Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

$ Πολυτελές κλιματιζόμενο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και WiFi

$ Πολυτελές κλιματιζόμενο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury air conditioned apartment with large terrace, stunning sea views & WiFi

Παραλία
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος $ Πολυτελές κλιματιζόμενο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα69 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nerja, Malaga
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Burriana9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBalcon de Europa (κάστρο 15ου αι.)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Carabeo11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

$ Πολυτελές κλιματιζόμενο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και WiFi

Αυτό το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2011 για να προσφέρει μια νέα κουζίνα, μπάνιο και βεράντα. Υπάρχει κλιματισμός σε όλο το διαμέρισμα, που εξυπηρετείται από μετρητή κερμάτων, έτσι πληρώνετε μόνο για αυτό, αν θέλετε. Το σύνολο του διαμερίσματος μόλις έχει ξαναβαφτεί και έχει καλής ποιότητας μαχαιροπίρουνα, πιατικά, σεντόνια, κλπ. Υπάρχει πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, φούρνος μικροκυμάτων και ψυγείο. Η βεράντα είναι πολυτελή και υπάρχουν μοντέρνα έπιπλα βεράντας που περιλαμβάνουν 2 ξαπλώστρες και ένα μπάρμπεκιου αερίου. Το διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την παραλία Burriana από το κυρίως υπνοδωμάτιο, το καθιστικό και τη βεράντα με νότιο προσανατολισμό. Το συγκρότημα Capistrano Playa είναι καλά διατηρημένο και περιλαμβάνει δύο πισίνες, ένα εστιατόριο, μπαρ, διακοσμητική λίμνη και τροπικούς κήπους. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Nerja, με τον περιποιημένο δρόμο περιπάτου του Balcon de Europa, πολλά εξαιρετικά εστιατόρια και καφέ. Από το διαμέρισμα, υπάρχουν βήματα κάτω στην παραλία Burriana κάτω από το διαμέρισμα. Υπάρχει ένας ανελκυστήρας στο διαμέρισμα που κάνει την πρόσβαση από το δρόμο πολύ εύκολη (λιγότερο από 20 βήματα πάνω και κάτω). Το Wifi είναι δωρεάν. Υπάρχουν 2 σειρές γκολφ στο γκαράζ αν θέλετε να παίξετε γκολφ, ζητήστε απλά από τον πράκτορα μας το κλειδί. Υπάρχουν 3 γκολφ σε 25 λεπτά. Το Baviera Golf απέχει περίπου 15 λεπτά δυτικά από το Nerja και είναι μια πολύ καλή διαρρύθμιση. Συχνά έχουν συμφωνίες για 2 άτομα συμπεριλαμβανομένου ενός buggy. Περαιτέρω δυτικά είναι Anoreta Γκολφ, επίσης μια καλή διάταξη, αλλά λίγο πιο δύσκολο. Και πάλι, κάνουν καλές προσφορές αξίας για 2 με ένα buggy, ειδικά αν κάνετε κράτηση online. Στην παραλία στο Motrils υπάρχει ένα λιγότερο συναρπαστικό γήπεδο γκολφ, λίγο επίπεδη και αδιάφορη. Θα χρειαστεί να φέρετε παπούτσια, μπάλες και μπλουζάκια κλπ, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κλαμπ.


Nerja: Η Nerja βρίσκεται στην ακτή της Μεσογείου περίπου 50 χιλιόμετρα από την Μάλαγα στην παράκτια εθνική οδό N340, σε ένα αυτοκίνητο μίσθωσης θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα από το αεροδρόμιο σε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Μόλις ένα ύπνο ψαροχώρι, η πόλη έχει πλέον πληθυσμό πάνω από 22.000. Το Nerja διαθέτει 16 χιλιόμετρα παραλίες με σκόνη άμμου και αφρώδες καθαρό νερό. Όλα τα μεγάλα αθλήματα είναι διαθέσιμα εδώ, όπως θαλάσσιο σκι, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα, τένις και υπάρχει γήπεδο γκολφ (Burriana Golf) λιγότερο από 15 λεπτά μακριά. Η πόλη συνορεύει προς τα ανατολικά με την όμορφη, δραματική οροσειρά, Sierra Almijara. Η παλιά συνοικία της πόλης παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητη, με στενούς δρόμους, ασβεστωμένους δρόμους, ασβεστωμένα σπίτια με βεράντες από σφυρήλατο σίδερο που ξεχειλίζουν με γεράνια, στις οποίες μερικές φορές μπορεί να ακουστεί ένα καναρίνι

Διαχειριστής καταλύματος

John Cole
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος VFT/MA/01126

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Nerja

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Τσιμενέα, Nerja). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Museo de Nerja και Πολιτιστικό Κέντρο Centro Cultural Villa de Nerja, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Υδραγωγείο της El Aguila και Arab Public Baths. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ενυδρείο του Αλμουνέκαρ και Υδάτινο Πάρκο Aqua Tropic Waterpark. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Nerja, Malaga

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Burriana - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Σπήλαια Νέρχα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Balcon de Europa (κάστρο 15ου αι.) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Carabeo - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλαόνδα - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca): 79 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rincon del Sol - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Murphy's Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Merendero Jose Cruz - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Chiringuito Ayo - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Playa y Sol - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 35 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andy H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sunshine and the sound of the waves
Super apartment. Amazing development. Loved the design. The terrace is a stand out attraction. I could stare at that sea all day and never see the same shade of blue. The view changes as the day progresses. Great location for the beach, with bars and restaurants close by. Pool access included too, perfect for the evening swim before dinner. Access via motorway from Malaga in less than 1 hour was a dream. No issues parking. Great supermarket only up the lane. Nerja is just a lovely seaside town with a homely character. I felt settled and relaxed. I would return. the whole family agreed it was exactly what we needed. Good Tv when you want to relax and watch sky sports. Internet was fast. The gardens and whole estate are well maintained by a team who work tirelessly. Impressed. Only 2 things to point out… 1. the steps are many and frequent on the way to the beach …but it suited us fine. We got down in minutes and back up in only slightly more time. There’s a lift to the parking area but I enjoyed walking the different paths and steps that crisscrossed the development. 2. Sorry but the pics on Vrbo don’t quite do it justice. It felt bigger than it appeared in the pictures. Good value. Thanks to John and Isabel …both were helpful and responsive.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Ben L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun Beach Condo
The kids loved the pool and the private access to the beach.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Silvana N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un vrai bonheur!
Appartement très confortable, joli, et vraiment bien équipé. La grande terrasse est une merveille. La proximité de la plage représente un vrai bonus. Et la gérante Isabel est très serviable. Nous avons vraiment apprécié cette location.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Thomas B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Lage.
Schön gelegen. Problemloser Ablauf. Eine genaue Angabe des Standortes des Büros der Objektverwaltung mit Straße und Hausnummer hätte das Auffinden erleichtert.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

8/10 Καλό

Ingrid L.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Great view
We spent six wonderful weeks in this apartment (mid Feb. to end March 2023). What we liked very much: the apartment being situated in the centre of this outstanding residential complex; the beautiful view and the surroundings with lovely garden; the large terrace; the TV with so many channels; the first class wifi; the modern, well equipped kitchen; the nice little round table in front of the main window to have breakfast in the morning sun; the good bathroom with plenty of hot water and enough storage space; the good bed in the main sleeping room. We recommend this apartment to everybody who likes beauty and can manage the stairs down to the beach. Thank you John for your kindness and good cooperation. We hope to be able to come back next year.
Πραγματοποίησε 42 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John Cole

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of four. We have been coming to Nerja for many years and in 2011, we decided to buy our own apartment. When we first viewed the apartment we were on holiday and viewed it a bit through rose-tinted glasses. It was only when we returned in February once we had actually bought it that we realised that it needed total refurbishment so we bit the bullet and did it all at once; new kitchen, bathroom, terrace and furniture. Looking back this was definitely the right thing to do as results speak for themselves. We have never wanted to go and stay on holiday anywhere that is less comfortable than our own home and we don't think that our guests should have to put up with poor quality furnishings and electrical goods. So, we have fitted the kitchen out with lots of crockery, mixing bowls and utensils etc. We like to cook good local Spanish produce and hope you will too.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We looked at several properties on Capistrano Play but this was far and away the best. It sits in the middle of the development overlooking the pond with great views of the Mediterranean. In addition, unlike most apartments in Capistrano Playa, the living area is separated from the bedrooms which is much nicer. Also, the apartment sits in the middle of the development and is more like a townhouse than an apartment. It has a terrific terrace which get the sun all day. Being on the top floor means you get no noise from above and very little noise from below. Our charming Dutch neighbours who live below generally only use their apartment in the winter so we have a lot of privacy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We originally only had air-conditioning in the bedrooms but this winter we have installed an additional unit in the living room. This is reverse cycle so you can use it for heating in the winter as well as cooling in the summer.

We have fibre optic superfast (for Spain!) broadband, its prety robust and reasnavly fast.

We have cable tv with the following Channels

BBC 1,
BBC 2,
ITV 1,
Channel 4,
Channel 5,
rte one,
france2 hd,
telecinco,
Cuatro,
FDF,
CNBC Europe,
bbc world,
Bloomberg Europe,
NHK world tv,
TVE international,
canal 24 hrs,
CNN,
BVN,
Eurosport,
tv2 (Norge),
tv4 (Sverige),
zzz,
divinity, s
port 1,
sport 2,
sport 3,
sport 5,
svt1,
NRK1,
sky news,
pick,
community,
pick+1,
France 4 hd,
France 0 hd,
France 3 hd,
antena3,
neokids,
nova,
Disney channel,
Paramount channel,
7discovery max,
proximamente,
rtl,
rtl2,
vox,
zdf,
3sat,
Kika,
CNN intl,
dw,
then lots of radio stations

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων