Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές διαμέρισμα βράχου με εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό

Πολυτελές διαμέρισμα βράχου με εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury cliff apartment with pool and sea views.

Γεύματα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές διαμέρισμα βράχου με εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ocean City, St Philip
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΈκθεση Αεροπλάνου Κονκόρντ Barbados Concorde Experience6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Crane Beach13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bottom Bay Beach20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές διαμέρισμα βράχου με εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό

Αυτό το νέο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων έχει τελειώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, με όλα τα δωμάτια να έχουν κλιματισμό και ανεμιστήρες οροφής.

Το standard διαμέρισμα είναι επίσης εξοπλισμένο με πλυντήριο πιάτων, ψησταριέρες από γυαλί, πάγκους από γρανίτη, φούρνο μικροκυμάτων, καταψύκτη ψυγείων με παγομηχανή και πολυτελή μπάνια με ντους πολλαπλών εκτοξευτήρων και γυάλινους νεροχύτες.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με σίδερο, σιδερώστρα, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και άνετη επίπλωση.

Τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και είναι τοποθετημένα ως ένας βασιλιάς και ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια.

Η αίθρια με θέα στη θάλασσα είναι το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε τον ήλιο πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό ή να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το
Αντανάκλαση του φεγγαριού στην δροσερή θαλασσινή αύρα.

Ένα ασφαλές για τα τιμαλφή σας παρέχεται για την ευκολία σας.

Να ενοικιάσετε αυτοκίνητα διαθέσιμα προς συλλογή και πληρωμή στο αεροδρόμιο ή να παραδοθούν στο διαμέρισμα μετά την άφιξη. Ακριβώς πείτε μου το αυτοκίνητο μεγέθους που απαιτείται και θα λάβω προσφορά και εξασφαλίστε ένα απόσπασμα αυτοκινήτου για την έγκρισή σας και μόλις εγκρίνετε την προσφορά, η κράτηση θα επιβεβαιωθεί και δεν απαιτείται πληρωμή μέχρι να παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο ή να το παραδώσετε στο διαμέρισμα.

Εάν προτιμάτε να οδηγηθείτε αυτό, μπορείτε επίσης να το κανονίσετε τοπικά.

Περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο είναι το St Lawrence Gap με όλη του τη νυχτερινή ζωή: Το St Lawrence Gap, στο Christchurch Parish, είναι το κέντρο νυχτερινής ζωής των Μπαρμπάντος, που βρίσκεται στην πιο εμπορική νότια ακτή του νησιού. Τα θέρετρα στη νότια ακτή έχουν εξαπλωθεί, μερικά ακόμα αρκετά απομονωμένα, αλλά το ίδιο το Gap είναι γεμάτο με δεκάδες καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ και, αντίστοιχα, πολλά θέρετρα συγκεντρώνονται εκεί. Αυτό το μέρος του Μπαρμπάντος είναι πιο απλό και φιλόξενο από την ακτή της πλατίνας, και τα θέρετρα είναι μόλις πίσω από τους ψηλούς τοίχους.

Σε απόσταση δυο λεπτών με το αυτοκίνητο ή 20 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε το τοπικό μπαρ και γκριλ Marco Polo. Ξεκίνησε το Μάιο του 2014 και εργάστηκε σκληρά με τους ντόπιους αγρότες και τους ψαράδες με τη χρήση μόνο "νωπού κρέατος και ψαριών", οι Βρετανοί απελάτες Marc και Sally Egan δημιούργησαν το Marco Polo Bar & Grill - μια νέα γεύση στο παραδοσιακό κατάστημα ρούμι Bajan που συνδυάζει το καλύτερο και των δύο πολιτισμών να προσφέρουν εξαιρετική διατροφή και ποτά σε προσιτές τιμές κατάστημα ρούμι. Το μπαρ παίζει χαλαρή μουσική που κυμαίνεται από τη δεκαετία του '70, του '80 και τις σημερινές επιτυχίες. Κάθε Παρασκευή υπάρχει μια νύχτα ψαριών, τσιπς και μανιταριών με καραόκε από τη ζωντανή Βενεζουέλα, Φρανσίσκο, η οποία τραβάει τα πλήθη. Όσον αφορά τον αθλητισμό, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή όλων των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στο Lounge "Mount Gay".

Παραλίες: Η παραλία Crane (περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο), αρχικά λιμάνι, θεωρείται από πολλούς ως μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Στην πραγματικότητα, οι τρόποι ζωής του πλούσιου και του γνωστού χαρακτηρίζονται ως μία από τις δέκα καλύτερες παραλίες στον κόσμο! Μια περιήγηση στο θέρετρο και δωρεάν ημερήσια κάρτα μπορεί να κανονιστεί για εσάς, αν σας ενδιαφέρει να δείτε τι προσφέρεται σε αυτό το θεαματικό θέρετρο.

Βρίσκεται λιγότερο από 5 λεπτά μακριά στη νοτιοανατολική ακτή του Μπαρμπάντος, ο κόλπος Foul είναι απόλυτα όμορφος (παρά το ατυχές του όνομα!).

Η εκτεταμένη παραλία είναι εν μέρει σκιασμένη από casuarina και φοίνικες, καθιστώντας το ένα δημοφιλές σημείο τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές για πικ-νικ και οικογενειακές εκδρομές. Ωστόσο, η παραλία είναι τόσο μακρά και ευρεία που ακόμα και τότε δεν είναι ποτέ γεμάτη!

Οι παραλίες στη νότια ακτή έχουν ωραία λευκή άμμο, αλλά είναι πιο ζιζανιοκτόνα από ό, τι στη δυτική ακτή. Οι προστατευμένες από τον ύφαλο περιοχές είναι ασφαλείς για κολύμπι. Ορισμένες παραλίες έχουν καλό σέρφινγκ και είναι εξαιρετικά σημεία για ιστιοσανίδα.

Το Jazz and Blues Beach Bar του Johnny Cool που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία Dover πρέπει να είναι ένα από τα αγαπημένα μου σημεία στο νησί για την καλύτερη εμπειρία χαλάρωσης ποτέ! Αφεθείτε σε μερικά από τα κορυφαία κοκτέιλ και κατεψυγμένα ποτά του Johnny (τοπικά γνωστά ως Cool) και αισθανθείτε ότι το άγχος σας απλώς λιώνει σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον.

Ιστιοπλοΐα Μπαρμπάντος: Η γενναιοδωρία της φύσης έχει ευλογήσει τα Μπαρμπάντος με άριστο καιρό, ήρεμες θάλασσες και σταθερή αύρα, φεύγοντας από το Μπαρμπάντος ακριβώς πέρα από τη φαντασία σας!

Υπάρχουν πολλά γιοτ Μπαρμπάντος και καταμαράν διαθέσιμα για ναύλους. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια προγραμματισμένη κρουαζιέρα ή να προσαρμόσετε την προσωπική σας περιοδεία ιστιοπλοΐας.

Μπορείτε να ενοικιάσετε μεγάλα καταμαράν και ιστιοπλοϊκά για εκδρομές με ιστιοπλοϊκά σκάφη κάτω από τη γραφική δυτική ακτή των Μπαρμπάντος, ανεβαίνοντας απαλά μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας της Καραϊβικής καθώς οι σταθεροί άνεμοι γεμίζουν τα πανιά. Χαλαρώστε σε ένα καταμαράν και παρακολουθήστε την πανέμορφη ακτογραμμή του Μπαρμπάντος. Στη συνέχεια, αφήστε την άγκυρα σε έναν ήσυχο κόλπο για μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά, ακολουθούμενη από ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα στο Μπαρμπάντος! Είτε ψάχνετε για ένα ήσυχο ιστίο κάτω από την ακτή του Μπαρμπάντος, μια συναρπαστική περιπέτεια θαλάσσιων σπορ, είτε μια ρομαντική κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, θα βρείτε ιστιοπλοΐα στα Μπαρμπάντος για να είστε απλά ευχάριστοι!

Διαχειριστής καταλύματος

Chris Cox
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Όσεαν Σίτι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Όσεαν Σίτι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Crane Beach και Miami Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Σκοποβολής και Ψυχαγωγίας Kendal Sporting και Oistin's Friday Night Fish Fry. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Ocean City, St Philip

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Έκθεση Αεροπλάνου Κονκόρντ Barbados Concorde Experience - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Crane Beach - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Σίλβερ Σαντς - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miami Beach - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Bottom Bay Beach - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Italia Coffee House - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chicken Barn - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chefette - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chicken Rita's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Carriage House Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 36 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

James M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Pool. Pool. Pool. Location. Location. Location. Great spot. Great place. Great vacation.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Cyril M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent place to vacation
Excellent hosts and excellent place to stay. Very pleased that we chose it.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Anthony R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home from Home
Perfectly situated 15 minutes drive from the airport but seldom inconvenienced by aircraft. It is generally quiet and tranquil. Well presented property with two bedrooms, one with a double, the other with twin beds. The double bedroom has a safe in it. The living area is open plan with a large kitchen, fully equipped including a washing machine and dishwasher. Nice dining area and a lounge with 2 very large sofa's and coloured flatscreen TV and Bajan equivalent of freeview. A large bathroom with multi facetted shower. A terrace leading to a nice size swimming pool. In the mornings there is a beautiful view over the sea to see the sunrise, albeit, about 6am!!! While we were there, Chris the owner was on site. The perfect host and, along with his sister Izzy, nothing was too much trouble. The roads leading to the apartment/villa, like many Bajan roads needs a lot to be desired and very bumpy. A car is advised and something with decent suspension advised lol!!! The apartment is conveniently located to beaches at Crane, Miami and Rockley, all within 20 minutes. A garage with food shopping is within 5 minutes driving and 10/15 minutes is Emerald City for main shopping. Would we stay here if we return. Quite simply YES.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

6/10 Μέτριο

ken m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Pro and cons
Overall it is a nice property a few minor repairs needed but good Outside of their control the location led to dogs barking even at 2 am...not what we were looking for also a car is advised....and the owner did tell us that....I wish them well
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Jermaine M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent holiday retreat
We throughly enjoyed our stay on this property would highly recommend
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chris Cox

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Born in the UK from a Bajan father I have always had a love affair with Barbados. As a youngster with a big dream I purchased some land close to a cliff edge overlooking the Caribbean sea in 2000 and spent many years fantasising what I was going to do with it. I was fortunate enough back in 2007 to get the opportunity to build my dream house, in my dream location on a dream Island.

I invite you all to come share my dream !!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You won't need to ask once you have visited!!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You'll see!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων