Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σπίτι στην άκρη του νερού, over-water κατάστρωμα, λιμάνι / ανελκυστήρας, ενημερωμένο εσωτερικό, ηλιοβασιλέματα

Σπίτι στην άκρη του νερού, over-water κατάστρωμα, λιμάνι / ανελκυστήρας, ενημερωμένο εσωτερικό, ηλιοβασιλέματα

Συλλογή φωτογραφιών για Over-Water Deck, Sunset Views, Fireplace, Dock & Boat Lift, Kayaks/SUPs/Canoe!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι στην άκρη του νερού, over-water κατάστρωμα, λιμάνι / ανελκυστήρας, ενημερωμένο εσωτερικό, ηλιοβασιλέματα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
King Ferry, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Cayuga Lake1 λεπτό με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΚόρτλαντ, Νέα Υόρκη (CTX-Κομητεία Κόρτλαντ)46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Taughannock Falls State Park52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSheldrake Point Winery66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι στην άκρη του νερού, over-water κατάστρωμα, λιμάνι / ανελκυστήρας, ενημερωμένο εσωτερικό, ηλιοβασιλέματα

Το "Pura Vida" είναι ισπανικό για "καθαρή ζωή", μια φιλοσοφία που ενθαρρύνει την εκτίμηση των απλών θησαυρών της ζωής. Χαλάρωση; γιορτάζοντας τους φίλους, την οικογένεια και τα καλά πράγματα στη ζωή. εκτιμώντας την ομορφιά κάθε μέρα. επιλέγοντας να ζήσει η ζωή στο έπακρο! Είναι κάτι περισσότερο από ένα ρητό ... είναι μια φιλοσοφία που ελπίζουμε να αγκαλιάσετε όταν μένετε εδώ!

Ελάτε έτοιμοι να απολαύσετε κάθε μέρα. Σηκώστε νωρίς και δείτε τις αλλαγές στο χρώμα των λόφων στη λίμνη καθώς ο ήλιος ανατέλλει. Παρακολουθήστε μια απογευματινή καταιγίδα να προχωρήσει στη λίμνη και να περάσει, αφήνοντας τον αέρα καθαρό και φρέσκο. Ακούστε τις λεηλασίες των σκαφών σε όλο το νερό. Απολαύστε το αεράκι της λίμνης και τον ήχο των κυμάτων από τον τοίχο της θάλασσας. Εξερευνήστε τα πάρκα της περιοχής, τους καταρράκτες και τα οινοποιεία. Γελούν γύρω από ένα τραπέζι, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με τους αγαπημένους σας. Χαλαρώστε από μια πυρκαγιά και δείτε τα εκπληκτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος αιμορραγούν στο βαθύ ζαφείρι του λυκόφως καθώς τα αστέρια αρχίζουν να αναβοσβήνουν. Περνώντας σε ένα άνετο κρεβάτι και βυθίζοντας τον ύπνο, έτοιμοι για τις περιπέτειες της επόμενης ημέρας. Υπάρχει κάτι μαγικό για το φως και το αεράκι και τον ήχο του νερού εδώ. Pura vida! Αν ψάχνετε για τον τρόπο ζωής του κρασιού, είμαστε πολύ κοντά σε πολλά κρασιά της ανατολικής ακτής - το Bright Leaf Vineyard απέχει λιγότερο από ένα μίλι από το δρόμο και το Treleaven (με πολλές υπαίθριες συναυλίες και άλλες διασκέδαστες εκδηλώσεις φιλικές προς την οικογένεια) επίσης πολύ κοντά.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε όταν φτάσετε είναι ότι είστε ακριβώς πάνω στο νερό! Το μπροστινό ανώτερο κατάστρωμα προεξέχει πάνω από τη λίμνη και μπορείτε να ακούσετε το νερό που κολλάει στον τοίχο της θάλασσας ακόμη και μέσα από το σπίτι. Δεν υπάρχουν μεγάλες κλιμακοειδείς σκάλες για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν από το σπίτι για να βρίσκονται κοντά στο νερό. σε αντίθεση με πολλά άλλα σπίτια στην λίμνη Cayuga, εδώ μπορείτε να οδηγήσετε δεξιά και να βγείτε πάνω από το νερό από το ίδιο το σπίτι! Βρισκόμαστε σε μια φιλική γειτονιά δίπλα στη λίμνη, πολύ κοντά σε ένα ήσυχο, αδιέξοδο, μονολιθικό χωματόδρομο με όριο ταχύτητας 5 μίλια / ώρα - πολύ ειρηνικό και ασφαλές, και παρόλα αυτά δεν υπάρχουν μεγάλες, αργές, απογοητευτικές κινήσεις για να επιστρέψετε στον κύριο δρόμο για τις περιπέτειες της ημέρας όπως πολλοί μακρύτεροι δρόμοι πρόσβασης στη λίμνη. Το ανώτερο κατάστρωμα διαθέτει τραπέζι και καρέκλες για υπαίθρια τραπεζαρία και εκπληκτική θέα, καλύτερα από οποιοδήποτε τοπικό εστιατόριο. Από το μπροστινό κατάστρωμα πάνω από το σπίτι, μερικά σύντομα βήματα σας μεταφέρουν στην αποβάθρα και στο νερό. Τα έπιπλα στο κατάστρωμα είναι ιδανικά για να χαλαρώσετε ανά πάσα στιγμή - θα έλθετε εκεί πάνω από τον πρωινό καφέ, απολαμβάνοντας τον συνδυασμό μεσημεριανού ήλιου και αεράκι λίμνης, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στο ηλιοβασίλεμα, ή stargazing! Το ανανεωμένο ανώτερο μπροστινό κατάστρωμα και η κατώτατη αποβάθρα όλο το χρόνο (και τα δύο με σύνθετα σύνθετα καταστρώματα) και ανυψωτικό σκάφος 9000 λιβρών που επιτρέπει την ασφαλή φύλαξη πλοίων είναι ολοκαίνουργια το χειμώνα του 2018 - βλέπε φωτογραφίες του νέου δομές. Η χρήση του ανυψωτικού σκάφους πρέπει να διευθετηθεί εκ των προτέρων για να βεβαιωθεί ότι είναι απασφαλισμένη. όσοι επισκέπτες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον ανελκυστήρα πρέπει να είναι ικανοί στην ασφαλή φόρτωση και εκφόρτωση των σκαφών από τον ανελκυστήρα, καθώς η επιτόπια εκπαίδευση δεν είναι διαθέσιμη και ισχύει μια χρέωση ανύψωσης (25 $ / ημέρα). Παρακαλείσθε να αναφέρετε εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το ανυψωτικό όχημα κατά την έρευνα.

Μετά από 3 βήματα μέχρι την μπροστινή πόρτα από το χώρο στάθμευσης, το επόμενο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι με τα κύρια παράθυρα που βλέπουν νότια και δυτικά, το σπίτι είναι γεμάτο φως. Φως φιλτράρισμα περσίδες στα παράθυρα συμβάλλουν στο ευάερο συναίσθημα, αλλά το κλείσιμο των πλευρικών περσίδες εμποδίζει τις απόψεις των γειτόνων, παρέχοντας μια αίσθηση της ιδιωτικής ζωής και της κοινωνίας με τη λίμνη. Σύνθετα καταστρώματα και ένας μικρός γκαζόν προς βορρά προσκαλούν γυμνά πόδια και η χαριτωμένη και εντυπωσιακή ιτιά που σκιάζει παρέχει σκιά. Μια άνετη αιώρα προσκαλεί χαλάρωση δίπλα στο νερό και ένας παγκάκι με 2 θέσεις κάτω από τα δέντρα προσφέρει ένα επιπλέον μέρος για να κουβεντιάσει στη σκιά. Ένα ανοιχτό σχέδιο ορόφου στον κύριο όροφο σημαίνει ότι η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένας χώρος και είναι εύκολο να προφθάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας ενώ ετοιμάζετε ένα γεύμα. Η σύγχρονη, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα κάνει εύκολη την προετοιμασία γευμάτων με ψυγείο πλήρους μεγέθους, γκάμα αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα 12 καφέ, αναμικτήρα, μίξερ χεριών, μαξιλαροθήκη, πιάτα / τραπεζαρία και τραπεζαρία. Οι κύριες συσκευές είναι ανοξείδωτες και νέες στο 2018.

Ο ανοιχτός χώρος καθιστικού περιλαμβάνει άνετο καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση και DVD player. Παρέχεται ασύρματη σύνδεση στο internet. Επίσης στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο με συνδυασμένη ντουζιέρα / μπανιέρα και 2 υπνοδωμάτια (το BR1 διαθέτει 1 queen-size κρεβάτι, το BR2 είναι * μικρό *) αλλά διαθέτει ένα κρεβάτι με κουκέτες που αποτελείται από ένα ανώτερο κρεβάτι μεγέθους δύο μονά (βάρος 200 lb) και ένα μικρό κουκέτα πλήρους μεγέθους (όριο βάρους 400 λιβρών) που μπορεί να κοιμάται 3 άτομα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αν και είναι ανθεκτικό, το κρεβάτι με κουκέτες προορίζεται κυρίως για παιδιά και λόγω των διπλών μεγεθών και ρυθμίσεων του στρώματος, είναι πιθανό να μην είναι βέλτιστα άνετο / βολικό για 3 ενήλικες - παρακαλούμε δείτε φωτογραφίες). Μια ανοιχτή σκάλα οδηγεί σε έναν δεύτερο όροφο με ένα μισό μπάνιο (νεροχύτη και τουαλέτα) και ανοιχτό χώρο σε σοφίτα με διαρρύθμιση για 3 επιπλέον άτομα με 1 queen κρεβάτι (2 υπνοδωματίων) και 1 κρεβάτι (κοιμάται 1 σε διπλό στρώμα) . Ολοκαίνουργια στρώματα αφρού μνήμης το 2016. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ντεκόρ διαθέτει ένα άνετο, εκλεκτικό, σύγχρονο στιλ, με τοπική τέχνη που κοσμεί τους τοίχους - πολλές μοναδικές πινελιές! Σκεφτείτε ότι η αστική σοφίτα συναντά ειρηνικό εξοχικό σπίτι!

Παρέχουμε φρεσκομασμένα κλινοσκεπάσματα και ένα σετ πετσετών για κάθε επισκέπτη και ο ελαφρύς καθαρισμός φροντίζεται από εμάς όταν αναχωρείτε. Οι ανεμιστήρες παρέχονται σε όλο το σπίτι, ενώ στο καλοκαιρινό παράθυρο υπάρχουν κλιματιστικά σε κάθε υπνοδωμάτιο και στο ανοιχτό καθιστικό του ισογείου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει πλυντήριο / στεγνωτήριο.

Έξω από ένα λάκκο πυρκαγιάς από την ακτή είναι διαθέσιμη για φωτιές και ψήσιμο marshmallows, και ένα μπάρμπεκιου προπανίου είναι διαθέσιμο για το ψήσιμο στη σχάρα. Φέρτε τα εργαλεία και τα ψάρια σας από την αποβάθρα (ελέγξτε τις αναθεωρήσεις μας, θα σημειώσετε ότι οι άπληστοι ψαράδες / γυναίκες που παραμένουν άβολοι για το πόσο μεγάλη είναι η αλιεία εδώ!). 2 παιδικά μεγέθη (για παιδιά <100 κιλά) και 2 καγιάκ μεγέθους ενηλίκων + κουτάλια διαθέσιμα για χρήση. Φέρτε το δικό σας κανό ή ξεκινήστε το καγιάκ μας από την μικρή παραλία σχιστόλιθου μας, ακριβώς στη μία πλευρά της ιτιάς. Οι ανέσεις όπως τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και τα καγιάκ είναι αποθηκευμένα εποχιακά και * δεν είναι διαθέσιμα * κατά τους ψυχρότερους μήνες. αν είναι σημαντικό για την επίσκεψή σας, επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα πριν από την κράτηση. ** Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος ** καθώς πρόκειται για δρόμο μιας λωρίδας - υπάρχει χώρος στάθμευσης 3 αυτοκινήτων στην ιδιοκτησία μας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης χωρίς υπερχείλιση και ότι δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση ρυμουλκούμενων στο ακίνητο (πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις για να αφήσετε οποιαδήποτε ρυμουλκούμενα στις εγκαταστάσεις εκτόξευσης).

Το Pura Vida Cottage είναι αρκετά μακριά από το hubbub για να χαλαρώσετε και εξακολουθεί να είναι εύκολο 8 μίλια από το Wells College στην Aurora ή 20 μίλια από το Ithaca College & Cornell University στην Ιθάκη. Είμαστε 1/2 μίλι από το King Ferry Golf Club, σε κοντινή απόσταση από πολλά κρατικά πάρκα και άλλα μονοπάτια πεζοπορίας, καθώς και σε κεντρική τοποθεσία στα οινοποιεία στην ανατολική όχθη της λίμνης Cayuga (τα κοντινότερα οινοποιεία είναι το Treleaven Winery (2. 5 μίλια) και Bright Leaf Vineyard (0,7 μίλια), καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για τουρίστες και επισκέπτες γονείς / αποφοίτους σε κοντινά κολέγια.

Το σπίτι έλαβε μια μαζική ανακαίνιση στο εσωτερικό το 2016 με συνεχείς αναβαθμίσεις το 2017-2018 - αυτή η ιδιοκτησία είναι καθαρή, ενημερωμένη, άνετη και έτοιμη να προωθήσει τη χαλάρωση και τη διασκέδαση! Ελάτε να απολαύσετε τον Pura Vida!

______________________________________________
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω της επικράτησης των απατεώνων Διαδικτύου, δεν δεχόμαστε ποτέ κρατήσεις εκτός σύνδεσης ή μέσω μη ρυθμιζόμενων τοποθεσιών διαφήμισης.
______________________________________________

Για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το Πανεπιστήμιο Cornell, το κολλέγιο της Ιθάκης ή τις εβδομάδες εκδηλώσεων του κολλεγίου Wells, το Cornell απέχει 20 μίλια από το εξοχικό. Το Aurora απέχει περίπου 8 μίλια. ΤΙΜΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η ιδιοκτησία έχει πολιτική ** χωρίς συμβαλλόμενα μέρη **. Βρίσκεται σε έναν δρόμο μιας λωρίδας σε μια ήσυχη, φιλική προς την οικογένεια γειτονιά, με περιορισμένο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, καθώς είναι τόσο κοντά στο νερό, οι περιορισμοί του σηπτικού συστήματος εμποδίζουν τη ρύθμισή του για μεγάλη ομαδική χρήση.

Άλλες γενικές πληροφορίες για το σπίτι:
- Να είστε ειλικρινείς και να σέβεστε τους κανόνες του σπιτιού μας. Υπάρχουν για καλούς λόγους για να διασφαλιστεί ότι οι ιδιότητες λειτουργούν σωστά, όχι για να καταστήσουν αυθαίρετα τη ζωή δύσκολη. Οι καταγγελίες σε εμάς από τους γείτονες σχετικά με τη συμπεριφορά της ομάδας σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θεωρούνται παραβιάσεις των οικιακών κανόνων. Η μη τήρηση και συμμόρφωση με τους κανόνες ιδιοκτησίας / οικιακούς κανόνες θα επηρεάσει την απόδοση της εγγύησης.
- Το ακίνητο έχει αυστηρή πολιτική για το κάπνισμα. Τα μέλη της οικογένειάς μας έχουν αναπνευστική ευαισθησία, παρακαλώ μην υπονομεύσετε την υγεία τους.
- Είναι πολιτική ιδιοκτησίας που πρέπει να εντοπίζονται όλοι οι επισκέπτες που επισκέπτονται (όχι μόνο ο εντολοδόχος VRBO / HomeAway)
- Check in μετά τις 4:00 μ.μ. check out πριν από τις 10:00 πμ
- Κατοικίδια ζώα: Θα ληφθούν υπόψη 2 σκυλιά με καλή συμπεριφορά - απαιτείται γραπτή άδεια ιδιοκτήτη. Είμαστε φιλικοί προς τα σκυλιά με κάποιους κανόνες έτσι *** παρακαλούμε να ρωτήσετε τους ιδιοκτήτες και να δείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές κατοικίδιων ζώων πριν από την πληρωμή. ***
- Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιος-Αύγουστος) νοικιάζουμε μόνο την εβδομάδα και η ημέρα check-in / check out είναι Σάββατο. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τις ημερομηνίες που επιλέξατε.
- Η διανυκτέρευση περιορίζεται σε 8 άτομα (ενήλικες + παιδιά) κατ 'ανώτατο όριο - τα συστήματα ιδιοκτησίας δεν έχουν ρυθμιστεί για περισσότερα. Ενώ αναγνωρίζουμε ότι οι επισκέπτες μπορεί να επιθυμούν να έχουν μερικούς τοπικούς φίλους / οικογένειες για δείπνο ή για να επισκεφθούν (φιλοξενούμενους) και δεν θέλουμε να είμαστε σκοτωμένοι, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν επιτρέπουμε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από το μέγιστο συνολικό από 12 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων ενοικιαστές και ημερήσιους επισκέπτες) στο ακίνητο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των ιδιοκτητών. Εάν πλησιάζετε αυτό το όριο, παρακαλώ μας ενημερώστε για να συζητήσετε. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους κανόνες του σπιτιού

Διαχειριστής καταλύματος

Don & Michele

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
At own risk; house is waterfront/not childproofed

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Limited day guests only with owner approval

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Max 75lbs, pet fee, no cats, review pet policy

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Zero tolerance for smoking
Guests must agree to rental agreement per instructions in post-booking message to receive access code
Complaints from neighbors (noise, speeding, parking, etc) are violations of house rules
Only supervised daytime dock mooring. For boat hoist access requests, message owners at least 7 days in advance of visit.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Limited day guests only with owner approval
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κινγκ Φέρι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κινγκ Φέρι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: King Ferry Golf Course και Bright Leaf Vineyard, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη Cayuga Lake και Πάρκο Κράτους Long Point - Δακτύλιοι Λίμνες. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
King Ferry, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Cayuga Lake - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Κράτους Long Point - Δακτύλιοι Λίμνες - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολλέγιο Wells - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Taughannock Falls State Park - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sheldrake Point Winery - 66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ίθακα, Νέα Υόρκη (ITH-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Ίθακα): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Aurora Ale & Lager Co. - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sheldrake Point Winery - 62 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Finger Lakes Cider House - 56 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Treleaven Wines - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Thirsty Owl Wine Company - 63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 134 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 145 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Danielle G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice
Location was very quaint on the lake, clean in the inside! Definitely glow slow because the neighbors are watching.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Gayle C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute spot
I stayed in this cute house on the water with a friend for a knitting weekend. It fit our purposes perfectly as we weren’t looking for much. It was a beautiful and clean house on the water with a gorgeous view. This is the perfect place to stay if you’re looking for a relaxing time. We loved it!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Pete P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
So many ducks :)
Loved how quiet and relaxing the cottage was. The sound of the waves crashing on the lake wall was a very nice background for the weekend... And the ducks were fun
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

6/10 Μέτριο

Craig C.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
No Hot Tub
We had very specific wants in a place: on the water, outdoor fire pit, near waterfall hikes, and hot tub. This listing stated that it had a whirlpool spa, but no suck think. We picked this out of 4 that had all we wanted but were very disappointed. A hot tub would have been great after hiking all day.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

2/10 Απαίσιο

jessica g.

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Τοποθεσία
Meh
Just ok
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Don & Michele

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm a Finger Lakes native, and although my immediate family doesn't currently reside here full time we still have numerous personal ties to the area and visit frequently. This lakehouse is not architecturally new but is recently updated and the location is fantastic. It is important to us that our home is clean, comfortable, welcoming, and set up to make enjoyment of the lake easy! We very much want our visitors to enjoy their stay; we enjoy sharing fun local hidden gems to help make a visit even more special, so please ask and we'll be happy to provide ideas that fit your individual interests! Sharing one's home is an exercise in trust; we ask in return that guests treat our home and possessions with care, respect, and responsibility, and to communicate honestly and forthrightly with us.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love this location (can't beat the sunset and water views!) and the unique feel of the neighborhood. Our neighbors are really friendly & a great community! It is private & peaceful, located within easy reach of beautiful hiking trails, state parks, wineries/breweries, farmer's markets, & nearby fun college towns (an easy 19 miles to Ithaca) with restaurants and lots to explore. Several east shore wineries that host outdoor concerts & other fun and family-friendly events are very close, emblematic of that wine country lifestyle! Unlike so many cliff-side Cayuga Lake cottages, there are no tall staircases at Pura Vida Cottage, & one feels much more connected to the lake here! Also, unlike some of the other nearby lake access roads, we are on a short, dead-end road so traffic is minimal, the ambiance is peaceful and relaxed, and yet it is quick and easy to get back to the main road to go on the day's adventure! If you can bear to tear yourself away from the lakeshore, it's an easy jaunt to Aurora (8 miles), Ithaca (20mi), and Auburn (20mi), & within easy distance of the many regional state parks, waterfalls, & hiking trails to explore. We are 1/2 mile from the King Ferry Golf Club, and centrally located to great east shore wineries (distance in miles) like Bright Leaf (1), Treleaven (2.5), Long Point (5.5), and Heart & Hands (13) and a myriad of microbreweries like the Aurora Brewing Company (5.5), Prison City (23), and Shepherds Brewing (23) miles to the north, Salt Point Brewing (14), Liquid State Brewing (21), Lucky Hare Brewing (21), Hopshire Farm & Brewery (23), and the Ithaca Beer Company (24) to the south, and Owasco Lake Brewing (21), Summerhill Brewing (20), Homer Hops & Brewery (23), the Cortland Beer Company (28) to the east. Groceries: King Ferry Corner Store (2.5), Village Market in Aurora (9), Aldi's (15), ShurFine (15), Tops (15), Wegmans (20).

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The incredible proximity to the water with the space of the over-water deck is one of our favorite things about this house. The wall of west-facing windows makes the indoor space feel like it extends right out to the lake and the gas fireplace definitely increases the cozy factor in the winter! We love being able to hear the water from anywhere in the house, and enjoying the view from the deck is so peaceful!

The loons seem to like this area and their haunting calls are beautiful background in the evenings, great blue herons can be seen hunting our shoreline, and there is a consistent parade of migratory ducks and geese. Osprey and/or bald eagle sightings are not at all uncommon! We love the proximity to Aurora, Ithaca, and the wineries, parks, and hiking trails of the eastern shore of Cayuga Lake (while still feeling like we can enjoy a private retreat and enjoyment of nature).

There is notably less boat traffic on this part of the lake compared to locations further south or north. If you bring your boat or rent one while here, it is a fun and easy trip across the lake to the Sheldrake Winery or Thirsty Owl Winery boat docks, which is the epitome of a Finger Lakes summer ... winery visits and tasting experiences by boat!

We are close to a nearby golf course, Mackenzie-Childs is an easy visit for a unique and memorable shopping experience, Aurora has a wonderful spa nearby, and the Montezuma Wildlife Refuge to the north or Filmore Glen State Park to the east are easy day trips in addition to the MANY options for exploration and fun found after a 30 minute drive south to Ithaca. Treleaven Winery offers lots of family friendly events and is just a short 2.5 miles away. Bright Leaf Vineyard is just 3/4 mile up the hill from the house.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων