Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Fabulous 1 κρεβάτι αχυρώνα χαρακτήρα μετατροπής ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση

Fabulous 1 κρεβάτι αχυρώνα χαρακτήρα μετατροπής ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση

Συλλογή φωτογραφιών για Fabulous 1 bed character barn conversion ideal for a romatic getaway

Ιδιωτική κουζίνα
Καθιστικό
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Fabulous 1 κρεβάτι αχυρώνα χαρακτήρα μετατροπής ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Norwich, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Νοσοκομείο Νόρφολκ & Νόρουιτς Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠίστα Αγώνων Snetterton Race Circuit16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝόριτς (NWI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Fabulous 1 κρεβάτι αχυρώνα χαρακτήρα μετατροπής ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση

Το Pheasant Barn είναι μια όμορφη μετατροπή αχυρώνα του Norfolk, η οποία είναι γεμάτη χαρακτήρα, κεντρική θέρμανση και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια χαλαρωτική διαμονή. Αυτό το σούπερ ιδιόκτητο ξενοδοχείο διαθέτει ένα υψηλών προδιαγραφών μπάνιο, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελές υπνοδωμάτιο, θολωτές οροφές και έπιπλα υψηλής ποιότητας. Οι φωτογραφίες και τα υπέροχα σχόλια των πελατών μιλούν από μόνα τους! Αν ψάχνετε για μια ήρεμη βάση για να εξερευνήσετε Norfolk και Suffolk από τότε δεν εξετάσουμε περαιτέρω.
Φασιανός Αχυρώνας έχει τις ρίζες που χρονολογούνται από το 17ο / 18ο αιώνα. Αυτή η ανακαινισμένη μετατροπή 1 υπνοδωματίου προσφέρει την παραδοσιακή διαμονή. τα εκτεθειμένα δοκάρια και τα ξύλινα πατώματα του Norfolk βρίσκονται δίπλα στις σύγχρονες συσκευές - ο φράχτης Pheasant είναι όλος σε επίπεδο ισόγειου το οποίο το καθιστά κατάλληλο για χρήστες αναπηρικών πολυθρόνων ή για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, ωστόσο σημειώστε ότι, δεδομένων των ιστορικών περιορισμών των ιδιοκτησιών μας επιλέχθηκε να μην είναι μέρος της ταξινόμησης NAS (National Accessible Scheme). Επομένως, δεν παρέχουμε ανελκυστήρες, ράγες αρπάγης, καθίσματα ντους, καμινάδες τουαλέτας ή οποιαδήποτε εξαρτήματα και εξαρτήματα που απαιτούνται από το NAS (ζητήστε περισσότερες πληροφορίες). Ο αχυρώνας είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι. Κατά την άφιξή σας θα πρέπει να χαιρετιστεί από την υψηλή θολωτή και ξύλινα δοκάρια στην οροφή του χώρου κουζίνα / τραπεζαρία. Αυτό οδηγεί κατευθείαν στο καθιστικό με γαλλικές πόρτες σε ένα ιδιωτικό αίθριο. Μια πόρτα από το χώρο της τραπεζαρίας σας μεταφέρει σε ένα καλά εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπάνιο off. Το ευρύχωρο μπάνιο έχει ένα πρότυπο μεγέθους μπάνιο με ντους πάνω. Στο καθιστικό υπάρχει ένα άνετο καναπέ, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Προς τα έξω είναι μια αυλή, γκαζόν στον κήπο, μπάρμπεκιου και έπιπλα κήπου από όπου μπορείτε να απολαύσετε τις αγροτικές θέα μετά από μια μέρα εξερεύνησης.

Alborough Σπίτι Holiday Barns καθίσει στον αγροτικό οικισμό της Forncett St Mary μόλις 9 μίλια νότια της Νόργουιτς και κοντά στα σύνορα Suffolk / Norfolk. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν Banham ζωολογικό κήπο, τα μουσεία ατμού σε Bressingham και Forncett και Wymondham Abbey. Το χωριό Long Stratton είναι 3 μίλια μακριά με τα καταστήματα και τις εγκαταστάσεις και την αγορά της πόλης Diss είναι σε κοντινή απόσταση. Η μεσαιωνική πόλη του Νόργουιτς είναι περίπου 9 μίλια βόρεια. Dunston Hall έχει περίπου 5 μίλια μακριά μια θαυμάσια πορεία Spa and Golf (ανοικτό σε μη μόνιμους κατοίκους). Τα διάσημα Broads Norfolk βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και τέλεια για μια μέρα εξερεύνησης σε ένα από τα πολλά σκάφη για ενοικίαση. Η ακτή Suffolk Heritage είναι λιγότερο από μία ώρα με τα πόδια και περιλαμβάνει το περίφημο πόλεις της Southwold και Aldeburgh, δημοφιλής για χρωματιστά παραλία τα σπίτια τους, μοντέρνα καταστήματα και τις παραλίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα ψάρια και τα τσιπ γύρω. Επίσης, στο πλαίσιο του REACH είναι η ακτή της Βόρειας Norfolk, συμπεριλαμβανομένων παραθαλάσσιες πόλεις, όπως Cromer και την όμορφη πόλη της Wells δίπλα στη θάλασσα, διάσημη για crabbing κατά μήκος της προκυμαίας, Blakeney και φυσικά την παραλία και αριστοκρατικό σπίτι στο Holkham. Λίγο πιο μακριά βρίσκεται η κατοικία Queens Χριστούγεννα του Sandringham, αλλά ακόμα εύκολα προσβάσιμη για μια ημερήσια εκδρομή.

μετατρέπονται σιταποθήκες μας βρίσκεται σε μια ήσυχη και αγροτικό περιβάλλον ιδανικό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ηρεμία και τη γαλήνη. Αν και αγροτικές, είμαστε πολύ καλή τοποθεσία για να είναι σε απόσταση βολής από τα πολλά τουριστικά αξιοθέατα και Norfolk και Suffolk έχουν να προσφέρουν. Χωριά της περιοχής προσφέρουν μερικές εξαιρετικές παμπ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το καλό φαγητό και μπίρες.

Και τα δύο αχυρώνες μας είναι εξοπλισμένα με υψηλές προδιαγραφές και να προσφέρει το ελκυστικό συνδυασμό του χαρακτήρα διαθέτει μαζί με σύγχρονη κεντρική θέρμανση, κουζίνες και μπάνια. Και οι δύο σιταποθήκες εξοπλισμένα με κεραμικές εστίες, φούρνους ανεμιστήρα, φούρνους μικροκυμάτων, πλυντήρια, σίδερα / σίδερο, τηλεόραση / DVD και πολλά άλλα. Χαιρετίζουμε συμπεριφέρθηκε καλά σκυλιά (δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας για λεπτομέρειες) και το καθένα έχει το δικό του στάβλο τον εαυτό του που περιέχονται μικρό κήπο. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων που διατίθενται για τους επισκέπτες μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Liz

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We can provide 1 folding bed for a child under 16

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
2 dogs max. No dogs under 12 months old.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Strictly no smoking

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νόριτς

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Νόριτς) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Αββαείο Wymondham Abbey και Ζωολογικός Κήπος Banham Zoo, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Market Place (Αγορά) και Οδός Magdalen Street. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αθλητικό Πάρκο UEA Sportspark ή Πίστα Αγώνων Snetterton Race Circuit. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Norwich, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χώρος Dunston - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Νοσοκομείο Νόρφολκ & Νόρουιτς Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Αγώνων Snetterton Race Circuit - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carrow Road (Στάδιο) - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σπούνερ Ρόου: 16 λεπτά οδικώς
  • Νόριτς (NWI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Bird in Hand - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kings Head - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Do Do - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Fox & Hounds - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Swan Inn - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vanessa T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pheasant Barn
We were welcomed on our arrival by our hosts The cottage was amazing lovely and warm full of modern appliances for easy living And little treats and blanket for our dog We had an amazing 4 days the surrounding area is tranquil with people being neighbourly on our dog walks We ventured to the beaches visiting Caister and Cromer where you can walk for miles We would recommend this hideaway to anyone Best Vanessa & Ian
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Nev B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pheasant barn is a well equipped holiday barn .Just off the beaten track perfect for a quiet week
Just as advertised well equipped clean well placed to travel to the Norfolk coast or the broads Liz and John were great helpful and made us and our two dogs feel very welcome. If you are looking for a central location to your Norfolk in a beautiful quiet location then look no further.

10/10 Άριστο

Adam C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great time had at Pheasant Barn
The property was clean and provided everything we needed for a base to explore Norfolk and Suffolk. The owners were very friendly and helpful without being intrusive and provided information about the area for birdwatching via their neighbour, greatly appreciated. There was a lovely welcome package of biscuits, milk and Prosecco waiting for us when we arrived that was lovely. A lovely property to stay in and I am sure we will return one day. Liz and John thank you for everything.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

Robert I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable cottage in rural area and generous host
The neighbouring cottage was semi-detached to ours. Which meant that we were very aware of the neighbouring guests talking late at night. Overall though, we very much enjoyed our stay and found the cottage extremely comfortable.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

10/10 Άριστο

Gillian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring break
Cosy, clean and well furnished accommodation, very welcoming hosts, quiet location, good outside space (weather permitting!) In the middle of farmland so lots of wildlife to be seen, plenty of marked footpaths joining local villages. Nearest shops a few miles away although fresh laid eggs and potatoes can be bought locally. Very enjoyable stay away from the hustle and bustle of normal living.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Liz

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a friendly family running 2 character barn conversions in rural Norfolk. We strive to offer first class accommodation at a very attractive price.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our character barn conversions are superb ! They are well equipped, warm, picturesque and provide all the home comforts you will need. We are ideally placed to enjoy the tranquil countryside yet only minutes away from market towns and major road links. Centrally located you can visit all the attractions Norfolk and Suffolk have to offer.
We price ourselves competitively and consider we offer outstanding value for money relative to our competition !

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

First class accommodation at a sensible price in a great location to explore !

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων