Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ησυχία, πολυτελές αχυρώνα, χωριό στους λόφους του Πυρηναίου, παράδεισος για ποδηλάτες

Ησυχία, πολυτελές αχυρώνα, χωριό στους λόφους του Πυρηναίου, παράδεισος για ποδηλάτες

Συλλογή φωτογραφιών για Walking and cycling heaven, luxury barn in the Pyrenean foothills

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Καθιστικό
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ησυχία, πολυτελές αχυρώνα, χωριό στους λόφους του Πυρηναίου, παράδεισος για ποδηλάτες

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα116 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Soueich, Occitanie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία των St. Pierre και St. Gaudens13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Σύγχρονης Τέχνης Chapelle St. Jacques14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Σκι Station du Mourtis32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ησυχία, πολυτελές αχυρώνα, χωριό στους λόφους του Πυρηναίου, παράδεισος για ποδηλάτες

«Πρόκειται για καταλύματα 5 αστέρων, που βρίσκονται στο κατώφλι κάποιου από τα πιο εκπληκτικά τοπία της Ευρώπης. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά. Έχω νοικιάσει τον αχυρώνα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και αγάπησα κάθε λεπτό του. Ο παράδεισος του αν βρίσκεστε σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως το σκι, το ποδήλατο και το περπάτημα στο λόφο ή θα προτιμούσατε πιο ευγενική προσέγγιση και θα καθίσετε σε μια βεράντα και θα απολαύσετε ένα καλό φαγητό και κρασί. Έχει το τέλειο μείγμα της ύπαρξης στην ύπαιθρο της γαλλικής υπαίθρου για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, αλλά και να βρίσκεστε σε μια ώρα με το αυτοκίνητο από τόσα πολλά υπέροχα μέρη. Οι καλύτερες στιγμές μου ήταν: Baqueira, La Mongie και Peyreguedes για σκι, πολλαπλές τοπικές διαδρομές Tour de France και κολύμβηση για ποδηλασία και Spa Balnea για μια μέρα χαλάρωσης και περιποιήσεων. Το Aspet ακριβώς πάνω στο δρόμο είναι φανταστικό την ημέρα της αγοράς και για έναν καφέ το πρωί, με το Pau, το Lourdes, το Foix και το Mirepoix, όλα ωραία για περιηγήσεις και μια μέρα έξω. Αν αυτό ακούγεται πάρα πολύ, τότε απλά ψύξτε στον αχυρώνα, το οποίο είναι ακόμα καλύτερο από τις εικόνες και την περιγραφή. Είναι ένα σπίτι από το σπίτι με φανταστικά κρεβάτια, ντους, μπανιέρα, ξυλόφουρνο, έπιπλα - δεν θα θέλετε να φύγετε - δεν το έκανα! Τέλος, καθώς παρέμεινα για κάποιο χρονικό διάστημα μπορώ να εγγυηθώ εντελώς για προηγούμενα σχόλια σχετικά με την εξυπηρετικότητα και την εξέταση του Jule που κατέχει τον αχυρώνα. Βρήκε την τέλεια ισορροπία του να μην είναι ενοχλητική, βοηθώντας παράλληλα να μείνει η καλύτερη μου πιθανότητα. Ευχαριστώ :-)'

Αυτό είναι το ποδήλατο, το περπάτημα, το σκι, τη μοτοσικλέτα, το flyfishing και τον ποδηλατικό ουρανό στους πρόποδες των Πυρηναίων. Οι καλλιτέχνες και οι μάστορες θα το αγαπούν πάρα πολύ. Μερικές από τις πιο απότομες αναβάσεις στην ΕΕ για ποδήλατα. Cols de Portet d'Aspet και Col de Menté @ 1349μ - μετά από μια επίπεδη εκκίνηση, το βουνό ανεβαίνει σε απόσταση 5χλμ.
Ένας υπέροχος ανακαινισμένος αχυρώνας σε υψηλό επίπεδο, στο κέντρο του χωριού. Όχι πολύ κυκλοφορία εδώ ...

Η κατοικία αποτελείται από 2 δίκλινα υπνοδωμάτια (ένα twin / kingsize και το άλλο ένα διπλό κρεβάτι έλκηθρο) με ένα ιδιωτικό μπάνιο το καθένα με ένα μπάνιο και το άλλο με ντους 145εκ x 120εκ. Ανάμεσα στα δύο δωμάτια υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα / τραπεζαρία και καθιστικό. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και πολλά σερβίτσια και γυαλιά παρέχονται σε ένα μεγάλο σαλόνι.
Κάτω από το ισόγειο είναι ένα άνετο / στούντιο / αίθουσα ανάγνωσης / καθιστικού με χαλαρό χώρο - άνετες καρέκλες, και πρακτικό για παλτά και μπότες κλπ.
Από την μπροστινή πόρτα, απέναντι από την πλακόστρωτη αυλή, μια ξύλινη βεράντα προσφέρει τραπεζαρία, 4-6 καρέκλες και ομπρέλα. Βρίσκεται κοντά στο δεύτερο ψυγείο για τη διατήρηση κρύων ποτών και πικνίκ. Από την μπροστινή πόρτα προς τα δεξιά υπάρχει ένα μικρό τούβλο με πλακόστρωτο αίθριο με μικρό τραπέζι και καρέκλες, για να επιλέξετε μεταξύ σκιάς και ηλίου. ωραίο σημείο για πρωινό καφέ ή πρωινό. Έχετε το δικό σας ανοιχτό γκαράζ που φιλοξενεί το επιπλέον ψυγείο, τον καταψύκτη (κοινόχρηστο) και το πλυντήριο ρούχων. Ένα φορητό bbq διαθέτει κουτιά για πικνίκ και ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Υπάρχει η δική σας πύλη, αλλά είναι επίσης ωραίο να κάνετε το in-out ανάμεσα στις 2 πύλες, έτσι δεν χρειάζεται στροφή. Υπάρχει άφθονος χώρος για μοτοσικλέτες και αυτοκίνητο και ποδήλατα.
Έχω 2 ποδήλατα βουνού και ένα όρθιο με πανοραμική διαδρομή για επισκέψεις στο χωριό για ψωμί και κρουασάν κλπ. Οι νέες κυρίες στο κατάστημα κάνουν νόστιμα γεύματα που παίρνουν τις περισσότερες μέρες για να εξοικονομούν slogging ....
Το όμορφο χωριό της Soueich είναι στην υπήνεμη του υψηλότερου απλό, προστατευμένο από τον άνεμο. Είναι ειδυλλιακά τοποθετημένο στον ποταμό Ger ανάμεσα στους απαλά τροχανούς λόφους των Πυρηναίων προτού ανέβουν στο Aspet για να ξεκινήσουν την απότομη ανάβαση προς τα πάνω πάνω από τα βουνά που οδηγούν και κατευθύνονται προς την Ισπανία μέσω του St Béat. Η Cols de mente (1349m), Larrieu (704m), des Ares (797m) και Portet d'Aspet (1069m), ελέγξτε τις λάτρεις του ποδηλάτου, δεδομένου ότι ακολουθούν τα ίχνη των ηρώων του Tour de France, την άνοιξη , το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Το χειμώνα μέχρι το Πάσχα, ανεβείτε στο μικρό ηλιόλουστο χιονοδρομικό κέντρο του Le Mourtis 40 λεπτά μακριά για λίγο σκι και υπέροχο γεύμα στον ήλιο, και να απολαύσετε την υπέροχη ελικοειδή δρόμο μέσω των τραπεζών από το χιόνι και τις στέγες καλυμμένο με ένα μέτρο χιόνι. Οι δρόμοι είναι όλα αποτελεσματικά εκκαθαριστεί από το χιόνι για τα αυτοκίνητα. Περάστε πάνω από το βουνό για μεσημεριανό γεύμα στην Ισπανία και λίγα ισπανικά καταστήματα σούπερ μάρκετ. Μέσα σε μια ώρα μπορείτε να καθίσετε στο τραπέζι σας για paella ή tapas, και μετά από ένα αργό μεσημεριανό γεύμα και λίγα ψώνια, μπορείτε να είστε και πάλι σπίτι πριν από το σκοτάδι.
Για σπορ άνθρωποι, υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε? ποδηλασία, σκι, πεζοπορία, κολύμπι σε ορεινές λίμνες, ιππασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς στα βουνά, κανό στις κοιλάδες, εσείς το όνομα.
Για τους μοτοσικλετιστές, μπορείτε να βρυχηθμός γύρω από τα ορεινά ανατροπές και τις στροφές, χωρίς πάρα πολλά άλλα στο δρόμο.
Για horseriders, μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι τα βουνά με έναν οδηγό.
Για τα παιδιά, μπορείτε να μάθετε να κάνετε σκι σε μισή τιμή των Άλπεων (είναι ένα μυστικό μέρος)
Για τους γκουρμέ, υπάρχουν αγορές και εξειδικευμένα καταστήματα που πωλούν όλα τα τεμάχια κρέατος, μόνο τα εποχιακά βιολογικά προϊόντα, τα σοκολατάκια, τα τυροκομεία και τα κρασιά στα σουπερμάρκετ - ακόμα και οι μετρητές γιαουρτιού - θα σας γελάσουν το μυαλό.
Για τα shopaholics, υπάρχουν μερικές μεγάλες μπουτίκ στο St Gaudens, λίγο διαφορετικές (και θα σχεδιάσω ένα χάρτη) για να μην αναφέρω το NafNaf και το CacheCache.
Για ζωγράφους και συγγραφείς, είναι μια έμπνευση του φωτός και το τοπίο? που περιλαμβάνει τις λίμνες στο πράσινο σμαραγδί, ουρανούς των γαλάζιο, τα βουνά της κάδμιο κίτρινο και πράσινο και τα πεδία των αγελάδων σε κάθε ποικιλία τους.
Για τους λάτρεις της φύσης και παρατηρητές πουλιών, υπάρχουν πουλιά μικρές και τεράστια, μερικές κύκλο του αεροδρομίου στα θερμικά, και μερικοί twittering στα δέντρα παξιμάδι.
Το καλοκαίρι είναι ζεστό, ο χειμώνας είναι κρύος, το φθινόπωρο είναι όμορφο, αλλά η Άνοιξη μπορεί να είναι γκρίζα .... λίγο γενικευτική, όπως ποτέ δεν ξέρεις.
Για τους ανθρώπους που θέλουν νυχτερινή ζωή, αυτό δεν είναι το μέρος! Υπάρχουν εστιατόρια ανοιχτά τη νύχτα μέσα σε 12 χιλιόμετρα, αλλά κυρίως γεύμα είναι το πράγμα, και δείπνο στο σπίτι.
Η περιοχή είναι κεντρική για την εξερεύνηση της Λούρδης, τις όμορφες πόλεις της Τουλούζης και του Πάου, του Foix και του Carcassonne. Τόσο η Ατλαντική όσο και η Μεσογειακή ακτή είναι εξίσου διαφορετικές. Υπάρχουν μεσαιωνικά χωριά, καθεδρικούς ναούς, ποτάμια, σπήλαια - και οι αγορές στις πόλεις σχεδόν κάθε μέρα με βιολογικά προϊόντα μέσα σε 5 έως 40 χιλιόμετρα. Μια Leclerc γιγαντιαία σούπερ μάρκετ στο St Gaudens δελεάζει με τυριά, fishcounter, κρεοπωλεία, τα λαχανικά και τα φρούτα όλα υπερηφάνεια, πολύχρωμα και ευλαβικά εμφανίζεται. Καλοκαίρι προσφέρει υπέροχη χώρους για πικ-νικ δίπλα σε ποτάμια και βουνά, περπατώντας μέσα από τα απέραντα δάση και πίνοντας από τα ορεινά ρυάκια. Υπάρχουν λίμνες και την αλιεία, cayakking, ράφτινγκ, αλεξίπτωτο πλαγιάς ... κάθε είδους δραστηριότητες σε αυτό το καθαρό αέρα.
Το διαμέρισμα σε σοφίτα, ανακαινισμένο από αγγλικό διακοσμητή, είναι επιπλωμένο με ένα εκλεκτικό μείγμα αγγλικών αντίκες, γαλλικών αντίκες και του «σύγχρονου Μπαλί», με μια ολοκαίνουργια κουζίνα και μοντέρνο μπάνιο. Το κατάλευκο ξύλινο πάτωμα είναι 95 τετραγωνικών μέτρων, και έχει ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα / τραπεζαρία και σαλόνι με τεράστια καναπέ και σύγχρονη μπαμπού καρέκλες. Υπάρχει ένα ωραίο μεγάλο κεντρικό τραπέζι και μια μεγάλη ντουλάπα γεμάτη από πιάτα και ποτήρια. Είναι φωτίζεται από τα μεγάλα παράθυρα και οι φεγγίτες κάτω από τις υψηλές ασβεστωμένα δοκάρια, τους φεγγίτες πιάσει τον ήλιο όλη την ημέρα. Σε κάθε άκρο είναι μια έξυπνη υπερμεγέθης / διπλή κρεβατοκάμαρα με ευάερο μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα, τουαλέτα και νιπτήρα, και στο άλλο άκρο ένα ρομαντικό γαλλικό διπλό έλκηθρο-κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει καμπίνα ντους, τουαλέτα και νιπτήρα. Το όλο έργο έχει πρόσφατα εγκατασταθεί σε ένα υψηλό επίπεδο. Οι κουρτίνες είναι χειροποίητα και διασυνδέσει για μια ζεστή αίσθηση. Το ισόγειο υποδοχής / στούντιο 35 τμ διαθέτει πολυθρόνες, τραπεζάκι του καφέ, ράφια με πολλά χάρτες και τοπικές πληροφορίες για τη μελέτη, καβαλέτα για ζωγράφους, - κάνοντας μια «άνετη» και στούντιο με εξαιρετικό φωτισμό. Η σόμπα state-of-the-art είναι εδώ για ένα θερμό καλωσόρισμα. Ο αχυρώνας διαθέτει δική του μπροστινή πόρτα, πύλη εισόδου, ξύλινο κατάστρωμα για φαγητό και γκαράζ και βρίσκεται σε αξιοπρεπή απόσταση από την κεντρική κατοικία για μια αίσθηση ιδιωτικότητας. Έξω από έπιπλα, μπάρμπεκιου και τραπεζαρία εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες για αυτές τις μεγάλες καλοκαιρινές βραδιές. Κουτιά για πικνίκ, ομπρέλα, ξαπλώστρες διαθέσιμες για μια μέρα έξω. Το χωριό διαθέτει ένα ταχυδρομείο και μια αίθουσα για να προ-παραγγείλετε τα κρουασάν σας και να απολαύσετε τον καφέ σας. 2 χιλιόμετρα μακριά είναι ένα Carrefour Express που έχει μια έκπληξη σειρά από αναγκαιότητες, ανοίξτε 8 έως 8'ish. Σε απόσταση 3χλμ. Βρίσκεται το Aspet, ένα πανέμορφο μέρος για καφέ, μια αγορά την Τετάρτη και το Σάββατο και μια κρυστάλλινη θέα στο βουνό Cagire σε μια ηλιόλουστη μέρα.
Σε κοντινή απόσταση St Gaudens έχει μια μεγάλη αγορά, την Πέμπτη και την πόλη βουίζει. Κάντε κράτηση για το μεσημεριανό γεύμα στο Café 50, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε τις περιπλανήσεις σας - δεν θα βιαστούμε. Υπάρχουν μερικές μεγάλες μπουτίκ και εκκεντρικά καταστήματα αν κοιτάξετε σκληρά ή να πάρετε ένα χάρτη από μένα. Τράπεζες και καταστήματα κύκλου, κομμωτήρια κ.λπ.
Ένα ημερήσιο ταξίδι στο Παπού συνιστάται. πηγαίνετε στο μπουφέ για μεσημεριανό γεύμα - πολύ καλό κρέας, μανιακή μπυραρία. Υπέροχα καταστήματα και παλιό κάστρο με τάφρο. Πάρκο από το σταθμό και ανεβαίνουν με τον ανελκυστήρα στην πόλη ... πολύ έξυπνη.
Έχω μια μεγάλη λίστα από εστιατόρια, έξυπνο ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της ένα επάνω στο δρόμο που έχει οριστεί γεύματα, συνήθως χοίρο, αγελάδα ή πάπια με τσιπς και σαλάτα, ένα τεράστιο cheeseboard και πολύ φτηνό κρασί, μεγάλη διασκέδαση - σχεδόν σαν μια «τοπική (βλέπε φωτογραφία).

Διαχειριστής καταλύματος

Julia Fost
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 8:00 π.μ.
Check out πριν από τις 5:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
We allow ages from 8 upwards because of the stairs

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Not allowed on the furniture, & his bed downstairs

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Can smoke outside?!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σουές

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σουές) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Comminges Golf και Θέρετρο Σκι Station du Mourtis, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ορεινό Πέρασμα Col de Portet d'Aspet και Αρβορετουμ Καρντιγιάκ. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Soueich, Occitanie

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία των St. Pierre και St. Gaudens - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Chapelle St. Jacques - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο Σκι Station du Mourtis - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Peyragudes - 56 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό κέντρο Baqueira Beret - 100 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Saint-Gaudens: 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Français - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Entre 2 Mers - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bamard Jean-Pierre - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 49 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

sylvie b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Week-end
Un tres joli lieu, un acceuil sympathique. Nous avons fait rando et vélo. Je recommande
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Olivier M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
MERVEILLEUX !
Nous avons passé un excellent séjour, Julia est une hôte forlidable, pleine de petites attebtions très appréciées ! La région est magnifique, ce qui complète le tableau. Je recommande vivement ! Merci Julia pour votre gentillesse.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Parfait
Très agréable
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Aurélien G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
De très bonnes vacances
Malgré une météo mitigée, nous avons passé de très bonnes vacances en famille dans un gîte agréable et fonctionnel avec une hôte discrète et très sympathique. Les enfants ont bien aimé la maison et l'ont trouvé très belle.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Gabriele B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Dieses Haus ist ein Juwel in Soueich
Das Haus in Soueich, einem kleinen Ort, ist ein wahres Juwel. Einst eine Scheune, hat die Vermieterin ein wunderschönes Haus daraus (um-)bauen lassen. Der Eingangsbereich öffnet in ein Entrée, das als Wohnraum genutzt werden kann. Für kalte Wintertage steht ein Holzofen zur Verfügung. In der 1. Etage betritt der Gast einen riesigen und lichtdurchfluteten Raum, die alten Deckenbalken der Scheune wurden sehr gut integriert und wirken durch den hellen Anstrich nicht erdrückend. Es erwartet den Gast eine moderne Küche, ausgestattet mit allem, was man für ein gelungenes Essen braucht sowie einen Bereich zum Wohnen; an jeweils beiden Enden gibt es ein Schlafzimmer mit jeweils eigenem Bad. Alle Räume sind von der Vermieterin mit besonderem Gespür für Innendesign eingerichtet worden. Man fühlt sich sofort wohl und möchte eigentlich gar nicht mehr abfahren. Die Vermieterin gibt einem Tipps für Unternehmungen und Orte, die als sehenswert gelten. Wer einen ruhigen und entspannten Urlaub machen und trotzdem schnell mit dem Auto in eine größere Stadt (St. Gaudens) fahren will, ist in Soueich gut aufgehoben. Man ist sofort mitten in der Natur und kann die Welt der Pyreneen genießen. Uns hat es dort sehr gut gefallen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Julia Fost

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm Julia and I bought the house for holidays, but am still here 9 years later... and it has become home. Now I've converted and renovated the tumbledown barn for overspill from the main house when friends and family from England and South Africa arrive, and I am happy to share it with other visitors for the rest of the year. I spend a lot of time here enjoying the tranquillity of the village and the overwhelming beauty of the mountains after a hectic life as a decorator in London and Durban. I am on site for practical tips and local advice on where to go and things to do, so don't hesitate to ask.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Mountains and forests and rivers are the antidote to modern western life. The pure air and delicious water, silence and serenity, stars at night instead of pollution, friendly people in a pretty village; easy access to trains and airports so not cut off! Hop across the mountains to Spain for a change of scenery.
A slice of paradise for me, and I hope for you.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

All mod cons in the converted barn whilst living in a very rural laid-back little old-fashioned village. Close to mountains and central for exploring the Pyrenees.
Great place to refresh the soul and relax, amongst the hills and rivers overlooked by the snow-encrusted mountains.
Tour de France aficionados love it, of course, but so do lazier souls who appreciate the cowbells and church bells.
The sky is vast and blue most of the year after February. The summers can be hot and the days long. The stars are a miracle of dazzling clarity.
Centrally located near the border between France and Spain, it is an easy day trip for lunch to another culture, and home for tea!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων