Σπίτι

Οικογένεια φιλικό στην ειδυλλιακή ρύθμιση με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο.

Οικογένεια φιλικό στην ειδυλλιακή ρύθμιση με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο.

Συλλογή φωτογραφιών για Family Friendly in Idyllic Setting with Private Pool and Large Garden.

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 43, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Οικογένεια φιλικό στην ειδυλλιακή ρύθμιση με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο.

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα95 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

La Chapelle-Montbrandeix, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριφερειακό Φυσικό Πάρκο Regional Natural Park Périgord Limousin1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Montbrun6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Chalus-Chabrol13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Οικογένεια φιλικό στην ειδυλλιακή ρύθμιση με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο.

Έχετε έναν κόσμο επιλογής που σκέφτεστε πού να πάτε και πού να μείνετε, υπάρχουν χιλιάδες υπέροχες εξοχικές κατοικίες εκεί έξω, έτσι γιατί να έρχεστε και να μείνετε εδώ; Αρχικά, μπορείτε να δείτε τις αναθεωρήσεις μας και να μάθετε τι αγαπούν όσοι πραγματικά έχουν μείνει εδώ και γιατί μερικοί από αυτούς επανέρχονται ξανά και ξανά!

Καταλαβαίνουμε ότι όλοι δεν αναζητούν το ίδιο πράγμα σε μια εξοχική κατοικία, αλλά αν διαβάζετε αυτό, τότε κάτι για το σπίτι μας έχει ήδη απευθυνθεί σε εσάς. Επομένως, επιτρέψτε μου να το περιγράψω λίγο για σας.

Το σπίτι είναι ένα gite από μόνο του, έτσι δεν μοιράζεστε την πισίνα ή τον κήπο με κανέναν άλλο. Ζούμε δίπλα, γι 'αυτό είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε. Θα διατηρήσουμε την πισίνα καθαρή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και συχνά μπορούμε να βρούμε να δουλέψουμε στον κήπο και να διατηρήσουμε το κόψιμο του γρασιδιού.

Είναι τόσο ήσυχο εδώ, μπορείτε να καθίσετε στον κήπο και να ακούσετε τίποτα, αλλά τα πουλιά twittering, τραγούδια τραγουδούν και ίσως ένα κοκτέιλ crowing. Από καιρό σε καιρό θα ακούσετε τους βατράχους στη λίμνη, παίρνουν λίγο ερωτευμένο και φωνητικό κατά καιρούς! Ναι, φυσικά, τα αυτοκίνητα περνούν από το χωριουδάκι, θα χρειαστείτε μόνοι σας εάν μείνετε εδώ. Αλλά, αυτή είναι πραγματικά η αγροτική Γαλλία, βαθιά στην καρδιά του φυσικού πάρκου Perigord / Limousin.

Είμαστε περιτριγυρισμένοι από δάση και λίμνες και ο ουρανός είναι τόσο μπλε και καθαρός. Ο νυχτερινός ουρανός είναι ένα θαύμα, τόσο σαφές και απέραντο και μπορείτε να παρακολουθήσετε τους δορυφόρους που πηγαίνουν πέρα.

Επίσης τα βράδια οι νυχτερίδες βγαίνουν από τους κοντινούς αχυρώνες και πετάνε για τη νύχτα, αν ξυπνήσετε νωρίς μπορείτε να τους δείτε να επιστρέψουν και να ανέβουν στον τοίχο του αχυρώνα και να σέρνουν στις τρύπες τους.

Ο εξωτερικός χώρος εδώ είναι υπέροχος και συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς βγαίνουμε με νέες ιδέες και σχέδια. Έχουμε κάνει διάφορους εξωτερικούς χώρους για να απολαύσετε. Πρώτον, από το σπίτι είναι η βεράντα μπροστά και περιοχή μπάρμπεκιου, κοντά στην κουζίνα για να κάνουν τη ζωή απλή. Αυτή η περιοχή είναι πολύ ζεστή κατά τη διάρκεια των μεγάλων καλοκαιρινών ημερών καθώς περιβάλλεται από τους τοίχους του σπιτιού και του αχυρώνα, αλλά το βράδυ παρέχει το ιδανικό σκηνικό για φαγητό ενώ οι τοίχοι ακτινοβολούν τη ζεστασιά που έχουν συσσωρευτεί. Μπορείτε να δειπνήσετε στον ανθεκτικό πάγκο πικ-νικ John έχει κάνει και να χρησιμοποιήσετε το στερεό χτισμένο BBQ.

Η πισίνα είναι πάνω από το έδαφος, ξύλινη, ιδανική για ψύξη, όταν είναι λίγο ζεστή, με ξύλινη επιφάνεια και μια περιοχή γρασίδι όπου θα βρείτε ξαπλώστρες και μια ομπρέλα για κάποια σκιά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει μια πλακόστρωτη βεράντα κάτω από το δαμάσκηνο, παρέχοντας κάποια σκιά. Εδώ υπάρχουν δύο άνετες καρέκλες adirondack που επίσης κατασκευάζονται από τον John με θέα στον μεγάλο κήπο.

Περνώντας κάτω από τον κήπο θα βρείτε μια ρουστίκ κούνια που κρέμεται από δρύινα δέντρα και ένα δίχτυ μπάντμιντον, το οποίο είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο πόλους για τις ενεργητικές στιγμές. Δίπλα σε αυτό υπάρχει ένας ρουστίκ πάγκος για όσους προτιμούν να παρακολουθήσουν τη δράση.

Μέσα στο σπίτι στο ισόγειο, θα βρείτε μια μεγάλη, ελαφριά, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, με αέριο / ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Η πίσω πόρτα παρέχει πρόσβαση στον πίσω κήπο κάτω από μια μικρή πτήση από ξύλινα σκαλοπάτια εδώ υπάρχει μια γραμμή πλύσης, ο αρχαίος φούρνος ψωμιού και κάποιες πιο σκιερές περιοχές κάτω από το σύκο και το τριαντάφυλλο.

Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και ταυτόχρονα φιλόξενο, παρέχοντας γαλλικά παράθυρα που ανοίγουν στην μπροστινή βεράντα για καλοκαίρι και καταδύσεις για αυτές τις ψυχρές χειμωνιάτικες βραδιές.

Κοντά στην κουζίνα είναι το μεγάλο μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Με μια ευρύχωρη καμπίνα ντους, παρέχοντας ένα ντους από πάνω και ένα ντους χειρός και μπανιέρα, επίσης με ντους χειρός, ιδανικό για μπάνιο μικρά παιδιά. Παρέχουμε μια μεγάλη πετσέτα μπάνιου και μια πετσέτα για κάθε επισκέπτη, έχουμε επίσης πετσέτες για χρήση από την πισίνα. Αυτά θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια μιας διαμονής δύο εβδομάδων ή κατόπιν αιτήματος.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το πρώτο διαθέτει ένα εξαιρετικά άνετο κρεβάτι king size, το δεύτερο ένα διπλό κρεβάτι σε γαλλικό στιλ και το τρίτο, δύο μονά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να ωθηθούν μαζί αν χρειαστεί. Όλα είναι εφοδιασμένα με λευκά λευκά κλινοσκεπάσματα, τα οποία θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια μιας διαμονής δύο εβδομάδων ή κατόπιν αιτήματος.

Το χωριουδάκι είναι μικρό, οπότε δεν έχουμε μπαρ σε κοντινή απόσταση, αλλά είμαι σεφ για πολλά χρόνια, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε φρέσκα μαγειρεμένα γεύματα για οποιαδήποτε ημέρα των διακοπών σας. Για να γευτείτε την όρεξή σας, εδώ είναι ένα από τα τρέχοντα μενού μας.

Φρέσκο και κρεμώδες μους σολομού με ντυμένα φύλλα και φρυγμένο γαλλικό ψωμί

Παπαγάλος με σάλτσα κερασιού, πατάτα Rosti και πράσινα φασόλια

Ένα τρίο γαλλικών τυριών με κρεμμύδι Μαρμελάδα

Πλούσιο και μακρόστενο βατόμουρο και λευκή σοκολάτα Terrine.

Ελπίζουμε να σας ενδιαφέρει να έρθετε για να περάσετε τις διακοπές σας εδώ και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα χαρούμε να τους απαντήσουμε.

Διαχειριστής καταλύματος

Ruth Sharman
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λα Σαπέλ Μοντμπραντέ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Λα Σαπέλ Μοντμπραντέ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πύργο Πιέγκουτ και Αρχαιολογικό Πάρκο Cassinomagus, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πάρκο Αναψυχής Espace Hermeline και Flow Vélo. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Μετεωριτών Espace Meteorite και Πάρκο Περιπέτειας Aventure Parc Lacs de Haute Charente. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιφερειακό Φυσικό Πάρκο Regional Natural Park Périgord Limousin - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Rochechouart - Nature Park - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Montbrun - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Chalus-Chabrol - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο της Μνήμης του Oradour sur Glane - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bussiere-Galant: 21 λεπτά οδικώς
  • Λιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Sax'o - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Auberge Richard Coeur de Lion - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Taverne de Montbrun - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Relais de la Vayres - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ranger Véronique - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 28 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Sara-jayne M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous holiday
Fantastic gite. We loved the gardens and the pool was amazing. A great space for all family members. A peaceful and tranquil location and ideal for visiting sites and cities. Ruth and John are most welcoming and helpful, we enjoyed our chats. Hope to return in the future, highly recommended.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Wilco S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Prachtige plek met zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en -vrouw.
Wij hebben twee heerlijke weken gehad. Prachtige plek voor wie van rust en de natuur houdt. Mooie gite voorzien van alles wat je nodig hebt in authentieke stijl. De beheerders zijn gastvrij, behulpzaam en bescheiden. Staan paraat waar nodig, maar laten je verder met rust als je daar behoefte aan hebt. Op de dag van aankomst en van vertrek genoten van een heerlijke maaltijd bereid door de gastvrouw. Verder genoten van het privé zwembad dat er iedere dag perfect bij lag. Mooie natuur om in te wandelen of te fietsen. Bakker en supermarkt op 6 km. afstand. Een echte aanrader!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

4/5 Καλό

Axir M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
vimpere
Maison à la campagne , le calme est présent . Des vacances agréable et très reposant et surtout des hôtes bienveillant et accueillant .
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Joost V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great
Very Nice and quiet place, superb housing. Countryside and privacy are great
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

5/5 Άριστο

Yannick T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sérénités
Tout est réuni pour un séjour en pleine nature et au calme ,hôtes accueillants et à l’écoute, en bonus Ruth et John sont de vrais cordon bleu !!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ruth Sharman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
John and I used to take holidays in France, usually in Normandy but we also ventured further south on occasion. We loved the more relaxed pace of life and the feeling of space you find here and the politeness of the French people. So we formulated a loose five year plan to sell up in England and move to France permanently. After two years, we could not remember what we were waiting for and put our house on the market! We arrived in May 2010 and found this house soon after, it needed some work and updating before we were happy that we had somewhere other people would like too.

We are a relaxed couple, (who wouldn't be living here?!) we enjoy our lives just the way they are. We are friendly and approachable and will be only too happy to help you have a great holiday, whether this is suggesting places to visit, cooking for you or just sharing a glass of wine and having a chat! We will be delighted to meet you if you feel that you will enjoy this experience too.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When we first saw the house it felt right, we were looking for two properties, one for us to live in and one we could let out as a holiday home. The house had been empty and unloved for several years so we needed to give it back some character, it also became our home for the first year as we began the task of turning the barn next door into our home. We love this part of France, it is green and peaceful and very much an escape from the speed of modern life, we hope you will enjoy it as much as we do.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We are not a gite complex so you are not sharing a peaceful location with others or all trying to use the pool at the same time! If you are looking for quiet, then we are certain you will find it here. Sometimes, sitting outside, all you can hear are the birds.

The living areas inside the house are light and airy and there is so much outside space you need never feel over crowded. At the same time we are not far from amenities and places of interest and the roads are so quiet it is a pleasure to travel around.

In addition, we would love to cook for you. Ruth was a chef in her previous working life and we have developed a selection of menus using fresh, local ingredients. We may not have a restaurant within walking distance but we have something even better!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες