Διαμέρισμα στον προορισμό Cuenca, AzuayΙδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές ρετιρέ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης Cuenca με πανοραμικές απόψεις

Πολυτελές ρετιρέ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης Cuenca με πανοραμικές απόψεις

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Penthouse in Heart of Cuenca Historic City Center with Panoramic Views

Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές ρετιρέ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης Cuenca με πανοραμικές απόψεις

5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Θέα στο βουνό
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Cuenca, Azuay
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRío Tomebamba & Calle Larga6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Calderon6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Alejandro Serrano Aguilar11 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΚουένκα (CUE-Mariscal Lamar)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές ρετιρέ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης Cuenca με πανοραμικές απόψεις

Συγκρότημα κατοικιών προς ενοικίαση με ευέλικτες μίσθωση
Condominio en ALQUILER con plazo de arrendamiento ευέλικτη

*** Επισκόπηση ***
Αυτό το 2 υπνοδωματίων / 2 ½ ρετιρέ μπάνιο, που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, προσφέρει πολυτελή διαβίωση και την εκπληκτική πανοραμική θέα. Σε βολική τοποθεσία στην Calle Larga και σκαρφαλωμένο πάνω στην όχθη του ποταμού όμορφη Tomebamba, το διαμέρισμα διαθέτει μαγευτική θέα στην πόλη, τα βουνά και το ποτάμι, από το καθιστικό και μπαλκόνι, καθώς και την ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο.

*** Τέλεια τοποθεσία ***
Είμαστε ακριβώς πάνω στην κτύπο της καρδιάς δρόμο του El Centro Historic District της Cuenca - Calle Larga - και μόνο τέσσερα τετράγωνα από το Parque Calderón, την κεντρική πλατεία της Cuenca. Είναι μια εύκολη βόλτα στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, γκαλερί, αγορές, καταστήματα, μουσεία και τα αξιοθέατα που Cuenca είναι διάσημη για. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά είναι η περίφημη Mercado 10 de Agosto, γεμάτη με φθηνά φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και τα ψάρια, με πολλά λαχταριστά περίπτερα τροφίμων στον επάνω όροφο.

Το διαμέρισμα είναι επίσης μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη γειτονιά El Vergel όπου θα βρείτε SuperMaxi, ένα σύγχρονο σούπερ μάρκετ, δύο μικρά εμπορικά κέντρα, σινεμά, και το πρόσφατα ανακαινισμένο Parque de la Madre. Η πολύ μεγάλη Mall del Río είναι μια σύντομη διαδρομή με ταξί ή λεωφορείο.

*** Εξαιρετική επίπλωση ***
Αυτό το κομψό ρετιρέ είναι νεόδμητο και είναι πλήρως επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα, υψηλής ταχύτητας οπτικών ινών internet, και δύο τηλεοράσεις. Εξαιρετική ασφαλείας με ηλεκτρονική πρόσβαση κάρτα-κλειδί για τις κύριες εισόδους. Αυτό το διαμέρισμα είναι στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, και βρίσκεται αρκετά μακριά πίσω από το δρόμο, έτσι ώστε να είναι ήσυχη με ελάχιστο θόρυβο του δρόμου.

Καθ 'όλη τη ρετιρέ είναι όμορφα μαρμάρινα πατώματα και όλες οι αντίθετες κορυφές μαρμάρου / γρανίτη. Το διαμέρισμα διαθέτει αποχρώσεις από πάνω προς τα κάτω σε όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων σκιάσεων στα δωμάτια.

Τόσο το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο διαθέτουν μεγάλη οθόνη 50 "LED τηλεοράσεις. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα king size κρεβάτι, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα queen size κρεβάτι. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο, εκτός από το μπάνιο επισκεπτών.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, μαγειρικά σκεύη, και σκεύη. Το πλυντήριο διαθέτει ένα πλυντήριο πλήρους μεγέθους και στεγνωτήριο. Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο γραφείου με καταπληκτική θέα στην πόλη.

Τόσο το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο διαθέτουν μεγάλη οθόνη 50 "LED τηλεοράσεις. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα queen size κρεβάτι, ενώ ο επισκέπτης υπνοδωμάτιο έχει ένα καναπέ-κρεβάτι. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο, εκτός από το μπάνιο επισκεπτών. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, μαγειρικά σκεύη, και σκεύη. Το πλυντήριο διαθέτει ένα πλυντήριο πλήρους μεγέθους και στεγνωτήριο. Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο γραφείου με καταπληκτική θέα στην πόλη.

Η αφθονία του χώρου αποθήκευσης, με ντουλάπες σε όλο το μήκος του διαδρόμου, επιπλέον εκείνων στα υπνοδωμάτια.

*** Υπηρεσία καμαριέρας ***
Παρέχουμε δωρεάν εβδομαδιαία υπηρεσία καμαριέρας, η οποία περιλαμβάνεται στο μίσθωμα.

*** Κινητό τηλέφωνο ***
Παρέχουμε ένα Samsung Galaxy J1 έξυπνο τηλέφωνο για δική σας χρήση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ.

*** Ήρεμο περιβάλλον ***
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο (139 τ.μ. / 1500 τετ. Πόδια.) Του κτιρίου, και περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο (25 τ.μ. / 270 τετ. Πόδια.). Η συγκυριαρχία έχει εισόδους και από τις δύο Calle Larga, και από την όμορφη ποταμού Ρίο Tomebamba πόδια κάτω. Η συγκυριαρχία χωρίζεται σε επτά μικρά κτίρια, και είναι γεμάτη με όμορφα δέντρα, κήπους και αυλές, για να παρέχουν μια ευχάριστη και γαλήνια ατμόσφαιρα, ένα σπάνιο εύρημα στην ιστορική El Centro.

Υπάρχει ένας όμορφος δρόμος περιπάτου κατά μήκος της όχθης του ποταμού, λίγο έξω από την κατώτερη είσοδο του ποταμού προς το συγκρότημα ..

*** Βολική μεταφορά ***
Υπάρχουν στάσεις λεωφορείων σε ένα τετράγωνο μακριά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση από το διαμέρισμα στο Calle Larga. κόμιστρο λεωφορείου είναι μόνο 25 σεντς. Υπάρχει μια σταθερή ροή των ταξί ακριβώς έξω από την πόρτα. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους σημεία της πόλης για να αρπάξει ένα ταξί. κόμιστρα ταξί τρέχει κανονικά από $ 1. 50-3 $. 00 στις περισσότερες περιοχές. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια, και $ 3. 00 με ταξί.

Υπάρχουν δύο ασφαλή και φθηνά γκαράζ στάθμευσης μέσα σε ένα μπλοκ της συγκυριαρχία.

*** Τηλεόραση και Διαδίκτυο ***
Παρέχουμε υπηρεσία Internet υψηλής ταχύτητας και τηλεόραση μέσω της Sling TV. Το σχέδιο Sling TV περιλαμβάνει πολλά πρόσθετα πακέτα και παρέχει 80 κανάλια με αγγλικά προγράμματα. Προσφέρουμε επίσης μια πληθώρα ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσω του Netflix. Αυτές οι έξυπνες τηλεοράσεις προσφέρουν επίσης τηλεόραση και μουσική με βάση το διαδίκτυο, όπως το YouTube, η Pandora και άλλες υπηρεσίες.
 
*** Οδηγός Καλωσορίσματος ***
Ο διαχειριστής ακινήτου σας καλωσορίζει και σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια υπέροχη επίσκεψη. Στην περιοχή του γραφείου, θα βρείτε ένα "Καλώς ήρθατε Guide", το οποίο παρέχει πληροφορίες και συστάσεις για εστιατόρια και μέρη για να επισκεφθείτε, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το "Welcome οδηγός" περιλαμβάνει επίσης οδηγίες για τη λειτουργία των συσκευών.

ρετιρέ μας είναι πραγματικά ένα one-of-a-είδος στην περιοχή El Centro. Προσφέρει στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να βιώσουν Cuenca με ένα επίπεδο άνεσης, πολυτέλειας, άνεσης και ατμόσφαιρα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην Cuenca, Ισημερινός, μια UNESCO Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

*** Όροι Ενοικίασης ***
1. Ενοίκιο: Ενοίκιο δεν επιστρέφεται εντός 60 ημερών από την άφιξή σας, εκτός εάν μπορεί να βρεθεί ένας άλλος επισκέπτης να πάρει τη θέση σας για τις ημερομηνίες της διαμονής σας.
2. Εκτός εάν τεκμηριώνεται ειδικά στη συμφωνία ενοικίασης, το ποσό ενοικίασης είναι για μόνο δύο κατοίκους. Ένα τέλος των $ 10. 00 ανά επισκέπτη ανά νύχτα πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων για κάθε επιπλέον άτομο που διαμένουν στο διαμέρισμα. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που διαμένουν στο διαμέρισμα, ανά πάσα στιγμή, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τέσσερα άτομα. Η πληρωμή πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί 10 ημέρες πριν από την άφιξη του επισκέπτη.
3. Ασφάλεια: Είμαστε υποχρεωμένοι από το Συγκρότημα Συλλόγου μας να παρέχουμε τα ονόματα των κάθε άτομο που διαμένει στο διαμέρισμά μας και τις ημερομηνίες της διαμονής τους, είτε πρόκειται για το σύνολο της περιόδου ενοικίασης ή μικρότερο χρονικό διάστημα. Επίσης, πρέπει να παρασχεθεί αντίγραφο του διαβατηρίου ή cédula κάθε επισκέπτη στον διαχειριστή ακινήτου.
4. Κάπνισμα: Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλο το συγκρότημα, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκόνι και εξωτερική κοινόχρηστους χώρους. Οι επισκέπτες πρέπει να πάνε έξω από το συγκρότημα συγκυριαρχία, εάν επιθυμούν να καπνίζουν.
5. Οχι κατοικίδια.
6. Κλειδιά: Θα πρέπει να παρέχονται με δύο αντίγραφα των κλειδιών στο διαμέρισμά μας, καθώς και κάρτα-κλειδί για τις κύριες εισόδους. Αυτά δεν πρέπει να δοθεί σε κανέναν άλλον. Όλες οι εισόδους πρέπει να κλειδώνονται κατά την είσοδο και την έξοδο.
7. Κατοικίες Χρήση: Η συγκυριαρχία είναι μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών. Οποιαδήποτε άλλη εμπορική και / ή ομαδική χρήση (10 ή περισσότερων ατόμων) πρέπει να εγκριθεί από τον διαχειριστή.
8. Διαμέρισμα Κανόνες: Οι επισκέπτες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες διαμέρισμα που παρατίθενται στην ενότητα "Καλώς ήρθατε Οδηγός" μας στο διαμέρισμα. Εμείς θα σας προμηθεύσει επίσης ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο του "Welcome Guide" όταν κάνετε μια κράτηση. Η ένωση Condominium Association απαιτεί επίσης να υπογράψετε ένα αντίγραφο των κανόνων.
9. Ασφάλεια των καταθέσεων: Μετά από έλεγχο του διαμερίσματος, εκτός εάν ζημιά έχει γίνει ή τα στοιχεία που λείπουν, θα επιστρέψουμε το πλήρες ποσό ως εγγύηση εντός επτά ημερών στο λογαριασμό που χρησιμοποιείται για να πληρώσει την προκαταβολή.

Διαχειριστής καταλύματος

Bruce Engle

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is prohibited throughout the complex.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κουένκα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Κέντρο της Κουένκα, Κουένκα) και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Γέφυρα Puente Roto και Νέος Καθεδρικός της Κουένκα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Αγορά San Francisco Plaza και Αγορά Plaza Rotary. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κήπος Ορχιδέας του Πανεπιστημίου της Κουένκα και Βοτανικοί Κήποι της Κουένκα. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Río Tomebamba & Calle Larga - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Νέος Καθεδρικός της Κουένκα - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Calderon - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Στάδιο Alejandro Serrano Aguilar - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Mall del Río - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • 14n - Σταθμος Antonio Borrero: 10 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός του τραμ Gaspar Sangurima: 16 λεπτά με τα πόδια
  • Κουένκα (CUE-Mariscal Lamar): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sunrise Cafe - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Chill & Chela Brew Pub - 2 λεπτά με τα πόδια
  • La cigale - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Zoociedad - 3 λεπτά με τα πόδια
  • El Mercado Cuenca - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 43 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 43 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jeff L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Cuenca Vacation Home!
This well appointed condo is in the ideal location in Cuenca. Out the front door you are in the beautiful historic district of Cuenca and out the back door, down the stairs and you are on the Rio Tomebamba walking path so start exploring! The modern condo is beautifully decorated and the rooftop provides 360 degree view of the Cajas Mountains. The landlord is extremely responsive and more than willing to please. This is our 7th year to rent here and that says it all! We highly recommend this condo as a vacation home!
Πραγματοποίησε 57 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Andy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place in Cuenca!
Looking for a place to stay for a week or 3 months, look no more. We stayed for 3 months and we look forward to coming back!! This apartment is in the perfect location to explore the old and new of Cuenca. Steps away from some of the most delicious restaurants and historic sights. After a day out you will step away from the hustle and bustle of the city into a serene and peaceful walkway filled with light fragrances of flowers as you make your way to your apartment. The apartment has all the modern amenities with plenty of space to relax. Head up to the private rooftop terrace with a cup of coffee and watch the sunrise, or perhaps an evening beverage to enjoy the sunset. Or just take in the panoramic view of the city that is yours to enjoy. Take a leisurely walk along the river or sit on the balcony and watch the Hummingbirds, Cuenca has so much to offer and during your stay, Nogal is the ideal place to call home.
Πραγματοποίησε 91 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Lina S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home away from home!
Hello Bruce, We had a wonderful time in Cuenca! You’re condo offers such a magnificent view especially in the evening when all the lights are on! We were very happy at your place definitely worthy of a five star rating. You instruction booklet was of great help! We referred to it often! Thank for allowing us to discover Cuenca in comfort! Laurie-Ann Trussler Impeccable, safe, and beautiful! Lina & Denis
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Patty A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exceptional Stay
This experience started before our arrival, setting the tone for our 5 star experience. The communication, house guide, and detail prior to arrival from Bruce was appreciated. Cecelia greeted us on arrival and showed us around the home, having her near provides peace of mind for our stay. The views and location are perfect, we can’t wait to enjoy this property on a return trip. The stay included unexpected cleaning service for our length, a luxury. The details of fine quality bedding, towels, robes and mattress, provided the best sleep and comfort. Arrival is well thought, including flowers, wine, and chocolate. We were in a safe environment, within a beautiful complex, walkable to all sites, restaurants, and shopping. Thank you for the wonderful stay. We love Cuenca.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Jeff L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Condo in Historic District of Cuenca
This is our 5th year to spend two months in Cuenca and it is the perfect home away from home. Out the front door is the historic city and numerous wonderful restaurants. Out the back door is the well groomed riverwalk along the Rio Tomebamba and you would never know you are in a city!! The condo is modern and beautifully decorated and with the rooftop, you have a 360 degree view of the Cajas Mountains. It’s a perfect place to spend time inside reading or outside exploring this World Heritage city. The landlord is most accommodating and a worry-free visit is guaranteed.
Πραγματοποίησε 61 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bruce Engle

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I live in San Francisco, California most of the year, where I am a computer programmer. I spend four months each year in Cuenca.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I spend a few months each year in Cuenca, and while visiting some friends who had just moved into these condominiums, I learned that the top floor condominium was for sale. I asked if I could arrange to see it, and it was love at first sight.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This condominium is in the perfect location, and right in the center of the historical city center. You can walk to so many wonderful restaurants, shops, bars, and tourist attractions. We are perched right above the bank of the beautiful Tomebamba river. The panoramic views of the city, the mountains, and the river are breathtaking. These spectacular views are available from the living room, the deck, and the private rooftop terrace.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες