Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το διαμέρισμα Olivar Smart # 3

Το διαμέρισμα Olivar Smart # 3

Συλλογή φωτογραφιών για Free Airport Pick Up, 40 Mbps Wifi, El Olivar, San Isidro Apart #3

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Το διαμέρισμα Olivar Smart # 3

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
San Isidro, Lima
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕρείπια Huaca Pucllana17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚεντρικό πάρκο της Miraflores4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓουαικίκι Μπιτς12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛίμα (LIM-Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το διαμέρισμα Olivar Smart # 3

Το διαμέρισμα διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ή να μελετήσετε άνετα. Δωρεάν αεροδρόμιο Πάρτε την άφιξή σας, 100 Mbps Internet (Wifi ή Lan σύνδεση). Το κτίριο Είσοδος και η κύρια πόρτα του διαμερίσματος μπορεί να ανοίξει είτε με ένα ψηφίο κωδικό ή Bluetooth Access App (Δεν χρειάζεται κανένα κλειδί) Έχει ένα Queen size κρεβάτι, Το διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο "El Olivar" Πρεσβείες, (Catholic, IPNA, Berlitz, Βρετανικά), τράπεζες, ΑΤΜ, συμβολαιογράφοι, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καφέ, δημόσιες συγκοινωνίες.

Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινό γραφείο με δυνατότητα διανυκτέρευσης. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, το Studio μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινό γραφείο και διαμονή. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρεβάτι για ένα ή δύο futons (καναπέδες-κρεβάτια). Διαθέτει επίσης κλιματισμό, τηλεόραση 32 ιντσών HD, καλώδιο, internet (WiFi), εκτυπωτή inkjet, μικρή κουζίνα, στεγνωτήρα μαλλιών, ντουλάπα, πυροσβεστήρες, ανιχνευτές καπνού κ.λπ., ένα ωραίο μπάνιο, αλλά το πιο σημαντικό του χώρου για να έχετε μια άνετη διαμονή.

Λόγω της εξαιρετικής του θέσης, μπορείτε να βρείτε όλες τις μεγάλες τράπεζες, ΑΤΜ, συμβολαιογράφους, δημόσια γραφεία, ταξίδια Αγ. , φαρμακεία, νοσοκομεία, πρεσβείες, πλυντήρια κερμάτων, εστιατόρια, καφετέριες, πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε 3 τετράγωνα περίπου.

Το καλοκαίρι στη Λίμα ξεκινά το Δεκέμβριο και περνάει μέχρι τον Μάιο. Οι θερμοκρασίες ημέρας είναι στα μέσα 25º (Celcius) ή 79º Fahrenheit και υπάρχει περίπου 70/75 τοις εκατό υγρασία. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής τουριστική περίοδος. Οι μήνες άνοιξη και το φθινόπωρο είναι σχετικά ήπιοι. Το χειμώνα, οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι αρκετά δροσερές 15ºC / 59ºF λόγω της υψηλής υγρασίας (98%), πιθανότατα αισθάνεστε ότι οι ντόπιοι υπερβάλλουν φορώντας πάρα πολλά ρούχα, αλλά δεν είναι υπερβολικοί, το κάνουν επειδή γνωρίζουν ζείτε εδώ. Η βροχή είναι συχνή και η ομίχλη συχνά καλύπτει την πόλη.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez βρίσκεται περίπου 30 λεπτά από το San Isidro, αλλά σε ώρα αιχμής θα μπορούσε να είναι περίπου μία ώρα. Διοργανώνει μια σειρά διεθνών αεροπορικών εταιρειών από τη Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και από την Ευρώπη. Υπάρχουν τακτικές εμπορικές πτήσεις που φθάνουν καθημερινά από διάφορους προορισμούς. Η διέλευση από τα τελωνεία μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα, ώστε να επιτρέψετε επιπλέον χρόνο για αυτό. Η Λίμα χρησιμεύει επίσης ως ο κύριος κόμβος για περιφερειακές πτήσεις σε μέρη όπως το Cusco και το Inca Trail. Για να φτάσετε από το αεροδρόμιο προς το σπίτι ενοικίασης, η καλύτερη επιλογή σας είναι ένα ταξί. Υπάρχει ένας μετρητής GREEN TAXI ακριβώς έξω από το τελωνείο ή ας προσπαθήσουμε να προ-κράτηση ένα για την άφιξή σας και να διαπραγματευτεί τον ναύλο εκ των προτέρων. Τα ταξί στο Περού δεν μετριούνται. εκτός αν το κάνετε αυτό, μπορεί να καταλήξετε πολύ περισσότερο.

Ενδιαφέροντα ιστορικά αξιοθέατα για να δείτε

Το Museo Nacional de Antropologia y Arqueologica είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Λίμα. Το μουσείο έχει μια από τις πιο εντυπωσιακές και εκτενείς συλλογές προ-Κολομβιανών αντικειμένων στη χώρα. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν κηροπήγια, κεραμικά και γρανίτες από την Nazca και άλλους αρχαίους πολιτισμούς που ζούσαν στην περιοχή χιλιάδες χρόνια πριν.

Το Museo de Oro είναι ένα ιδιωτικό μουσείο. Έχει μοναδικά αντικείμενα που σχετίζονται με τους θησαυρούς των αρχαίων πολιτισμών. Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιδείξεις είναι οι χρυσόι θησαυροί της Αυτοκρατορίας Inca, Moche, κ.λπ.

Η εκκλησία του Σαν Φρανσίσκο είναι μια θαυμάσια επίδειξη της Ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Η μοναδική γεωμετρική διακόσμησή του είναι περίπλοκη και η εκκλησία είναι ένα σπάνιο παράδειγμα ανδαλουσιανού μαυριτανικού σχεδίου. Είναι πολύ ενδιαφέρον να επισκεφτείτε τις κατακόμβες που τρέχουν κάτω από την εκκλησία. Αυτά είναι προσβάσιμα μέσω της παρακείμενης μονής, η οποία έχει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή αρχαίων βιβλίων.

Το Ιστορικό Κέντρο της Λίμα είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε αν σας ενδιαφέρει η ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική. Το κέντρο αποτελείται από το Δημοτικό Θέατρο, το κυβερνητικό παλάτι, το σιδηροδρομικό σταθμό, την κεντρική πλατεία και τον καθεδρικό ναό. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα αρχοντικά με μπαλκόνια μαυριτανικού στιλ, τα οποία μπορούν να βρεθούν εξερευνώντας τους παλιούς δρόμους της πόλης.

Η αρένα στην Plaza de Ancho στο Rimac είναι όπου πραγματοποιούνται οι παραδοσιακές ταυρομαχίες. Η περίοδος ταυρομαχίας είναι σχετικά σύντομη από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο κάθε έτους. Οι ταυρομαχίες στο ισπανικό στυλ σημαίνουν ότι ο ταύρος σκοτώνεται στο τέλος. Είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα για να παρακολουθήσετε εάν ενδιαφέρεστε για τέτοιες δραστηριότητες.

Μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την ιδιοκτησία βρίσκεται η "Αγορά Petit Thouars Handicraft Market", το καλύτερο μέρος για να βρείτε χειροποίητα βιοτεχνικά είδη και αναμνηστικά. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε όμορφα κεραμικά, χρυσά και ασημένια κοσμήματα, μάλλινα πουλόβερ Baby Alpaca, υφάσματα, παραδοσιακά ρούχα και χαλιά αλπακά.

Θα μπορούσαμε να σας συμβουλέψουμε για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Max Görbitz
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking anywhere on the property is not permitted., no pets, no noise, no parties or reunions do not use candles on the property . We appreciate the cleanliness, respect, politeness and good manners. VERY IMPORTANT: We need our guests to send us passport number and a copy (scanned) by email. WE WILL WAIT UNTIL 48 HOURS BEFORE YOUR ARRIVAL, FAILING TO COMPLETE THIS REQUIREMENT MAY CAUSE CANCELLATION OF YOUR RESERVATION. Presentation of valid identity documents such as a passport is required for all guests. Signing a contract is required. If you want maid service is US $ 15 per day (Tuesday only, Friday or Saturday). Please do not take towels (US $ 35.- each) covered (US $ 5.- each) trust you., your education and respect for property. Thanks for your comprehension !

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε τις παρακάτω χρεώσεις στο κατάλυμα: φόρος προστιθέμενης αξίας Περού (18%). Όσοι ταξιδιώτες δεν είναι κάτοικοι και προσκομίσουν έγκυρο διαβατήριο καθώς και τουριστική βίζα/κάρτα μετανάστευσης ενδέχεται να εξαιρούνται από τον φόρο προστιθέμενης αξίας (18%).

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Εν γένει, δεν επιτρέπεται η διαμονή παιδιών ηλικίας κάτω των 18 ετών σε καταλύματα στο Περού χωρίς τη συνοδεία γονέα, νόμιμου κηδεμόνα ή άλλου καταλλήλως εξουσιοδοτημένου υπεύθυνου ατόμου. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους ενήλικες συνοδούς να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας του παιδιού, καθώς και καταλλήλως πιστοποιημένα συμβολαιογραφικά έγγραφα. Οι επισκέπτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν με παιδιά θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα προξενικό γραφείο του Περού πριν από το ταξίδι, για να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.
Σύμφωνα με την περουβιανή νομοθεσία, τα μετρητά δεν είναι αποδεκτά για αγορές ύψους άνω των 2.000 σολ Περού (PEN) ή των 500 δολαρίων ΗΠΑ (USD). Οι πληρωμές που υπερβαίνουν αυτά τα ποσά πρέπει να πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα ή άλλους τρόπους που φέρουν την έγκριση του καταλύματος και της τοπικής νομοθεσίας. Οι πληρωμές δεν μπορούν να μοιραστούν σε διαφορετικά νομίσματα.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λίμα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: San Isidro (Λίμα). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Larcomar και Εμπορικό Κέντρο Plaza San Miguel Mall, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Κόστα Βέρντε και Κεντρικό πάρκο της Miraflores. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτό το μέρος: Εθνικό στάδιο ή να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Συνεδριακό Κέντρο Javier Prado. Η δραστηριότητα σέρφινγκ/body boarding προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
San Isidro, Lima

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ερείπια Huaca Pucllana - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Κεντρικό πάρκο της Miraflores - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο John F. Kennedy - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Larcomar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γουαικίκι Μπιτς - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Presbítero Maestro: 13 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Cabitos: 7 λεπτά οδικώς
  • Λίμα (LIM-Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Osaka - 7 λεπτά με τα πόδια
  • LongHorn - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Bunka Japanesse Bar - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Amoramar - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Carnaval - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Max Görbitz

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
7 years working in The temporary home rental business.
3 times best host in Airbnb.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is intended to be used as a temporary office with the possibility to stay overnight. It is extremely versatile, the Studio can be used as a temporary office and accommodation. It also comes with 32 "HD TV, cable, internet (WiFi ), kitchenette, hair dryer, closet , fire extinguishers, smoke detectors, and Etc., a nice bathroom but the most important a lot of space to have a comfortable staying.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Free Airport Pick Up, 100 Mbps Internet ( Wifi & Lan conection ), Superb Location, Nice & Clean.
Located next to the park "El Olivar" in the heart of the business and diplomatic district of Lima, San Isidro is the safest district with the most exclusive restaurants, shopping malls, stores Lima. We are 5 blocks from the Miraflores district that shares the same characteristics.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων