Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ο παλιός μύλος στο Hohentauern - ένα ζεστό αγροτικό σπίτι από τον 15ο αιώνα

Ο παλιός μύλος στο Hohentauern - ένα ζεστό αγροτικό σπίτι από τον 15ο αιώνα

Συλλογή φωτογραφιών για The Old Mill in Hohentauern - a cosy rural house from 15th century

Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ο παλιός μύλος στο Hohentauern - ένα ζεστό αγροτικό σπίτι από τον 15ο αιώνα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 11 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hohentauern, Styria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTauernabfahrt4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣκι Χόχενταουερν2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜεγάλη Λίμνη Scheibelsee16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάλτσμπουργκ (SZG-W.A. Mozart)116 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 11 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ο παλιός μύλος στο Hohentauern - ένα ζεστό αγροτικό σπίτι από τον 15ο αιώνα

Το σπίτι διακοπών μας βρίσκεται στο ορεινό χωριό και το χιονοδρομικό κέντρο Hohentauern (1270μ). Θα το λατρέψετε στη θέση μας, το παλιό κτίριο - που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα - έχει μια φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά εξακολουθείτε να έχετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να απολαύσετε. Οι πίστες και τα μονοπάτια για σκι αντοχής είναι μόλις μερικά βήματα μακριά, ενώ το καλοκαίρι σημειώνονται μονοπάτια δίπλα στο εξοχικό. Από το παράθυρο του υπνοδωματίου σας μπορείτε να απολαύσετε μια αναπνευστική θέα στις ψηλότερες κορυφές του Rottenmanner Tauern. Η διαμονή μας είναι φανταστική για οικογένειες με παιδιά ή ομάδες φίλων.

Το σπίτι μας ήταν αρχικά ένα μύλο, χτισμένο τον 15ο αιώνα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμα να δείτε το συντηρημένο νερότροπο. Τώρα, έχει ανακαινιστεί πλήρως και προσφέρει άνεση, κεντρική θέρμανση και αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού (από τον λέβητα του χωριού). Το εξοχικό σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό και κουζίνα, υπέροχη τραπεζαρία και καθιστικό γύρω από το τζάκι, μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα, καθώς και ξεχωριστή τουαλέτα στο υπόγειο. Το σπίτι μπορεί να βάλει δύο οικογένειες στην άνεση για μια εβδομάδα διαμονής, και με τη μέγιστη χρήση των κρεβατιών και μια μικρή ανοχή, μπορεί να προσφέρει διαμονή για 12 άτομα.

Δωμάτια:
• μεγάλο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα για 4 άτομα (κρεβάτι υπέρβασης μεγέθους για τρία άτομα και ένα ξεχωριστό κρεβάτι)
• μικρό υπνοδωμάτιο στη σοφίτα για δύο άτομα (διπλό κρεβάτι)
• μεγάλο υπνοδωμάτιο στο κάτω ισόγειο για 5 άτομα (κρεβάτι υπέρβασης μεγέθους για 4 άτομα και 1 ξεχωριστό κρεβάτι)

Επιπλέον, υπάρχει ένα άλλο κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σοφίτα στο μικρό διάδρομο μεταξύ των δύο υπνοδωματίων και υπάρχει μια παιδική κούνια που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε από τα δύο δωμάτια σοφίτα.
Συσκευές κουζίνας: 2 εστίες επαγωγής, μεγάλο ηλεκτρικό φούρνο, βραστήρα, ψυγείο, ντουλάπι, καρέκλα και όλα τα γλάστρες, τηγάνια, σκεύη και επιτραπέζια σκεύη που χρειάζεστε.

Κατά την άφιξή σας θα σας καλωσορίσουμε με λίγο slivovitz και θα σας δείξουμε όλο τον εξοπλισμό του εξοχικού σπιτιού που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις εκδρομές, ταξίδια και διάφορες δραστηριότητες εδώ, και θα σας δώσουμε ένα λεπτομερή χάρτη ολόκληρης της περιοχής για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Αν έχετε συγκεκριμένες επιθυμίες ή ερωτήσεις, είμαι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσω (χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται), τόσο προτού να έρθετε όσο και ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Στο επόμενο κτίριο θα βρείτε ένα μικρό κατάστημα με γενικά είδη διατροφής, ώστε να μπορείτε να γευτείτε κάθε πρωί στις παντόφλες σας για να αποθέσετε φρέσκα ρολά.

50 μέτρα από το εξοχικό σπίτι είναι ένα μεγάλο πάρκινγκ γενικού σκοπού, όπου οι επισκέπτες δεν θα έχουν πρόβλημα στάθμευσης μερικά αυτοκίνητα.

Τι να κάνετε στο HOHENTAUERN ΧΕΙΜΩΝΑΣ:

Το χωριό έχει το δικό του μικρό χιονοδρομικό κέντρο με 8 διαφορετικές πίστες. Το πλησιέστερο σκι ανελκυστήρα απέχει 200μ. Από το εξοχικό, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να περπατάτε στην πλαγιά ακόμα και με τα παιδιά ή να επιστρέφετε στο εξοχικό σπίτι το μεσημέρι για ένα ζεστό γεύμα. Το Hotel Moscher διαθέτει ένα αργό παιδικό J ανελκυστήρα σε μια πλαγιά που είναι ιδανική για να διδάξετε τα παιδιά να κάνουν σκι. Έχει επίσης ένα μικρό μαγικό χαλί για τα μικρά παιδιά. Συχνά, είμαστε οι μόνοι που κάνουμε σκι εδώ - οι ουρές είναι λίγες και πολύ κοντά.
Εάν θέλετε να κάνετε σκι σε μερικές μεγαλύτερες πλαγιές, αξίζει να επισκεφθείτε το κοντινό χιονοδρομικό κέντρο Lachtal (38 χλμ. / 40 λεπτά με το αυτοκίνητο). Στο Lachtal μπορείτε να βρείτε 25 χλμ. Πίστα σε υψόμετρο 1600 - 2200 μ., 2 γρήγορους 6 θέσινους ανελκυστήρες και 8 T-μπαρ. Δείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες: Εάν μένετε για μια εβδομάδα, μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι να κάνετε τουλάχιστον ένα ταξίδι στο γιγάντιο θέρετρο Ski Amadé στο Schladming. Χρειάζεται περίπου μία ώρα στο αυτοκίνητο για να φτάσετε στο τεράστιο πάρκινγκ στο Hauser Kaibling για το τελεφερίκ.

Εκτός από το σκι κατάβασης, το Hohentauern προσφέρει πολλά αθλητικά κυκλώματα για τους λάτρεις του σκι αντοχής. Ακριβώς εδώ θα βρείτε συνολικά 13 χιλιόμετρα δροσερά μονοπάτια, ξεκινώντας περίπου 300 μέτρα από το σπίτι. Στην αρχή του κυκλώματος cross-country θα βρείτε ένα χώρο ενοικίασης σκι, όπου μπορείτε να πάρετε εντελώς εξοπλισμό με Fischer gear - είτε για κλασικό σκι ή skate-στυλ. Έχουν τα πάντα και για μικρά παιδιά. Ένα σπορ cross-country circuit είναι ο τέλειος τρόπος για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες να αφήσουν τον ατμό νωρίς το βράδυ μετά από μια μέρα στις πλαγιές με τα παιδιά. Και όταν ο ήλιος είναι έξω, cross-country σκι με θέα το πανόραμα βουνού γύρω από όλα είναι μια εμπειρία που πρέπει να εκτιμηθεί!

Άλλα σούπερ χειμωνιάτικα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το 5 χλμ. Από το Edelrautehütte. Εδώ μπορείτε να νοικιάσετε έλκηθρα και να οργανώσετε αγώνες για παιδιά και ενήλικες. Οι σάλτσες στη συνέχεια στηρίζουν το φράγμα στο τέλος της διαδρομής και οι ιδιοκτήτες των καταφυγίων κατεβαίνουν και τα παίρνουν αργότερα. Έχουμε ένα έλκηθρο διαθέσιμο για χρήση στο εξοχικό μας.


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ HOHENTAUERN ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:

Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για πεζοπορία στα περάσματα και αναρρίχηση στα βουνά γύρω από το Hohentauern το καλοκαίρι. Πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια ξεκινούν μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι, άλλα ξεκινούν και κοντά. Εκτός από τα σκληρότερα πράγματα, υπάρχουν επίσης χιλιάδες ελκυστικοί περιπάτους και εκδρομές για να πάρετε μαζί με τα μικρότερα παιδιά, εξερευνώντας τα τοπικά ρέματα και κοιλάδες, επισκεπτόμενοι την εκμετάλλευση πέστροφας στο Pfahlbaudorf ή εξερευνώντας τη λίμνη Scheibelsee. Στο Hintertriebental μπορείτε να δείτε τεράστια τριχωτά βοοειδή, ή μπορείτε να πάρετε τα παιδιά στο Keltenberg για μια διαδρομή 70 μέτρων μακριά από την πλαγιά (περίπου 2 χλμ. Από το εξοχικό). Μία από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές απολαύσεις είναι η συλλογή μαρουλιών, τα οποία αναπτύσσονται σε μεγάλη αφθονία στις γύρω πλαγιές. Ένα άλλο είναι το μανιτάρι, το οποίο είναι διπλά ευχάριστο εδώ, επειδή οι ντόπιοι δεν φαίνεται να τους συλλέγουν. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρούμε κεφαλές που ζυγίζουν πάνω από μισό κιλό.
Οι ποδηλάτες προσφέρουν αρκετά πολύ ωραία ποδηλατικά μονοπάτια στην περιοχή. Συστήνουμε ιδιαίτερα τα μονοπάτια ποδηλασίας κατά μήκος των όχθων του Mur ή του Enns, τα οποία είναι περισσότερο ή λιγότερο επίπεδα και μπορούν να απολαύσουν άνετα με τα παιδιά. Επιπλέον, ο ποταμός Mur ακολουθείται κατά μήκος της πορείας του από ένα στενό σιδηροδρομικό μετρητή, που σας επιστρέφει στο αυτοκίνητό σας. Και τα δύο μονοπάτια ποδηλασίας μπορούν να επεκταθούν για να δημιουργήσουν πολυήμερες εκδρομές. Μια άλλη πιθανότητα την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι να πάρετε στα ύδατα - ποτάμια αρκετά κοντά περιλαμβάνουν Steyer, Teichl, Enns, Salza, Mur και Polsbach.

Διαχειριστής καταλύματος

Michal Vesely

Γλώσσες

Τσέχικα, Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children friendly house, families are welcome!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 2 στο σύνολο)
One well-bred dog, no sleeping in the bed

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed just outside on the veranda.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χόενταουερν

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Χόενταουερν) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Blasmusik και Κάστρο Trautenfels, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Εθνικός Δρυμός Nationalpark Gesäuse: Erlebniszentrum Weidendom και Μέρχενβαλντ Στάιερμαρκ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Gesäuse Water Adventure Park ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πίστα Αγώνων Red Bull Ring. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ράφτινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού, Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Hohentauern, Styria

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Tauernabfahrt - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Σκι Χόχενταουερν - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μεγάλη Λίμνη Scheibelsee - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βιβλιοθήκη και Μουσείο Αββαείου του Άντμοντ - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Αγώνων Red Bull Ring - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τρίμπεν: 7 λεπτά οδικώς
  • Γκρατς (GRZ): 73 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hotel Passhöhe - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Cafe Taverne - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wild Bean Café - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Braun - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pfahlbaudorf Hohentauern Keltenrestaurant - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Betty R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Leuk huis
Perfecte uitvalsbasis voor mooie wandeltochten huis met prettige sfeer, goede gastheer, fijne ontvangst. Enige minpuntje is dat het huis aan de hoofdstraat ligt, waardoor het gebruik van het balkon wat minder aangenaam is.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Anne Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Family Home in Hohentauern!
After a very smooth check-in process, we arrived at this lovely home right in the heart of Hohentauern and were pleased to find it exactly as described. The house was clean and comfortable for our family of 5, and was a perfect “home base” for us as we visited a dear friend and toured the area. Our host, Michal, was helpful and super-responsive. Thank you for a wonderful stay!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

Andreas P.

Super!
War alles super! Für Hunde nicht gerade ideal,weil neben der Hauptstrasse! Haus ist gut ausgestattet und sehr zentral! Geschäft gleich um die Ecke!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2018

10/10 Άριστο

Lena H.

Sehr nettes Häuschen
Unser aufenthalt in der alten Mühle mit zwei Familien war sehr angenehm. Das Häuschen ist wirklich nett und gemütlich eingerichtet mit allem was man so braucht. Auch mit unseren kleinen Kindern war es sehr angenehm. Der Vermieter war bei unserer Ankunft vor Ort und hat uns sehr freundlich begrüßt und uns alles gezeigt.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michal Vesely

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I´m Czech living in Prague with my family and the house in Hohentauern is our holiday house where we go anytime we have few days off. I like travelling and all outdoor sports in the mountains. My favorits are trekking, ski touring, climbing and seakayaking.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The house in Hohenteuern is a perfect base in the middle of the mountains for any outdoor activity. The best conditions for hiking, trekking, mountain biking, downhill skiing, backcountry skiing and ski touring. Due the distance of easy signed hiking trails in summer and ski lifts in winter very suitable also for families with childern.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Τσέχικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων