Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Φιλικό διαμέρισμα για παιδιά και κατοικίδια με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία.

Φιλικό διαμέρισμα για παιδιά και κατοικίδια με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία.

Συλλογή φωτογραφιών για Child and pet friendly apartment with open plan lounge, kitchen and dining area.

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Φιλικό διαμέρισμα για παιδιά και κατοικίδια με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία.

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Coimbra, Coimbra District
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία του San Miguel4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο της Πενέλα4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο της Κοΐμπρα25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτο (OPO-Δρ. Francisco de Sa Carneiro)96 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φιλικό διαμέρισμα για παιδιά και κατοικίδια με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία.

Το διαμέρισμα 4 στο ισόγειο του σπιτιού διαθέτει σαλόνι / κουζίνα / τραπεζαρία σε σχήμα L και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα με πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, φρυγανιέρα, κουζίνα μαγειρέματος και εστία μαγειρέματος. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα γενναιόδωρο χώρο ντουλάπας. Το μπάνιο διαθέτει μεγάλη ντουζιέρα και μονάδα ματαιοδοξίας. Για τη διασκέδασή σας υπάρχει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης στο σαλόνι με DVD / ραδιόφωνο και μια επιλογή από δορυφορικά κανάλια. Η κεντρική θέρμανση και ένας τυπικός καυστήρας είναι διαθέσιμα για χρήση σε ψυχρότερους χειμερινούς μήνες. Ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι «Z» μπορεί να διατεθεί για έναν επιπλέον επισκέπτη με επιπλέον χρέωση € 15 ανά ημέρα.
Διαβάστε για τις εμπειρίες μερικών από τους φιλοξενούμενους μας από τις κριτικές βιβλίων επισκεπτών μας,
"Τι υπέροχο μέρος εκπλήρωσε όλα όσα χρειαζόμασταν + περισσότερο, χαλαρωτικό, ειρηνικό φιλόξενο, ήσυχο, ό, τι χρειαζόμασταν. Αγάπησε το όμορφο καμπάνα της εκκλησίας μια καλή υπενθύμιση για να γυρίσει κάθε μισή ώρα !!! Όμορφη πισίνα + κήπους, μεγάλη για να μπείτε σε όταν γίνεται πολύ ζεστό + ξεκούραστο να είναι στους κήπους. Αγαπημένη Melissa και Rui, εσείς οι δύο είναι μεγάλη + επίσης Josie και Jessie. Αυτή είναι η πιο γαλήνια θέση στον κόσμο και αγαπήσαμε να είμαστε εδώ. Καλή ευδαιμονία και δεν θέλουν να φύγουν. Καλύτερες διακοπές ποτέ, "Susan και Poppy. Η μητέρα και κόρη. 09/08/2016

"Είχαμε μια σπουδαία στιγμή σε αυτό το πολύ ήσυχο σπίτι. Απολαύσαμε όλα: όμορφο κήπο, πισίνα και άνετο διαμέρισμα, εκπληκτική θέα. Κάθε μέρα περάσαμε μεταξύ της χαλάρωσης και των επισκεπτών γύρω από τις πόλεις. Πήγαμε για να περπατήσουμε στην παραλία (Figueras). Νιώσαμε σαν στο σπίτι! Διακοπές όπως μας αρέσει !! Σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας "
Nathanaelle & Sebast Γαλλία. 17/08/2016

"Όλος ο χώρος ήταν πολύ καλός και όλοι ένιωθα ότι θα μπορούσαμε τελικά να χαλαρώσουμε εδώ. Επισκεφτήκαμε τις Coimbra και Conimbraga, τόσο ωραία όσο και αξίζει να δείτε. Η πισίνα ήταν πολύ ωραία! Σας ευχαριστώ για τις σπουδαίες αυτές διακοπές "Emma 12/08/2016

"Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες διακοπές σας. Οι εγκαταστάσεις κήπου, πισίνας και διαμερισμάτων ήταν εξαιρετικές. Εξερευνήσαμε τοπικά το Φράγκας ντε Σάο Σιμάο, τα κάστρα στο Pombal και τη Leiria, την ακτή Sao Pedro de Moel και την Coimbra. Έχουμε επωφεληθεί από το «σύστημα ανταλλαγής επιβατών για 4 άτομα». Συνεχίσαμε λοιπόν 2 ημέρες στη Λισαβόνα την πρώτη εβδομάδα και 2 ημέρες στο Πόρτο για τη δεύτερη εβδομάδα. Δύο πολύ διαφορετικές πόλεις. Έχουμε φάει (πολλές φορές) στο τοπικό Εστιατόριο και γρήγορα μάθαμε να μοιραζόμαστε τα γεύματα, καθώς υπήρχαν τόσα πολλά! Ο διαχειριστής γνωρίζει το λιμάνι του !! O Terrier do Lagar στην Cabeça Redondo. Έχουμε απολαύσει πολύ χρόνο εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Melissa και Rui για τη βοήθειά τους και να χαιρετίσω "Paul, Karen, Jennifer και Sophie." 06/08/2016

"Αυτό είναι ένα θαυμάσια άνετο μέρος για να μείνετε. Αγαπούσαμε πόσο όμορφα είναι διακοσμημένα τα πάντα και αγαπήσαμε ιδιαίτερα τον ηλιόλουστο κήπο. Χρησιμοποιήσαμε το ακίνητο ως βάση για να εξερευνήσετε την περιοχή, επίσκεψη Coimbra, Leiria, Πόρτο, τα ερείπια στο Conimbriga και την ακτή στο Sao Pedro de Moel. Η διαδρομή μέσα από το ατελείωτο πευκοδάσος δυτικά της Leiria ήταν μια εκπληκτική έκπληξη. Ξοδέψαμε επίσης τη μέρα στη Λισαβόνα: δύο ώρες οδήγησης, αλλά αξίζει τον κόπο. Το καλύτερο εστιατόριο που βρήκαμε είναι το O terrier do Lagar στο Cabeca Redondo (πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το διαμέρισμα) το οποίο είναι πολύ λογικό, αλλά σερβίρει νόστιμο απλά παρασκευασμένο κρέας και ψάρι με εξαιρετικό κρασί. Ο οικοδεσπότης μας Shirley ήταν εξαιρετικά ευγενικός και προσεκτικός "Σας ευχαριστώ! Nicola και Colin 02/04/2016

"Τι υπέροχο μέρος για να μείνετε!
Απολαύσαμε το διαμέρισμά μας πάρα πολύ. Δεν μέναμε για πολύ καιρό, αλλά αυτές οι λίγες μέρες ήταν πολύ ωραίες.
Επισκεφθήκαμε τη Coimbra και την Fatima, αξίζει να δούμε!
Χάρη στους οικοδεσπότες μας: Rui και Melissa! αισθανθήκαμε πραγματικά άνετα εδώ "
Dagmarc και Arnie (Ολλανδία) 02/09/2016

"Το Aprieciamos muito a formo como Tony & a sua esposa nο acolheram neste espaço tο confortável & tοo calmo.
Εσπεράστου βόλτα με τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση του νερού.
Obrigado pela nossa hospitalidade!
Ευτυχισμένο το νέο έτος"
João, Jéssica. 01/01/2017

"Ήρθα για μια σύντομη επίσκεψη, μόλις δύο νύχτες, αλλά είχε υπέροχο χρόνο!
Ήσυχη περιοχή, ωραία θέα και άνετα δωμάτια όλα όσα χρειάζεστε για να χαλαρώσετε.
Πήγε για μια υπέροχη βόλτα με ποδήλατο σε διάφορες πόλεις, φιλικές κοινότητες.
Ήμουν καλά φροντίδα από τον οικοδεσπότη Simon μου, ο οποίος εξασφάλισε το διαμέρισμα ήταν ωραία και ζεστή κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σας ευχαριστώ για μια υπέροχη διαμονή ... 17/01 / 2017-19 / 01/2017 Storm "
2016 Sep-Δεκ

"Είχαμε πολύ χρόνο εδώ στην Κεντρική Πορτογαλία. Αυτή είναι μια πολύ καλή βάση για ταξίδια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, από τη Λισαβόνα μέχρι το Πόρτο. Οι αυτοκινητόδρομοι είναι πολύ καλές και δεν έχουν μεγάλη κίνηση. Οι κοιλάδες του ποταμού προς το Βορρά είναι θεαματικές. Το φράγμα Cabril, στα ανατολικά κοντά στο Pedrogao, είναι ένα ωραίο μέρος για κολύμπι καθώς και οι πολλές παραλίες στις όχθες του ποταμού σε όλες τις κοντινές πόλεις.
Οι πόλεις που μας άρεσαν οι καλύτερες είναι η Serta, η Tomar και η Coimbra. Το ναό του Τόμαρ στο Τομάρ και το υδραγωγείο πίσω καθώς και η πλατεία ήταν πολύ όμορφα. Η θέα από το Πανεπιστήμιο Coimbra του ποταμού κάτω ήταν πολύ ωραία. Πάνω απ 'όλα, πραγματικά μας άρεσε να μείνουμε εδώ. Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και φιλικοί, Επιστρέφοντας σύντομα ... Ο Ντένις και η Betty Ισπανία "

Φεβ 2017 "Ήταν μια χαλαρωτική διαμονή! Ειρήνη, σιωπηλή και με πολύ ωραία εταιρεία! Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για να φιλοξενήσετε μας και τα δύο αδηφάγα σκυλιά μας. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την επίσκεψη στην περιοχή και να έχετε όμορφο να επιστρέψετε σύντομα.
Alex και Μαρία "(Ιταλία)
6/3/17

"Όπως πάντα μια υπέροχη διαμονή. Πολλές αγκαλιές με τον Josie. Όμορφη περιοχή για να μείνετε. Το διαμέρισμά μας (1) ήταν τέλειο και πεντακάθαρο. Η Σέιλα και ο Τόνι είναι υπέροχοι οικοδεσπότες και η Σέιλα κάνει μια μέση κοτόπουλο.
Θα επιστρέψουμε "Steve και Suzy, Νέα Ζηλανδία.
19/03/2017

"Σας ευχαριστώ για μια υπέροχη διαμονή. Μας άρεσε το διαμέρισμα και τον τρόπο με τον οποίο ήμουν διακοσμημένος. Ο κήπος και το χωριό είναι υπέροχα. Τόνι και Σέιλα ήσουν μεγάλοι οικοδεσπότες, πολύ ωραίοι και φιλόξενοι και ευγενικοί. Σίγουρα θα επιστρέψουμε!
Σε ευχαριστώ για όλα.
Catarina and Mira "
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Τα σκυλιά μας είχαν υπέροχη διαμονή.

"Μας άρεσε να μείνουμε εδώ με τον Tony και τη Sheila & Simon και Ika και φυσικά τον Josie!
Πολύ όμορφο διαμέρισμα και χωριό. Τα βόλτα στο χωριό είναι ιδανικά για πεζοπορία με σκύλους. Μεγάλη διαμονή. Σας ευχαριστώ όλους.
Όλα τα καλύτερα από τον David, Diane & Sally το σκυλί »τον Απρίλιο του 2017.

"Είχαμε μια υπέροχη στιγμή να σκεφτόμαστε τη δική μας επιχείρηση, να αγκαλιάζουμε το όμορφο αυτό μέρος της Πορτογαλίας, να φροντίζουμε καλά τους οικοδεσπότες μας Τόνι και Σέιλα και από τους Simon και Ika.
Ορυχεία χρήσιμων πληροφοριών.
Μεγάλο διαδίκτυο για εκκίνηση - ένα σπάνιο εύρημα "
Vicente & Yael.
9. 4.17.

Άνοιξη 2017
"Ο Ika και ο Simon είναι οι τέλειοι οικοδεσπότες. Χτίζουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε ένα καταπληκτικό σπίτι.
Ψάξαμε για ένα ήσυχο και ήσυχο μέρος. Πρέπει να μελετήσουμε και να κάνουμε τηλεργασία αλλά θέλουμε να απολαύσουμε λίγες μέρες έξω από την πόλη.
Αυτός είναι ο τόπος. Όμορφη πισίνα στον κήπο, ξεκούραστο χωριό ..... Τρέξιμο στο χωράφι ή ιππασία στο επόμενο χωριό για να πιείτε έναν καφέ υπέροχο !!
Τι μεγάλη εταιρεία.
Fran & Mat ... Μαδρίτη...
Σας ευχαριστώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Tony Truss

Γλώσσες

Αγγλικά, Πορτογαλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πενέλα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πενέλα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο της Πενέλα και Εκκλησία του San Miguel, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσική Καταφύγιο Paul de Arzila και Jardim Botanico (βοτανικός κήπος). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Cidade de Coimbra ή Coimbra Football Stadium. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Coimbra, Coimbra District

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία του San Miguel - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο της Πενέλα - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Ερείπια Conímbriga - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Portugal dos Pequenitos (θεματικό πάρκο) - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο της Κοΐμπρα - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Κόϊμπρα: 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • ViRiDi - 4 λεπτά με τα πόδια
  • O Pastor - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alvorge - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Museu da Chanfana - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Dom Sesnando - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Bil H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Beautifully appointed quiet place in a traditional village
Wonderful gardens and pool with bbq facilities make this a great place to have a quiet rest away from the touristy places.

10/10 Άριστο

Brebel N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Séjour de 15 jours très agréable, appartement pour 2, très confortable
Nous avons passé 2 semaines très agréables dans cet appartement de plein pied confortable, bien accueillis par Shirley qui passe tous les jours. La piscine est propice au repos , l'eau un peu froide ! Il y a beaucoup à visiter dans les alentours. Ravis d'avoir passé nos vacances ici.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Mark H.

Very clean, friendly, beautiful gardens and pool.
Highly recommend a visit,very relaxing and perfect accomodation. Nothing negative to say.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tony Truss

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Having had an affinity with Portugal for several decades, buying a property and living there, was very definitely at the top of our wish list.
The idea of actually building a business here really evolved rather than forming part of some master plan.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When we started to look for a property of our own in this part of Portugal, the one that we bought was the very first one that we downloaded from the internet and although we looked at a few more, it was very much a question of love at first site.
We loved the feeling of space, the beautiful views and the simplistic way of live in this small village of 200 or so. Somehow we instantly knew that we had to buy this run down ramble-shack of a Farmhouse, as it offered so much potential and take up the challenge of restoring it into something that could also be shared with others.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Look at some of the comments in our guest book..."What a wonderful place fulfilled all that we needed + more, relaxing, peaceful welcoming, quiet, everything we needed. Loved the beautiful church bell a good reminder to turn every half hour !!! Beautiful pool + gardens, great to jump into when it gets too hot+restful to be in the gardens. Loved Melissa and Rui, you two are great + also Josie and Jessie. this is the most tranquil place in the World and we've loved being here. Pure bliss and don't want to leave. Best holiday ever," Susan and Poppy. Mother and Daughter.09/08/2016

"We had a great time in this very peaceful house. We enjoyed all: nice garden, swimming pool and comfortable apartment, stunning view. Every day we spent time between relax and visiting towns around, We went to walk on the beach (Figueras). We felt like at home! Holidays as we like!! Thank you for your welcome" Nathanaelle and Sebast e.u. 17/08/2016

"The whole place was really nice and we all felt we could finally relax here. We visited Coimbra and Cominbraga, both beautiful and worth seeing. The pool was really nice! Thank you for such a great holiday" Emma 12/08/2016

"Thank you for a wonderfully relaxed holiday. The garden, pool and apartment facilities have been great. We have explored locally -Fragas de Sao Simao, Castles at Pombal and Leiria, coast Sao Pedro de Moel and Coimbra. We have taken advantage of the '4 person train sharing scheme' Mid-week travel fron Pombal Train Station €25 return each. We therefore spent 2 days in Lisbon in our first week and 2 days in Porto for our second week.Two very different cities. We have eaten (many times) at the local Restaurant and quickly learnt to share meals as there was so much!! The manager knows his Port!! O Terrier do Lagar in Cabeça Redondo.We have enjoyed our time here very much and would like to thank Melissa and Rui for their help and welcome" Paul, Karen, Jennifer and Sophie.06/08/2016

Γλώσσες:

Αγγλικά, Πορτογαλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων