ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Παράδοση με ανέσεις

Παράδοση με ανέσεις

Συλλογή φωτογραφιών για Traditional small cottage with modern comforts - Ano Petali

Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 24, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Παράδοση με ανέσεις

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα78 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

sifnos, Egeo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καμάρες6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜοναστήρι Χρυσοπηγής11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Χρυσοπηγής18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παράδοση με ανέσεις

Το άνετο εξοχικό σπίτι "Πεταλάκι" βρίσκεται στην κορυφή του στρατηγικά τοποθετημένου χωριού Άνω Πετάλι - ακριβώς στο κέντρο της μεγάλης έκτασης των βασικών οικισμών του νησιού, ξεκινώντας από την Απολλωνία, το Άνω Πετάλι και τον Αρτεμώνα. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να πάνε παντού με τα πόδια ή για όσους θέλουν να ζήσουν την πραγματική Σίφνο. Προσβάσιμο μόνο περπατώντας στα παραδοσιακά λευκά πλακόστρωτα μονοπάτια, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την κεντρική πόλη όπου βρίσκονται όλα τα εστιατόρια, τα σούπερ μάρκετ, τα μπαρ και οι καφετέριες και λίγο πιο μακριά με τα πόδια από τον Αρτεμώνα, ένα από τα ομορφότερα χωριά του νησιού.

Για να φτάσετε στο σπίτι με το αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στον ελεύθερο χώρο στάθμευσης του χωριού Petali που απέχει 5 χλμ. Από το λιμάνι και 5 λεπτά με τα πόδια από το εξοχικό.

Το εξοχικό σπίτι

Το Πεταλάκι είναι ένα παραδοσιακό σπίτι δύο υπνοδωματίων που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. Αρχικά χτισμένο το 1905, έχει χοντρά πέτρινα ασβεστωμένα τείχη και ξύλινες οροφές. Μόλις ανακαινίστηκε τον Απρίλιο του 2017, διατηρεί την παραδοσιακή της προσωπικότητα, διατηρώντας τη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου του αρχικού σπιτιού του νησιού - όπου οι χώροι εστίασης διατηρούνται ξεχωριστά από χώρους ύπνου και χαλάρωσης για πρακτικούς λόγους όπως η βρωμιά και η ελαχιστοποίηση του θορύβου.
Παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις με ένα μίγμα από παλιά και νέα στοιχεία σχεδιασμού και όμορφα ηρεμιστικά χρώματα, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει στους επισκέπτες του ένα υπερσύγχρονο και φιλόξενο σαλόνι, που θα χωρίζεται σε δύο ξεχωριστά κτίρια:

Κτίριο Νο1: Ξύλινα πατώματα παντού, με ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Ευρύχωρο καθιστικό με καναπέ με κρεβάτι 1,90 x 90 cm που μπορεί άνετα να κοιμηθεί για ένα επιπλέον άτομο. Μικρός χώρος γραφείου με δωρεάν wi-fi. Κλιματισμός. Βεράντα με καθιστικό και εκπληκτική θέα.


Κτήριο 2: Δάπεδα με πλακάκια, τραπεζαρία με τραπεζαρία και κλιματισμό. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα από σκυρόδεμα με ψυγείο, μικρό φούρνο και πλυντήριο ρούχων. Σκυρόδετο μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

(** Παρακαλώ σημειώστε ότι για να επισκεφθείτε το μπάνιο και την κουζίνα, πρέπει να βγείτε από το κεντρικό κτίριο όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι και να μπείτε στο επόμενο κτίριο.)

Η μπροστινή αυλή του Πεταλάκη διαθέτει ένα μικρό καθιστικό που φωλιάζει ακριβώς κάτω από την εκκλησία του Αϊ Γιάννη όπου τα παιδιά συγκεντρώνονται για να παίξουν τα απογεύματα. Ιδανικό για να ζήσετε την αυθεντική ζωή του χωριού και να είστε κοινωνικός με τους κοντινούς ντόπιους που πάντα θα σας πείσουν!

Κρεβάτια:

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Στρώμα διπλού κρεβατιού: 150x200
Στρώμα μονής κλίνης: 90x200
Μονό κρεβάτι καναπέ-κρεβάτι: 90x190

Ντους με ζεστό νερό είναι πάντα διαθέσιμα.
Ξεχωριστό τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.




Διαχειριστής καταλύματος

Xenia
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 11:00 π.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Not ideal for children under two with stroller

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed only on the balcony and front yard

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Δεν είναι εγγυημένο ότι στα δωμάτια θα επικρατεί ησυχία
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σίφνος

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Σίφνος) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Καμάρες και Παραλία Πουλάτη, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Λαογραφικό Μουσείο Σίφνου και Museum of Popular Art. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με κολύμπι με αναπνευστήρα και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Καμάρες - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μοναστήρι Χρυσοπηγής - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Χρυσοπηγής - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Βαθύ - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Χερσονήσου - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Μπότζι - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Μωσαϊκό - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smaragdi - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Dolci - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καμαριανό - 11 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jessica F.

Perfect mix of traditional and contemporary in Xenia's home away from home!
Xenia's place was just lovely. Simultaneously simple and luxurious, Xenia's cottage is ideally located just off the beaten path midway between Apollonia and Artemonas (our favorite town!), with beautiful views and a couple of outdoor spaces to enjoy as much as the perfectly furnished inside. Aside from being fully stocked with the regular necessities – fully equipped kitchen, really pretty cups and glasses, plates and paper goods, it has everything you need from sunscreen to maps to local jam and biscuits and honey to reading lights. There's a really decent hair dryer. Xenia has really good taste and doesn't skimp on quality: the cottage retains traditional Sifnian design touches, yet she's freshened it up for today's lifestyle. It's sweet and lovely and thoughtful and tastefully decorated, with welcome surprises like the original wallpaper lining the dining room cupboards. I'd rented the cottage for my sister and me, and when a friend from Athens joined us, it wasn't a problem–there was plenty of room for all of us to have our privacy and to enjoy time together. Xenia is a great communicator, anticipating our needs and responding quickly when anything came up. She arranged a taxi and horse (horse!) to carry our luggage the short walk from the parking lot. She left us maps and a guide to the island, to which I would add our favorite restaurant/taverna was Nero & Alati (water & salt) in Platis Gialos. An unpretentious updated take on a traditional taverna, run by the son of the founder who trained as a chef in London and returned to the island to cook with organic produce from his father's farm (Narlis Farm, one of our favorite days was the cooking class at the farm). A lovely spot for dinner was Mosiac in Artemonas. We also LOVED Lembesis pottery, at the top of Artemonas. There's my long review. I could say more, but basically I just want to go back to Xenias sweet cottage!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2018

10/10 Άριστο

Danielle B.

An experience of a lifetime
Staying in this unique and tasteful house made our trip to Sifnos really unforgettable and magical. The house has an absolute fantastic location with outstanding views of the surrounding landscape and towns and a majestic church. I don't think I ever stayed in such a beautiful spot or felt at home somewhere so quickly. From Ano Petali you can easily walk to the nearby town for buses and stores, start one of the various trails but also enjoy the peace and quiet of this special adres. Besides all these great aspects of the house, it is the warm and welcoming atmosphere of the house that made us fall in love with the spot. And this this is also very much due to the very kind and helpful host. My teenage daughters and I really feel blessed that we experienced a holiday in such a wonderful spot. Thank you Xenia!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Xenia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Mommy, wife and lover of animals, traveling, yoga, nature and Sifnos. Xenia means hospitality in Greek so hosting is my.. first name. :) Can't wait to meet you.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες