Μεγάλο όμορφο ιστορικό διαμέρισμα στην ακτή Fife κοντά στο Εδιμβούργο

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious Beautiful Historic Apartment on Fife coast close to Edinburgh

Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Μεγάλο όμορφο ιστορικό διαμέρισμα στην ακτή Fife κοντά στο Εδιμβούργο

3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα138 τ.μ.

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kinghorn, Fife
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKinghorn Beach4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPettycur Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRoyal Mile (Ιστορικός Δρόμος)38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕδιμβούργο (EDI)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μεγάλο όμορφο ιστορικό διαμέρισμα στην ακτή Fife κοντά στο Εδιμβούργο

Το Kinghorn Town Hall είναι ένα όμορφο διαμέρισμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων που βρίσκεται στο Kinghorn, το βασίλειο του Fife. Το διαμέρισμα διαθέτει όμορφο ευρύχωρο καθιστικό / τραπεζαρία με άνετο καθιστικό, τηλεόραση Smart, DVD player, επιλογή βιβλίων, DVD και επιτραπέζια παιχνίδια. Το τραπέζι διαθέτει 6 άτομα, αν και υπάρχουν κάποιες επιπλέον θέσεις για τους επισκέπτες. Ακριβώς έξω από την τραπεζαρία, υπάρχει ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αυτό είναι ένα άνετο μέγεθος εάν μαγειρεύετε ή ψήνετε και έχετε όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Ένας κατάλογος απογραφής είναι διαθέσιμος εκ των προτέρων αν θέλετε να ελέγξετε.

Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια στην ιδιοκτησία. Δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια. με δύο μονά κρεβάτια, διπλό υπνοδωμάτιο μεγέθους Queen και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ensuite. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα ντους, νεροχύτης και τουαλέτα. Το κύριο μπάνιο βρίσκεται επίσης στο πάτωμα του υπνοδωματίου, το οποίο διαθέτει νεροχύτη, τουαλέτα και ντους πάνω από ένα μπάνιο.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο και δεύτερο όροφο του ακινήτου. Για να έχετε πρόσβαση στο διαμέρισμα υπάρχουν αρκετές σκάλες για να φτάσετε στο ισόγειο. Το ισόγειο είναι παλιότερα η παλιά φυλακή, η οποία είναι πλέον ένα από τα γραφεία της Fife Historic Buildings Trust, αν και κυρίως αχρησιμοποίητα, η ομάδα μας χρησιμοποιεί μερικές φορές την αίθουσα συνεδριάσεων και στο ισόγειο. Υπάρχει ξεχωριστή κλειδωμένη πόρτα για πρόσβαση στο διαμέρισμα στο διάδρομο του ισογείου. Μέσα στο κλιμακοστάσιο υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα και νεροχύτη. Πάνω από δύο σκάλες υπάρχει η είσοδος στο καθιστικό / τραπεζαρία. Αν συνεχίσετε τις σκάλες στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε τα τρία υπνοδωμάτια και το οικογενειακό μπάνιο. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο βρίσκονται επίσης στον δεύτερο όροφο.

Από τον διάδρομο του δεύτερου ορόφου μέχρι την κουζίνα υπάρχει και μια κρυμμένη σπειροειδής σκάλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί, διατηρώντας πολλά χαρακτηριστικά της εποχής. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα σύμφωνα με την ιστορία του κτιρίου, ενώ παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα περιμένατε.
Το διαμέρισμα είναι φανταστικό για οικογένειες και φίλους για να συγκεντρωθούν και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας τον χρόνο μαζί στο μεγάλο κεντρικό δωμάτιο ή λαμβάνοντας σε μερικές από τις όμορφες ακτές Fife.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα μικρό, πλήρως κλειστό ιδιωτικό κήπο, ενώ η πρόσβαση βρίσκεται στο North Overgate στο πλάι της ιδιοκτησίας. Υπάρχει τραπέζι και καρέκλες στον κήπο, καθώς και πρόσβαση σε ένα μικρό bbq το καλοκαίρι (ο άνθρακας δεν παρέχεται).

Χτισμένο στο ύφος Tudor γοτθική, αυτό το εντυπωσιακό πυργοειδές δομή πέτρα απολαμβάνει αναλαμπές σε όλη την Firth of Forth. Το Δημαρχείο χτίστηκε το 1826, αντικαθιστώντας μια παλαιότερη μεσαιωνικό κτίριο που χτυπήθηκε και υπέστη σοβαρές ζημιές από κεραυνό. Μέρος του αρχικού κτιρίου πιστεύεται ότι χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα. Τελευταίως είχε χρησιμοποιηθεί για την παροχή των αίθουσα συζητήσεων, γραφεία και κελιά των φυλακών για το Συμβούλιο Burgh. Το νέο κτίριο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Τόμας Χάμιλτον (1784-1858) και χρησιμοποιήθηκε για τις λειτουργίες του Συμβουλίου για σχεδόν 150 χρόνια, αλλά έπεσε σε παρακμή κατά τη δεκαετία του 1980. Αναστηλώθηκε το 2009.

Διαχειριστής καταλύματος

Beth Bell
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Burntisland

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Burntisland) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Royal Mile (Ιστορικός Δρόμος) και Κάστρο του Εδιμβούργου, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Princes Street (Κεντρικός Εμπορικός Δρόμος) και George Street (Οδός). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολογικός κήπος Εδιμβούργου ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Εδιμβούργου. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kinghorn, Fife

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Kinghorn Beach - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Pettycur Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Princes Street (Κεντρικός Εμπορικός Δρόμος) - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Εδιμβούργου - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Royal Mile (Ιστορικός Δρόμος) - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κίνγκχορν: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου (Edi): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Morrisons Kirkcaldy Cafe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Novelli's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Old Port Bar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Duchess of Kirkcaldy - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Penny Farthing - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 53 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Claudius R., Rodgau, Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Townhalle Kinghorn
Such a nice stay, everything we need was there. The small stairs between the living. room and bedrooms are great. We had a wonderful time although the weather was typical scottish. We will come Back. Beth ist very nice.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jocie M., Miramar Beach, Florida

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing authentic Scottish “home”
It’s hard to express how perfect our stay was at this residence -I’m not going into details about all the amenities, etc except to say the website description was perfect! What i am going to share is how relaxing, enjoyable it was—it exceeded our expectations! It’s a quaint quiet community-we loved walking to the co-op and bringing back food/snacks/wine and just relaxing after a day filled with exploring! There was a local pub where everyone was local and so friendly! We had tried since 2020 to visit Scotland and Beth was wonderful postponing and coordinating our delay year after year—i have shared this location with so many friends-if i could give it 1000 stars i would!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Nichola O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Fife
Much more impressive in reality, very friendly people in the area and so much to see and do. Stunning scenery and historic areas. A real gem of a place with a great story of bringing this former town hall and jail back to life. Well done to all involved, a place we loved .
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Robert P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous, quirky building.
Excellent location for Edinburgh, St. Andrews and the East coast. There should be a mention of two flights of stairs to the living accommodation plus another two flights of stairs to the bedrooms , toilets and bathrooms if anyone has mobility problems.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Catherine P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Experience
The property was exactly as advertised. The girls loved the round back staircase and the walled garden was wonderful on sunny days to sit and have a drink. The twenty foot high ceilings in the lounge and dining area never wore thin in ten days. The bedrooms were unique. If I had one criticism it would the same for every place we stay in Scotland. Coming from Canada the electrics are different as are the hobbs, cooktops, and washing machines. A little tutorial would be helpful. Would we stay again if coming to the area? Yes, Yes, and Yes again. Thank you for sharing such an old historical site!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Beth Bell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The apartment is owned by Fife Historic Buildings Trust, a local Building Preservation Trust. It is a company limited by guarantee and has charitable status. It was formed in 1997 primarily for the purpose of saving and restoring historic buildings in Fife which are at risk. We are very proud of our beautiful historic building and would love to welcome you here. By staying in one of our three apartments you will be contributing to the upkeep, maintenance of these and other buildings across Fife.

If you would like to find out more about Fife Historic Buildings Trust, please get in contact and we can share more information about the range of projects that we work on.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Some guests have called it a little private castle, it is such a unique property with original features, which somehow makes you feel special the moment you step in. Although large in size, it still retains that cosy feeling. Kinghorn Town Hall is the ideal central location for staying local or traveling further afield. Whether you want to visit Edinburgh for the many festivals, shops or restaurants or eat local and explore the independent shops in Kinghorn and Fife.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Because this historic property has been restored in keeping with the history, it is a fascinating apartment to stay in. Plenty of room, however still remaining cosy and intimate. There is Gas Central Heating throughout the property, which heats the apartment well. Kinghorn Town Hall is positioned well for access around Fife as well as close to Edinburgh, without needing to be in the centre of the city.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων