Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Norfolk, Cozy Beamed Cottage κοντά στις αμμώδεις παραλίες / Broadland. Ήσυχη τοποθεσία.

Norfolk, Cozy Beamed Cottage κοντά στις αμμώδεις παραλίες / Broadland. Ήσυχη τοποθεσία.

Συλλογή φωτογραφιών για Norfolk, Cosy Beamed Cottage Close Sandy Beaches/Broadland. Peaceful Location.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Norfolk, Cozy Beamed Cottage κοντά στις αμμώδεις παραλίες / Broadland. Ήσυχη τοποθεσία.

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Whimpwell Green, Norfolk
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος Happisburgh Lighthouse15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΨυχαγωγικό Πάρκο BeWILDerwood13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bacton Beach14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝόριτς (NWI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς)25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Norfolk, Cozy Beamed Cottage κοντά στις αμμώδεις παραλίες / Broadland. Ήσυχη τοποθεσία.

Cottage Αυτό το γραφικό και φιλόξενο 18γ του ψαρά, βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού του ιδιοκτήτη και είναι κρυμμένο σε ένα μεγάλο καταπράσινο κήπο. Βρίσκεται στην καρδιά του North Norfolk στο ευχάριστο παραθαλάσσιο χωριό Happisburgh, το οποίο είναι γνωστό για τον χαρακτηριστικό κόκκινο και λευκό φάρο του στο κέντρο του χωριού, την πανέμορφη εκκλησία του Norman της Αγίας Μαρίας και πολύ κοντά στην εκκλησία, το Hill House Hotel, ένα coaching inn 17c όπου έμεναν ο Sir Arthur Conan Doyle. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει επίσης ένα καφενείο και ένας πολύ καλός ψαράδων που πωλεί πολύ φρέσκα τοπικά αλιεύματα ψαριών και καβουριών. Ένα μικρό ταχυδρομικό γραφείο και ένα γενικό κατάστημα, καθώς και ένα τσαγιέρα στο Beach Road.

Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα εκτός δρόμου.

Η εξοχική κατοικία είναι ολόσωμη και διατηρεί όλα τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά της περιόδου, που χρονολογούνται από το 1780.

Το ακίνητο είναι προσωπικά παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από τον ιδιοκτήτη δίνοντας τα επιπλέον πινελιές για να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι και ευπρόσδεκτη, παρέχοντας μια φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των διακοπών σας. Είναι άνετα επιπλωμένα και άρτια εξοπλισμένα παρέχοντας διαμονή για 2 έως 5 άτομα. Είναι σε εξαιρετική τοποθεσία είτε για διακοπές με την παραλία, τοπική καφετέρια και πανδοχεία, περιπάτους στη χώρα για να εξερευνήσετε το χωριό, τοπικούς ιχθυοκαλλιεργητές με πρόσφατα μαγειρεμένα καβούρια Cromer και εκδηλώσεις Village, ή ημερήσιες εκδρομές στα τοπικά αξιοθέατα με αυτοκίνητο.

Broadland και το ποτάμι είναι 4 ml μόνο μακριά για σκάφη ενοικίαση και μια μοναδική μέρα στο όμορφο τοπίο των Νόρφολκ. Η πόλη του Νόργουιτς είναι περίπου 20 μίλια μακριά, με το σιδηροδρομικό σταθμό και το αεροδρόμιο, το κάστρο Norman και το μουσείο, τα θέατρα και τα εστιατόρια κ.λπ. Η πόλη του Σταλχάμ, στην πλατεία της παλιάς πόλης, απέχει 4 μίλια από όλες τις αναμνηστικές ανάγκες, τα ταχυδρομεία, τις κινεζικές και ινδικές εκδρομές, τα καφέ και τα καταστήματα, τη βιβλιοθήκη, το ιατρικό κέντρο και την κτηνιατρική. Αγορά κάθε Τρίτη.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από έντυπα διατίθενται στο εξοχικό σπίτι έτσι ώστε οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τις περιπέτειες των διακοπών τους. Μέσα σε 2 μίλια από το εξοχικό σπίτι βρίσκονται οι όμορφοι κήποι του East Ruston Old Vicarage, ανοικτοί στο κοινό το καλοκαίρι - μια περιοχή 30 στρεμμάτων με καταπληκτικούς κήπους, τσαγιέρες και πάγκους φυτών, που ανήκουν στον κήπο Alan Gray, . Υπάρχει μια δημόσια οδό κοντά στην ιδιοκτησία και απέχει μόλις δέκα λεπτά μέσα από τα χωράφια στην παραλία, εναλλακτικά, απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο είτε σε «κενό», όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και δημόσιων αποχωρητηρίων. Υπάρχει επίσης ένα πολύ καλό οικογενειακό Barn Cafe / Restaurant στο Cart Gap "Smallstix". Υπάρχουν χώροι στάθμευσης και δημόσιες παροχές τόσο στα «κενά» όσο και μόνο στην άμεση πρόσβαση στην παραλία στο Cart Gap.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό μέρος για διακοπές 'Αποδράστε από όλα'. Είτε ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ είτε ΔΙΑΚΟΠΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ! Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη σχετικά με τα σύντομα διαλείμματα - αυτά είναι πολύ ευέλικτα στις απαιτήσεις σας. Υπάρχει ένα κανονικό ποσοστό £ 98. 00 ανά διανυκτέρευση, τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις, κάθε φορά που επιλέγετε να μείνετε, αλλά τα σύντομα διαλείμματα δεν είναι διαθέσιμα κατά τις καλοκαιρινές εβδομάδες, αλλά μπορούν να γίνουν αποδεκτά εάν έχουμε ξαφνική ακύρωση ή διαπιστώνουμε ότι έχουμε ελεύθερες ημερομηνίες. Τα σύντομα διαλείμματα για το Πάσχα, τα Spring Bank Holidays και τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν αποδεκτά μόνο το αργότερο 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης των διακοπών και δεν υπάρχουν σύντομα διαλείμματα διαθέσιμα μετά τις 18 Μαΐου εκτός εάν με τους προαναφερθέντες όρους. Καθώς ο ιστότοπος αυτός εξελίσσεται συνεχώς, παρακαλώ ανατρέξτε στις δηλωμένες τιμές μου, καθώς ένα 'απόσπασμα' δεν είναι πάντα ακριβές.


Η μπροστινή πόρτα του εξοχικού σπιτιού μπαίνει σε ένα μεγάλο σαλόνι, όμορφα επιπλωμένο, με τραπεζαρία. Υπάρχει ένα παλιομοδίτικο ανοιχτό τζάκι που περιλαμβάνει τον αρχικό φούρνο ψωμιού με ορειχάλκινες λαβές δίπλα. Μια ανοιχτή πυρκαγιά είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο, ενώ παρέχεται επίσης ένα μεγάλο καλάθι με κορμούς, 2 γούρνες άνθρακα και πυροσβεστήρες. Άλλα καύσιμα είναι διαθέσιμα σε τοπικό επίπεδο. Μια πόρτα εισέρχεται σε μια δίκαιη κουζίνα που είναι ημι-χωρισμένη - η αριστερή πλευρά είναι η περιοχή μαγειρέματος και προετοιμασίας με ψυγείο, καταψύκτη, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων κ.λπ. και η άλλη είναι περισσότερο η βοηθητική πλευρά με πλυντήριο, νεροχύτη, ηλεκτρική σκούπα , και τα λοιπα. Αυτή η πλευρά ανοίγει μια πόρτα στο μπάνιο του κάτω ορόφου. Υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο, 3 συρταριέρες με στεγνωτήρα μαλλιών, λεκάνη απορρυπαντικού και τουαλέτα. Δεν υπάρχει ντους προς το παρόν, καθώς δεν είναι εφικτό, αλλά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο γύρω από αυτό. Υπάρχουν δύο βήματα μέχρι το μπάνιο που είναι αρκετά μεγάλο. Άνετες πετσέτες και προϊόντα περιποίησης και προϊόντα πρώτης ανάγκης παρέχονται πάντα για τους επισκέπτες.
Μια άλλη πόρτα από το σαλόνι ανοίγει πάνω στη σκάλα, ενώ μια τρίτη πόρτα κοντά στο τζάκι είναι ένα μεγάλο ντουλάπι όπου φυλάσσονται σίδερο, ράφι και ρούχα.

Τα δύο υπνοδωμάτια ανοίγουν από μια μικρή προσγείωση. Ένα δίκλινο και ένα οικογενειακό δωμάτιο. Υπάρχει άφθονος χώρος συρταριών και στους δύο κρεμάστρες ρούχων. Οι νέες ηλεκτρικές κουβέρτες "Όλες οι νύχτες" θα τοποθετηθούν για τους επισκέπτες το χειμώνα πριν την άφιξη για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε ζεστοί και ζεστοί!
Οι σκάλες δεν είναι απότομες αλλά κάνουν άνεμοι (Norfolk winders!) Υπάρχει πολύ τραχύς χειρολισθήρας και μη ολισθηρό υλικό στις σκάλες και παρέχεται μια σκάλα / φράγμα κατόπιν αιτήματος αν διαμένουν πολύ μικρά παιδιά, αλλά παρακαλώ να θυμάστε ότι αυτά τα εξοχικά σπίτια είδαν πολλές μεγάλες οικογένειες που είχαν μεγαλώσει τους τελευταίους δύο αιώνες! !
Η Cottage διατηρεί όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά και δοκούς της περιόδου, και εκτός από ένα μπάνιο που προστίθεται στη δεκαετία του 1950 δεν έχει αλλάξει ποτέ. η μόνη σύγχρονη προσθήκη είναι τα παράθυρα οροφής Velux στην κουζίνα που το καθιστούν ελαφρύ και ευάερο.

Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά κατά την κρίση του ιδιοκτήτη, επιτρέποντας κατ 'ανώτατο όριο 2 σκυλιά. Θα εκτιμούσαμε πολύ αν θα μας πείτε για τα κατοικίδια ζώα σας όταν κάνετε κράτηση! Υπάρχει μια μικρή χρέωση £ 20,00 για αυτήν την υπηρεσία. Αυτό είναι πληρωτέο σε ΑΦΙΞΗ παρακαλώ και δεν περιλαμβάνεται στην ενοικίαση σας.
Δυστυχώς, πρέπει να χρεώσουμε αυτό για να διευκολύνουμε μια «βαθιά καθαριότητα» πριν φτάσουν οι επόμενοι επισκέπτες μας.
Ζητάμε να μην παραμείνουν τα ζώα συντροφιάς στην ιδιοκτησία χωρίς παρακολούθηση ή να κλείνουν στη κουζίνα τη νύχτα. Αγαπάμε τα ζώα, αλλά πρέπει να εξετάσουμε τους επισκέπτες που δεν μπορούν, ούτε έχουν αλλεργίες κλπ. Μην τους επιτρέπετε σε έπιπλα ή στον επάνω όροφο. Πρέπει να είμαστε λίγο αυστηροί σε αυτό κατά την εξέταση άλλων.
Θα το εκτιμούσαμε αν οι ιδιοκτήτες θα χρησιμοποιούσαν τις «τσάντες Poo» που παρέχονται στον κήπο, αν χρειαζόταν. Δεν υπάρχουν σκυλιά ηλικίας κάτω του ενός έτους, παρακαλώ.

Το κάπνισμα επιτρέπεται, αλλά όχι σε εσωτερικούς χώρους, παρακαλώ σε σχέση με άλλους επισκέπτες. Το μικρό καλοκαιρινό σπίτι κοντά στον κήπο είναι εξοπλισμένο με σταχτοδοχεία και ελαφρύτερα και άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου για εσάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η ιδιότητα δεν είναι κατάλληλη για άτομα με προβλήματα όρασης ή για άτομα με προβλήματα κινητικότητας.
Εάν ένας ταξιδιώτης με προβλήματα κινητικότητας καταβάλλει εν γνώσει του αυτή την ιδιότητα παρά τις συμβουλές αυτές και δεν είναι κατάλληλη, δεν θα υπάρξει αποκατάσταση ή αποζημίωση.











Διαχειριστής καταλύματος

Naomi Francis

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Stair barrier provided if necessary.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Details of your pets are appreciated please.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Please - no smoking indoors- use summer house.
Smoking allowed but in summer house please - not indoors.
Please close Velux roof windows in kitchen before you go out for day and at night.
Please do not shut pets in the kitchen (unsuitable). if they cannot be left safely in lounge please find another property. Strictly NOT UPSTAIRS pls.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νόριτς

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Νόριτς) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Norfolk Broads (Αξιοθέατο) και Νορφόλκ Κόστα, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Οίκος Εφημέριου East Ruston Old Vicarage και Μουσείο The Museum of the Broads. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sim-Air και Κήποι Hoveton Hall. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Whimpwell Green, Norfolk

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Φάρος Happisburgh Lighthouse - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Οίκος Εφημέριου East Ruston Old Vicarage - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ψυχαγωγικό Πάρκο BeWILDerwood - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Bacton Beach - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Mundesley - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός των Χόφτον-Ρόξχαμ: 14 λεπτά οδικώς
  • Νόριτς (NWI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Happisburgh Hill House Inn - 19 λεπτά με τα πόδια
  • The Ship Inn - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Crown Inn - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The White Horse Inn - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vera's Coffee Shop - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 58 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Heather T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fab retreat
Lovely cosy cottage. Very well equipped with interesting and thoughtful touches. Lovely area to walk and explore
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

David H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A little Gem
Tucked away in the countryside with short walk to the beach . This accommodation is well maintained and has lovely gardens . The cottage is well stocked and private and the owner helpful with checking in process .
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Terri G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing as always
Lovely fisherman cottage, beautiful scenic views and a wonderful host. We have visited a few times now for New years and are never disappointed. The local food is delicious and your a stones throw away from the beach. Highly recommended
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Mr B H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet
Excellent location, amazing beaches.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Nicola J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely cottage
Very pretty cottage with large and beautiful gardens, very well equipped, private, situated a short drive from Cart Gap - a perfect beach for swimming. Very glad we chose the cottage.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Naomi Francis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My late father bought this property shortly after the second world war when he came out of the army. It was to be the family home for his wife and new baby [me!], and has been in the family ever since. It has seen many, many visitors over the years and I think that is why it has a nice and happy atmosphere. Some of the visitors here have loved Norfolk so much they have decided to live here permanently.
The property dates back to the 18c and was once a village brewery, later being converted to three small fishermens' cottages and a shop overlooking the road, but now two dwellings.
It gives me a lot of pleasure to be able to contribute to the happy memories of a really good holiday [ often very much needed], and to meet so many nice and interesting people.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property always has memories for me. It adjoins the main building - the home where I grew up, and where I live now, after returning to it after thirty six years. I have fond memories of the old fisherman and his wife ( Ben and Minnie) who used to live in the cottage in the early 50's before it was a holiday home, and their daughter Pauline who would kindly amuse and play with me when I was around six years old and she was fifteen or so!
People still visit me now and again ( and ask to have a walk around!) to see and remember the place they stayed at on holiday as a child,some who came back year after year when I was growing up.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Cottage is a very old property, originally a small village brewery both here and the main building dating back to around 1780, and I think the atmosphere matches it! Many guests tell me they always sleep well here and they can relax, and It's quiet. - well away from the normal pace of life.
It is also a very good location for a holiday. Plenty of country walks available ( with brochures provided to help you choose a route) very near to the beach, and many attractions, whatever your interest, only a short trip in the car away. The beautiful Norfolk Broads and the river and all it has to offer only four miles away. A trip to see the seals at Horsey beach - 15 mins: by car, The fabulous East Ruston Gardens, 30 acres with tea shops and plant stalls, with the celebrity gardener Alan Grey only one mile away.
Hickling nature reserve is only 15 mins: by car, and a lovely visit for nature lovers and bird watching. Wroxham Barns only 20mins: by car too.
Feedback from talking to guests tells me that many families and couples, although they have complete privacy like the fact that someone is available should they have any questions, or if there is a problem.

We take pride in giving a personal and tailored service to make guests' stays very happy and memorable, and to keep rental rates as low as possible.

Guests may contact owner at any time if there is anything they would like to discuss about their holiday, or any special requirements they may have.
We are pleased to be of help.

Please note we do not accept bookings exceeding one week.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων