Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ένα νησιώτικο συναίσθημα - όμορφο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, νότια ακτή της Αθήνας

Ένα νησιώτικο συναίσθημα - όμορφο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, νότια ακτή της Αθήνας

Συλλογή φωτογραφιών για An island feeling: stylish & modern 62m2 apartment, Vouliagmeni, Athens Riviera

Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ένα νησιώτικο συναίσθημα - όμορφο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, νότια ακτή της Αθήνας

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα62 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Athens, Attica
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Βουλιαγμένης14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Αστέρα16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καβούρι3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ένα νησιώτικο συναίσθημα - όμορφο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, νότια ακτή της Αθήνας

Η ιδιοκτησία μου είναι ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου 62 τ.μ., κοντά στην πλατεία Βουλιαγμένης (3-4 λεπτά με τα πόδια από την ακτή και οργανωμένη παραλία), σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή. Έχει πρόσφατα ανακαινιστεί πλήρως και επιπλωθεί με κομψή επίπλωση, με ένα μεγάλο μπαλκόνι με άνετα έπιπλα και ηρεμιστική θέα σε έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο με πεύκα και με πολλά πράσινα και ανθισμένα πορτοκαλιές στο δρόμο μπροστά από το διαμέρισμα.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο (δείτε φωτογραφίες και λεπτομερή περιγραφή στην ιστοσελίδα), καφετιέρα Nespresso και WiFi που συμπεριλαμβάνεται. Είναι ιδανικό για ένα άτομο ή ένα ζευγάρι, καθώς υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα με τη χρήση του καναπέ που γίνεται μεγάλο και άνετο κρεβάτι όταν χρειαστεί.

Κομψή και ανοιχτή σύγχρονη κουζίνα και μεγάλο σαλόνι με τεράστια έξυπνη τηλεόραση και ζεστά χρώματα και μοντέρνα έπιπλα. μεγάλο μπαλκόνι με θέα σε έναν όμορφο κήπο, ησυχία και άμεση γειτνίαση με την παραλία και κοντά σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες είναι μόνο μερικά από τα highlights. Οι δρόμοι για να φτάσετε στο διαμέρισμα είναι μερικώς μέτρια απότομες (τα τελευταία 30-40 μέτρα), που επιτρέπουν να απολαύσετε την όμορφη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα πάνω από την ακτή από τη βεράντα του κτιρίου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι ιδανικό για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο περπάτημα e. σολ. μεγαλύτεροι άνθρωποι.

Το διαμέρισμα βασίζεται στη νότια ακτή της Αθήνας, σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή της Βουλιαγμένης. Το επισκέπτομαι λίγες φορές το χρόνο, καθώς η διαμονή μου εκεί ανανεώνεται μετά από αρκετές πολυάσχολες κλινικές και ακαδημαϊκές εργασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο - μου δίνει την ηρεμία και την ανάπαυση που χρειάζομαι με οργανωμένη και πρόσφατα εκσυγχρονισμένη παραλία με όμορφες ακτές και αθλήματα και δραστηριότητες στη θάλασσα , και πολύ πιο κρυμμένες και λιγότερο γνωστές μικρές παραλίες και ακτές στην πόρτα μου. επίσης, για δραστήριες διακοπές, με μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ (θαλάσσια σπορ, windsurfing, καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ιστιοπλοΐα - με σχολεία διαθέσιμα σε κάθε κατηγορία), κολύμβηση, ποδηλασία, εγκαταστάσεις γυμναστικής, καταπληκτικά παραλιακά τοπία, σε κοντινή απόσταση (5-10 λεπτά με τα πόδια).

Σημαντικό να αναφέρουμε είναι η γνωστή και κοντά στη λίμνη Βουλιαγμένης (6-7 λεπτά με τα πόδια) η οποία διατηρεί τη θερμοκρασία των 24 C όλο το χρόνο, αλλά και μίλια μακριών και απίστευτων παραθαλάσσιων τοπίων και καταγάλανα νερά. Υπάρχει μια πληθώρα κοντά σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, funky κλαμπ και παμπ, φούρνος, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, αγορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών, σαλόνι ομορφιάς και μασάζ, γυμναστήριο και γενικό νοσοκομείο. και ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο σκι, σχολές καταδύσεων και ιστιοσανίδας, κωπηλασία με κωπηλασία, τένις και βόλεϊ στην παραλία, ιππασία, κλαμπ ποδηλασίας, όλα σε κοντινή απόσταση 5-10 λεπτά και πολλά από τα υπαίθρια live events όπως μουσικές συναυλίες, υπαίθριο κινηματογράφο και θέατρο και, τέλος, υπέροχα ψώνια στην έξοδο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και στη ζωντανή περιοχή της Γλυφάδας με τα κομψά και μοντέρνα μαγαζιά και μπαρ, ελέγξτε το!


Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας εκτός των ωρών αιχμής, και περίπου 20 - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο προς το αεροδρόμιο. Υπάρχει πληθώρα επιλογών σχετικά με τη μεταφορά σας, αν δεν είστε τόσο πρόθυμοι να περπατήσετε, με μεγάλο αριθμό ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και δημόσιες συγκοινωνίες με λεωφορεία, τραμ, μετρό και κίτρινο ταξί, εύκολα προσβάσιμα - σταθμός λεωφορείων (λεωφορείο N122) και το σταθμό ταξί είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμά μου? Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες εταιρείες ταξί online, όπως το Uber και το Beat (και οι δύο χρησιμοποιούν τα Apps, ώστε να χρειαστεί να τα κατεβάσετε, το Beat είναι το ελληνικό ταξί παρόμοιο με το Uber).

Εκτός από την Βουλιαγμένη και κοντά στα προάστια, βρίσκεται η διάσημη και ζωντανή Πλάκα, το Θησείο και το Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας, με τις «διάσημες φιλόξενες ταβέρνες, τους μικρούς δρόμους και την αγορά και φυσικά τον παγκοσμίως διάσημο αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Όταν χρειάζεστε περισσότερη ηρεμία, μπορείτε να επισκεφτείτε τα νησιά όπως η Αίγινα, η Τζιά, η Πάρος και η Ύδρα (όλα μεταξύ 1-2 ωρών από την Αθήνα - πολύ ωραίο ταξίδι με φέρι - από τον Πειραιά ή το Λαρίο) και πληθώρα άλλων νησιών) υπάρχουν περίπου 2000 νησιά συνολικά στην Ελλάδα). Τέλος, δεν θα ήθελα να ξεχάσω να αναφέρω τα κοντινά αρχαία αξιοθέατα όπως το Σούνιο (Ναός Ποσειδώνα) και τους Δελφούς. Έτσι, υπάρχει ένα κομμάτι από όλα, για τη γεύση του καθενός - ποικιλία και διασκέδαση σε κάθε γωνιά!

Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει αυτή η περιοχή και η περιουσία μου! Δεν θα ήθελες κι εσύ; Μου θυμίζει πανέμορφο νησί, με τα προνόμια της Αθήνας στο κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση, τέλειο μείγμα!

Ελπίζω να απολαύσετε τη νότια ακτή και την Αθήνα. Σας εύχομαι υπέροχες διακοπές και μόνιμες αναμνήσεις!

Διαχειριστής καταλύματος

Lina
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000514661

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βουλιαγμένη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Παναθηναϊκό Στάδιο και Ναός του Ολυμπίου Διός, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Μαρίνα του Αλίμου και Λιμάνι του Πειραιά. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελώνων Γλυφάδας και Πλανητάριο Αθηνών. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Athens, Attica

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Βουλιαγμένης - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Αστέρα - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Βάρκιζας - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Καβούρι - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Yabanaki - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Μετρό Κορωπί: 26 λεπτά οδικώς
  • Στάση Τραμ Κολυμβητήριο: 6 λεπτά οδικώς
  • Αθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Λίμνη Βουλιαγμένης - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Ακτή - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Εν Πλω - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Σαρδελάκι με θέα - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Rumors - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Wladimir H., Grevenbroich, Germany

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
More than expected
Our stay was quiet and absolutely problem-free. We often go on vacation in a holiday apartment or holiday home and have tried out several different options. This apartment is also ideal for 2 people who want to relax and prepare something for themselves from time to time. There is everything for it.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Vlad P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Greek vacation
Lina's apartment and Vouliagmeni is a winning combination. You can't go wrong with this one. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Ryan S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
Property was as advertised. Extremely clean and close to everything vougliameni has to offer. Lina was extremely responsive and gracious. Would def recommend this property.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Angela V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet & Lovely Apartment with Kind & Responsive Host
We enjoyed our stay in this modern flat. We loved reading and relaxing on the balcony. The location was convenient to the areas we needed to visit for friends’ wedding, and we could not be happier with the neighborhood. We also enjoyed the many restaurants in the area. Lina’s responsiveness alleviated any concerns we had. Thank you, Lina! We hope to return in the future!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Dirk v., Lokeren, Belgie

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
"Best location, all stars
A dream, a fairy tale as it were. Beautiful accommodation, an absolute must. Price conscious and enjoy … Un rêve, un conte de fées pour ainsi dire. Belle hébergement, parfait .. . Prix ​​conscient et profiter … Een droom, een sprookje als het ware. Prachtige accomodatie, een absolute aanrader. Prijsbewust en genieten ...

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am Consultant Medical Doctor, living and working in UK since 2004.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

One of the most desirable areas to live in Athens, and especially on the south coast, known as the gold coast of Athens. Quiet, without many tourists (as very few hotels in the area) green area, with the close proximity to the coast and range of amenities and activities, and quality restaurants, bars and coffee shops. Recently refurnished and fully equipped apartment, in a quiet family building.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων