ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Η Ebora σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Évora

Η Ebora σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Évora

Συλλογή φωτογραφιών για The Ebora Home in the historic center of Évora

Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 24, κουμπί
Σχεδιάγραμμα ορόφου
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Η Ebora σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Évora

5 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Évora, Evora District
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPraca do Giraldo (πλατεία)4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός της Έβορα7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο της Évora10 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΛισαβόνα (LIS-Humberto Delgado)78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η Ebora σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Évora

Το Ιστορικό Κέντρο της Évora είχε εγγραφεί ως Τόπος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 1986. Η ταξινόμηση αυτή οριοθετείται από τον τοίχο «Vauban» χτίστηκε το δέκατο έβδομο αιώνα και το εσωτερικό του είναι στην «πόλη-μουσείο» το οποίο περιέχει 20 αιώνες της ιστορίας των λαών και των πολιτισμών που έζησαν σε Évora. Υπάρχουν ακινήτων και συγκεκριμένες περιοχές της πόλης που έχουν ταξινομηθεί ως αξία ιδίων κεφαλαίων που πρέπει να προστατευθούν, όπως η πρόσοψη της υπόθεσης του σπιτιού μας, περιλαμβάνονται στον κατάλογο των κτιρίων του ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος για τη διατήρηση. Η Ebora Home βρίσκεται στην Εμπορικής Street, σε κεντρική περιοχή της παλιάς εβραϊκής συνοικίας μεσαιωνική πόλη της Evora. Αυτή η περιοχή στεγάζονται μεταξύ των δέκατη τέταρτη και δέκατο έκτο αιώνα, σύμφωνα με τους ιστορικούς, μια κοινότητα περίπου οκτώ χιλιάδες άνθρωποι και μια σειρά από συναφείς υπηρεσίες, όπως το σχολείο, νοσοκομείο, πανδοχείο για τελετουργία λουτρά, δύο συναγωγές, θέσεις για την ανάγνωση και την ερμηνεία της Βίβλου και Gafaria. Η οδός Εμπορικής αναφέρεται ήδη στο πρώτο τρίμηνο του δέκατου πέμπτου αιώνα ως Straight Εμπορικής Street (για να διακρίνεται από δύο άλλους δρόμους, στη συνέχεια, επίσης, χαρακτηρίζονται έμποροι). Είναι επίσης γνωστή ως η οδός της Σιδηρουργία ή Rua da Ferraria, η οποία αποκαλύπτει τον τύπο, κυρίαρχη, ai ασκεί οικονομική δραστηριότητα.
Το σπίτι είναι οικογενειακή κληρονομιά. Αγοράστηκε από τον παππού μου Joaquim το 1914 για το εισόδημα. Στον 1ο όροφο έζησαν δύο οικογένειες και r / c, όπου υπήρξε πάντα το εμπόριο και τη βιοτεχνία εργαστήρια, εργάστηκε στο χρόνο, τρεις μικρό κατάστημα: μανάβικα, παντοπωλεία και τσαγκάρης. Το αρχιτεκτονικό έργο αποκατάστασης του κτιρίου, που ξεκίνησε το 2014, δημιουργήθηκε το r / c, δύο σύγχρονα διαμερίσματα, με σεβασμό, όμως, η δομική χαρτογράφηση και την έξοδο από το θέαμα, μερικές τεχνικές κατασκευής και παραδοσιακά υλικά, συμπεριλαμβανομένων θολωτές οροφές, η λίκνο, με βάση τις αψίδες, το τούβλο γάιδαρο, τοιχοποιία, κ.λπ.

Η Ébora ΑΡΧΙΚΗ
Το διαμέρισμα του Ebora Home βρίσκεται στην περιοχή της παλιάς πώληση στις αρχές του καρπού αιώνα. XX, που έχουν υποστεί τις απαραίτητες λειτουργικές προσαρμογές στη στέγαση. Το μικρό πηγάδι που υπήρχε στο κατάστημα και διάμετρο θα δέχονται μόνο ένα καζάνι, καλύφθηκε για λόγους ασφαλείας,
Μέσα στο διαμέρισμα σκοπεύουμε να συνδυάσει το παλιό με το σύγχρονο για την εξεύρεση μια καλή λύση για άνεση και λειτουργικότητα. Έχουμε αποκατασταθεί κάποια οικογένεια επίπλων, η οποία θα ολοκληρωθεί με: μια καλή βάση στρώμα, τοποθετείται στο δωμάτιο και έναν καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι, τόσο με 1. 40 μέτρα πλάτος? ένας Πίνακας πτερύγια επεκτάσιμο 1. έως 80 m? ένα ράφι όπου οργανώνονται κάποια βιβλιογραφία για την ιστορία της Evora, τοποθετείται τηλεόραση και wi-fi. Το μπάνιο, με μπανιέρα, έχει μια κρεμάστρα για πετσέτες θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών και όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Σε kichnet υπάρχουν: ψυγείο, θερμοσίφωνα, πλυντήριο πιάτων, κεραμική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, ψηφιακή ζυγαριά, βραστήρα, μίξερ και αποχυμωτή, καθώς και ένα τρένο και το μαγείρεμα των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων βασικών σκεύη.
Κατά το check-in φύγαμε τρόφιμα για τους επισκέπτες να απολαύσουν το πρωινό στο σπίτι και να βοηθήσει με κάποιο γρήγορο γεύμα.
Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όπως σεντόνια και πετσέτες είναι καθαρό βαμβάκι, υπάρχουν καλοκαίρι παπλώματα και το χειμώνα και επιπλέον κουβέρτες, αν το σπίτι έχει μια εξαιρετική κλιματισμό φυσικό αέρα, δεδομένης της εξαιρετικής πάχος των τοίχων του, η οποία κρατά δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.
Επίσης, οι διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι μέρος της ψυχής του σπιτιού και έτσι υπάρχουν πολλά κομμάτια από τοπικούς καλλιτέχνες και τεχνίτες για να εξανθρωπίσει το χώρο και contextualize αυτό στην τοπική κουλτούρα.
Αριθμός μητρώου της Turismo de Portugal: 41277 / AL

Διαχειριστής καταλύματος

Luisa Margarida Coelho
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 41277/AL

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Έβορα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Έβορα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Jardim Publico (δημόσιο πάρκο) και Φράγμα Divor, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Museu do Relogio - Polo de Evora και Μουσείο της Έβορα. Κάντε ένα διάλειμμα με τουρ σε οινοποιείο στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικό Κέντρο της Έβορα - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Praca do Giraldo (πλατεία) - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Igreja de Sao Francisco (εκκλησία) - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός της Έβορα - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο της Évora - 10 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Έβορα: 19 λεπτά με τα πόδια

Εστιατόρια

  • Palácio Dourado - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Salsa Verde - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Tasquinha A Mata - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurante Medieval - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Pizzeria L'Italiano - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 27 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

David M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming in old part of town
This apartment has been beautifully restored with such attention to detail! The sheets and towels are all monogrammed and all the furniture is very comfortable. The location is within the old city walls and a very short walk to most of the sights. We would recommend taking the walking tour through the tourist office. Our host gave us a map and many recommendations-plus a bottle of wine! She was right there when we arrived. We did not have hot water for showers but i think that was our fault in not understanding how the hot water heater worked. There are many restaurants in easy walking distance. We bought some provisions at a small grocery but limited selection. Larger grocery stores outside of walls.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Mark F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Evora stay
Wonderful property and host very accommodating
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Michele T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Evora in January
Perfect location. Excellent Host!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Matt S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Stay in Evora
The city of Evora is stunning, and our stay was enhanced greatly by this great property. My wife and I stayed here for two nights. The property was spotless, and well appointed. The host, Luisa, was lovely and provided us with great advice on things to do during our stay. Highly recommend this property.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Peter M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Excellent place for a short stay. Luisa is a host who really cares about looking after her guests. It's a few minutes walk to the main square and 15 minutes to larger local supermarkets. The bus station is about 10 minutes.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Luisa Margarida Coelho

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες