Σπίτι στον προορισμό Waterhouses, ENGΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλά εξοπλισμένο, άνετο, σύγχρονο ημιανεξάρτητες εξοχικό σπίτι με Εξοχή Προβολές

Καλά εξοπλισμένο, άνετο, σύγχρονο ημιανεξάρτητες εξοχικό σπίτι με Εξοχή Προβολές

Συλλογή φωτογραφιών για Well Equipped, Comfortable, Modern Semi Detached Cottage With Countryside Views

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Καλά εξοπλισμένο, άνετο, σύγχρονο ημιανεξάρτητες εξοχικό σπίτι με Εξοχή Προβολές

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Waterhouses, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAlton Towers (Χώρος αναψυχής)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Ilam Park12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Φύσης Dovedale National Nature Reserve21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)81 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλά εξοπλισμένο, άνετο, σύγχρονο ημιανεξάρτητες εξοχικό σπίτι με Εξοχή Προβολές

Άνετα καλά εξοπλισμένο εξοχικό σπίτι, που βρίσκεται στο τέλος της κοιλάδας του Πολλαπλή, στην μέση μεταξύ των πόλεων της αγοράς Ashbourne και Πράσο. Το εξοχικό βρίσκεται σε ένα ήσυχο αδιέξοδο στην άκρη του χωριού και τα οφέλη από ένα κλειστό πίσω κήπο με έπιπλα βεράντας και ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο που παρέχει χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου για δύο οχήματα. Είναι θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση. Θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες περιλαμβάνονται στην τιμή, όπως και το Wifi. Αριθμός επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη 01780 470593.
Το εξοχικό βρίσκεται σε μια υπέροχη περπάτημα και το ποδήλατο περιοχή και αποτελεί την ιδανική βάση από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής. Η Trail Πολλαπλή η οποία είναι μια επιφάνεια πίστα κατάλληλο τόσο για πεζοπορία και ποδηλασία τρέχει για 8. 5 μίλια μεταξύ Waterhouses και Hulme End. Άλλες κύκλου και μονοπάτια για περπάτημα μέσα στην περιοχή περιλαμβάνουν την Tissington, High Peak και μονοπάτια Monsal. Υπέροχες βόλτες είναι διαθέσιμα κατά μήκος των πολλών μιλίων από μονοπάτια και διαδρομές στη γύρω περιοχή και το δίκτυο του στην επιφάνεια μονοπάτια και διαδρομές μέσα στην περιοχή καθιστούν το εξοχικό σπίτι αποτελεί την ιδανική βάση για πεζοπορία όλο το χρόνο. Dovedale, Thorpe Cloud και το όμορφο χωριό των Ilam είναι λιγότερο από 15 λεπτά οδικώς.
Ιστορικά σπίτια και κήπους εντός της περιοχής περιλαμβάνουν το Chatsworth House με αγροκτήματος, περιπέτεια παιδική χαρά του και τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί όλο το χρόνο? Haddon Hall, Tissington Hall (περιορισμένο άνοιγμα) και διάφορες ιδιότητες National Trust, συμπεριλαμβανομένων Sudbury Hall με το μουσείο της παιδικής ηλικίας, Calke Abbey, Kedleston Hall και Biddulph Grange Gardens. Το Chatsworth House αξίζει μια επίσκεψη τον Νοέμβριο / Δεκέμβριο για την Χριστουγεννιάτικη αγορά (16 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου 2018) με πάνω από εκατό πάγκους και δικό του κατάστημα. Ανάλογα με την ημερομηνία της επίσκεψής σας, γιατί να μην συνδυάσετε την Χριστουγεννιάτικη αγορά με τα Χριστούγεννα στο Chatsworth όπου το ισόγειο του σπιτιού μεταμορφώνεται με διακοσμήσεις. Δείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες λεπτομέρειες.
Carsington Το νερό το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα ταξίδια του εξοχικού σπιτιού προσφέρει θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα, ενοικίαση κύκλο, ψάρεμα, παιδική χαρά και bird watching κέντρο με αρκετές δέρματα, ή μπορείτε απλά να περπατήσετε γύρω από τη δεξαμενή (πλήρες κύκλωμα είναι περίπου 8 . 5 μίλια). Δύο μίλια βόρεια του Πράσο είναι Ράντγιαρντ λίμνη με το είναι μικρογραφία σιδηροδρόμων και δραστηριότητες που προσφέρονται περιλαμβάνουν πεζοπορία, ψάρεμα και βαρκάδα. Για τους πιο τολμηρούς, η Σουέινς Κέντρο κοντά στο Buxton προσφέρει καρτ, δοκιμή ποδηλασία και ένα μικρό συνθετικό παγοδρόμιο, ή επισκεφθείτε Άγρια Πάρκο Derbyshire, μεταξύ Ashbourne και Derby για balling χρώμα, tag λέιζερ, quad ποδηλασία και τοξοβολία.
Οι όμορφες πόλεις της αγοράς του Bakewell, Ashbourne, Πράσο & Buxton (φημίζεται για τα ιαματικά λουτρά του νερού και την Όπερα) είναι όλα καλά αξίζει μια επίσκεψη και είναι εύκολα προσβάσιμο από το εξοχικό σπίτι.
Άλλα αξιοθέατα στην περιοχή περιλαμβάνουν Γκιούλιβερ Βασίλειο και τα ύψη του Αβραάμ σε Matlock? Πάρκο της χώρας Πουλ, σπήλαια και Go Ape σε Μπάξτον? Alton Towers και Splash εκφορτώσεις εσωτερική πισίνα (10 λεπτά με το αυτοκίνητο), η κορυφή Wildlife Park (10 λεπτά)? Waterworld στο Stoke? Crich Μουσείο τραμ και το Churnet Valley Railway. Το Εθνικό Μνημείο Arboretum, Tamworth Snow Dome και Drayton Manor Theme Park βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα ταξίδια του εξοχικού σπιτιού.
Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι κοντά στο εξοχικό σπίτι για να σας κρατήσουν απασχολημένους για ολόκληρη την περίοδο των διακοπών σας, ή απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την γαλήνη και την ηρεμία του αυτό το πανέμορφο μέρος της Αγγλίας.
Υπάρχει ένα ξεχωριστό γκαράζ για την αποθήκευση ποδήλατα και αυτό περιέχει επίσης μια επιλογή από τα ποδήλατα που είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Υπάρχει επίσης ένα κέντρο ενοικίασης ποδηλάτων στο χωριό, ένα χωριό, παμπ και καφετέρια. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται μέσα στο εξοχικό σπίτι. Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται κατόπιν συνεννόησης.

Διαχειριστής καταλύματος

Inez Bradbury
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Maximum of 2 dogs permitted with prior approval

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Stoke-On-Trent

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Stoke-On-Trent) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Όμιλος Γκολφ Whiston Hall και Ουρανοδρόμιο, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Alton Towers (Χώρος αναψυχής) και Πάρκο Peak Wildlife. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Έντουαρντ και Vintage ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πάρκο Χάρισον. Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σιδηρόδρομος Κοιλάδας Churnet - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alton Towers (Χώρος αναψυχής) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Ilam Park - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Κτήριο Tissington Hall - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Φύσης Dovedale National Nature Reserve - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Στόουκ-Ον-Τρεντ: 25 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ (MAN): 59 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Alton Towers - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Woodcutter's Bar & Grill - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rollercoaster Restaurant - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Corner Coffee & Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dragons Bar - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 83 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 89 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

4,5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Its the 2nd time we've stayed here. Lovely location easy access between Leek and Ashbourne, plenty of lovely walks near the manifold valley. Great pub and fish and chip shop in the village. The cottage is well equipped and comfy.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Ceri L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Lovely house, a great base for Alton Towers. The welcome treats were a lovely surprise! Kitchen was well stocked, and the whole place was perfect for our needs. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

4/5 Καλό

Jobin J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice property
Clean cottage near to peak district and alton tower.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Maurice

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Lovely stay here at this lovely cottage. Has everything you would need plus more. Board games were played. Kitchen was so well stocked, if you needed it, it was there. Lovely welcome items too and all info provided ahead of time and clear and precise instructions. En suite is a lovely bonus. Everything was very clean and in great condition. We stayed for an Alton towers trip - 15 mins away and only there in the evening, but you can tell in the summer months with some lovely weather the outdoor space would be very nice. I have nothing negative to say, great place to stay, thanks very much :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Michael T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely cottage in a good location
Lovely cottage very clean and well supplied with everything you could need. Good location, rural enough for peace and quiet but only 35mins away from the Buxton and Bakewell areas. Good communication with clear arrival and departure instructions. Very enjoyable experience and a great holiday
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Inez Bradbury

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As a family we love the Peak District and having enjoyed many holidays here ourselves, decided to buy a cottage so we could spend more time in this beautiful area which has so much to offer. Having stayed in many self catering cottages over the years we have aimed to make the cottage as comfortable as possible for your stay and have tried to provide all the essentials required to make your stay easy and enjoyable. Since we started letting the cottage we have met so many lovely people, many of which return again and again. We look forward to welcoming you at our cottage and hope you enjoy this beautiful area as much as we do. For bookings or more information please contact me via email through the website (using ask owner a questions) or if you prefer to phone either 01780 470593 or 07866012873.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες