Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιστορικό διαμέρισμα στο κέντρο του Upton-upon-Severn μεταξύ Cotswolds και Malvern

Ιστορικό διαμέρισμα στο κέντρο του Upton-upon-Severn μεταξύ Cotswolds και Malvern

Συλλογή φωτογραφιών για Elegant Georgian apartment in a historic riverside town.

Στάθμευση
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ιστορικό διαμέρισμα στο κέντρο του Upton-upon-Severn μεταξύ Cotswolds και Malvern

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 3 άτομα52 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Upton upon Severn, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜάλβερν Χιλς6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακός Χώρος Three Counties Showground10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMorgan Motor Company11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιστορικό διαμέρισμα στο κέντρο του Upton-upon-Severn μεταξύ Cotswolds και Malvern

Το Old Pump House είναι ένα εντυπωσιακό ιστορικό διαμέρισμα με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται στην καρδιά της όμορφης παραλιακής πόλης του Upton-upon-Severn. Σε βολική τοποθεσία ανάμεσα στους λόφους Malvern και το Cotswolds, το Upton-upon-Severn είναι μια όμορφη και φιλική πόλη ειδυλλιακά σκαρφαλωμένη στις όχθες του ποταμού Severn. Το κομψό διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει εκσυγχρονιστεί πρόσφατα και προσφέρει καλά εξοπλισμένα, ευρύχωρα καταλύματα με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για άνετες διακοπές, όπως ένα μπουκάλι φυσαλίδων στο ψυγείο! Πρόσφατα ψήφισε ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στη Βρετανία από τους Sunday Times, Upton-upon-Severn είναι κοντά στην εκπληκτική ύπαιθρο και μια πληθώρα γραφικών πόλεων και χωριών. Το Upton-upon-Severn είναι ένα κόσμημα μιας πόλης και είναι το ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές και μαγικές διακοπές, αν σας αρέσει να περπατάτε, να κάνετε το ψάρεμα, να κάνετε γκολφ, να ψωνίζετε, να ακούτε μουσική ή να χαλαρώνετε στις όχθες του ποταμού.

Το Upton-upon-Severn δημιούργησε τη φήμη του, όχι μόνο στον γραφικό ποταμό και τη μαρίνα, αλλά και στα περίεργα καταστήματα, παμπ και εστιατόρια. Upton είναι επίσης γνωστή για 4 συναρπαστικά μουσικά φεστιβάλ της - Λαϊκή, Jazz, Blues και Ροκ. Κοντά στο Showground της Four Counties, το Upton είναι επίσης εξαιρετικά βολικό για όλες τις εκδηλώσεις του Malvern, συμπεριλαμβανομένων των πολύ δημοφιλών εκδηλώσεων άνοιξης και φθινοπώρου. Το αγώνισμα του Cheltenham είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο Μ5.

Το πανέμορφο διαμέρισμα με τα κομψά δωμάτια και τα ψηλά ταβάνια διαθέτει ένα μεγάλο ενιαίο καθιστικό / κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με μια σειρά από κομψές μονάδες κουζίνας, καναπέ-κρεβάτι, τηλεόραση και τραπεζαρία. Τα μεγάλα παράθυρα του κόλπου προσφέρουν μια υπέροχη γεύση από τους λόφους Malvern. Η επιλεγμένη κουζίνα διαθέτει πλυντήριο πιάτων, 2 εστίες κεραμικές εστίες, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων / φούρνου, τοστιέρα και βραστήρα.

Η ευγενική κρεβατοκάμαρα, με ιδιωτικό μπάνιο, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, επιφάνεια εργασίας με δρύινα πατώματα και μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένας ελκυστικός, ηλιόλουστος κοινόχρηστος κήπος και βιρτίνικος ωδός. Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για ένα όχημα πίσω από το σπίτι.

Το Upton-upon-Severn προσφέρει μια ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια, παμπ, καφετέριες και καφετέριες, που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις τσέπες. Υπάρχουν επίσης δύο μικρά, αλλά καλοδιατηρημένα σούπερ μάρκετ, ένα πλυντήριο, ένα ταχυδρομείο και κρεοπωλεία, εκτός από μια ενδιαφέρουσα ποικιλία παλαιών, βιοτεχνικών και δώρων καταστημάτων. Το εκπληκτικό καλά εφοδιασμένο κατάστημα χάρτης είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της High Street. Το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Pepperpot και το Μουσείο προσθέτουν στα αξιοθέατα της πόλης. Το πάρκο προσφέρει μια παιδική χαρά, γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις και μπάσκετ και ράμπα skate board και βρίσκεται ακριβώς πίσω από το σπίτι. Ή να λάβει μια κρουαζιέρα στον ποταμό στο σκάφος αναψυχής Κάστρο Conway σε Tewkesbury - συχνά συνοδεύονται με μουσική ή ένα τσάι με γάλα.

Μια δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο θα σας μεταφέρει ψηλά πάνω στο Malvern Hills, όπου μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα πιο εντυπωσιακή θέα στην Αγγλία. Πολύ αγαπήθηκε από τους περιπατητές και πεζοπόρους, Malvern έχει τόσα πολλά να προσφέρει - στις τρεις επαρχίες Showground, μια εξαιρετική θέατρο, το εργοστάσιο Morgan σπορ αυτοκίνητο, ένα γήπεδο γκολφ και πολλά ασυνήθιστα μαγαζιά και εστιατόρια.

Cheltenham Spa, η όμορφη πρωτεύουσα του Cotswolds, απέχει 20 λεπτά κάτω από το M5. Πολλά όμορφα ιστορικά χωριά και πόλεις δίπλα στο νερό, όπως Tewkesbury, Ledbury, Leominster και Worcester είναι όλα στο κατώφλι, πρόσβαση γρήγορα μέσω του αυτοκινητοδρόμου ή μέσω του τροχαίου υπαίθρου.

Αυτό το μέρος του Worcestershire είναι διάσπαρτη με γήπεδα γκολφ, πολλά από αυτά με υπέροχη θέα. Για όσους ενδιαφέρονται ψαράδες, υπάρχουν πολλές τοποθεσίες για ψάρεμα ορίζονται κατά μήκος του Severn δρόμο που οδηγεί έξω από Upton, με πολλά βήματα και πλατφόρμες για την εύκολη πρόσβαση, αλλά σε ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον. Η Severn τρόπος, ένα μονοπάτι που ακολουθεί το Severn από τις πηγές του στην Ουαλία δεξιά μέσα στο κανάλι του Μπρίστολ, οδηγεί κατά μήκος του ποταμού στο Upton και προσφέρει ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για πολλές απαλό περιπάτους. Ή πλέον αυτά για όσους έχουν περισσότερη αντοχή, να Tewkesbury, Worcester και αλλού. Πάρτε ένα πικνίκ και κάντε μια μέρα από αυτό!

Διαχειριστής καταλύματος

Carola McCutcheon
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Sorry no pets.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking anywhere in the building.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γούστερ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Γούστερ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κήπος με Γλυπτά Showborough House Sculpture Garden και Θέατρο Malvern Theatres, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ The Vale Golf and Country Club και Γκολφ Κλαμπ Cleeve Hill. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εκθεσιακός Χώρος Three Counties Showground και Καταφύγιο Φύσης Tiddesley Wood Nature Reserve. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, ποδηλασία βουνού και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Upton upon Severn, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μάλβερν Χιλς - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Croome Park - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Malvern Theatres - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακός Χώρος Three Counties Showground - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Morgan Motor Company - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Μάλβερν Λινκ: 12 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ (Bhx): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Strensham Northbound Motorway Services - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wild Bean Café - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Three Kings Inn - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 65 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mary S., Cambridgeshire

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay
Lovely spacious apartment and one of the most important things in our books is a lovely comfy bed.. good communication from Hosts and nice to have some milk bread and champagne waiting, Upton is a really characteristic charming little town with lots of place to eat and drink.. really close to lots of English heritages and National trust, Worcester is beautiful and we visited Adam Hendon’s farm which we loved, a bonus was meeting him…would definitely recommend this place to stay ..
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Susan W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jazz Weekend
3rd visit , to this lovely apartment in the centre of town.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

jill l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
May 2023
Flat good location for RHS Malvern show and fabulous countryside. Great selection of books to browse which we enjoyed. Shops, pubs etc all within walking distance and great to have dedicated parking. Can’t think of anything bad to say so that is great in itself!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Natascha P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A carefree break
We've booked the apartment for a midweek between Christmas and End of Year. It was a perfect location to explore the Cotswolds and do some hiking in the Malvern Hills. Carola and Rick contributed to the perfect stay from the start. Upon arrival there was a nice welcome surprise and they checked in on a regular base to see if all was going well. Perfect hosts and I would certainly recommend a stay at The Regency Appartment.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Susan C., san francisco, ca

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely, quiet small town.
Enjoyed our short stay along the river Severn. The apartment was well equipped and comfortable. Although facing the street it was absolutely quiet all night, even with the window window open.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carola McCutcheon

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We really enjoy renovating and decorating houses. We have put a lot of thought and effort into this apartment's interior, as it is in such an unspoilt Georgian house with wonderful high ceilings and large windows. Our children have all left home, but they love coming to Upton - they particularly appreciate the pubs as the atmosphere is always warm and welcoming. We have a property in France which is an on-going project and, when the flat is rented, we take the opportunity to spend the time in France. But we are always very happy to come back to Upton, where we have the benefit of a thriving little town and the tranquility of the river.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Upton-upon-Severn is a really special little town - very quaint and friendly, with an all year round holiday feel. It is ideally located between the Cotswolds and the Malvern Hills and, being only 3 miles from the M50, it is perfectly situated for visiting Malvern, the Three Counties Showground and surrounding towns such as Cheltenham and Tewkesbury. But you don't even need to get in a car - there is so much to do and see in Upton for all the family. Besides the 4 well renowned and exciting music festivals, there is always something happening - in the Marina, on the river, or in the town. We love the combination of a vibrant, historic town and the relaxation of river and countryside. It's the perfect place for a holiday!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

It was love at first sight when we saw this beautiful, first floor apartment - it is so elegant, spacious and bright. It is conveniently situated in the centre of Upton, yet away from the main traffic. The living room/kitchen, with its oak floor and range of modern kitchen units, provides open plan style and comfort.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων