Ολόκληρο σαλέ·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο ρουστίκ αγρόκτημα τύπου Mallorquin. με πισίνα, wifii και μεγάλο κήπο.

Καλαίσθητο ρουστίκ αγρόκτημα τύπου Mallorquin. με πισίνα, wifii και μεγάλο κήπο.

Συλλογή φωτογραφιών για Charming rustic Mallorquin style finca. with pool, wifii, and large garden.

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο ρουστίκ αγρόκτημα τύπου Mallorquin. με πισίνα, wifii και μεγάλο κήπο.

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 10 άτομα400 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
El Vilà, Port de Pollença
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Pollensa3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλαζα ντελ Πορτ ντε Πογένσα6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρμίσκος Cala Barques13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάλμα ντε Μαγιόρκα (PMI)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 King Κρεβάτια

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο ρουστίκ αγρόκτημα τύπου Mallorquin. με πισίνα, wifii και μεγάλο κήπο.

Το ρουστίκ αγρόκτημα τύπου Mallorquin διαθέτει 400 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο με 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, πισίνα με άλλη τουαλέτα και μεγάλη βεράντα για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θερμοκρασία της Μαγιόρκα. Βρίσκεται σε ένα ιδανικό περιβάλλον με μεγάλο κήπο, μπάρμπεκιου και πισίνα. Διαθέτει θέρμανση, κλιματισμό και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή ομάδες φίλων με χωρητικότητα μέχρι 8 άτομα, επεκτάσιμη μέχρι 10.
Το αγρόκτημα βρίσκεται 2χλμ. Από την παραλία, η πρόσβαση γίνεται μέσω οδού ή περπατώντας κατά μήκος ενός παραλιακού δρόμου παράλληλα με αυτό σε πλήρη ασφάλεια. Μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια (20 λεπτά) ή με ποδήλατο. Στο τέλος της βόλτας υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ όπου μπορείτε να βρείτε βασικά στοιχεία ή επείγουσες καταστάσεις τελευταίας στιγμής. Υπάρχει επίσης μπαρ-εστιατόριο σε αγγλικό στιλ, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μπύρα στο δρόμο προς την παραλία.
Το αγρόκτημα είναι μακριά από το δρόμο, δεν θα ακούσετε τα αυτοκίνητα ή τυχόν οχλήσεις. Ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια καλή μέρα στην παραλία. Έχουμε πεπιεσμένο νερό εάν σας αρέσει να ποδηλατείτε.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές τέλειες διαδρομές για να κάνετε περιηγήσεις σε μια περιοχή που προστατεύεται από την Unesco, όπως ο φάρος του Formentor, του Sa Calobra και ολόκληρης της Sierra de Tramuntana. Αν η δική σας δράση και έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε σε ένα από τα αθλητικά γεγονότα που οργανώνονται στο νησί, όπως ο Ironman ή η επιστροφή στη Μαγιόρκα με ποδήλατο (312), βρίσκεστε στη σωστή θέση. Πολύ κοντά στην έξοδο από αυτά τα γεγονότα, αλλά αρκετά μακριά, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε πριν ή μετά την εκδήλωση.

Η πεζοπορία ή η παρακολούθηση των πουλιών είναι μια άλλη δραστηριότητα που μπορεί να ανακαλυφθεί. Σύντομες εκδρομές στο Cala Sant Vicencs ή στο Cala Boquer, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραλίες ή μικρούς όρμους μακριά από τις πιο πολυσύχναστες τοποθεσίες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Θα σας βοηθήσουμε να τα ανακαλύψετε.

Υπάρχουν τρία δωμάτια με διπλά κρεβάτια και κλιματισμό. Στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο θα έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικό μπάνιο καθώς και ξεχωριστή είσοδο για να απολαύσετε περισσότερη ιδιωτικότητα. Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα δωμάτιο με μικρά παιδιά, μπορούμε να συμπεριλάβουμε επιπλέον κρεβάτια χωρίς επιπλέον χρέωση.

Θέλετε να προσκαλέσετε φίλους; Μπορείτε να το κάνετε χωρίς προβλήματα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Ένας μεγάλος φούρνος και ένα ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα όσα χρειάζεστε. Κρύα ποτά ή βασικά προϊόντα. Επιπλέον, το μπάρμπεκιου βρίσκεται πολύ κοντά στην κουζίνα, έχει μια στέγη και μια μεγάλη βεράντα όπου μπορείτε να λάβετε τους φίλους σας.

Ηρεμία είναι αυτό που ορίζει την ιδιοκτησία. Θα θέλατε να μοιραστείτε λίγες μόνο ημέρες με τον σύντροφό σας; Θαυμάζοντάς της, δίνοντάς της μερικές μαγικές μέρες. Γιορτάστε τη χρυσή επέτειό σας με τον καλύτερο τρόπο. Ή το κατακτήστε με μια έκπληξη που δεν θα ξεχάσετε.
Για τους λάτρεις της γιόγκα και του διαλογισμού, η Finca la Papalaia είναι ένα τέλειο μέρος όπου θα απομονώσετε τον εαυτό σας εντελώς.

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια ή έχετε αποφασίσει να μοιραστείτε διακοπές με φίλους, έχετε όλες τις δραστηριότητες που θέλετε. Η πλήρως ανακαινισμένη πισίνα μήκους 12 μέτρων με δύο βάθη, 1,20 μ. Στην κάτω περιοχή και 2,00 μ. Βαθύτερη, έχει πρόσβαση με βήματα ενσωματωμένα στην ίδια την πισίνα. Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι θα σας ευχαριστήσουν για την ασφαλή είσοδο και έξοδο.
Μια τουαλέτα στην περιοχή θα αποφύγει να εισέλθει στο σπίτι, υπάρχει επίσης ένα εξωτερικό ντους για να σας ξεπλύνετε με καθαρό νερό απευθείας από το πηγάδι μας. Φρέσκο και καθαρό νερό που ανανεώνει σίγουρα. Επίσης, μια συνδεδεμένη σκεπαστή βεράντα με τραπέζια και καρέκλες για να ανακτήσετε τη δύναμή σας μετά το μπάνιο.

Το Puerto de Pollensa είναι μια από τις πιο όμορφες παραλιακές πόλεις του νησιού. Τα χαρακτηριστικά του δεν το καθιστούν πολύ γεμάτο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Μικρά ξενοδοχεία, περιπάτους χωρίς κίνηση και όλες τις ανάγκες που ψάχνετε. Εστιατόρια, καταστήματα, φαρμακεία και σούπερ μάρκετ.

Στην παραλία υπάρχουν δραστηριότητες όπως η ελαφριά ιστιοπλοΐα, το windsurfing ή το stand up paddle, η κολύμβηση με αναπνευστήρα ή η κατάδυση. Αν είστε περίεργοι για κάποιο από αυτά, απλά πρέπει να μας ρωτήσετε. Θα σας ενημερώσουμε με χαρά για τα καλύτερα μέρη που θα επισκεφτείτε.

Το Triathlon είναι μια δραστηριότητα που είναι πολύ μοντέρνα. Ο κόλπος Pollensa είναι ιδανικός για τις προπονήσεις σας. Χώροι αγώνων με τα πόδια δίπλα στην παραλία, ένας κόλπος προστατευμένος από τον άνεμο σημαίνει ότι μπορείτε να κολυμπήσετε στην ανοιχτή θάλασσα χωρίς ρεύματα ή κύματα. Για τα μακρινά σας ταξίδια με ποδήλατο, το λιμάνι της Pollensa είναι το ιδανικό μέρος. Ομαλές ή απότομες διαδρομές, όπως ο δρόμος προς το Lluch ή ο φάρος του Formentor. Σίγουρα δεν θα ξεχάσετε.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα χαρώ να σας βοηθήσω.






Διαχειριστής καταλύματος

Helena Bellini
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Αριθμός εγγραφής καταλύματος L95E14189/2016

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Pollensa

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Pollensa) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Pollensa και Λιμάνι της Alcúdia, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ακρωτήριο Formentor και Playa De Muro. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αρένα Ταυρομαχιών Plaza de Toros ή Πίστα Καρτ Karting Can Picafort. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
El Vilà, Port de Pollença

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι της Pollensa - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλαζα ντελ Πορτ ντε Πογένσα - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Alcúdia - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορμίσκος Cala Barques - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Alcúdia - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Ίνκα: 24 λεπτά οδικώς
  • Πάλμα ντε Μαγιόρκα (PMI): 56 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Swing Restaurante - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Celler la Parra - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Maina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Los Faroles - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mamboreta - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Daniel W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful old finca in a great location
Helena’s finca was a great place to stay for our group of 8. The outside area is very comfortable in the evenings and the BBQ works very well. The pool provided great respite from the heat of the summer’s day and most bedrooms have AC. It is only a 20 minute walk into Port de Pollença and the quietness of being out of town was much appreciated. We would certainly return!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

David S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We had a fantastic time in lovely surroundings. Wouldn’t hesitate to return.
Recommend 100%
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Helena Bellini

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων