Ιδιώτης οικοδεσπότης

Alberta Arts Tiny Κόκκινο Gem

Alberta Arts Tiny Κόκκινο Gem

Συλλογή φωτογραφιών για Two Rivers Tiny Red Gem

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εστιατόριο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Alberta Arts Tiny Κόκκινο Gem

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
portland, OR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔρόμος Alberta Street6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Όρεγκον9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Moda Center10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Όρεγκον (PDX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ)15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Alberta Arts Tiny Κόκκινο Gem

ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΕΜ
ΣΤΗΝ CONCORDIA ALBERTA ARTS

Υπνοδωμάτιο - 1 κρεβάτι queen size
Κοινά διαστήματα -1 καναπέ-κρεβάτι
τραπέζι κουζίνας τέσσερα σκαμπό, μικρή κουζίνα με πιάτα
Ένα μπάνιο
Δωρεάν χρήση μέχρι 4 ποδηλάτων
Τηλεόραση με ταινίες και ROKU

Το Concordia Gem είναι ένα νεόκτιστο μοντέρνο πάρκο για την κλασική μονάδα της μητέρας, το οποίο θα σας προσφέρει μια πολυτελή, προσωπική και οικονομική εναλλακτική λύση για τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο / μοτέλ στην πόλη. Είναι φωλιασμένο σε έναν ήσυχο δρόμο που στεγάζει τους κατοίκους. Προσφέρουμε ένα νεόκτιστο όμορφο, πολύ ευρύχωρο ψηλό οροπέδιο, χωρητικότητας 400 τετραγωνικών μέτρων. Έχετε τη δική σας είσοδο σε μια ιδιωτική αυλή.
Το Gem βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής ιστορικών περιοχών Alberta Arts και προσφέρει σίγουρα μια μοναδική εμπειρία στο σχεδιασμό, την αποδοτική στέγαση και τη βολική πρόσβαση σε μερικά από τα πιο ζεστά σημεία του Πόρτλαντ, λίγα βήματα μακριά από διάφορα εστιατόρια, φυσικά καταστήματα τροφίμων, γιόγκα, μασάζ στούντιο κ.λπ. Μπορείτε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο, αν και ένα από τα πολλά όμορφα πάρκα ή τους κοινοτικούς κήπους μας. Υπάρχουν επίσης γραμμές λεωφορείων μέσα σε λίγα τετράγωνα με τα πόδια που σας μεταφέρουν σε όλη την πόλη ή νοικιάσετε αυτοκίνητο για να πάτε. Αγαπάμε τη γειτονιά μας για να προσφέρουμε την ποικιλομορφία όλων αυτών των πραγμάτων, αλλά με την ησυχία και τη γαλήνη μιας γειτονιάς
Ο ανοιχτός, θολωτός, φωτισμένος χώρος θα κάνει το μικροσκοπικό σπίτι να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε αν επισκέπτεστε PDX για λίγες μέρες ή για παρατεταμένη διαμονή.
Όπου είναι δυνατόν, έχουμε αναγεννηθεί, επανατοποθετηθεί, ανακυκλωθεί, & ανακυκλώσει αντικείμενα & υλικά και ενσωματώσαμε τα στο σχεδιασμό και τη λειτουργία του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου.
Θέλαμε το αυτόνομο κτίριο να είναι ένα ήρεμο, διαλογιστικό, αποτελεσματικό, φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον που συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα στο 400 τετραγωνικό του αποτύπωμα με θολωτές οροφές 18 ποδιών και ιδιωτικό λουτρό συνδυάζοντας για να κάνουν το χώρο να αισθάνεται και να λειτουργεί με άνεση.
Το κόσμημα μοιράζεται έναν κήπο (με εμάς και μερικούς άλλους ενοικιαστές) με πολλά μπαμπού σκισίματα στο αεράκι, ένα έθιμο φωτιά λάκκο και πλήρως διαμορφωμένο χώρο αυλή. Ιδανικό για να αντανακλά, να bbq'ing, να διαβάζει, να χαλαρώνει, να ευχαριστεί την ώρα ή οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας.

Πρόσβαση επισκεπτών
-Το entry-blockbox επιτρέπει την εύκολη παραλαβή / check-out 24 ωρών, στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα σας στείλουμε τον κωδικό κατά την άφιξη. Θα έχετε πλήρη ιδιωτική πρόσβαση στη μονάδα που νοικιάσατε και στους χώρους της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων βεράντες και κήπο.
Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
-Είμαστε απλά ένα τηλεφώνημα / email / κείμενο μακριά! Τα κείμενα προτιμώνται και τους απαντάμε αμέσως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα ιστότοπου καθώς αυτά ωθούνται και ως email. Είμαστε αρκετά μακριά και θα σας αφήσουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας ως επί το πλείστον. Ζούμε στις εγκαταστάσεις.

Τριγυρίζω
Εύκολο να περπατήσετε, ποδήλατο, να πάρετε το λεωφορείο από αυτή τη θέση Πρόσβαση με αυτοκινητόδρομο από I-5 πρόσβαση μέσω Alberta St ή killingsworth Έξοδος.
Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε
• Σόμπα κουζίνας, μαγειρικά σκεύη και σκεύη - αρκετά για να ζεστάνετε ένα γεύμα ή να προετοιμάζετε ένα απλό. Τοστιέρα, μπλέντερ & μικροκυμάτων. Υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές εστιατόρια σε κοντινή απόσταση - νομίζουμε ότι θα τους απολαύσετε περισσότερο από το μαγείρεμα στο εξοχικό σπίτι - αλλά η μικρή κουζίνα θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε απλά γεύματα αν θέλετε να μείνετε και να τρώτε.
• Κοινόχρηστο υπαίθριο καθιστικό με αίθριο
• Στρώμα μεγέθους queen size αφρού μνήμης στο υπνοδωμάτιο. Ξεδιπλώστε το καναπέ κρεβάτι (επιπλέον χρέωση για επιπλέον επισκέπτες άνω των 2 ετών). Αν και είναι ένα στούντιο, έτσι δεν υπάρχει διαχωρισμός τοίχων, αλλά μια ελαφριά κουρτίνα.
• Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο
• Οι θερμοσίφωνες Cadet ενεργειακά αποδοτικές
• Γκριλ με κάρβουνο έτοιμο προς πυρκαγιά, πυρκαγιά (μοιράζεται και πρέπει να αποκτήσετε δικό σας ξύλο / ξυλάνθρακα)
-TV κ.λπ.: Έχουμε ένα dvd και VHS player καθώς και πολλές ταινίες βιβλιοθηκών σαν ένα κουτί ROKU για το netflix και οποιοδήποτε σταθμό θέλετε να παρακολουθήσετε. Ίσως διαβάσετε ένα καλό βιβλίο από την βιβλιοθήκη που διαθέτουμε;
Διαθέτουμε πολυάριθμα ενημερωτικά περιοδικά και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές γειτονιάς Portland, καθώς και ένα βιβλιοθήκη και παιχνίδια.
• Άνετο πάρκινγκ στο δρόμο και είσοδος δρομολογίου αν χρειαστεί
• Είσοδος επισκέπτη κατά μήκος της κύριας κατοικίας μέσω της πύλης
• Ποδήλατα με κλειδαριά και κράνη διαθέσιμα για χρήση

οι κανόνες του σπιτιού
-No μέρη ή γεγονότα
-Η εγγραφή είναι μετά από 4PM
-Η καπνιστή ΔΕΝ επιτρέπεται!
- Άτομα εκτός από αυτά που φιλοξενούνται στο πάρτι που αναφέρονται παραπάνω δεν επιτρέπεται να παραμείνουν διανυκτέρευση στην ιδιοκτησία. Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στην ιδιοκτησία είναι αποκλειστική ευθύνη του Guest.
-Η μονάδα είναι ιδιόκτητη και η ιδιοκτησία καταλαμβάνεται από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. οι ιδιοκτήτες δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα, τραυματισμούς ή ασθένειες που συμβαίνουν στο χώρο ή στις εγκαταστάσεις του. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι υπεύθυνοι για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων ή τιμαλφών του επισκέπτη. Αποδεχόμενη αυτή την επιφύλαξη, συμφωνείται ότι όλοι οι επισκέπτες αναλαμβάνουν ρητώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε βλάβης που προκύπτει από τη χρήση των χώρων ή από άλλους που προσκαλούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο.
-Κρατήστε το ακίνητο και όλα τα έπιπλα σε καλή κατάσταση, χρησιμοποιήστε μόνο τις συσκευές για τις προβλεπόμενες χρήσεις και ενημερώστε μας εάν κάτι δεν λειτουργεί κατά την άφιξή σας.
-Αναγνωρίστε τους γείτονες - τα σπίτια είναι κοντά σε αυτή τη γειτονιά, οπότε σκεφτείτε το επίπεδο θορύβου μετά από 9p & πριν από τις 8πμ. Εάν χρησιμοποιείτε την πυρκαγιά ή τις σχάρες ή απλά απολαμβάνετε την πίσω αυλή να είστε ενήμεροι που μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται ακριβώς δίπλα σας έχουμε αυστηρούς χρόνους γειτονιάς
-CAR SHARING: Το Portland φιλοξενεί υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων, όπως τα Zipcar, Getaround και Car2Go.
- ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Αυτοκίνητο: 15 λεπτά χωρίς κίνηση
-Ταξί: Περίπου 25 δολάρια
-AMTRAK ή GREYHOUND: Περίπου 30 λεπτά μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής MAX Yellow Line και μεταφορά στο λεωφορείο # 72.
-PARKING - Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης στους δρόμους που περιβάλλουν την ιδιοκτησία. Ο χώρος στάθμευσης δεν περιορίζεται σε οποιοδήποτε αριθμό οχημάτων, αν και προτιμάται ένα όχημα ανά κόμμα. Τα οχήματα ενδέχεται να σταθμεύουν στο δρόμο μπροστά από την κύρια κατοικία ή οπουδήποτε στη γειτονιά όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης. Οποιαδήποτε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα υπόκεινται σε ρυμούλκηση. τα εφαρμοζόμενα πρόστιμα / τέλη ρυμούλκησης είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Υπηρεσία δωματίου: Δεν υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας. Αν και στη μονάδα υπάρχουν πετσέτες και πετσέτες, η ημερήσια υπηρεσία καθαριότητας δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Σας προτείνουμε να φέρετε πετσέτες θαλάσσης. Δεν επιτρέπουμε να λαμβάνονται πετσέτες ή λευκά είδη από τις μονάδες. Το πλυντήριο ρούχων απέχει μόλις λίγα τετράγωνα μακριά.
-Το κατάλυμα είναι επιπλωμένο και περιλαμβάνει επιπλωμένο κρεβάτι queen size, καναπέ-κρεβάτι extra queen, όλα τα μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, καφετιέρα γαλλικού τύπου, κατσαρόλα με ζεστό νερό, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, μερικά καρυκεύματα, σίδερο, σιδερώστρα, τηλεόραση και dvd / vcr player.
-TAXES: Το Portland καταλαμβάνει αυτόματα τον 11. 5% τοπικό φόρο καταθέσεως που περιλαμβάνεται στις χρεώσεις σας. Αξεσουάρ βραχυπρόθεσμη ενοικίαση πόλη της Πόρτλαντ άδεια 14253624
-Δεν κρατάμε την κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστείτε, αλλά αφήνετε τα καρυκεύματα, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα απαραίτητα θα είναι εκεί έξω, μόνο τα εφοδιασμένα είδη είναι εγγυημένα και το παντοπωλείο είναι 3 τετράγωνα μακριά.
-Ρητικό συμβαλλόμενο μέρος: Το συμβαλλόμενο μέρος ενοικίασης αποτελείται από επισκέπτη και μόνο από τα πρόσωπα που αναφέρονται στην έρευνα.
-Με μέγιστη κατοχή: Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών περιορίζεται σε 3 άτομα. Μια πρόσθετη χρέωση ή $ 10 ανά
άτομο ανά διανυκτέρευση για τους επισκέπτες.
-Ο όρος της μίσθωσης αρχίζει με την ημερομηνία "Check-in" και τελειώνει με την ημερομηνία "Check-out".
-Κανόνες Κανόνες: Ο φιλοξενούμενος συμφωνεί να συμμορφώνεται πάντα με τους Κανόνες Ενοικίασης ανά πάσα στιγμή, ενώ βρίσκεται στο ακίνητο και υποχρεώνει όλα τα μέλη του συμβολαίου ενοικίασης και οποιουσδήποτε άλλους να έχουν άδεια για το ακίνητο να τηρούν τους ακόλουθους κανόνες ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκονται στο ακίνητο .
-Access: Ο επισκέπτης θα επιτρέψει την πρόσβαση ιδιοκτήτη σπιτιού στην ιδιοκτησία για σκοπούς επισκευής και επιθεώρησης. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού ασκεί το δικαίωμα πρόσβασης με εύλογο τρόπο.
-Αποστολή: Έχει καταβληθεί προκαταβολή για την κράτηση των ημερομηνιών σας. Οι κρατήσεις δεν είναι εγγυημένες χωρίς προκαταβολή. Η προκαταβολή εφαρμόζεται για τις χρεώσεις ενοικίασης και θα επιστραφεί 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση αν δεν υπάρξουν ζημιές ή υπερβολικές αναστάτωση.
- Χρέωση καθαρισμού: για κάθε διαμονή υπάρχει χρέωση καθαρισμού ανά επίσκεψη.
-PETS: επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα με τέλη καθαρισμού 50 € ανά κατοικίδιο. Δεν υπάρχουν περισσότερα από ένα σκυλιά. Πρέπει να καθαρίσετε μετά από τα κατοικίδια ζώα σας μόνοι σας στην αυλή και τυχόν χάος που κάνουν στο χώρο. Αν το ζώο καταστρέψει οποιαδήποτε περιουσία σας υποχρεούται να πληρώσει για ζημιές.
Δεν επιτρέπουμε να παραμένουν τα σκυλιά στην ιδιοκτησία μόνο αν φλοιώσουν.
-Αν οι χώροι εμφανίζονται βρώμικοι ή καταστραφεί κατά το check-in, ο επισκέπτης ενημερώνει αμέσως τον ιδιοκτήτη σπιτιού και θα φροντίσουμε να το φροντίσουμε καθώς έχουμε επαγγελματικά καθαριστικά και περιμένουμε ότι θα κάνουν τη δουλειά τους.
-Rental Rate. Η πλήρης εξόφληση των τελών οφείλεται κατά την άφιξη και καταβάλλεται μόνο μέσω ιστότοπου.
-Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν με τους όρους αυτής της βραχυπρόθεσμης σύμβασης ενοικίασης, όπως αποδεικνύεται από την αποδοχή αυτής της κράτησης.
*** Παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία αναχώρησης κατά την έξοδο από τη μονάδα που αναγράφεται στο ψυγείο για λόγους ευκολίας. Εάν ο καθαριστής μας αναφέρει τυχόν σπασμένα στοιχεία, λείπει τα κατεστραμμένα αντικείμενά μας ή διαπιστώσει ότι δεν έχετε ακολουθήσει τη διαδικασία αναχώρησης, θα μας ενημερώσουν σχετικά με το check out και μπορεί δυστυχώς να οδηγήσει σε χαμηλότερες βαθμολογίες αναθεώρησης, σε τέλη ζημιών ή και στα δύο.
Ο κύριος στόχος μας στη φιλοξενία είναι να έχετε μια εμπειρία 5 αστέρων - αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για εσάς ενώ βρίσκεστε εδώ για να διασφαλίσετε ότι - μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!
Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας στο Πόρτλαντ

Διαχειριστής καταλύματος

jen slater
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pet fees of $50 per pet with approval only two

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Smoking of any kind on property
No parties
No fire arms on property
No date changes within 30 days of arrival

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 14-253624-000-00-HO

Σχετικά με την περιοχή

Πόρτλαντ

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Βορειοανατολικό Πόρτλαντ, Πόρτλαντ). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λόιντ Σέντερ και Συνοικία Hawthorne District, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Tom McCall Waterfront Park (παραποτάμιο πάρκο) και Ιαπωνικός Κήπος Portland. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολογικός κήπος του Όρεγκον ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Moda Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
portland, OR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δρόμος Alberta Street - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Λόιντ Σέντερ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Όρεγκον - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Veterans Memorial Coliseum - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Moda Center - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union του Πόρτλαντ: 20 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός North Killingsworth: 6 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Πόρτλαντ (Pdx): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Just Bob - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Concordia Ale House - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Binks - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Alleyway Cafe & Bar - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Baerlic Brewing - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 75 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 26 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sharon W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Stay
This is a real Gem, nestled in a quiet oasis, in a walkable and beautiful neighborhood with restaurants, cafes and shops. The space has everything I needed and the sitting area is perfect for winding down after a day on the town-or a cup of morning coffee!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Beth P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Little Get Away
Wonderful 2 night get-away. Hope to return.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Suzanne P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute little house
This house had everything I needed. It was very quiet and private,too, with a lovely courtyard with a fountain!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection :)
It was perfect - will be back!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jan-Willem D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
The space and location was perfect for a quick weekend visiting family.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από jen slater

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
WE LOVE TO TRAVEL AND LOVE TO HOST TRAVELS AS WELL

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It really is a great neighborhood to explore our city from. Easy to walk to food, art, and drinks.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

AMAZING NEIGHBORHOOD AND PEACEFUL

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων