Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Βίλα κοντά στην παραλία, 2 κρεβάτι, πισίνα, το προσωπικό, οι γάτες ...

Βίλα κοντά στην παραλία, 2 κρεβάτι, πισίνα, το προσωπικό, οι γάτες ...

Συλλογή φωτογραφιών για Villa near the beach, 2 bed, pool, staff, cats...

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα κοντά στην παραλία, 2 κρεβάτι, πισίνα, το προσωπικό, οι γάτες ...

Σχόλια
8,6 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα400 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Candidasa, Kabupaten Karangasem
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Καντιντάσα4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pasir Putih21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Γαλάζιας Λιμνοθάλασσας34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτενπασάρ (DPS-Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai)108 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα κοντά στην παραλία, 2 κρεβάτι, πισίνα, το προσωπικό, οι γάτες ...

«Villa Las Brisas» είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο βίλα σε Candidasa, Ανατολική Μπαλί. Σε βολική τοποθεσία στο Jalan Puri Bagus, μακριά από τον κεντρικό δρόμο της Candidasa και την κυκλοφορία του, αλλά σε μικρή απόσταση με 5-λεπτό με τα πόδια από το κέντρο, όπου θα βρείτε καταστήματα, μπαρ εστιατόρια και όλα όσα έχει να προσφέρει Candidasa. Η βίλα είναι 1 λεπτό με τα πόδια από τον ωκεανό, και μόλις λίγα minuets τα πόδια σε Puri Bagus παραλία, όπου μπορείτε να βρείτε μια παραλία για κολύμπι, ψαροντούφεκο και το σημείο αναχώρησης για τις μικρές εκδρομές με σκάφος. Από μικρό δρομάκι μας, Jalan Puri Bagus, μπορείτε να βρείτε μερικά ωραία εστιατόρια, μια μεγάλη καφετέρια, όπου μπορείτε να πάρετε μια καλή καφέ ή εσπρέσο και μερικά μικρά καταστήματα τοπικά φρούτα. Υπάρχει ακόμη και ένα παντοπωλείο στη γωνία.


Villa Las Brisas διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια (μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα), 2 πλήρη μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπαίθριο καθιστικό, πισίνα, άνετο κιόσκι, εξωτερική ντουζιέρα / βότανο κήπο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, Wi-Fi, μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη με DVD player, ηχοσύστημα, ένα ασφαλές για τα τιμαλφή σας και 3 υπέροχες γάτες.
Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν κλιματισμό, ανεμιστήρες και ντουλάπα.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ένα καλό μέγεθος ψυγείο και καταψύκτη, κουζίνα αερίου / φούρνο, τοστιέρα, μπλέντερ, ρύζι-κουζίνα, κατσαρόλες και τηγάνια, αξεσουάρ μαγειρέματος, πιάτα και ασημικά. Υπάρχει επίσης μια υπαίθρια ψησταριά μπάρμπεκιου και φούρνο κορυφή.

Η βίλα έρχεται με σεντόνια, πετσέτες μπάνιου και πετσέτες θαλάσσης. Υπάρχει επίσης μια συλλογή από βιβλία και DVD για τη διασκέδασή σας. Villa Las Brisas προσπαθεί να είναι όσο πιο φιλικό προς το περιβάλλον όσο το δυνατόν έτσι ώστε να παρέχουν επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες και μπουκάλια που ξαναγεμίζουν από ανοξείδωτο χάλυβα νερού. Ανακυκλώνουμε επίσης πλαστικό, αλουμίνιο, και γυαλί.

Villa Las Brisas έχει 2 μέλη του προσωπικού, Komang και Wayan. Ένας έρχεται το πρωί και μία το απόγευμα. Και οι δύο είναι μεγάλη παιδιά και σαν οικογένεια μας.
-Komang, ο ανώτερος υπάλληλος, έρχεται το πρωί. Αν θέλετε το πρωινό που παρασκευάζεται μόνο να τον ενημερώσει. Μπορεί να βοηθήσει με την ενοικίαση μοτοποδηλάτων, στέλνοντας ρούχα, κρατήσεις για περιηγήσεις και πολλά άλλα. Komang είναι επίσης μια καταπληκτική μαγείρισσα. Αν θέλετε γεύματα παρασκευάζονται στο Villa, να του δώσει προειδοποίηση μιας ημέρας και να συζητήσουμε τι θα θέλατε να τον να κάνει. Τοπικό φαγητό είναι η ειδικότητά του!
-Wayan έρχεται τα απογεύματα. Αυτός φροντίζει τον κήπο και την πισίνα και μπορεί επίσης να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.
Το προσωπικό φροντίζει για την πισίνα και τον κήπο, τον καθαρισμό των δαπέδων κάθε μέρα, το πλύσιμο των πιάτων και τον καθαρισμό της κουζίνας και τα μπάνια. Είναι υπεύθυνοι για όλες τις άλλες συντήρηση, αντικαθιστώντας τη μεγάλη κανάτα του πόσιμου νερού και την αλλαγή των πετσετών και σεντόνια μία φορά την εβδομάδα. Εάν χρειάζεστε τις πετσέτες ή σεντόνια αλλάζουν πιο συχνά μπορείτε να τους αφήσουμε να γνωρίζουν.

Οι 2 γάτες μας είναι οι πλήρεις επιβάτες της Villa las Brisas.
Το προσωπικό θα τους ταΐσει δύο φορές την ημέρα, και να φροντίσει για όλες τις επισκέψεις κτηνιάτρων και οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες που έχουν.
Αν θέλετε να θρέψουν ή να χαλάσουν τα περισσότερα, παρακαλώ να το κάνετε!

Villa Las Brisas είναι το σπίτι μας ½ του έτους. Αγαπάμε Candidasa, και είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν αυτό το καταπληκτικό μέρος με τους άλλους.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Παρέχεται πρωινό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Villa comes with 3 cats! must be an animal lover

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Κάντι Ντάσα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Καρανγκασέμ) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πούρα Καντιντάσα και Υδάτινο Παλάτι Taman Ujung, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Andre Spa και Λιμάνι Tanah Ampo. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Candidasa, Kabupaten Karangasem

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία της Καντιντάσα - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Πούρα Καντιντάσα - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Pasir Putih - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Παντάνγκ Μπέι - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Γαλάζιας Λιμνοθάλασσας - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ντενπασάρ (DPS-Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai): 109 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Warung Lu Putu - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vincent's - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Loaf Candidasa Cafe - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le - 17 λεπτά με τα πόδια
  • The Dining Room - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,6

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ian A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home away from home
We stayed a month in the villa with a few overnighters in other areas. Myself and my husband LOVED it. I cooked, crafted, walked, made new friends and just loved village life. You can go trekking, we didn’t. Snorkeling and diving at Blue Lagoon by junkong (local fishing boat), we did! Eating out on any budget, we did! Loved the position down the off-road, (which has hotels, hotel restos, warungs (local eating places) and yes we ate at those and little shack shops for fresh veges, fruit, cigs, local snacks and beers. Chooks, cats and dogs are all free roaming (and not in the eating way) which we loved, we love animals. And saw the occasional cow tied up having a munch on the greenery! The 2 resident cats Cooper and Lily who live at the villa, became our foster furr babies. You need to love kitty’s to stay here and may I say they made the stay for us brilliant. The 2 human-haha-staff also made our stay brilliant. Gentle Komang who wld come do gardening and clean the pool and cook if you wanted, every morning. He also did the ever important offerings both by the shrine and at the doorway. This is a beautiful gesture I love in Bali. And happy, smiling Wayan who came in the afternoons to do housekeeping, pool and other jobs required. Always had answers or wld get one for us! Happy to help us out in any way. We have been coming to Bali for over 30 years and this has been the best stay for us. Love the quiet coastal fishing village life. I think we shall move there. true!!!
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

6/10 Μέτριο

Jimena W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Unterkunft mit einigen Abstrichen
Das für uns große Manko dieser Unterkunft gleich vorab: Sie ist ziemlich laut, da direkt an der Straße und auch noch in einer Kurve gelegen, so dass von 5.30 - 22.30 Uhr die Mopeds praktisch durch's Schlafzimmer rollen und hupen. Das müsste unbedingt im Inserat vermerkt werden. Außerdem krähen nebenan ab 4.30 Uhr 2 Hähne. Die Unterkunft ist zwar ein Stück von der ganz großen Hauptstraße entfernt, aber keinesfalls ruhig gelegen! Das hat uns leider ziemlich gestresst... Die beiden Schlafzimmer der Unterkunft sind sehr schön - im balinesischen Stil - eingerichtet. Der Rest der Unterkunft ist ziemlich verwohnt und müsste dringend saniert bzw. einer intensiven Reinigung unterzogen werden bei dem Mietpreis. So ist z B. das Waschbecken und die Arbeitsplatte in der Küche so dreckig/verkalkt und verkeimt, dass uns ein bisschen die Lust am Kochen vergangen ist. Das große Bad ist auch in keinem besonders schönen Zustand und viele Dinge sind dreckig oder verrostet etc. Der Pool /Garten ist schön angelegt, bekommt aber fast nie Sonne. Die beiden sehr lieben und hilfsbereiten Staffmitglieder kommen täglich morgens und abends (was uns zu viel war, wir haben dann anderes mit ihnen abgesprochen), um die Betten zu machen, ein bisschen zu putzen und nach dem Garten und den Katzen zu sehen etc. Insgesamt war uns der Mietpreis doch für die Lage und den Zustand zu hoch, da ja auch kein Frühstück o.ä. enthalten war (nur gegen Aufpreis). Wenn wir könnten, würden wir 3,5 Sterne vergeben.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

8/10 Καλό

Andy D., Dorset UK

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Real Family Home from Home
Wonderful Location and Great Staff who are extremely helpful Highly Recommended Could do with a bit of TLC and some basic maintenance to make it perfect
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

8/10 Καλό

Jan P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Villa Brisas
Very nice place with excellent support from the staff. We enjoyed it very much! The beach is indeed not far, but should not be considered as a suitable place for recreation.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

italo c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful stay
We spent one week in Candidasa away from the turist area We enjoyed everything specially the staff of the villa alwayready to help and organize our days If you are looking for real Bali this is the place Thanks we hope to come back one day Italo and Family
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων