Σπίτι

Εκπληκτική Σκανδιναβική Boutique Cottage Retreat με κυρτή θέα στην εξοχή

Εκπληκτική Σκανδιναβική Boutique Cottage Retreat με κυρτή θέα στην εξοχή

Συλλογή φωτογραφιών για Stunning Scandinavian Boutique Cottage Retreat with Rolling Countryside Views

Δωμάτιο
Εναέρια προβολή
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Εκπληκτική Σκανδιναβική Boutique Cottage Retreat με κυρτή θέα στην εξοχή

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα30 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Wirksworth, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Gulliver's Kingdom9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥψώματα του Abraham10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Crich Tramway Village11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΙστ Μίντλαντς (EMA)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκπληκτική Σκανδιναβική Boutique Cottage Retreat με κυρτή θέα στην εξοχή

Εμπιστευτείτε τις κριτικές και κάντε κράτηση για αυτό το 5 * εξοχικό σπίτι για μια χαλαρωτική και πολυτελή διαμονή. Ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ύπαιθρο με τροπική θέα στην ύπαιθρο, καθώς και ένα μεγάλο περπάτημα και ποδηλασία κατευθείαν από την πόρτα. Απολαύστε το φανταστικό ηλιόλουστο κήπο με τα tweeting των πτηνών και τις αγελάδες που παρελαύνουν στο αντίθετο πεδίο. Αυτή η μικρή κατοικία bijoux με σκανδιναβικό επηρεασμένο σχεδιασμό και εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας είναι αποκατασταθεί με αγάπη με πολλά χαρακτηριστικά χαρακτήρα.

Ζεστό και φιλόξενο έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια πολύ άνετη και χαλαρωτική διαμονή. Περιλαμβάνεται όλα όσα χρειάζεστε δωρεάν Wi-Fi, κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας και πετσέτες, DVD, βιβλία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων, καφετιέρα εσπρέσο. Οι εσωτερικοί χώροι επιλέγονται προσεκτικά για να δημιουργήσουν μια ειρηνική και άνετη υποχώρηση. Ο εξωτερικός κήπος του ηλιοθεραπευτηρίου με νότιο προσανατολισμό προσφέρει την ευκαιρία να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τα άγρια πτηνά και τις πεταλούδες και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό βιβλίο ενώ παρακολουθείτε τον ήλιο να κατεβαίνει.

Βρισκόμαστε σε μια ιδανική εικόνα για την ιδιόμορφη πόλη Wirksworth, σε απόσταση αναπνοής από την περιοχή των ανεξάρτητων καταστημάτων, boutique art-house cinema, μηνιαία αγορά αγροτών, γαλλικό μπιστρό, τοπικά γεύματα, ετήσιο φεστιβάλ τέχνης, και παμπ country. Το Wirksworth είναι ένα ιδανικό μέρος για μια τοπική χαλαρωτική διαμονή, ή για να εξερευνήσετε περαιτέρω τους λόφους της περιοχής Peak.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες βόλτες στην εξοχή κατευθείαν από την πόρτα στην πανέμορφη ύπαιθρο του Derbyshire και ιστορικά σπίτια όπως το Chatsworth και το Haddon Hall σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Πολλά από τα ακίνητα του National Trust που βρίσκονται κοντά, όπως το όμορφο Ilam Hall και το κτήμα για να περπατήσετε κατά μήκος του ποταμού και του δάσους, και να επισκεφθείτε το Dovedale για ένα παγωτό και ένα πικνίκ από τις πέτρες.

Το Hillside Cottage προσφέρει ένα ήσυχο, χαλαρωτικό, ευρύχωρο και ευάερο δίκλινο υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο με εκτεθειμένα δοκάρια, ψηλό ταβάνι και παράθυρο φεγγίτη που αφήνει άπλετο φυσικό φως και ηλιοφάνεια. Ένα άνετο και κομψό king-size κρεβάτι Laura Ashley με ένα υπέροχο πηνίο στρώμα με αφρό μνήμης, πολυτελές στρώμα στρώμα, αφράτα μαξιλάρια και βαμβακερά κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας για έναν ήρεμο ύπνο. Δίπλα στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένα όμορφο και μοντέρνο μοντέρνο μπάνιο με ξεχωριστό νεροχύτη και ισχυρό ντους, καθώς και ωραία αφράτα πετσέτες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Ο κάτω όροφος διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με υψηλής ποιότητας συσκευές Smeg, όπως πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο ρούχων, καθώς και πολλές προμήθειες για το μαγείρεμα και το ψήσιμο.

Το εξοχικό σπίτι διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για τέλειες διακοπές και όλα τα μικρά extras όπως στεγνωτήρα μαλλιών, ipod dock, σιδερώστρα, Wi-Fi, DVD player, τηλεόραση με δυνατότητα internet και βιβλία για να διαβάσετε. Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι. Οι επισκέπτες συχνά σχολιάζουν πόσο πεντακάθαρο είναι το εξοχικό σπίτι και ποια καταπληκτική απόκρημνη απόλυτη αίσθηση έχει.

Ο ηλιόλουστος κήπος με νότιο προσανατολισμό είναι μια πραγματική ηλιοβασίλεμα με όλη την ηλιοφάνεια και πολλά άγρια πουλιά και πεταλούδες. Υπάρχει τραπέζι και καρέκλες για να καθίσετε με ένα ποτήρι κρασί και να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα. Το φθινόπωρο μπορείτε να δείτε τα όμορφα χρώματα του φθινοπώρου των δέντρων στα αντίθετα πεδία. Το χειμώνα μπορεί να είστε τυχεροί για να πάρετε καταπληκτικά χιονισμένα χωράφια ή μια παγωμένη πρωινή θέα από το εξοχικό σπίτι. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μικρό εξοχικό σπίτι. Απλά ευτυχία.

Το Wirksworth αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το Peak District οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, με πολλές βόλτες κατευθείαν από την μπροστινή πόρτα και κοντά στο High Peak Trail και στο Waterford για ποδηλασία, κανό και περπάτημα, καθώς και κοντά στα αρχοντικά του Chatsworth και του Haddon Hall. Είναι εύκολο να απολαύσετε απλώς μια τεμπέρετη μέρα στην πόλη που δοκιμάζει υπέροχη τούρτα και καφέ στο καφέ Coffee Drop με μια εφημερίδα και μια βόλτα γύρω από τα περίεργα και ιστορικά στενά δρομάκια και τους δρόμους του Wirksworth. Η εκκλησία της Αγίας Μαρίας, το Star Disc και τα παλιά κρυφά μονοπάτια γύρω από το The Dale και το Greenhill για την τοπική κληρονομιά και αρχιτεκτονική.

Πολλή πολιτιστική δραστηριότητα στην πόλη με ετήσιο φεστιβάλ τέχνης, ανοιχτούς κήπους, καρναβάλι, καλοκαιρινές εκδηλώσεις, υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές και μουσικές βραδιές στις παμπ.

Το Wirksworth διαθέτει φανταστικές ανέσεις με ανεξάρτητα καταστήματα, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, καταστήματα με αντίκες και vintage, καφέ, μικροβιομηχανία και ένα γαλλικό εστιατόριο και τοπικές παμπ. Ένας boutique κινηματογράφος «Βόρειο Φως» προσφέρει μια εξαιρετική βραδιά με πιάτα tapas και βιολογικά κρασιά και μπύρες. Μια εβδομαδιαία αγορά πόλης, τοπική deli, το κατάστημα Fair Trade Traidlinks και μια μηνιαία αγορά Αγροτών εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να δοκιμάσετε νόστιμα φαγητά και ποτά από τοπικούς προμηθευτές με πολλά προϊόντα δίκαιου εμπορίου, βιολογικά και τοπικά.

Το Hillside Cottage βρίσκεται στην Gorsey Bank, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Η Gorsey Bank είναι ένα υπέροχο χωριό από σπίτια χαρακτήρων που βρίσκονται ακριβώς στα περίχωρα του Wirksworth, με θέα στην πόλη. Πολλά από τα σπίτια χτίστηκαν για τους εργαζόμενους του Providence Mill, μια φορά μια βιομηχανική κυψέλη, όπου παράγεται στενή γραφειοκρατία που δεσμεύει νομικά έγγραφα. Η Gorsey Bank έχει ένα δίκτυο από μονοπάτια και πεζόδρομους που οδηγούν σε αυτό το ιστορικό χώρο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το εξοχικό σπίτι δεν είναι κατάλληλο για χρήστες αναπηρικών καρεκλών ή άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Διαχειριστής καταλύματος

Tiina Hill

Γλώσσες

Αγγλικά, Φινλανδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Please discuss before booking.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Matlock

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Matlock) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Chatsworth House (Μνημείο) και Μύλος Cromford Mill, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο East Midlands Designer Outlet και Ίντου Ντάρμπι. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ecclesbourne Valley Railway και Θεματικό Πάρκο Gulliver's Kingdom. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μύλος Cromford Mill - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Μεγάλο Πανσιόν, Μάτλοκ Μπαθ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Gulliver's Kingdom - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υψώματα του Abraham - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Crich Tramway Village - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κρόμφορντ: 12 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο East Midlands (Ema): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Fishpond - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nelson Arms - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Family Tree - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miners Arms - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Bell Inn - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 89 από 98 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 98 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 98 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 98 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 98 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Richard G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely escape
Very clean and fresh. Versatile kitchen. Very comfortable base for exploring the Peak District
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Nele D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely cottage close to the peak district
The cottage is small, but perfectly equipped with everything you could possibly need. It is a great starting point for various trips to the surrounding area. We had a great time and would recommend it to everyone! Just one thing: the last few yards to the cottage are on a rather steep hill (hence "Hillside") and it can be a bit tricky to park your car there. You'll need to ascend the last few yards up to the cottage, but if you're reasonably fit, it shouldn't be a problem.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Craig M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little cottage
Visited this lovely little cottage over the Jubilee weekend. Perfect base for couples for exploring the south of the Peak District and about a 10 minute stroll into the village of Wirksworth which has several decent pubs and eateries. We did trips to Matlock Bath, the Heights of Abraham and Chatsworth House all within half an hour of the property. Everything about the cottage was lovely and we even bumped into Tiina who gave us some tips on places to go and kept in touch with us before and during our stay when needed. Would definitely recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

David H., Leeds

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay
The cottage was lovely and really clean and tidy. We enjoyed our stay as it was a good base to explore the area.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

Becky H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
The cottage was in a great location, close by to main points of interest and was presented immaculately. It truly felt like a home away from away and the views were amazing. Little touches of some milk in the fridge and sugar etc available was great. The owner was also very responsive
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tiina Hill

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family living in Wirksworth with an enthusiasm for the outdoors and the cultural life. Wirksworth provides the perfect base for both! We love the artist community in Wirksworth, the annual arts festival and all the other creative activity that takes place. We are always happy to give you ideas for places to visit, or to go walking and cycling. I love fell running and walking in the hills, and my husband loves his collection of mountain and road bicycles and likes to get out mountain biking in the Peak District at every opportunity. The cottage has lots of maps and books for ideas on where to go. We very warmly welcome you here and happy to help you make the most of your stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We lovingly renovated the cottage, and have spent happy times there ourselves and now want to let other people enjoy the magical countryside spot. I always feel that Hillside Cottage is a very happy beautiful cottage with the beautiful sunlight it gets and the great suntrap garden with lots of birds and butterflies.


Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The cottage has an amazing tranquility and peace about it as it has a Scandinavian influenced beautiful decor, and has views of hills and fields. The garden offers a perfect opportunity for watching the evening sunset with a glass of wine, or enjoy the frosty views in the winter.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Φινλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες