι σημειώνονται και βαθμολογούνται βόλτες σε βουνοκορφές στην Hemsedal.

Περίπατοι ποικίλουν σε δυσκολία και το μήκος του ευκολότερος, όπου μπορεί να πιεστεί καροτσάκια, με πιο απότομη και πιο απαιτητική. Ο ευκολότερος περιηγήσεις είναι καλά σήμανση, ενώ οι οδικές περιγραφή για τις πιο απαιτητικές διαδρομές διατηρούνται στο ελάχιστο. Χεμσεντάλ διαθέτει συνολικά 210 χιλιόμετρα σηματοδοτημένα μονοπάτια πεζοπορίας και κορυφές.

Τα τέσσερα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας είναι:
- Πράσινο - Πολύ εύκολο
- Μπλε - Single
- Κόκκινο - Πιο απαιτητικές
- Μαύρο - Απαίτηση
Σας προτείνουμε την αγορά ενός Χεμσεντάλ χάρτη για τις πιο απαιτητικές διαδρομές.
Βρείτε χάρτες με περιγραφές, τα επίπεδα και gpxfiles από τη λήψη του
Αναζήτηση Χεμσεντάλ ή ΤΚ 3560.
Εδώ είναι ένα pdf με το Top 20 και QR κωδικούς για όλες τις εκδρομές.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ (
Hemsedal βρίσκεται στη μέση της νότιας Νορβηγίας, μεταξύ Όσλο και Μπέργκεν. Αυτό είναι ένας ιδανικός προορισμός για εξορμήσεις στο διάσημο Sognefjord κάνει, πεντάγραμμο εκκλησίες, Hallingdal και πολλά άλλα.

Εντός ενός ή δύο ώρες με το αυτοκίνητο θα σας μεταφέρει σε μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα?
- Hardangervidda
- Sognefjord, το μεγαλύτερο φιόρδ του κόσμου με τα πεντάγραμμο εκκλησίες, Flåmsbanen και περισσότερα
- Jotunheimen

Γίνετε μέλος της UNESCO φιόρδ κρουαζιέρα και να δείτε ένα από τα ωραιότερα και πιο δημοφιλή φιορδ της Νορβηγίας. Αυτό είναι ένα συνδυασμένο ταξίδι μετ 'επιστροφής με πλοίο, λεωφορείο και έχει πολλές καθημερινές πτήσεις μεταξύ Flam και Gudvangen. Flam είναι 1,5 ώρες με το αυτοκίνητο από Hemsedal.
σεζόν:
Φθινόπωρο, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Χειμώνας
συμμετοχή:
15 λεπτά πριν την αναχώρηση!
αναχώρηση από
Flam ή Gudvangen
ημέρες:
όλες τις ημέρες
Η στενή και θεαματική Nærøyfjorden περιβάλλεται από απόκρημνα βουνά με χιονισμένες κορυφές προεξέχουν 1800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με υπερχείλιση καταρράκτη και ειδυλλιακά χωριά κατά μήκος του κόλπου.

Πρόκειται για μια περιοχή που θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα φιόρδ τοπίο στον κόσμο και Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς ενός UNESCO.
Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε από Flam ή Gudvangen.

Flam BANA είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια τρένο στον κόσμο και ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα στη Νορβηγία. Το τρένο αναχωρεί από το τέλος του Aurlandsfjorden, ένα κέντρισμα του φιόρδ και μέχρι μεγάλα υψόμετρα στο σταθμό Mýrdal. Η διαδρομή παρουσιάζει Vestlandets όμορφη φύση στα καλύτερά της.

σεζόν:
Φθινόπωρο, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Χειμώνας
Η ώρα είναι:
Πολλές αναχωρήσεις καθημερινά
αναχώρηση από
σταθμό Flam
διαθεσιμότητα
Κατάλληλο για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου
ημέρες:
όλες τις ημέρες
Κατά τη διάρκεια ένα μικρό χρονικό διάστημα το τρένο σας μεταφέρει από το επίπεδο της θάλασσας στο Sognefjord στο Flam στο σταθμό του βουνού σε Myrdal σε Hardangervidda, 867 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Flam Railway είναι μια από τις πιο απότομες σιδηροδρόμων στον κόσμο σε τακτική σιδηροδρομικές γραμμές, όπου σχεδόν το 80% του μήκους έχει κλίση 5,5%. Το ταξίδι με το τρένο περνάει μέσα από ένα μαγευτικό τοπίο, το παρελθόν Rallarvegen, απόκρημνων βράχων, καταρράκτες, μέσα από 20 σήραγγες και προσφέρει τόσες πολλές απόψεις ότι πολλοί αισθάνονται σαν να ταξιδεύουν πολλές φορές πάνω και κάτω ανάμεσα στα βουνά και στα φιόρδ.

National Geographic Magazine Traveler έχει ονομάσει Flåmsbana ένα από τα ταξίδια του τρένου top 10 στην Ευρώπη, ενώ το Lonely Planet Traveler το 2014 έχει τεντωθεί ακόμη περισσότερο και το όνομα Flåmsbana καλύτερα με το τρένο του κόσμου!

ΑΛΙΕΙΑΣ & Fly (
Καλοκαίρι στην Hemsedal είναι ένας παράδεισος για τον αθλητισμό ψαρά, με μακριά, ορμητικά ποτάμια και πολλές ορεινές λίμνες. Ποτάμια και λίμνες είναι πεντακάθαρα και έχουν άγριας πέστροφας στην ακμή τους.
Ο κύριος ποταμός της Χεμσεντάλ, Hemsila, είναι ένα από τα καλύτερα αλιεία μυγών ποταμών στη Νορβηγία. Μια πραγματική πρόκληση για τον έμπειρο μύγα ψαράς!
Η εποχή για ψάρεμα στην Hemsedal είναι από 29 Μαΐου έως 20 Σεπτεμβρίου. Hemsila και Grøndøla ποτάμια είναι δύο από τα καλύτερα ποτάμια πέστροφας της Νορβηγίας.
Μπορείτε να περιμένετε πέστροφα από 500 γραμμάρια έως 2 κιλά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για

Hemsedal GolfAlpin
Χεμσεντάλ Golf Resort βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Gol, στην εθνική οδό 52, 17 χλμ από Χεμσεντάλ και 15 χλμ από την Gol.
Η καταθέσει βρίσκεται στην οπή 7.
Είναι το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών στις περιοχές Hallingdal, Valdres και Nore και Uvdal, και ένα πολυ χώρος για πεζοπορία, ποδηλασία και επίσης ένα σημείο εκκίνησης για σκι το χειμώνα.
Το έδαφος και το κλίμα είναι ευγενικοί από ό, τι τα τυπικά ψηλά βουνά της Hemsedal. Το Golf Resort περιβάλλεται από όμορφα ψηλά πεύκα, γραφικές λίμνες και βάλτους, που μια συναρπαστική γήπεδο γκολφ κάνει.
Αν δεν έχετε δοκιμάσει γκολφ πριν ή δεν έχει εγκριθεί ως παίκτης, είστε ευπρόσδεκτοι να Hemsedal Golf Alpin!

Ώρες Περίοδος / Εγκαίνια: Μάιος έως Οκτώβριος
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 μέχρι τις 18:00
Σάββατο 09,00 με 16,00
Κυριακή 10,00 - 16,00

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ / ορεινή ποδηλασία (
Hemsedal είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πολλές μεγάλες ποδηλασία.
Οι διαδρομές είναι ποικίλες και περνά μέσα από πανέμορφα τοπία με άγρια, επιβλητικά βουνά και κοιλάδες

Οι 21 ταξινομημένες και σήμανση διαδρομών, προσφέρει προκλήσεις για όλα τα επίπεδα, από την εύκολη και σύντομα ταξίδια σε δύσκολες πεζοπορίες ημέρα.
Σε Χεμσεντάλ μπορείτε να πάρετε ένα τελεφερίκ μέχρι 1100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και να το δοκιμάσετε διασκέδαση κάτω από το λόφο πάρκο ή βόλτα περαιτέρω στα βουνά. Στην κορυφή του αναβατήρα, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα στο βουνό Cafe για ένα ωραίο βάφλα και ποτό.
Hemsedal έχει μια καλή υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων με τα ποδήλατα κατάβασης, ποδήλατα βουνού και ποδήλατα touring.

δραστηριότητες ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ / Rope (
Η αναρρίχηση είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα, προσφέροντας δράση, αδρεναλίνη, τον ιδρώτα και το γέλιο τόσο για τους έμπειρους ορειβάτες και τους αρχάριους.
Τα βουνά της Hemsedal είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την αναρρίχηση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όλα τα επίπεδα της αναρρίχησης δεξιοτήτων.

Ιππασία
RI στα όμορφα δάση και ορεινό ανάγλυφο.
Οι εκδρομές θα πρέπει να προσαρμοστεί εμπειρία και την ικανότητα ιππείς του. Εκπαιδευμένα άλογα για αρχάριους και έμπειρους αναβάτες

Hemsedal (

Hemsedal προσφέρει υπέροχη σκι και snowboard εμπειρίες με 49 πίστες, 20 ανελκυστήρες, τα πάρκα εδάφους, skicrossarena και χώρο για μεγάλα παιδιά.
Hemsedal έχει μεγάλη ποικιλία σε δυσχερή θέση. Εδώ, τα δύο παιδιά και ενήλικες, έμπειρους και αρχάριους ευδοκιμήσουν. Hemsedal έχει επίσης αρκετά διαφορετικούς χώρους, όπως πάρκα και παγοδρόμιο, σκι και Παίζοντας στο χιόνι για όλη την οικογένεια.
Hemsedal έχει χειμώνα Norways υψηλότερη διαμορφωμένες χιονοδρομικές πίστες με Totten του 1450 masl, Hamar σε 1.349 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και Roni 1250 m.
Hemsedal είναι ανοιχτό καθημερινά από τα μέσα Νοεμβρίου έως την 1η Μαΐου

Cross country / βουνό Σταυρού ()

Hemsedal έχει θαυμάσιες ευκαιρίες για cross-country σκι στο δάσος, κάτω κοιλάδα και το βουνό, συνολικά 250 χλμ πίστες!

140 χλμ πίστες μηχανής στρώνονται καθημερινά.
110 χιλιόμετρα μονοπάτια του βουνού είναι το κεντρί και το μηχάνημα καλλωπισμένο από σταθερό καιρό καλό, το αργότερο, από την εβδομάδα 7.
Beihovdløypa σε Holdeskaret οδηγείται νωρίτερα, περίπου από τα Σαββατοκύριακα Ιανουάριο από τη χειμερινή περίοδο.

Διαχειριστής καταλύματος

Vibeke Toft Larsen
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 12:30 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hemsedal

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Hemsedal) βρίσκεται στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Guild Hall Oset Hoyfjellshotell και Watermills at Leine Creek, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο του Hemsedal και Holderskarheisen. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση, Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Tindeheisen - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο του Hemsedal - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Hollvin Express - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Totten 2 - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Solheisen - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Gol: 32 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hemsedal Café - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Kroken Bar & Bistro - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Elgen - 2 λεπτά με τα πόδια
  • O'Learys Hemsedal - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Peppes Pizza - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Carl K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful house
Returning for the second time to this absolute gem. The house is modern, yet traditional-looking and has everything a family needs for a relaxing holiday. Spacious and with ample room for the larger family. Three bedrooms and a loft with a total of 10 beds. Surroundings are beautiful and location is perfect for both summer and winter.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Nadine S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Urlaub in Norwegen
Wir waren das erste Mal in Norwegen und wir haben trotz des wechselhaften Wetters eine sehr schöne Zeit in dem gemütlichen Ferienhaus verbracht.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Jim C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Very nice stay
We only stayed one night but really enjoyed the location and house. The kitchen is very well equipped and everything was in good condition.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Thorsten Q., Münster

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing cabin in a wonderful location
The cabin is fantastic, and the surrounding area beautiful. This is much better than any hotel or appartement, as it's full of lovely details and atmosphere. There is a washing machine, plus fast internet and a large TV in the cabin, plus a fully equipped kitchen. Everything is very clean, and there is ample of space. Ideal for hiking in summer and skiing in winter. Cannot recommend this higly enough - it's simply amazing. The only issue is finding it on the golf course, as there are several similar looking cabins there. However, the owner sent me a gps file to find it, and after a bit of searching, we found this gem.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Ludmilla H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbar
Es war alles wunderbar. Wir haben den Aufenthalt sehr genossen. Das Haus ist viel schöner als auf den Fotos, stilvoll eingerichtet.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Vibeke Toft Larsen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες