Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απομονωμένη βίλα με ιδιωτική πισίνα στην καρδιά της ιταλικής Εξοχή

Απομονωμένη βίλα με ιδιωτική πισίνα στην καρδιά της ιταλικής Εξοχή

Συλλογή φωτογραφιών για Secluded Villa With Private Pool In The Heart Of The Italian Countryside

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Απομονωμένη βίλα με ιδιωτική πισίνα στην καρδιά της ιταλικής Εξοχή

Σχόλια
8,6 στα 10 Άριστο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 9 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Pietranico, Abruzzo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑββαείο του Σαν Κλεμέντε10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαParco del Lavino21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαστέλ ντελ Μόντε36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απομονωμένη βίλα με ιδιωτική πισίνα στην καρδιά της ιταλικής Εξοχή

Χωρητικότητα 8+. 2 δίκλινα, 1 με δύο μονά, 1 διπλό καναπέ-κρεβάτι και διατίθεται ένα ράντζο. 1 μεγάλο σαλόνι, είσοδος (που χρησιμοποιείται ως δεύτερης καθιστικό), τραπεζαρία, κουζίνα και ισόγειο μπάνιο με ντους. Θα βρείτε επίσης ένα οικογενειακό μπάνιο στον επάνω όροφο. Αυτή η δίπατη επίπεδο θα φιλοξενήσει άνετα δύο οικογένειες. Υπάρχει μια βεράντα γύρω από το σπίτι για φαγητό / ποτό / παιχνιδιού. Ιδιωτική περιφραγμένη πισίνα. Η πόλη της τοπικής Torrei Di Passeri είναι ένα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά. Θα βρείτε μπαρ, εστιατόρια, 2 σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την τοπική λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο πρωί. Εκτεταμένες αμμουδιές είναι 35 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά μέσα και γύρω από την πόλη της Πεσκάρα. Στην ακτή μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα, εστιατόρια ή απλά σαλόνι στις παραλίες. Για εκείνους που προτιμούν πιο δραστήριες διακοπές, τα κοντινά βουνά παρέχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, περιοδείες και πικνίκ ευκαιρίες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά ρωμαϊκά ερείπια, μεσαιωνικά κάστρα, εκκλησίες και άλλα ιστορικά μνημεία και 2 εθνικά πάρκα όλοι μέσα στην περιοχή του Abruzzo. Pietranico είναι μια παλιά αγροτική πόλη. Βρίσκεται σε ένα λόφο κοντά στον ποταμό Rota, η πόλη έχει θέα στην κοιλάδα της Πεσκάρα και η θέα είναι αληθινά καταπληκτική. Ο πληθυσμός του είναι περίπου 700 κάτοικοι. Pietranico προσφέρει φιλική καταστήματα και μπαρ που συχνάζουν πολύ φιλόξενους κατοίκους. Το παλιό κέντρο της πόλης είναι λίγο πολύ όπως ήταν, ένα μεγάλο μέρος του χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Τα σπίτια τρέχουν κατά μήκος του απότομου λόφου δίνοντας μια πραγματική «Παλιά Ιταλία» αίσθηση σε αυτό, καθώς διαιρούμενο με στενά δρομάκια. Το πιο σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος Pietranico είναι η ρητορική της Madonna della Croce. Χτισμένο το έτος 1618, στο χώρο της θαυματουργής εμφάνιση της Παναγίας, το εξωτερικό του ναού είναι απλό, σε αντίθεση με το εσωτερικό, το οποίο είναι μάλλον πλούσιο. Οι πιο σημαντικές festas στην πόλη βρίσκονται στον 2ο και 3 Μαΐου και της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου, και οι δύο είναι αφιερωμένη στην Παναγία delle Croce. Casa Antonio είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο και άριστα τοποθετημένα για την ειρήνη και τη γαλήνη και προσφέρει ένα ήρεμο απόδραση από την πολυάσχολη σύγχρονη ζωή. Είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή τρένο είτε από τη Ρώμη ή Πεσκάρα, το καθένα με τη σειρά που εξυπηρετείται από μια ευρεία επιλογή του χαμηλού κόστους και τακτικές αεροπορικές εταιρείες. Θα παρέχει όλα τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες εσωτερική αλλά ρωτήστε ότι έχετε την καλοσύνη να φέρετε το δικό σας πετσέτες για την πισίνα / παραλία. Μπορούν να ενοικιαστούν για ένα μικρό ποσό της e5. Αυτό είναι ένα τέλος πλύσιμο. Υπάρχει μια επιλογή από ταινίες DVD για μικρούς και μεγάλους, διάφορα βιβλία και παιχνίδια (Boys Toys ως επί το πλείστον!) Για να σας κρατήσουν απασχολημένους καθώς και ορισμένα παιχνίδια. Επίσης, ένα μικρό παιδί καροτσάκι.

Διαχειριστής καταλύματος

Teresa
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πιετράνικο

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Πιετράνικο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Αββαείο του Σαν Κλεμέντε και Σάντα Μαρία Αραμπόνα, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Majella και Πάρκο τηλεσκί Hot Lake Cable Park. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι, και μη χάσετε τη δραστηριότητα βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Pietranico, Abruzzo

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αββαείο του Σαν Κλεμέντε - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parco del Lavino - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός του Αγίου Προσώπου - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καστέλ ντελ Μόντε - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φρούριο του Καλάσιο - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τόρε ντεϊ Πάσερι: 9 λεπτά οδικώς
  • Πεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar Il Peperoncino Tavola Calda - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Agriturismo La Masseria - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Villa Casauria Lounge Bar & Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffè Dell'arte SNC - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Pelusi Marilena - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,6

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 10 σχόλια πελατών" "

6,8/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Leni K., Danmark

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place for peace 🙏
Absolutely a wonderfull place if you want peace In ur vacation. The Road there is great even if its In the Hills. It only takes 5 min Down town for picking up grocery. The House have what it need. Two floors. Upstairs bedrooms and one bathrooms. Fans for when its hot. Even the grades was over 30 we had no problems getting good Air In there 🙏 Down stairs a huge kitchen/allroom we spent all our i door time there. Even though there is another dinning room and a tv room. We dis not use those. But we sid spent alot of time In/at the pool. Wow we Were blown away over the pool who is saltwater we never tried that before but it is the Best ever. There is a vacum ( electrick ) Cleaner for the buttom of the pool. Awsome. And now problem by putting it In and start it. Clean pool In the morning ready for a Nice swim. If we one Day go back to that area we would never hesitate of renting from Teresa again. She is very Nice In letters, Always answering my questions nicely. Explaining everything to us, so there was no misunderstodment. Thx for taking the chance again, after that insident last yr. Take Care 🌹 Sincer from the the family Dreinø and Kristiansen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

frederick f.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Onze vakantie in Italie
Leuke vakantiewoning waar we heerlijke dagen hebben gespendeert mits een paar regenachtige dagen. Woning is zeer ruim en leuk ingericht. Zwembad is de eye catcher, waar onze dochter en uiteraard ook wij veel tijd in besteed hebben. Leuke restaurantjes in de buurt waar we de lokale specialiteit hebben gegeten en uiteraard de Abruzzo wijn geproefd op verschillende lokaties. Eigenaar Teresa en lokale property manager zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Reageren zeer snel en correct. Bij het boeken en net voor de check-in werden onze leuke tips en plaatsen doorgestuurd door Teresa.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

2/10 Απαίσιο

Christian M.

Αρνητικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Grauenhafter Zustand des Hauses bei Übernahme. Das EG feucht und modrig, furchtbarer Gestank, schmut
In diesem Zustand kann man kein Ferienhaus vermieten. Nach 2 Tagen in eine Alternative geflüchtet.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Chiara O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pace e relax
La villa è fantastica, spaziosa e fresca al piano di sotto (nelle camere al piano di sopra qualche notte abbiamo sofferto il caldo, nonostante i ventilatori). La zona piscina è completa di tutto, ombrelloni e sdraio, e la piscina è grande e ha fatto divertire piccoli e grandi. La parte esterna col tavolo è utilizzabile la sera, infatti abbiamo sempre cenato fuori, di giorno invece faceva troppo caldo. Fantastici il tavolo da ping pong e il dondolo che ci hanno permesso di passare serate in allegria e relax. La zona in cui è situata la villa è molto tranquilla, i vicini simpaticissimi ed è un'ottima base di partenza per gite al mare, in montagna e nelle città d'arte della zona.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Angelica C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Harmoni
Trivsamt och rymligt hus. Magisk utsikt som ger lugn o0ch ro. Bra utrymme för barnfamiljer och en underbar pool som både små och stora barn kan ha roligt i. Perfekt för 2 familjer då det är gott om sovplatser och utrymmen för var och en att umgås i. Rymligt kök där alla kan hjälpas oss att laga mat i. " veckor gick väldigt fort men var avkopplande för små som stora utan att vara tråkiga för en sekund.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Teresa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I bought the property based purely on the views! The house itself needed an awful lot of work doing to it. I've done the work slowly, over a number of years, and it's been a real labour of love renovating it!
My intention originally was for it to be our holiday home. Which it has been for some very happy years. I can now only visit it a limited amount of times, so have decided to rent it to offset my expenses.
It's very much a home from home and has been renovated with lots of love and care.
The area is a really unspoilt part of Italy with wonderful neighbours. I love italy, I'm lucky enough to call it my second home - away from all the hustle and bustle of England.
I hope you're holidays are all as happy as mine usually are.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I fell in love with the location of Casa Antonio. The views really are something else! They never cease to surprise me in their beauty. It's a completely different pace of life and after the hectic pace back home, one of the few places I can actually relax! Although, when I'm feeling up to it, there's some amazing runs, cycles and walks around the property as well as a punch bag in the shade.
But it is time to share this special part of Italy with others that'll appreciate its beauty and treat my home as their home.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I love the fact it's a holiday for different seasons. Each providing a very different kind of holiday to suit different tastes. Whether it be a beach holiday you're after, or something more energetic like skiing, hiking or golfing. All an easy reach away. Or if you'd rather just lazy by the pool and not leave Casa Antonio, it has everything you need.
Putting in the pool really completed the place.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων