Διαμέρισμα στον προορισμό Ischia, CampaniaΙδιώτης οικοδεσπότης

Νίκαια διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα βουκολικό περιβάλλον

Νίκαια διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα βουκολικό περιβάλλον

Συλλογή φωτογραφιών για Nice apartment located in a bucolic setting

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Νίκαια διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα βουκολικό περιβάλλον

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Ischia, Campania
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Ίσκια6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Via Vittoria Colonna9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Aragonese17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νίκαια διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα βουκολικό περιβάλλον

Επιλέξτε έναν τόπο, τον ιδανικό τόπο, για να συγκεντρώσετε όλα όσα αγαπάμε, την ιστορία μας και αυτήν της οικογένειάς μας, του λαού της Ίσκιας, λέγοντας τη σχέση που υπήρχε εδώ και χιλιετίες μεταξύ των κατοίκων αυτού του νησιού και της υπαίθρου.
Ο χώρος είναι αυτός του ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ SAPPHIRE, ένα μικρό διαμέρισμα κρυμμένο από την θέα, ανάμεσα στα ρόδια και τα αρχαία ελαιόδεντρα, τα αμπέλια, τις μπουκαμβίλιες με λευκά, φούξια και μοβ λουλούδια, γοργόνα και σπάνια αρωματικά φυτά.
Ο παρακείμενος κήπος με την υπέροχη πισίνα χαλάρωσης έχει θέα σε ένα πανέμορφο πανόραμα μέσα στο οποίο ξεχωρίζει η αρχαία έπαυλη του Αραγονικού Κάστρου και του νησιού της Βιβάρας, που βρίσκεται σε μια τυρκουάζ θάλασσα με σμαραγδένιες αντανακλάσεις.
Μια σειρά από βεράντες ανεβαίνουν στην πλαγιά του λόφου στο μπαλκόνι του καταπράσινου πευκοδάσους του Φιαϊάνο και σηματοδοτούν την ανακάλυψη αυτού του μικρού αρχαίου κόσμου από άπειρες λεπτομέρειες: θραύσματα λαχανικών και αμπελώνες, απλά πέτρινα παγκάκια, ξύλινες πόρτες, (μεγάλα δοχεία από τερακότα που χρησιμοποιούνται για πλυντήρια), παλιούς νεροχύτες, αμέτρητες κανάτες, κάδοι, μεταλλικές γλάστρες που ξαναχρησιμοποιούνται ως γλάστρες.
Το άνοιγμα των μονοπατιών έγινε με basoli και κομμάτια χτυπηθέντων lapillus που ανακτήθηκαν από θολωτές στέγες που προορίζονταν για κατεδάφιση, όπως και στο lapital lappedus υπάρχουν επίσης μερικά τραπέζια και πάγκοι, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία που προορίζονται να σταματήσουν και να συλλογιστούν τον κόλπο της Νάπολης .
Τα στηρίγματα, οι χειρολισθήρες και οι κιγκλιδώματα κατασκευάζονται με πόλους καστανιάς, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου έχουν πάρει το τυπικό σκούρο χρώμα, ενώ οι τέντες και οι στέγες σκιάζονται με τα καλάμια στα οποία αφήνεται το φύλλωμα και, σε άλλες περιπτώσεις, με κλαδιά ερείκης, που συλλέγονται στο δάσος του Buceto.
Τα λουλούδια και τα φυτά είναι αυτά του νότου: τα λανθάνον και τα pelargonii, με τα έντονα οσμηρά φύλλα, τις ουράνιες ταξιανθίες του plumbago, της καρυδιάς, του κοινού δρυμού και του δέντρου τζιτζιφιού, φυτά που σήμερα δεν είναι ευρέως διαδεδομένα αλλά ανήκουν σταθερά στην αγροτική παράδοση, φινέτσα, φράουλα, εσπεριδοειδή, πλούσια φραγκοσυκιές και μετά ... εξωτικά δέντρα, όπως φρούτα πάθους, μάνγκο, χέρι του κέδρου του Βούδα, γκουάβα, annona, αβοκάντο, μπανάνα και macadamia.
Το εξωτερικό του διαμερίσματος, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη φυσική συνέχεια του μικρού αγροτικού μουσείου, δεν κρύβει άλλες εκπλήξεις.
Στην πραγματικότητα, χαιρετίζει μια τεράστια ποικιλία σκευών που συχνά έφυγαν από τον ορίζοντα της καθημερινής μας ζωής: θραύσματα και κομμάτια του πολιτισμού μας που έχουμε αφήσει πίσω μας.
Περνώντας μέσα από τα αντικείμενα, παρακολουθούμε αιώνες δουλειές, στα χωράφια, από τεχνίτες, στο σπίτι.
Στην πραγματικότητα, τα εργαλεία για την κατεργασία του ξύλου, του σιδήρου και της γης, όπως οι τσάπες, οι άξονες, τα φτυάρια, τα πριόνια, οι αντλίες νερού και οι τροχαλίες για πηγάδια, κάνουν μια ωραία επίδειξη.
Επίσης στο εξωτερικό υπάρχει επίσης μια αρχαία μπάρμπεκιου με δύο εστίες από τερακότα και ένα μοναδικό τραπέζι, καθώς αποκτάται μαζί με τα παγκάκια του, από τις βάτες των βαρελιών του αγροτικού μας πολιτισμού.
Το διαμέρισμα, εξοπλισμένο με δωρεάν Wifi, αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, μικρή κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και φούρνο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο.
Πάνω από το διαμέρισμα υπάρχει επίσης ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για παιδιά.
Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος μέσα στην κοντινή βίλα.
Η θέση του πράσινου μπλε Sapphire είναι επίσης βέλτιστη για συνδέσεις.
Το ίδιο, στην πραγματικότητα, με το αυτοκίνητο, είναι μόλις πάνω από δέκα λεπτά από τη διάσημη παραλία Maronti και Ischia Porto.




Ενοικίαση ως γοητευτικό διαμέρισμα στο Fiaiano (Ischia). Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα καθιστικό, κουζίνα, master υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Έξω υπάρχει ένας μεγάλος κήπος όπου μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.
  Περιτριγυρισμένο από πράσινο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές.
Σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα υπάρχει επίσης μια όμορφη αίθουσα ιππασίας.

Διαχειριστής καταλύματος

Molinaro Lisa

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπαράνο ντ'Ίσια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Μπαράνο ντ'Ίσια. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Βασιλικό Παλάτι της Ίσκια και Θερμές Πηγές Belliazzi, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Όρμος Scarrupata και Κόλπος της Γκαέτα. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Idroterme Olympus και Cioccolateria Atelier delle Dolcezze. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υπαίθρια διασκέδαση όπως Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι της Ίσκια - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπα Terme di Ischia - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cartaromana - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Via Vittoria Colonna - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Aragonese - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Zio Peppe - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • U Campagnuolo - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Da Gaetano - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Vigna di Alberto - 14 λεπτά με τα πόδια
  • ristorante e pizzeria l' Innominato - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Hella Meixner 2.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία
Romantisches kleines Häuschen mit einem urigen Garten.
Der Pool ist sehr klein und nur zum Erfrischen auf der Sitzbank geeignet. Der Zugang zum Obekt ist sehr beschwerlich und nicht aus dem Inserat zu ersehen. Preis- Leistung ist nicht ganz angemessen. Michele, der gute Geist des Hauses war hilfsbereit und sehr sehr nett.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Nico H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Das perfekte Urlaubsdomizil für jeden der Entschleunigung vom Alltag braucht.
Es ist eine traumhafte Wohnung in einer traumhaften Umgebung mit einer grandiosen Aussicht. Jeder der Abstand vom Alltag sucht und Italien von seiner (für uns) schönsten Seite kennenlernen möchte, findet hier was er sucht. Eine sehr nette Vermieterfamilie und eine Wohnung der es an nichts fehlt. Absolut empfehlenswert!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Molinaro Lisa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες