Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ήσυχο ρουστίκ σπίτι με εκπληκτική θέα, ιδιωτική πισίνα, κήπο και πέργκολα.

Ήσυχο ρουστίκ σπίτι με εκπληκτική θέα, ιδιωτική πισίνα, κήπο και πέργκολα.

Συλλογή φωτογραφιών για Peaceful rustic house with stunning views, garden and pergola.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Δωμάτιο
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ήσυχο ρουστίκ σπίτι με εκπληκτική θέα, ιδιωτική πισίνα, κήπο και πέργκολα.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Citta di Castello, Umbria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒίλα Bramasole24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPiazza della Repubblica (πλατεία)25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Τρασιμένο44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑνκόνα (AOI-Φαλκονάρα)116 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ήσυχο ρουστίκ σπίτι με εκπληκτική θέα, ιδιωτική πισίνα, κήπο και πέργκολα.

Το Colcello είναι μια όμορφη παλιά αγροικία λίγο έξω από το ήσυχο χωριό San Leo Bastia, στα σύνορα μεταξύ Ούμπρια και Τοσκάνη. Έχουν εκπληκτική θέα στους λόφους απέναντι. Έχετε αποκλειστική χρήση των κήπων και της πισίνας και δεν παραβλέπεται από άλλο ακίνητο. Ένα δέκα λεπτά με τα πόδια σας οδηγεί στο χωριό όπου μπορείτε να πιείτε ένα καπουτσίνο ή campari σε ένα από τα δύο μπαρ, να αγοράσετε φρέσκο ​​ψωμί, pecorino και prosciutto για το γεύμα σας ή να απολαύσετε μια νόστιμη πίτσα στο εστιατόριο του χωριού. Τα δάση των λόφων με το πουλί, οι πεταλούδες που κυματίζουν ανάμεσα στις λεβάντα και τα ελαιόδεντρα και στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, οι κήποι ανάβουν με φωτιά! Αν ψάχνετε να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον, αυτό είναι το μέρος για σας.
Η διαμονή είναι απλή και ρουστίκ - αυτό δεν είναι μια λαμπρή σύγχρονη βίλα! Ωστόσο, με ιδιωτική πισίνα και κήπο δική σας, πιστεύουμε ότι Colcello προσφέρει εξαιρετική αξία - μια τέλεια απόδραση για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες. Το κατάλυμα αποτελείται από το πάνω μισό της πέτρινης αγροικίας. Το χαμηλότερο μισό (που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη) δεν χρησιμοποιείται ή ενοικιάζεται, ώστε να απολαμβάνετε την απόλυτη ηρεμία και απομόνωση.
Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, με όμορφη θέα, κουφώματα πάνω στα παράθυρα και ξύλινα παντζούρια. Η ζεστή κουζίνα / σαλόνι έχει δρύινα δοκάρια και το αρχικό δάπεδο με πέτρα. Είναι επιπλωμένο με καναπέ και πολυθρόνα καθώς και τραπεζαρία, καρέκλες και ράφια που στεγάζουν μια μικρή βιβλιοθήκη βιβλίων. Στο χώρο της κουζίνας υπάρχει διπλός νεροχύτης, ψυγείο-καταψύκτης, εστίες αερίου, ηλεκτρικός φούρνος και σχάρα και ντουλάπια που περιέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και σκεύη. Υπάρχει επίσης μια ανοιχτή φωτιά για χειμερινή χρήση. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα με ντους χειρός, νιπτήρα, τουαλέτα και μπιντέ.
Έξω, υπάρχει μια σκιά πέργκολα, μια βεράντα με πανοραμική θέα, με υπέροχη θέα στην πισίνα και τους λόφους, καθώς και ένα τραπέζι και καρέκλες για φαγητό alfresco. Τα βήματα οδηγούν προς την ηλιόλουστη βεράντα και την ψηλότερη κυκλική πισίνα.
Τα αξιοθέατα της Cortona, της Ασίζης, της Citta di Castello, της Περούτζια, του Gubbio και του Arezzo είναι όλα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο. Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για τους λάτρεις της τέχνης, τους περιπατητές και εκείνους που απλά ήθελαν να mosey γύρω από τις παλιές πόλεις λόφων και να παρακολουθούν μερικούς ανθρώπους!
Το Colcello βρίσκεται σε μια πλαγιά. Το τελευταίο τμήμα του δρόμου είναι σε ένα χωματόδρομο χωρίς επιφάνεια και το τελευταίο κομμάτι είναι απότομο και στενό. Υπάρχουν βήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, δεν το συνιστούμε σε οικογένειες με πολύ μικρά παιδιά, ενήλικες με προβλήματα κινητικότητας ή νευρικούς οδηγούς. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο σε ένα ζευγάρι αλλά και καλό για δύο ζευγάρια ή μια οικογένεια με παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω.

Διαχειριστής καταλύματος

Kirstie Adamson

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Colcello is best suited to children of 5+.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πόλη του Καστέλλο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πόλη του Καστέλλο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Santa Croce και Συλλογή Burri Ex Seccatoi del Tabacco, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Villa Valentina Resort e Spa και Οινοποιείο Agricola Buccelletti. Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Citta di Castello, Umbria

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Marchigliano Church - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βίλα Bramasole - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza della Repubblica (πλατεία) - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Τρασιμένο - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιππικό Κέντρο του Αρέτσο - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τουόρο σουλ Τραζιμένο: 42 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Francesco d'Assisi – Ούμπρια-Περούτζια (PEG): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • MÉ - Il Bar Del Paese - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria da Gianna - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Fuego - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Osteria Bar Il Pino - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Archibugio - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Uwe R.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Charme und Charakter
Nachdem die Kommunikation mit Zita, der Vermieterin, im Vorfeld hervorragend funktioniert hatte, waren wir gut auf die Unterkunft und die Ausflugsmöglichkeiten vorbereitet. Ja, das Haus ist nicht perfekt (von Zita vorab bestätigt) aber sein Charm und sein Charakter machen Vieles wieder wett. In der abgeschiedenen Lage kann man hervorragend die Seele baumeln lassen und wird dabei höchstens von der Nachbarin unterbrochen, die einem ein paar frisch gelegte Eier anbietet. Die Lage ist auch perfekt um Ausflüge zu den umliegenden (Berg-) Städten zu unternehmen, Assisi, Siena, Castiglione del Lago sind die weitesten, absolut lohnenden Ziele. Zwei Sachen sollte man jedoch wissen: Die Auffahrt ist tatsächlich eine Herausforderung. Mit unserem relativ langen und schweren Kombi war es „gut“ machbar, aber wir haben beschlossen, nur bei Tageslicht zu fahren. Ein kleiner, wendiger Wagen hätte es sicher entspannter gemacht. Vermutlich jahreszeitabhängig waren die Bremsen eine rechte Plage und haben ein entspanntes Verweilen im (schönen) Pool nicht wirklich erlaubt. Autan hilft, wird aber reichlich benötigt. Und noch einen Tipp: wer mit über 1,9 Meter einziehen will, sollte am ersten oder auch zweiten Tag eine Kopfbedeckung im Haus tragen. Ansonsten kann es zu sehr schmerzhaften Bekanntschaften mit den niedrigen Türstöcken kommen 😊. Es war ein sehr interessanter Urlaub, den wir nicht vergessen werden.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

Francisco L.

Θετικά: Επικοινωνία
Bel endroit mais à équiper
Nous avons apprécié le calme la journée et la beauté de l'endroit... Agréable piscine et transats en suffisance. Plusieurs bémols, les aboiements des chiens la nuit, manque de confort dans le gîte, accès pour y arriver, incommodés par les nombreux insectes (fourmis, taons, moustiques,... ).
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Ulrike B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr ruhige Lage inmitten von viel Natur
Für den ruhesuchenden Urlauber sehr gut geeignet. Absolute Ruhe inmitten von viel Natur. Bauernhaus am Hang gelegen. Die Anfahrtbeschreibung unbedingt beachten. Auffahrt für geübte Fahrer. Meine Tochter, keine Fahranfängerin, hat es sich nicht getraut. Die Beschreibung und Tipps der Vermieter sind sehr gut. Sehr große Besucher müssen unbedingt auf ihren Kopf achten. Sehr schöner Ausblick.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

David R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Colcello Farmhouse
Colcello is a lovely original old house. It's located just above the village of San Leo Bastia, 1 km drive or 500 metres walk down into town. Quiet spot with beautiful views of the valley and surrounds, great place to relax.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Stéphanie D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabuleux !
Chaumière avec beaucoup de charme, tommettes au sol et poutres apparentes. Située sur les hauteurs, le panorama de la terrasse et de la piscine est magnifique. Nous avons passé un sejour sublime. Les explications de la propriétaire étaient claires, les habitants autour sont tellement gentils. Nous avons eu le plaisir de trouver bouteille de vin, d'eau et de jus de fruits ainsi que du beurre offert à notre arrivée, ainsi que le linge de lit et les serviettes de bain fournis. La réserve à côté de la maison, contient plusieurs chaises longues ainsi que des bouées gonflables prêtées. Tout est vraiment parfait pour un sejour de déconnexion complète. Nous avons tout simplement adoré ❤️
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kirstie Adamson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Colcello is owned by siblings Kirstie, Zita and Rory. Our mother, also Zita, lived here on and off for the last 30 years of her life. She loved San Leo Bastia, the people, and the beautiful soft undulating hills. She was a keen painter - you can see some of her paintings on the walls in the Bar Spaccio.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our parents fell in love with this area while on holiday and decided that they wanted to live here. We were still at school and university at the time. The rest, as they say, is history.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Everyone who visits Colcello comments on the special atmosphere - it really is incredibly peaceful and relaxing. More and more, we find that we do very little here except mooch about, read and, of course, visit the village at least twice a day for the obligatory morning cappuccino and pre-dinner campari soda. If you can tear yourself away from the views, beautiful hilltop towns, music festivals and art galleries await you. It's wonderfully situated for taking in visits to Cortona, Assisi, Perugia, Siena, Arezzo, Citta di Castello and small hilltop towns such as Montone, Castiglione del Lago, Preggio etc

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων