ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

SKI σε SKI out Διαμέρισμα - Les Arcs - Paradiski

SKI σε SKI out Διαμέρισμα - Les Arcs - Paradiski

Συλλογή φωτογραφιών για SKI in SKI out Apartment Les Arcs, Paradiski, French Alps Summer: Bike Golf Walk

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Αθλήματα χιονιού και σκι
Θέα από το κατάλυμα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος SKI σε SKI out Διαμέρισμα - Les Arcs - Paradiski

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 8 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Θέα στο βουνό
  • Γυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Bourg-Saint-Maurice, Auvergne-Rhône-Alpes
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLes Arcs1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Villards (Les Arcs 1800)10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Peisey-Vallandry6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

SKI σε SKI out Διαμέρισμα - Les Arcs - Paradiski

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Aiguille Grive 3 (το πιο ευρύχωρο του συγκροτήματος Aiguille Grive) και βρίσκεται σε μια ήσυχη πλαγιά του δάσους στο Arc 1800, τα πιο ζωντανά θέρετρα του Les Arcs.
Το Les Arcs έχει θέα στην σιδηροδρομική πόλη Bourg St Maurice και είναι προσβάσιμο από τα αεροδρόμια Chambéry, Grenoble, Lyon και Geneva.

SKI IN SKI OUT: Το διαμέρισμα είναι 4 πόρτες από την είσοδο του σκι απέναντι από την κανονική Charmettoger chairlift χωρίς ουρές.
Μπορείτε να περάσετε κυριολεκτικά μερικά βήματα από το πρώτο ανελκυστήρα το πρωί και το σκι στο σπίτι στην πόρτα αργότερα για μεσημεριανό γεύμα ή εκείνο το καλά κερδισμένο υπόλοιπο.

SKI APARTMENT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: περιλαμβάνονται πολλές εσωτερικές και εξωτερικές φωτογραφίες σε αυτή την αγγελία. 2 φωτογραφίες τραβήχτηκαν από κάτω από τον ανελκυστήρα Charmettoger, με 1 που έδειχνε 3 φιγούρες που πλησίαζαν την είσοδο σκι του βουνού στο κτίριο.

SKIING: Το διαμέρισμα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις κύριες πλαγιές του Les Arcs. Ο παρακείμενος ανελκυστήρας Charmettoger σερβίρει μερικές από τις καλύτερες χιονοδρομικές πίστες κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο και σε ένα σκι μπορείτε να φτάσετε στην ανελκυστήρα Vanoise Express που συνδέει με την La Plagne, η οποία μαζί με το Les Arcs αποτελούν τον λαμπρό τομέα του Paradiski με 425 χιλιόμετρα από τις πίστες.
Σε μια ξεκάθαρη μέρα πάρτε την κοντινή γόνδολα Transarc μέχρι τις ανοιχτές ηλιόλουστες πλαγιές του Arc 2000 και σε αυτές τις «λευκές» μέρες σκι το δέντρο Vallandry γεμάτο πλαγιές.
Ανακαλύψτε τους παγετώνες, το κρυμμένο «off-piste», το crosser cross για το τολμηρό ή το νερό-ολίσθηση για τους γενναίους, με πάντα μια «ενεργειακή στάση», αλπικό εστιατόριο, ή «πικνίκ ροκ» κοντά.
Για επιπλέον ποικιλία υπάρχουν διαδρομές διαδρομής (15χλμ), χιονοπέδιλα, έλκηθρα (με / χωρίς huskies), χιονοδρομία (ιππασία) ή Ice Grotto.

SKI HIRE: Για τους επισκέπτες αυτού του διαμερίσματος διατίθεται έκπτωση ενοικίασης σκι.

SKI PASS: Έκπτωση περασμάτων σκι είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες αυτού του διαμερίσματος.

SKI SCHOOLS / GUIDES: Τα γραφεία κρατήσεων αντιμετωπίζουν τις πλαγιές και οι συνεδριακοί χώροι είναι συνήθως δίπλα στους ανελκυστήρες Transarc ή Vagère, που απέχουν 10 λεπτά από το σκι / με τα πόδια από το διαμέρισμα.
Οι περισσότεροι από τους εκπαιδευτές μιλούν αγγλικά εκτός από τα γαλλικά, σίγουρα μπορείτε να ζητήσετε όταν κάνετε κράτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΗΝΕΣ: St Foy, La Rosière, Les Trois Vallées, Val d'Isère και Tignes.
Ωστόσο, το Paradiski i. e.Les Arcs συν La Plagne είναι αρκετά μεγάλη για να κρατήσει τους περισσότερους σκιέρ κατεχόμενα!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Τα καταστήματα ενοικίασης σκι, πλυντήριο ρούχων και boulangerie / πιτσαρία / καφετέρια / παντοπωλείο κάθονται κάτω από το διαμέρισμα.
Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό χωριό Villards των εστιατορίων, μπαρ, μουσική, delicatessens, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, μπόουλινγκ, γραφείο σκι και σχολές σκι.

ΔΙΑΜΟΝΗ: 2 όροφοι με μπαλκόνι νοτιοδυτικής πλευράς, καλά θερμαινόμενο με άφθονο ζεστό νερό. Εκτεταμένες αποθήκες / ντουλάπες σε όλη την έκταση.
Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει κρεβάτια για 6 ενήλικες: υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. δίπλα στη ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα. τότε μπάνιο με μεγάλο λουτρό συν ντους, τουαλέτα, λεκάνη και πετσέτα καλοριφέρ? στη συνέχεια ξεχωριστή περιοχή γωνία ύπνου με το δεύτερο σύνολο κουκέτες.
Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει άνετο διπλό καναπέ-κρεβάτι για 2 ενήλικες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα "αμερικάνικου στιλ" με θέα στο σαλόνι και ξεχωριστή δεύτερη τουαλέτα με λεκάνη απορροής. Το σαλόνι ανοίγει στο μπαλκόνι με τα καθίσματα και το τραπέζι του ξενοδοχείου.
Παρέχονται γαλλικά και αγγλικά μυθιστορήματα, επιτρέποντας το χρόνο!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: (Ένα σχέδιο διαβάθμισης περιλαμβάνεται στις Φωτογραφίες αυτής της αγγελίας)
                1ος όροφος: 1ο υπνοδωμάτιο: 1 διπλό κρεβάτι
                                 2ο Δωμάτιο: 2 μονά κρεβάτια με κουκέτες
                                  3ο κρεβάτι: 2 μονά κρεβάτια με κουκέτες
                                  Μπάνιο: μπανιέρα, ντους, λεκάνη & τουαλέτα
        Ισόγειο: Σαλόνι: 1 διπλό καναπέ-κρεβάτι
                                  Ξεχωριστή τουαλέτα: μπανιέρα και τουαλέτα
                                  Μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Σκιέρ: χιονοδρομικές πίστες και λιφτ του σκι - είσοδος / έξοδος του ίδιου ορόφου.
Πεζοπορία κατά την άφιξη: κύρια είσοδος κτιρίου - ισόγειο ανελκυστήρας στον 4ο όροφο.
Η πρόσβαση στο κτίριο και στους ανελκυστήρες γίνεται μέσω ηλεκτρονικού κλειδιού ασφαλείας.

Mille8 LEISURE: Για την κοντινή εναλλακτική χαλάρωση ή άσκηση, το Aqua και γυμναστήριο Arc 1800 δίπλα στο Vagère chairlift προσφέρει χαμάμ, σάουνα, μεγάλη εσωτερική πισίνα με τζετ μασάζ, τζακούζι και παιδική χαρά με διαφάνειες, ένα γυμναστήριο με εκτεταμένες μηχανές καρδιοκατάρτισης.

GOLF: Οι λάτρεις του γκολφ θα ανακαλύψουν τα γήπεδα γκολφ 9 και 18 οπών στην πλαγιά ακριβώς πάνω από το κτίριο των διαμερισμάτων, με την κοντινή απόσταση οδήγησης.

ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: αλεξίπτωτο πλαγιάς, τένις, ιππασία, ορεινή ποδηλασία, γραφική βόλτα, κανό και ράφτινγκ στην κοιλάδα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός του Les Arcs σας ενημερώνει με ανοίγματα σε πίστες, καιρό, νέα και εκδηλώσεις. Το φιλικό τουριστικό γραφείο με έδρα το Le Charvet 1800 παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα περιστατικά ταξιδιού και θέρετρου. Ο εβδομαδιαίος ελεύθερος οδηγός ψυχαγωγίας διατίθεται σε όλο το θέρετρο σε καταστήματα και χώρους.

YUGE: Το δικό του app για σκι του Paradiski. με τις προτεινόμενες διαδρομές, την παρακολούθηση από εσάς και την ομάδα σας, οθόνες αναμονής σε ουρές σε πραγματικό χρόνο, καιρικές συνθήκες και κάμερες web. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλοκαιρινές δραστηριότητες. Επιπλέον σημεία WiFi έχουν εγκατασταθεί σε όλο το βουνό για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα δικά σας δεδομένα.

WI-FI: Το Wi-Fi διαδικτύου είναι διαθέσιμο στο διαμέρισμά σας και δωρεάν στα τοπικά μπαρ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ &

Πλησιέστερη πόλη: Bourg St Maurice

Τοποθεσία θέρετρου: Το Les Arcs βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις με θέα στη σιδηροδρομική πόλη Bourg St Maurice.

Αεροδρόμια: Chambéry περίπου 1 ώρα, Γκρενόμπλ περίπου 2 ώρες, με τη Λυών και τη Γενεύη περίπου 2 1/4 ώρες οδικώς προς Bourg St Maurice, όπου μπορείτε να πάρετε το τελεφερίκ τρένο μέχρι το βουνό (7 λεπτά) στο Arc 1600 και μετά δωρεάν λεωφορείο στο διαμέρισμα στο Arc 1800.

Τρένο: Οι Eurostar και οι κύριοι γαλλικοί σιδηρόδρομοι (συμπεριλαμβανομένου του διανυκτέρευσης TGV από το Παρίσι) εκτελούνται απευθείας στο Bourg St Maurice, το οποίο συνδέεται με το τελεφερίκ με το Les Arcs 1600 και την ελεύθερη σύνδεση με το λεωφορείο Arc 1800.

Μεταφορές με λεωφορείο: Altibus, Alpski-Bus, Ben's Bus, Coolbus, Satobus Alpes ή Πράσινη Βόλτα στο Bourg St Maurice ή στο Les Arcs (προσδιορίστε την απόρριψη του Charmettoger, στο παρελθόν του Les Villards).

Ενοικίαση αυτοκινήτου: Διατίθεται σε όλα τα αεροδρόμια, μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Το Eurocar διαθέτει γραφείο στο Bourg St Maurice για όσους επιθυμούν να νοικιάσουν από το αεροδρόμιο και να αποχωρήσουν από το αεροδρόμιο και / ή να παραλάβουν την επιστροφή τους. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το τελεφερίκ για να ταξιδέψετε επάνω στο βουνό, με δωρεάν δωρεάν λεωφορείο προς το διαμέρισμα. Ή, οδηγήστε το αυτοκίνητό σας ενοικιάσετε το βουνό στο Les Arcs.

Οδήγηση: Για όσους οδηγούν χωρίς «ελαστικά χιονιού», συνιστώνται (αν και υποχρεωτικές) αλυσίδες χιονιού σε ορεινές ορεινές οδικές αρτηρίες μεταξύ Bourg St Maurice και Les Arcs.

Χώρος στάθμευσης: Μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς αυτοκίνητο στο Arc 1800. Μεγάλο μέρος του θέρετρου είναι πεζοδρομημένο και χωρίς κίνηση, με τα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούνται πραγματικά μόνο κατά την άφιξη ή την αναχώρηση, ή για τις παραδόσεις. Αλλά για εκείνους με ένα αυτοκίνητο υπάρχει το Charmettoger Undercover Car Park απέναντι από το διαμέρισμα, με εξωτερικό χώρο στάθμευσης σε κοντινή απόσταση.
Το χειμώνα λειτουργεί σύστημα πληρωμένου χώρου στάθμευσης για το σύνολο του Arc 1800. Συλλέγετε εισιτήριο στάθμευσης καθώς περνάτε από το φράγμα εισόδου του Arc 1800, για να το χρησιμοποιήσετε καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας και στην έξοδο από το θέρετρο.
Το καλοκαίρι, ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν!

Διαχειριστής καταλύματος

Sharon Mortimer
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Arc-1800

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Bourg-Saint-Maurice) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Les Arcs και Χιονοδρομικό Κέντρο του Tignes. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Evolution 2 και Παγοδρόμιο Montchavin-les-Coches. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι, και μη χάσετε τη δραστηριότητα βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Les Arcs - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Villards (Les Arcs 1800) - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Peisey-Vallandry Ski Field - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Peisey-Vallandry - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Coches - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Landry: 23 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Γενεύης (GVA): 142 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Voga Goga - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Chez Félix - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Arpette - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Adress - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Benji's Bar - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 53 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 14 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Anëys B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Logement arcs 1800
Appartement bien situé a deux pas de la remontée et bien équipé , tout est faisable à pied et commerce à proximité, super réaction de la part de la propriétaire en cas de problème, nous avons passé un bon séjour dans cet appartement.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Celine G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appartement idéal aux pieds des pistes
L'appartement est très bien situé, aux pieds des pistes, c'est très agréable ! Il est parfaitement aménagé avec de nombreux rangements.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

3/5 Μέτριο

Antoine A.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Un séjour correct mais gros manquements dans la propreté
Le logement est parfaitement situé, mais de nombreuses déconvenues lors de notre arrivée : - plat laissé à l'abandon dans la cuisine empestant toute la cuisine; - Lit du bas cassé ; - Vaisselle sale ; - Traces de moisissure dans la salle de bains ; - Matelas du lit du haut très abimé/déformé. Le reste du logement était pratique et en bon état, c'est vraiment dommage que ces détails aient un peu gâché l'arrivée et une partie du séjour !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Augustin F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
S
E
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Gordon D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Would Recommend
We were a group of 5 friends, arriving at the end of January 2024. The apartment is basic but very clean. It is ideally suited to 4 persons, 5 at a squeeze. The location is excellent and can’t be faulted. Our only criticism would be the checkin time. We felt 5pm was a little late. Overall a very enjoyable stay and I would recommend.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sharon Mortimer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Enthusiastic skier.

I also stay in Arc 1800 during the ski season, so will be nearby during your holiday.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location is key!

Immediately adjacent to your first lift.

No wasted time getting to ski!
Just steps to your first lift then ski home later to your door!

A fantastic view from the balcony.

The apartment has 2 floors with bedrooms upstairs and day area downstairs allowing most clothes and 'clutter' to be left upstairs.

Fully equipped for mealtimes at home.

Plenty of storage space & hot water.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Location again! What I love about this quiet apartment is it’s alpine location opposite the Charmettoger lift, giving immediate access to winter skiing for beginner or explorer, and summer biking or walking for all.

It offers easy access to all Les Arcs with the possibility of a single ski to the Vanoise Express lift linking to La Plagne.

No need for a car!
The Eurostar directly connects from the UK to Bourg St Maurice.

The Funicular offers easy access from Bourg St Maurice rail station, and the free shuttle buses link the Les Arcs villages.



Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες