Ολόκληρο σαλέ·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο και άνετο σαλέ σε προνομιακή τοποθεσία στις Αρδένες.

Καλαίσθητο και άνετο σαλέ σε προνομιακή τοποθεσία στις Αρδένες.

Συλλογή φωτογραφιών για Charming and cozy Chalet in a prime location in the Ardennes.

Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο και άνετο σαλέ σε προνομιακή τοποθεσία στις Αρδένες.

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Waimes, Walloon Region
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Robertville8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαParc Naturel des Hautes Fagnes14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠίστα Circuit de Spa-Francorchamps16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒρυξέλλες (BRU-Brussels - National)109 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 King Κρεβάτια και 2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο και άνετο σαλέ σε προνομιακή τοποθεσία στις Αρδένες.

Άνετο και πλήρες σπίτι με όμορφο κήπο και μεγάλη βεράντα στον ήλιο.
Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των Αρδεννών. Σε απόσταση που δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. Ξαφνικά βρίσκεστε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Μια όμορφη φύση με κοιλάδες και βουνά, άθικτα δάση, άγρια ποτάμια και χειμώνα πολύ περισσότερο χιόνι από ό, τι στις Κάτω Χώρες. Το σπίτι είναι επίσης πολύ ευνοϊκή. Περπατάτε ευθεία στη φύση, λόγω της θέσης της κοντά στον ποταμό Amblève, τον ποταμό Steinbach και το μεγάλο Wolfsbusch.
Εν συντομία. ένα eldorado για λάτρεις της φύσης, πεζοπόρους, ποδηλάτες, γκολφ, για σκι αντοχής ή για σκι!

Το σαλέ:
Όταν μπαίνετε εδώ θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των Αρδεννών. Το σαλέ έχει πρόσφατα αποκατασταθεί και είναι απλό, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και όμορφα επιπλωμένο. Υπάρχουν καλά βιβλία και παιχνίδια διαθέσιμα. Η όμορφη ξύλινη σόμπα αυξάνει την ατμόσφαιρα. Η κεκλιμένη οροφή με το πατάρι στα υπνοδωμάτια του υπνοδωματίου προσφέρει επιπλέον διάσταση στο σαλόνι σε σχήμα L, ενώ η ξεχωριστή τραπεζαρία με ένα υπέροχο καναπέ και ένα τραπέζι μεγέθους βασίζεται σε ένα άλλο ιδιαίτερο μέρος (βλ. Φωτογραφίες). Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας όμορφος σκίουρος. Οι πόρτες αίθριο είναι ένα θεϊκό, ειδικά όταν ο καιρός είναι ωραία. Η κουζίνα είναι πλήρης και υπάρχει ένα ευρύχωρο απολυτήριο κουζίνας. Η βεράντα με ανθεκτικό τραπέζι με ρυθμιζόμενα καθίσματα καλύπτει 30 τ.μ. και προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο. Ένα μπάρμπεκιου και μια φωτιά στον κήπο παρέχουν επιπλέον ατμόσφαιρα. Υπάρχει ένας προστατευμένος κήπος γύρω από το σπίτι με διάσπαρτους πάγκους όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Στον αυτοκινητόδρομο υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, καθώς και πρόσθετος χώρος στάθμευσης δίπλα στον αχυρώνα. Το συναρπαστικό είναι το μεγαλύτερο παιδότοπο για μικρά παιδιά και μια διπλή ταλάντευση για μικρά παιδιά και παιδιά. Υπάρχει περισσότερο από αρκετό χώρο για 6 άτομα, ίσως 7 (μωρό). Στο υπόστεγο θα βρείτε το μπάρμπεκιου και ένα έλκηθρο και όλα τα είδη εργαλείων, αν θέλετε να τσιμπήσετε.
Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας ευρύχωρος κήπος με πολλά χόρτο.

Διάταξη:

Ισόγειο:
Ευρύχωρο δωμάτιο σε σχήμα L με καναπέ και πολυθρόνα δύο θέσεων. Θέρμανση με αέριο και άνετο τζάκι με σόμπα.
Στο L του καθιστικού υπάρχει ευρύχωρη τραπεζαρία με καναπέ, καρέκλες και τραπέζι king size για 8 άτομα.
Η ολοκαίνουργια κουζίνα διαθέτει μεγάλη κουζίνα, ψυγείο, πλήρη αποθήκη και πολλά πιατικά. Μαγειρεύετε με φυσικό αέριο και υπάρχει φούρνος. Για τον ενθουσιώδη υπάρχει ένα Senseo, αλλά και μια συνηθισμένη μηχανή καφέ. Σχεδιασμένο μπάνιο με καμπίνα ντους, τουαλέτα και νιπτήρα. Ευρύχωρη αίθουσα. Ωραίο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με πόρτα από δύο άτομα και πόρτες στην πίσω αυλή.
Ευρύχωρη αίθουσα με ράφι με μπότες σε διάφορα μεγέθη.
Όροφος:
Δύο υπνοδωμάτια, ένα με ένα διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια. Υπάρχουν 1 μονά παπλώματα και μαξιλάρια σε όλα τα υπνοδωμάτια. Πρέπει να φροντίσετε τα καλύμματα παπλώματος, τα καλύμματα, τις μαξιλαροθήκες, τις πετσέτες για το χέρι και το τσάι.

Τοποθεσία και περιβάλλοντα:
Το σαλέ είναι πολύ ήσυχο σε μια ομάδα ή 7 ιδιωτικές κατοικίες. Από τον κήπο μπαίνετε στη φύση. Περιβάλλεται από δάση, ρυάκια και τον ποταμό Amblève. Λίγο πιο πέρα είναι το μικρό χωριό Ondenval. Το σαλέ διαθέτει μια μεγάλη ιδιωτική περιοχή (500 m2).
Για ένα καλό βιβλίο μπορείτε να πάτε στο ντουλάπι μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μπορείτε να απολαύσετε το τζάκι στον κήπο ή να απολαύσετε μια καλή μπύρα ή κρασί δίπλα στη σόμπα. Για τα παιδιά υπάρχουν πολλά να κάνουμε στην κούνια, στο θέατρο, στη φύση, κοντά στο ρέμα, στον ποταμό ή στο δάσος. Υπάρχει ένα δίκτυο 4G και αν θέλετε να πάτε στο Café Terminus στο Montenau ή στο Le Cyrano στο Waimes, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη βελγική μπύρα ή τέλειο γαλλικό κρασί δίπλα στο δωρεάν Wifi!

Οι Αρδένες και ο ιδιαίτερος πολιτισμός των Ανατολικών Καντονιών:
Μόλις 300 χλμ. Ή 3 ώρες οδήγησης από την Ολλανδία. Όμορφο καταπράσινο λόφο και ορεινή χώρα, πυκνά δάση, γραφικά χωριά και πόλεις. Το σπίτι μας είναι μία από τις πιο όμορφες κοιλάδες της περιοχής. Στον ποταμό πέστροφα το Amblève και προστατευμένο από το όμορφο Wolfsbusch.
Στην περιοχή θα βρείτε πολλά διαφορετικά τοπία και διαδρομές. Τα High Fens (6χλμ.) Είναι ένα ειδικό και τραχύ φυσικό καταφύγιο. Πηγαίνετε στο Baraque Michel και το κοντινό Μουσείο Φύσης.
Το Βέλγιο είναι ήδη γνωστό για τη νόστιμη απόλαυση και το φαγητό του, αλλά στις Αρδένες ο τρόπος ζωής του Burgundian γίνεται ακόμη πιο διάστατος. Μια επιλογή προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των καλών κρασιών, διατίθεται στα καταστήματα. Επίσης, υπάρχουν πολλά τοπικά προϊόντα ή υψηλής ποιότητας, όπως πέστροφα από Ondenval, διάφορα τυριά Thirimont, ζαμπόν Ardennes από Montenau κ.λπ. Ειδικά το παιχνίδι στην κυνηγετική περίοδο δεν πρέπει να φτερνιστεί. Για φρέσκο παιχνίδι από τις Αρδενές και το Eifel μπορείτε να πάτε στο Caterer στο Robertville ή να προετοιμαστείτε στο εστιατόριο ή στο Hotel Cyrano στο Waimes. Παντού στα εστιατόρια θα σερβίρετε υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Στις πολλές άνετες βεράντες και καφετέριες έχετε την ευρεία επιλογή βελγικών μπυρών. Δοκιμάστε την μπύρα Kwak στο Café Scotch στην κεντρική πλατεία του Malmedy ή επισκεφθείτε το νέο ζυθοποιείο στο Bellevaux (4χλμ.). Ή πηγαίνετε στο Μουσείο Μπύρας στο Rodt κοντά στο St. Vith. Και τότε η γλώσσα! Το σπίτι μας βρίσκεται στη Βαλλονική και τη γερμανόφωνη περιοχή (Ανατολικά Καντόνια).
Μην απομακρύνεστε από τα γαλλικά. Σήμερα, οι κάτοικοι κάνουν ό, τι καλύτερο είναι στα ολλανδικά και εάν δεν το κάνουν, τα γερμανικά ή τα ολλανδικά συνήθως προσφέρουν λύση. Ένα πολύ ιδιαίτερο πολιτιστικό στοιχείο είναι η προσοχή στην επίθεση των Αρδεννών. Κοντά στο Baugnez είναι ένα μικρό μουσείο που δίνει προσοχή στις επιπτώσεις στην περιοχή Malmedy.

Απολαύστε στις Αρδένες:
Το περπάτημα μπορεί να είναι απεριόριστο σε κοντινή απόσταση. Ένα από τα μεγαλύτερα δάση των Αρδεννών, το Wolfsbusch, συνορεύει απευθείας με την περιοχή. Υπάρχει δυνατότητα τένις, ιππασίας και ποδηλασίας (π.χ. ενοικίαση ποδηλάτων (ηλεκτρικά) και ποδηλασίας). Το ιδιαίτερο φυσικό καταφύγιο του High Fens με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας βρίσκεται κοντά. Μια βόλτα κατά μήκος του παραμυθιού ποταμού με πολλούς καταρράκτες, το Ninglinspo κοντά Remouchamps (βλέπε φωτογραφίες) και σε απόσταση 4 χλμ. Είναι αρκετά όμορφα χωριά όπως Ligneuville, Montenau, Waimes, κλπ. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε πολλά εστιατόρια, ωραίες βεράντες, καφετέριες και μπαρ.
Μπορείτε να κάνετε ημερήσια εκδρομή στη Λιέγη, το Άαχεν, το Μόνσχοου, το Λουξεμβούργο, το Vianden, τη Μικρή Ελβετία, το Bastogne, τη La Roche κλπ. Επιπλέον, οι Αρδενές με το υπέροχο περιβάλλον, τα ωραία χωριά, τις πόλεις, την αφθονία των μουσείων και των αξιοθέατων στην άμεση γειτονιά σας. (Spa, Remouchamps, Stavelot, Cascade de Coo κ.λπ.) Οι πισίνες βρίσκονται στο Montenau, Spa, St. Vith και Robbertville. Σε 15χλμ. είναι το διάσημο κέντρο θαλάσσιων σπορ "Worikken" στη λίμνη Bütchenbach (ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, κολύμπι, πεντάλ, κ.λπ.) Εν ολίγοις, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις διακοπές σας!
Δείτε επίσης την ιστοσελίδα "De Real Ardennes":

Οι «πραγματικές Αρδενές»
Η φύση είναι η μεγάλη έλξη των Αρδεννών. Και δικαίως, επειδή η περιοχή προσφέρει ολλανδική παρθένα φύση κοντά στο σπίτι!
Ενεργά βγαίνει αυτόματα στις Αρδενές. Υπάρχει πυκνό δίκτυο ή διαδρομές με σήμανση. Αυτά είναι διαθέσιμα τοπικά στο VVV. Διαδρομές που διασχίζουν δάση ή σε όμορφα χωριά και πόλεις. Με άφθονες επιλογές για ανήμπορους πεζοπόρους για ανθρώπους που αναζητούν πιο ζωντανές βόλτες ή περιπάτους μεγάλων αποστάσεων. Στο φυσικό περιβάλλον των Αρδεννών υπάρχει επίσης εξαιρετική καγιάκ, ορεινή ποδηλασία, επιβίωσαν, ιππασία ή γκολφ.
Πρόσφατα, υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, που ονομάζεται Ravel, που χτίστηκε πάνω από διάφορους πρώην σιδηρόδρομους. Ως αποτέλεσμα, η διαφορά ύψους δεν είναι μεγαλύτερη από 3%, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με ένα κανονικό ολλανδικό ποδήλατο με 3 ταχύτητες. Από το σπίτι μας μπορείτε εύκολα να κάνετε ποδηλασία προς Άαχεν, Μόνσχαου, Αγ. Vith και ακόμη και βόρεια του Λουξεμβούργου. Κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν επίσης πολλές ωραίες βεράντες για ποτό ή μεσημεριανό γεύμα. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ηλεκτρικά ποδήλατα στο Waimes.

Διασκέδαση κοντά:
Νίκαια καφέ και εστιατόρια βρίσκονται κοντά στο Montenau, Waimes, Malmédy και St. Vith, μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο δάσος και στη συνέχεια να φάτε και να πιείτε κάτι στο Μουσείο Μπύρας (το χειμώνα μια καλύβα σκι και παράδεισος σκι αντοχής). Κοντά βρίσκεται το High Fens. Είστε επίσης κοντά στη Γερμανία με ωραία μέρη όπως το Monschau και όλες τις ωραίες πόλεις του Eifel, αλλά και το Λουξεμβούργο απέχει μόνο μισή ώρα.
Στο Coo είναι ένα μικρό πάρκο ψυχαγωγίας "Plopsaland" και το περίφημο καταρράκτη "Cascade de Coo".
Το Spa διαθέτει ένα όμορφο κέντρο, ένα καζίνο και ένα όμορφο νέο ιαματικό λουτρό.
Ένα μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης είναι το Phantasialand κοντά στην Κολωνία.
Το νέο είναι ένα μικρό πολεμικό μουσείο αφιερωμένο στην επίθεση των Αρδεννών. Αυτό είναι κοντά στο Baugnez.
Μπορείτε να ψαρέψετε στο Amblève (πρώτη άδεια στο ταχυδρομείο Waimes), αλλά και σε μια μεγάλη λίμνη ψαριών στο Recht, όπου υπάρχει παιδική χαρά και ένα ωραίο καφέ / εστιατόριο στο νερό.

Αξιοθέατα:
Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα κοντά στο σπίτι. Το κάστρο Reinhardstein, το κέντρο φυσικού πάρκου Botrange, το Spa / Franchorchamps, το αβαείο Stavelot, το μουσείο του κυκλώματος στο Stavelot. Και πολύ, πολύ περισσότερο!

Διαχειριστής καταλύματος

Ineke & Peter van Delft

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Op het terras kunt u gerust roken.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Waimes

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Waimes) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ The Green House και RAVeL Spa - Francorchamps - Stavelot, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Malmedy Massacre Memorial και Plopsa Coo. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Άγριας Πανίδας Greifvogelstation-Wildfreigehege Hellenthal και Forestia. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Waimes, Walloon Region

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Robertville - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parc Naturel des Hautes Fagnes - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Φύσης High Fens – Eifel - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Circuit de Spa-Francorchamps - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτης Coo - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Spa-Geronstere: 24 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Findel (Lux): 96 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Brasserie Chez Gerty - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Amel Mitte - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sister - Sister - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Wok - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aux Saveurs d'Italie - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 36 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Daniel D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles Bestens!
War ein schöner Kurztrip, wir haben den Aufenthalt sehr genossen
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Jouke D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rust in de natuur
Prachtige locatie. Huisje is rustig gelegen op klein parkje tussen de bomen en eekhoorns.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Sebastian M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Natur
Sehr erholsam in toller Umgebung.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Jens D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Netter Aufenthalt
Wie beschrieben alles angetroffen, gerne wieder
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

8/10 Καλό

Thomas V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Gezellig huisje met alle comfort in een super omgeving
Huiselijk gevoel. Alles is er aanwezig om een leuke vakantie te hebben. Bereidt je er wel op voor dat je niet meteen de beek aan het huisje hebt & dat er nabijgelegen buren zijn.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ineke & Peter van Delft

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων