Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Cantabria Coastal Villa με κήπο, Wi-Fi - κοντά σε βραβευμένες παραλίες και Santander

Cantabria Coastal Villa με κήπο, Wi-Fi - κοντά σε βραβευμένες παραλίες και Santander

Συλλογή φωτογραφιών για Cantabria Coast Villa, Garden, Fibre Wi-Fi, by Award Winning Beaches & Santander

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Cantabria Coastal Villa με κήπο, Wi-Fi - κοντά σε βραβευμένες παραλίες και Santander

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Arnuero, Cantabria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μπέρια8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trengandín9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ris11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣανταντέρ (SDR)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cantabria Coastal Villa με κήπο, Wi-Fi - κοντά σε βραβευμένες παραλίες και Santander

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΒΡΙΑ

Εξαιρετικά άνετο, πολύ καλά διατηρημένο και πολύ καλά εξοπλισμένο ακίνητο με μεγάλο χώρο και φυσικό φως, κατάλληλο για διαμονή ανά πάσα στιγμή του χρόνου.
Βρίσκεται ακριβώς κοντά στην ακτή, ανατολικά του Santander, σε ένα μικρό και ασφαλές Κανταβρικό χωριό που βρίσκεται στο βόρειο μονοπάτι προσκυνηματικού Camino de Santiago. Είναι περιτριγυρισμένο από όμορφη καταπράσινη ύπαιθρο και απαλή δασώδη λόφους που βλέπουν προς τη θάλασσα στο Noja.

Μόνο 25 λεπτά από το Σανταντέρ και λίγα λεπτά από τις υπέροχες παραλίες και τις περιηγητικές πόλεις Noja, Isla, Ajo, Galizano, Langre, Loredo, Somo και Santona - μια ακτή που είναι γνωστή ως η ακτή Trasmiera. Τέσσερις παραλίες με γαλάζια σημαία βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο, καθώς και γραφικά παραλιακά μονοπάτια και σημαντικές ελώδεις εκτάσεις. Το 2011 εγκαινιάστηκε η περιοχή EDEN - Ευρωπαϊκές Προορισμοί Αριστείας.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ακίνητο για ζευγάρια και οικογένειες που θα εκτιμήσουν την καθαριότητα και την ευρυχωρία του σπιτιού και του ιδιωτικού κήπου, τον άφθονο εξοπλισμό που παρέχεται ειδικά στην κουζίνα και στο ύπαιθρο, το μεγάλο υπόγειο πλυντήριο και χώρο αποθήκευσης, δωρεάν υψηλής ταχύτητας Wi-Fi / internet και την ευκολία πρόσβασης σε εξαιρετικές παραλίες, υπέροχες φυσικές περιοχές και τουριστικά αξιοθέατα, καταστήματα, τοπικές αγορές, παραδοσιακά εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.
Οι παρελθόντες επισκέπτες συχνά σχολιάζουν την αφθονία των πραγμάτων που πρέπει να κάνουν κοντά και του τρόπου με τον οποίο συχνά δεν βρέθηκαν να απομακρύνονται τόσο μακριά και απλά να απολαμβάνουν την περιοχή.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Στον επάνω όροφο υπάρχουν 2 δίκλινα δωμάτια και 1 δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Τα κρεβάτια είναι νέο και άνετο και υπάρχει άφθονο χώρο ντουλάπα.

Ο κάτω όροφος είναι μια μοντέρνα κουζίνα με ψυγείο, φούρνο, ηλεκτρική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, τοστιέρα, σειρά καφετιέων (πρέσα Bodum, ιταλική κουζίνα και μηχάνημα Nespresso), ηλεκτρικό juicer και πολλά άλλα. Επίσης ένα φωτεινό, ευρύχωρο σαλόνι με τηλεόραση, DVD, καναπέ και πολυθρόνες. Off the σαλόνι είναι η τραπεζαρία. Και τα δύο δωμάτια έχουν πόρτες γαλλικού στιλ και προσφέρουν θέα στα βουνά και προς τη θάλασσα λιγότερο από 3χλμ από το σπίτι.

Από το ισόγειο έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο υπόγειο με πλυντήριο ρούχων (πλυντήριο ρούχων και ξεχωριστό στεγνωτήριο, σίδερο και σιδερώστρα) και ένα ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο με ράφια και παιχνίδια για τα παιδιά.

Το Outdoors είναι ένας όμορφος ιδιωτικός κήπος με όμορφη πλακόστρωτη αυλή για φαγητό και χαλάρωση, έπιπλα κήπου και ποικιλία από ώριμα φυτά και δέντρα.

Το σπίτι είναι κεντρικά θερμαινόμενο, με διπλά τζάμια και έχει εξωτερικά ρολά που εξασφαλίζουν έναν αναπαυτικό νυχτερινό ύπνο. Έχει, επίσης, δύο ισπανικά και περιορισμένη Sky TV, καθώς και δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας.

Για λόγους ασφαλείας είναι εφοδιασμένο με ένα συναγερμό καπνού και πυροσβεστήρα.

ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Απέναντι από το σπίτι υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης και μια μικρή πλατεία χωριών με παιδική χαρά και περιοχή boules - μπόουλινγκ είναι ένα δημοφιλές άθλημα στην Κανταβρία. Siete Villas - η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα - έχουν μικρό γήπεδο τους στο χωριό και μπορεί συνήθως να απολαύσετε πιο Κυριακές μετά την μαζική ένα παιχνίδι. Μάζα λέγεται κάθε Κυριακή στην εκκλησία του χωριού του 16ου αιώνα? Iglesia de San Pedro. Το πλησιέστερο μπαρ (500μ.), Το Rufinos, είναι μια ζωντανή παραδοσιακή καντάβρια `taberna' που διευθύνει η ίδια οικογένεια εδώ και δεκαετίες. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε θαυμάσια τοπικά τυριά, μαγειρεμένα κρέατα, αντσούγιες καθώς και κρασί μεθυσμένο από το πορρόνα (παραδοσιακή κανάτα κρασιού). Ο γιος του ιδιοκτήτη, ο Μάρκος, είναι συνήθως σε ετοιμότητα και είναι ένας από τους αξιωματούχους της Κανταβρίας Tourist Board που μιλάει αγγλικά και μπορεί να προσφέρει συμβουλές για την περιοχή. Αυτός επανδρώνει επίσης το τοπικό γραφείο τουρισμού στην Καστίγιο και παρέχει ξεναγήσεις.

SURROUNDS

Οι παραλίες, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ βρίσκονται σε μικρή απόσταση όπως η πόλη Σανταντέρ (25 λεπτά), το Μπιλμπάο (50 λεπτά), το πάρκο Cabárceno Wildlife Park (25 λεπτά), το Santillana de Mar (35 λεπτά) και άλλα. Πολλές δραστηριότητες μπορούν να ασκηθούν σε τοπικό επίπεδο, όπως περιπλάνηση και πεζοπορία, πολλά θαλάσσια σπορ, γκολφ, ιππασία και ιππασία, ψάρεμα και πολλά άλλα. Υπάρχουν αρκετές διακριτική παραλίες γυμνιστών στην περιοχή πάρα πολύ.

ΤΡΟΦΙΜΑ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Όντας μια τεράστια καλλιεργητική περιοχή, τα τοπικά προϊόντα είναι εξαιρετικά. Αξιοσημείωτα είναι τα λαχανικά και τα όσπρια, τυριά, αλλαντικά, ψάρια και θαλασσινά ιδιαίτερα ο τόνος, οι σαρδέλες και ο γαύρος από Santona. Η τραπεζαρία είναι πολύ φθηνή με ένα τυπικό μενού 3 πιάτων με κρασί το μεσημέρι που κοστίζει περίπου 12 - 16 ευρώ ανά άτομο. Εξαιρετική επιλογή εστιατορίων στην περιοχή. Ο Νέος Κανταβριάς Σεφ της Χρονιάς 2015, Ruben Abascal, έχει το εστιατόριό του "Los Brezos" μόλις 500 μέτρα από το σπίτι. Το μενού γευσιγνωσίας του σε λίγο πάνω από 30 ευρώ ανά άτομο θα χτυπήσει τις κάλτσες σας μακριά. Ένα άλλο νόστιμο εστιατόριο - La Yaya - απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι. Ένα μεσημεριανό μεσημεριανό μεσημέρι με κρασί κοστίζει μόλις 16 ευρώ τη στιγμή της γραφής.

Κάποια πράγματα ψύξης να κάνετε κοντά
• Πάρτε μαθήματα σέρφινγκ ή SUP (μαθήματα stand up). Διαθέσιμο σε όλα τα επίπεδα και υγιεινή διασκέδαση.
• Πηγαίνετε για μια βόλτα με καμήλα στο τοπικό φυσικό πάρκο.
• Δείτε το El Capricho στο Comillas ......... .. που σχεδιάστηκε από τον Antoni Gaudi
• Δείτε την τέχνη της παλαιολιθικής σπηλιάς παγκόσμιας κλάσης για την οποία η Κανταβρία υπερέχει
• Δείτε το Seal Show και πολλά άλλα στο καταπληκτικό πάρκο Wildlife Park του Cabárceno
• Scenic πορθμείων σε έναν από τους πιο όμορφους κόλπους του κόσμου ... .Santander
• Κάντε καταδύσεις στον κόλπο του Santander.
• Πηγαίνετε για ένα απίστευτο μενού γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Los Brezos ...... μόλις 32 €.
• Παίξτε ένα εξαιρετικό γήπεδο γκολφ par 3 ... ... .. που σχεδιάστηκε από τον Seve Ballesteros.
• Περπατήστε μερικά από τα Camino de Santiago
• Επισκεφθείτε ένα οινοποιείο
• Απολαύστε χαλαρωτική και αρκετά προσιτή κουζίνα Star Michelin

Διαχειριστής καταλύματος

Kent

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking permitted inside of the house.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος G-101291

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Arnuero

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Arnuero) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Ανάκτορο χερσονήσου Magdalena, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Βισκαϊκός Κόλπος και Παραλία El Sardinero. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εθνικός Δρυμός Cabarceno ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Palacio de Exposiciones y Congresos de Santander. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Arnuero, Cantabria

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Μπέρια - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trengandín - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ris - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Santona - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Σόμο - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Guarnizo του Ελ Αστιγέρο: 28 λεπτά οδικώς
  • Σανταντέρ (SDR): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Taberna de Soano - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Mijedo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ciaboga - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Pacita - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Rincón de Vicen - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 26 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Chantal J., Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
On s’y sent comme chez soi
Petite maison parfaite, très bien équipée et confortable. Belle petite cour privée bien aménagée. Près de belles plages et de plusieurs sites touristiques. Merci à Ken pour sa gentillesse, son accueil chaleureux et ses bonnes suggestions. Louez la sans hésitation
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Maria

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Muy familiar
Muy agusto, como en nuestra casa. El anfitrion muy atento y amable. Ha sido estupendo.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Corien B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Een heel fijn huis met een excellente gastheer
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in dit gezellige en comfortabele huis. Prima bedden, heerlijke douches en bad. Een keuken met vele gemakken en een lekkere tuin. Ook beschikt het huis over een lekkere keuken, voorzien van horren en alle gemakken. Het huis staat centraal tussen de vele bezienswaardigheden, supermarkten, dorpjes en stranden. Gastheer Ken is een super gastheer die altijd bereikbaar en behulpzaam is. Ook hebben we vele tips, wandelingen en bezienswaardigheden van hem gekregen. Ken is een geweldige en super vriendelijke gastheer. Wij hebben een geweldige tijd gehad in een prachtig stukje van Spanje!!! Bedankt Ken en we houden contact !!!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Catherine P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Idéal pour vacances en famille
Maison très confortable et bien équipée dans un village calme. Supermarché à proximité. Peu de restaurants dans le village ou fermés.. Notre hôte a été très réactif et disponible . Région très agréable et intéressante pour plages surf balades et visites.. Il y en a pour tous les goûts.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Carlos R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Casa muy cómoda en Noja
Casa muy cómoda, bonita y bien equipada cerca de Noja. El propietario, Ken, muy amable en la recepción y para ayudar en compras, restaurantes y visitas.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kent

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I live in Cantabria with my Spanish wife and our twin daughters. Cantabria has been our home since 2004. Prior to that we lived in the Basque Country, the USA, Britain, Australia and Ireland. We enjoy travel and have a keen understanding of the needs of holidaymakers as both my wife & I work in the travel industry. Count on us to ensure that our rental property (it is not our main residence) is exactly as described and that we´ll do all possible to ensure that you are as comfortable as possible while staying. We´re easily reached should guests need to contact us during their stay and we´re a mine of knowledge about Cantabria and Spain in general which we´d be happy to share with guests.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love Cantabria for it´s stunning and varied countryside, superb coastline, excellent cuisine and all round good quality of life. It's a terrific place for a relaxing holiday with plenty of interesting and enjoyable things to see and do. We love the ease of access to pretty Santander, historic Santillana del Mar, Asturias and the Picos de Europa Mountains, Bilbao, San Sebastian and the Rioja wine region.

We moved here for all the above reasons and specifically to this house (it is not our main residence anymore) for its comfort and space, its location in an authentic Cantabrian village, its close proximity to many picturesque beaches and coastline, its mountain and woodland surroundings and its ease of access to all the great places mentioned above.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our house is a home-away-from-home. A cliche but true. It´s sturdy, well kept, spacious, comfortable, centrally heated, well furnished and well equipped. You don´t go on holidays to be less comfortable than you would be at home and in our house you won´t be. Also, as this is our rental property guests will not find bothersome or off-putting personal belongings of ours lying around in wardrobes and cupboards (a personal pet hate!).

The house has three roomy and bright bedrooms with new beds, ample wardrobe space, double glazed windows, and all with flyscreens, roller blinds or shutters guaranteeing a great nights sleep. Two fully fitted bathrooms. A modern, well equipped kitchen and a spacious basement laundry with plentiful storage space.

A cosy lounge off which is a pleasant dining room and both rooms with French doors.

The well tended and lush garden is ample and peaceful and features a newly installed patio-terrace for relaxing and dining.

Free high speed fibre optic internet. All bedlinen & towels including beachtowels are supplied.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων