Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ένα ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές λίγες μέρες μακριά

Ένα ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές λίγες μέρες μακριά

Συλλογή φωτογραφιών για A perfect place for a relaxing few days away

Δωμάτιο
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ένα ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές λίγες μέρες μακριά

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Everton, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός New Forest National Park6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Φερι-μποτ Lymington Pier Ferry Port9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαουθάμπτον (SOU)46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Γιάρμουθ, Νήσος Γουάιτ86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ένα ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές λίγες μέρες μακριά

Το Box Tree Cottage είναι ένα ευχάριστα άνετο ιδιωτικό παράρτημα που είναι κατάλληλο για έναν ή δύο ενήλικες.

Είναι φωτεινό, φωτεινό και διακοσμημένο σε ένα απλό φρέσκο στυλ, με κάθε λεπτομέρεια για την άνεσή σας, διατηρώντας ταυτόχρονα το χαρακτήρα του εξοχικού σπιτιού. Έχει ανακαινιστεί σε υψηλό επίπεδο και προσφέρει δωμάτια για μη καπνιστές για την άνεση των επισκεπτών μας.

Είναι αυτόνομο και εντελώς ιδιωτικό δίπλα στο σπίτι των ιδιοκτητών. Το παράρτημα είναι ανοιχτό, φωτεινό, φωτεινό και ευάερο, με παράθυρα μπροστά και πίσω.

Το φιλόξενο καθιστικό είναι καλά επιπλωμένο με έναν άνετο καναπέ. Υπάρχει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δωρεάν θέα, DVD και WiFi για τη διευκόλυνσή σας.

Η μικρή κουζίνα διαθέτει τραπέζι με δύο καρέκλες. Υπάρχει ψησταριά, φούρνος μικροκυμάτων και φούρνος με ηλεκτρική εστία δύο δαχτυλιδιών. Θα βρείτε ένα καλό ψυγείο μεγέθους, βραστήρα και φρυγανιέρα και όλα τα πιατικά, τα μαχαιροπίρουνα και τον εξοπλισμό κουζίνας και τα εργαλεία καλής ποιότητας. Ένα καλάθι καλωσορίσματος προσφέρει μια επιλογή από τσάι, καφέ, γάλα, ζάχαρη και μπισκότα και μερικές άλλες περιποιήσεις.

Στο τέλος του σαλόνι θα βρείτε μια γαλλική πόρτα που ανοίγει σε μια απομονωμένη αυλή με τραπέζι αίθριο και δύο καρέκλες που αλιεύει τον πρωινό ήλιο και είναι ένα ευχάριστο σημείο για πρωινό.

Στον επάνω όροφο, το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα υπέροχο διπλό κρεβάτι από ξύλο βελανιδιάς με πολυτελή βαμβακερά κλινοσκεπάσματα που οδηγεί σε ένα όμορφα διακοσμημένο μπάνιο με ντους. Όλα τα κλινοσκεπάσματα, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια που παρέχονται είναι το εξειδικευμένο κατά των αλλεργιών σειρά από John Lewis μαζί με πετσέτες υψηλής ποιότητας. Υπάρχει ένα καλό μέγεθος συρταριέρα που επιτρέπει την γενναιόδωρη αποθήκευση και άφθονο κρέμονται χώρο. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες που παρέχονται είναι καλής ποιότητας.

Το παράρτημα είναι ζεστό και ζεστό από την αποδοτική και αποτελεσματική ηλεκτρική θέρμανση που είναι σε προκαθορισμένους χρονοδιακόπτες.

Στον κάτω όροφο θα βρείτε την 24 "HD LED τηλεόραση με δωρεάν απεικόνιση και ενσωματωμένο DVD, μια μικρή επιλογή παιχνιδιών και βιβλίων, τοπικών χαρτών και οδηγό δραστηριότητας.

Στον επάνω όροφο, και οι δύο κομοδίνα έχουν φώτα ανάγνωσης καθώς και χαλαρωτικά φώτα τοίχου σε διακόπτες dimmer, μικρό ρολόι ταξιδιού και ραδιόφωνο. Στο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο υπάρχει μια πρίζα ξυριστικής μηχανής, θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες και ηλεκτρικό ντους γυμναστικής mira. Υπάρχουν πλήρεις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης όλων των ηλεκτρικών ειδών στο παράρτημα.

Κατά την άφιξη θα βρείτε ένα ασφαλές χώρο στάθμευσης στον οδηγό στο μπροστινό μέρος του εξοχικού σπιτιού με εύκολη πρόσβαση στην ιδιωτική είσοδο σας. Ένα κλειδί ασφαλές σας επιτρέπει να φτάσετε στην ευκολία σας.

Το παράρτημα είναι δίπλα στο σπίτι μου και έχω την είσοδό μου στην αντίθετη πλευρά και στο πίσω μέρος του εξοχικού σπιτιού. Οι επισκέπτες θα λάβουν τους αριθμούς μου ή θα χτυπήσουν μόνο στην πόρτα μου. Μη διστάσετε να ρωτήσετε, είμαι εκεί για να βοηθήσω αν χρειαστεί. Μπορούμε να συναντηθούμε στη διαδρομή εκεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα μένετε ήσυχα για να απολαύσετε το χρόνο σας μακριά.

Το Everton Village είναι μια ήσυχη και ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε το New Forest National Park με τα γραφικά χωριά του, όπως το Brockenhurst. Η ιστιοπλοϊκή πόλη Lymington προσφέρει υπέροχους περίπατους γύρω από τον τοίχο της θάλασσας, υπέροχες καφετέριες εστιατορίων και μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και μπουτίκ σχεδιαστών.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε το Milford on Sea με τον παραλιακό δρόμο, τις καθαρές παραλίες, τις παραδοσιακές παμπ και τις καφετέριες, για παράδειγμα μόλις 1,6χλμ. Τα δωμάτια τσαγιού του Braxton Gardens και το καφέ σερβίρουν πρωινό καφέ, γεύματα και απογευματινό τσάι. Όλα τα φαγητά που σερβίρονται είναι βιολογικά και σε τοπικό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για περπάτημα, ποδηλασία, πικ-νικ στο όμορφο τοπίο του New Forest με τα φυσικά λιμάνια του όπως το Keyhaven, το Beaulieu και το Bucklers Hard. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω προσωπικές συστάσεις για εστιατόρια, καφετέριες ή μέρη για να επισκεφτώ.

Τέλος, το φιλικό Everton Village Village βρίσκεται ακριβώς στο τέλος της λωρίδας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα παντοπωλείων, φρέσκου ψωμιού, φρούτων και λαχανικών και μια εξαιρετική επιλογή από κρασιά, μπύρες και οινοπνευματώδη ποτά. Ο μετρητής Post Office παρέχει εύκολες τραπεζικές διευκολύνσεις.

Στο άλλο άκρο της λωρίδας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια είναι το Crown Pub που σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι το ιδανικότερο για να φτάσετε με αυτοκίνητο, καθώς οι υπηρεσίες λεωφορείων είναι περιορισμένες. Ο πλησιέστερος κεντρικός σταθμός είναι το Brockenhurst με απευθείας τρένα για το Λονδίνο και όλα τα άλλα σιδηροδρομικά δίκτυα. Τα τρένα πηγαίνουν στο Σαουθάμπτον και στο Μπόρνμουθ και τα δύο έχουν μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπως το West Quay στο Southampton ή μια μέρα στο τρένο από το Brockenhurst έως το Weymouth, όπου θα βρείτε το ταξίδι ενδιαφέρον και το Weymouth έχει υπέροχη παραλία, θάλασσα και λιμάνι παμπ.

Διαχειριστής καταλύματος

Linda Craig
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λίμινγκτον

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Λίμινγκτον) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Γιάρμουθ, Νήσος Γουάιτ και JW Day Spa και Ομορφιά, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός New Forest National Park και Παραλία Μπόρνμουθ. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Vitality Stadium ή Matchams Karting. Οι δραστηριότητες ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Everton, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικός Δρυμός New Forest National Park - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Milford on Sea Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Φερι-μποτ Lymington Pier Ferry Port - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Highcliffe - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Γιάρμουθ, Νήσος Γουάιτ - 86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Lymington Pier: 8 λεπτά οδικώς
  • Μπόρνμουθ (BOH-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Gun Inn - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smugglers Inn - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Wash House - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pennington Fish & Chips - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Saltern - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 67 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Heather H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everton annexe
Pristine clean, bright, well equipped, perfect for a short stay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Steve C., Essex

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely bolthole
What a great cottage. Location is really good, close to pub and shop, but a pretty long walk to the sea. Some great restaurants and pubs in the surrounding area. The place itself is lovely. Spotlessly clean and equipped with everything you need. Linda, the owner, lives next door and is super helpful, but also respected our privacy. We would definitely consider a return visit. Thanks!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Peter S., Colchester

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
New Forest week away
Very nice annexe to a lovely looking cottage,adequate room for two able bodied people.very well maintained and provides all essential items for a comfortable stay ,very handy shop and pub both very good at what they do ,would reccommend to anyone.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Kathryn Bushby

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Kathryn Bushby
What an absolute find! Just perfect for our visit to the New Forest. So very welcoming, small but perfectly formed. Everything you’d need for a home from home experience. We would most definitely recommend to anyone looking for the perfect bolt hole and relaxing space to return “home” to after a day exploring the New Forest, fabulous location just a couple of miles from the coast in one direction and beautiful villages in the other. Linda was a wonderful host and provided lots of information and places of interest for our stay. Plus a wonderful chocolate cake. Thank you Linda :-)
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

spoons M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Everton
A lovely little apartment spotlessly clean and with everything you need for a short visit. The owner was lovely and accommodating nothing was too much trouble. However the car park was difficult to negotiate with a large car from the narrow lane.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Linda Craig

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I would like to welcome you to the annexe at Box Tree Cottage. I hope you enjoy your stay and enjoy making the most of the beautiful area.

I live adjacent to the annexe and there if needed to help in any way but please be assured that you will be left quietly to enjoy your stay.

My favourite walk is along the coast at Keyhaven and the beautiful natural harbour at Bucklers Hard and not forgetting the relaxing coastal walks along Highcliffe and Mudeford.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα


You will be staying in a delightfully comfortable self contained private annexe, light and bright, decorated in a simple fresh style. It has been furnished to a high standard and is non smoking accommodation for the comfort of all my guests. Rest assured your stay in the annexe will remain as comfortable, cosy and relaxing as ever.

Before your arrival I will be in touch with my contact details and code to the key safe.
You will have a designated parking area on the left hand of the drive with easy access to your private entrance.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων