Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Cortijo είναι ένα μοναδικό σπίτι διακοπών και πισίνα στην Extremadura

Το Cortijo είναι ένα μοναδικό σπίτι διακοπών και πισίνα στην Extremadura

Συλλογή φωτογραφιών για The cortijo, a spacious, beautifully designed holiday home & pool in Extremadura

Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Το Cortijo είναι ένα μοναδικό σπίτι διακοπών και πισίνα στην Extremadura

9,8 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Τσεκάρετε την περιοχή

Caceres, Extremadura
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPuente Romano (γέφυρα)48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡωμαϊκό Θέατρο50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPlaza Mayor (πλατεία)55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπανταχόθ (BJZ-Talavera La Real)86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Cortijo είναι ένα μοναδικό σπίτι διακοπών και πισίνα στην Extremadura

Το Finca al-manzil βρίσκεται στη μαγευτική Sierra de Montanchez της Εξτρεμαδούρας, ένα θαυμάσιο μέρος της Ισπανίας, καθαρή φύση, αλλά με πολλά να δει και να κάνει. Αυτή είναι μια μοναδική ιδιοκτησία γεμάτη χαρακτήρα. Το Cortijo είναι η αρχική αγροικία / ΕΞΟΧΗΣ στο Finca al-Manzil. Ένα ιδανικό μέρος για ήρεμες οικογενειακές διακοπές ή μια θαυμάσια ρομαντική ατμόσφαιρα για παρέες φίλων. Έχει όμορφα ανακαινισμένο, αλλά διατηρεί το εν λόγω ειδικό σπίτι ισπανική χώρας αισθάνονται. Πολύ ευρύχωρο με διπλό ύψος καθιστικό, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Μια σκεπαστή βεράντα, μια ανοιχτή βεράντα και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, ένας ειδικός χώρος ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας και για να κάθεστε κάτω από το θόλο αστέρια τη νύχτα. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη για τη δημιουργική μάγειρες, τραπεζαρία διαθέτει τεράστιο τραπέζι τράπεζα και πόρτες προς τα έξω βεράντα με τραπεζαρία. Η πισίνα είναι ένα υπέροχο χώρο μπαίνει στο φυσικό λόφο. Υπάρχουν εκπληκτική θέα προς όλες τις κατευθύνσεις, μέχρι τις κορυφές του βουνού και στους ελαιώνες. Εξαιρετική βόλτες απευθείας από το Finca κατ 'ευθείαν στο βουνό και στο χωριό Montanchez. Ένα τέλειο καλοκαιρινές διακοπές, την άνοιξη διάλειμμα ή το χειμώνα καταφύγιο για τις οικογένειες, τους φίλους ή ζευγάρια. Το cortijo είναι για μέχρι 6 άτομα. Υπάρχει μια ειδική τιμή € 650 ανά εβδομάδα για δύο στο μικρότερο ρομαντικό σπίτι μας στους δικούς του χώρους. Έχουν υπέροχη θέα στους ελαιώνες ή μέχρι τις θεαματικές κορυφές της Σιέρα. Διακοσμημένο με μεγάλη προσοχή, ένα μείγμα από απλό, καλής ποιότητας σχεδιασμό με έπιπλα αντίκες και έθνους, πολλά βιβλία για μια καλή ανάγνωση στις αυλές και τις βεράντες.
Περπατήστε άμεσα στο Sierra στο αρχαίο μαυριτανικό μονοπάτια, η φύση είναι μια απόλαυση σε κάθε εποχή. Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ιδιαίτερα με πολλά σπάνια είδη στο φινάκιο, συμπεριλαμβανομένου ενός αετού που φωλιάζει στις ψηλές σχάρες. Η βόλτα στο τοπικό χωριό μας Montanchez διαρκεί 40 λεπτά σε ένα ευχάριστο μονοπάτι μέσα από το φυσικό τοπίο της Sierra.
Υπάρχει επίσης μια μεγάλη 3 ώρες με τα πόδια μέχρι το φαράγγι νερόμυλος, πάνω από το βουνό και σε Montanchez. Υπάρχουν 4 πόλεις Παγκόσμιας Κληρονομιάς εντός 40 χλμ: Caceres, Trujillo, της Γουαδελούπης και της Μέριδα, συναρπαστικό να διερευνήσει, μεγάλη νυχτερινή ζωή και τα καταστήματα. Ιππασία, ποδηλασία, πεζοπορία και από το Finca. Ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις τοπικές γεωργικές δραστηριότητες και γιορτές ή ένα διασκεδαστικό πρωί το μαγείρεμα.
Η άνοιξη είναι μια όμορφη στιγμή για να επισκεφθείτε το Finca, είναι μια μακρά περίοδο από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα μέσα Μαΐου, τα άγρια ​​λουλούδια είναι καταπληκτική και μια υπέροχη στιγμή για παρατήρηση πουλιών.
Καλοκαίρι σημαίνει όμορφη χαλαρές ημέρες που περιβάλλεται από την όμορφη θέα των ελαιώνων και μέχρι τα σκιερά δάση της οροσειράς, τα βράδια είναι μια απόλαυση, μακρύ αισθησιακό ώρες για το φως των κεριών δείπνο για τις όμορφες βεράντες και δυνατότητα κοιμούνται έξω από κάτω από την εκπληκτική αστέρια, όλα πολύ ρομαντικό.
Το φθινόπωρο είναι θαυμάσια ζεστό μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, μια άλλη μεγάλη ευκαιρία για την παρακολούθηση των πτηνών με την έναρξη των χειμερινών μεταναστεύσεων. Ώρα για να απολαύσετε τα μοναδικά διατηρημένα μαυριτανικά μονοπάτια της Σιέρα.

Το Cortijo μπορεί να ενοικιαστεί με επιπλέον χώρο για ομάδες 8 ατόμων. Εκπτώσεις για ενοικίαση μια 2η εβδομάδα. Δείπνο μπορεί να παραγγελθεί. Ζητήστε τιμές.

Διαχειριστής καταλύματος

Pippa Sharman

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dogs are charged 30 euros per week

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος CR CC 270

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μοντάντσεθ

Αυτό το κατάλυμα (κατάλυμα αγροτουρισμού, Μοντάντσεθ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εκκλησία της Santa Lucia del Trampal και Ρωμαϊκή Γέφυρα του Μεντεγίν, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ποταμός Ταμούχα και Φυσικό Πάρκο Cornalvo. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Puente Romano (γέφυρα) - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Plaza de Espana (πλατεία) - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρωμαϊκό Θέατρο - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός της Αρτέμιδος (Μνημείο) - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Plaza Mayor (πλατεία) - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Churrería Alimaymon - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Montecalabria - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Paraiso - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Posada - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tako Away - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Laura I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Finca in Extremadura
We can’t say enough good things about our wonderful stay at Finca Al-Manzil. From the location of the property, the serenity and natural beauty of this rural area, to the warmth and hospitality of our hosts Pippa and Manfred, this was a truly memorable experience for our family. The closest village is a quick 5-minute drive or a 40 minute hike. The pool (and our hosts’s friendly dogs) was a big hit with our kids, adults too. We highly recommend a stay at this finca if you’re looking to unplug and are willing to soak up and explore all that the Extremadura region has to offer. We’d undoubtedly visit Pippa and Manfred’s finca again!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Gordon P.

Lovely house, stunning location.
The house is lovely. Comfortable and well equipped. An extraordinary range and number of books for a rental house. If you're interested in art and literature and travel and cookery you may not want to go out. Wonderful view from the balcony. Hoopoes and bee-eaters and wild flowers everywhere. A naturalist's paradise. Montanchez is a 50 minute walk if you aren't distracted by the landscape and the wildlife. In easy reach of Trujillo, Caceres and Merida. The Roman museum in Merida is extraordinary. Pippa and Manfred were very helpful and fully respected our privacy. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

10/10 Άριστο

Chris H.

Great week in Extremadura
We had a lovely week at his beautiful home. The setting is gorgeous and the location was perfect for exploring the nearby towns. Our children particularly enjoyed getting to know the animals on the Finca.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

10/10 Άριστο

Miranda R.

Magical setting in wooded finca, very special
We were thrilled to stay at this wonderful place, even better than the photos. It has a very special atmosphere of relaxed country living with comfort and tons of charm. It felt like home with everything we could possibly need. Pippa was a great help with suggesting interesting trips and good restaurants in the area. We felt 100% relaxed when we left after the wonderful walks and swimming in the stunning pool. Definitely recommend a stay here to re-charge and luxuriate in the tranquility of the lovely nature.

10/10 Άριστο

Annie H.

Lovely house with peaceful ambiance and views across Extremadura landscape
Finca al Manzil is a unique and characterful place- set in beautiful surroundings, peaceful ambiance, comfortable and well equipped (great library, solar power hot water, good kitchen). Pool good and brilliant wood fire! Lovely walks from the house - olive and fig trees as far as the eye can see. We had a wonderful few days and would be very happy to return.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Pippa Sharman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Formerly working in interior design all over Europe, now just concentrating on the finca. Love walking in the sierra, cooking with all the wonderful ingredients we have in Extremadura and still discovering the treasures of art, culture and nature in Extremadura.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The tranquility, the views, the walking, the birds, fresh air and water. Very individually decorated with taste and style

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Close to nature, very spacious accommodation, tranquility and well being.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες