Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα οροφής

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα οροφής

Συλλογή φωτογραφιών για Apartment with a Large Roof Terrace

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα οροφής

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Orihuela Costa, Valencia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Zenia Boulevard6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία La Zenia7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Torrevieja9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑλικάντε (ALC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Αλικάντε)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα οροφής

Κοιμάται 4/6. Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο 1ο όροφο με μεγάλο σολάριουμ και κοινόχρηστη πισίνα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, σε κοντινή απόσταση από μπαρ και εστιατόρια. Σε κοντινή απόσταση από πολλά γήπεδα γκολφ. Η παραλία Punta Prima απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το νεόκτιστο αυτό διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια και διαθέτει μεγάλο σολάριουμ, βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, σε κοντινή απόσταση από μπαρ και εστιατόρια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει επιπλωθεί με γούστο σε όλη την έκταση. Με ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και διπλό καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι, το ξενοδοχείο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δάπεδο με πλακάκια, κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση (με BBC / ITV κανάλια) και DVD player. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης συναγερμό ασφαλείας, ένα ασφαλές και κοινόχρηστο χώρο πισίνας.

Υπνοδωμάτιο 1 με διπλό κρεβάτι, εντοιχισμένη διπλή ντουλάπα, ντουλάπια, κλιματισμό, παράθυρο με σχάρες ασφαλείας και παντζούρια.
Υπνοδωμάτιο 2 με δύο μονά κρεβάτια, εντοιχισμένη ντουλάπα, ντουλάπα, ανεμιστήρας οροφής. παράθυρο με σχάρες ασφαλείας και παντζούρια.

Μπάνιο 1, πλήρως πλακιδωτό με μπανιέρα / ντους, WC, Bidet, νιπτήρα με καθρέφτη και ανεμιστήρα εξαγωγής.
Μπάνιο 2, πλήρως πλακιδωτό ντουζιέρα, τουαλέτα, νιπτήρα με καθρέφτη και ανεμιστήρα εξαγωγής.

Κουζίνα με φούρνο, εστία, απορροφητήρα, ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, φρυγανιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα μαζί με μια πλήρη γκάμα μαγειρικών σκευών, γλάστρες, μαχαιροπίρουνα και πιατικά. Σίδερο και σιδερώστρα περιλαμβάνονται επίσης.

Το καθιστικό / τραπεζαρία είναι ευρύχωρο και περιλαμβάνει διπλό καναπέ-κρεβάτι, πολυθρόνα, τραπεζαρία και 4 καρέκλες, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD player, φορητό CD player, τραπέζι του καφέ, ντουλάπι, φωτιστικό δαπέδου και κλιματισμό.

Ιδιωτικό αίθριο με πρόσβαση στα κλιμακοστάσια σε ένα εκτεταμένο σολάριουμ οροφής πλήρως επιπλωμένο με 4 ξαπλώστρες, τραπέζι και 6 καρέκλες. Το σολάριουμ προσφέρει εκπληκτική θέα στην περιοχή και επωφελείται από εξωτερικό φωτισμό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Όλα τα σεντόνια και πετσέτες παρέχονται (απαιτούνται πετσέτες θαλάσσης). Μια χρέωση από 45 ευρώ καταβάλλεται τοπικά σε μετρητά απευθείας στον κάτοχο κλειδιού για καθαρισμό κατά την άφιξη. (Μικρή επιπλέον χρέωση για περισσότερους από 4 επισκέπτες ή για άφιξη εκτός ωρών εργασίας)

Οι τιμές είναι για το ακίνητο ανά εβδομάδα σε Λίρες Αγγλίας. Οι τιμές βραχείας διαμονής, τουλάχιστον 3 ημέρες, και οι μηνιαίες άδειες διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, καθώς πρόκειται για διαμέρισμα πρώτου ορόφου με σκάλες.

Ιδιωτική βεράντα που οδηγεί από το σαλόνι με τραπέζι και καρέκλες τύπου μπιστρό. Σκάλες σε ένα εκτεταμένο σολάριουμ στον τελευταίο όροφο που περιλαμβάνει τραπέζι και καρέκλες 6 θέσεων και 4 ξαπλώστρες. Θεαματική θέα στη γύρω περιοχή και επωφελείται από την ηλιοφάνεια όλη την ημέρα. Κοινόχρηστη πισίνα που είναι προσβάσιμη μόνο για τους επισκέπτες.

Με τα γήπεδα γκολφ La Finca, Las Ramblas, Campoamor και Villamartin, η περιοχή διαθέτει και 30 επιπλέον μαθήματα σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Η εξαιρετική γαλάζια σημαία, οι αμμώδεις παραλίες είναι εύκολα προσβάσιμες από το διαμέρισμα. Το πλησιέστερο ξενοδοχείο Punta Prima απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο με 7 ή 8 μέσα σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Με τη Μούρθια μόλις 20 λεπτά μακριά και το Αλικάντε 40 λεπτά, και τα δύο αεροδρόμια προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή από βολικές πτήσεις. Η ενοικίαση αυτοκινήτου συνιστάται αλλά δεν είναι απαραίτητη, καθώς μπορούμε να οργανώσουμε μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο.

Το Torrevieja με τις πολυάριθμες εμπορικές του εγκαταστάσεις, τις αγορές του δρόμου, το όμορφο λιμάνι και τον περίπατο, τα εκτεταμένα μπαρ και τα εστιατόρια είναι περίπου 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η Cartegena, η Μούρθια, η Orihuela και το Alicante είναι όλα εύκολα σε απόσταση (μέσα σε μία ώρα).

Δύο εμπορικά κέντρα με ποικιλία από μπαρ και εστιατόρια με νυχτερινή διασκέδαση σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.
Consum, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ είναι 10 λεπτά με τα πόδια.
Το Villamartin Plaza απέχει μόνο 10 λεπτά οδικώς, με μπαρ και εστιατόρια πρώτης κατηγορίας.
Το Playa Flamenca Plaza απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, με εστιατόρια, μπαρ και ζωντανή ψυχαγωγία το βράδυ.
Η Punta Prima απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, με μπαρ, εστιατόρια και ψυχαγωγία.
Το Terra Mitica είναι ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και βρίσκεται κοντά στο Μπενιντόρμ, περίπου 1 ώρα μακριά. Διατίθενται τοπικά ταξίδια.
Το Torrevieja είναι η κοντινότερη πόλη και είναι ένα κύριο τουριστικό θέρετρο και διαθέτει μια σειρά από καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και τράπεζες.
Τα waterparks βρίσκονται στο Torrevieja και το Benidorm
Το Patio Andaluz (Punta Prima) έχει συνήθως φλαμένκο δύο φορές την εβδομάδα σε υψηλή περίοδο (η κράτηση συνιστάται).

Χρεώνεται μια μη επιστρέψιμη προκαταβολή ύψους £ 50 κατά την κράτηση, προσαυξημένη κατά 50 GBP εγγύηση / αποζημίωση ανά εβδομάδα (επιστρέφεται μετά την παραλαβή της θετικής έκθεσης από τον κάτοχο κλειδιού). Πλήρες ποσό οφειλόμενο 8 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Ο κλιματισμός / θερμαντήρας λειτουργεί σε ένα μετρητή - € 2 περίπου 4 ώρες χρήσης

Το Wifi περιλαμβάνεται στην ενοικίαση

Η άφιξη και οι αναχωρήσεις είναι ευέλικτες ανάλογα με τις απαιτήσεις. Το διαμέρισμα μπορεί κανονικά να είναι κατειλημμένο από τις 16.00 την ημέρα άφιξής σας και να παραμείνει απαλλαγμένο από 10.00 την ημέρα αναχώρησης. Μπορεί να προσφερθεί ευελιξία.

Διαχειριστής καταλύματος

Kath Parkes
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Cleaning doesn't include washing dishes/emptying bins at the end of the stay
Meet/Greet: €10 – arrival 9am – 9pm Monday to Friday excluding bank holidays €20 – arrival 9pm – 9am
Cleaning fee: €70 (up to 4 guests) – additional €10 for 5 or 6 guests

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VT-496750-A

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Οριχουέλα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Οριουέλα Κόστα, Οριχουέλα) και κοντά στην παραλία. Όσοι λατρεύουν τα ψώνια μπορούν να επισκεφτούν το εξής: Εμπορικό Κέντρο Zenia Boulevard, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία La Zenia και Παραλία Cabo Roig. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Doña Sinforosa και Minigolf Las Salinas. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Orihuela Costa, Valencia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Zenia Boulevard - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Villamartin - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία La Zenia - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Torrevieja - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυσικό Πάρκο Λίμνες La Mata και Torrevieja - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Orihuela-Miguel Hernández: 24 λεπτά οδικώς
  • Κορβέρα (RMU-Διεθνής Αερολιμένας της Περιοχής της Μούρθια): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rocky's Arena Pub - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Abbey Tavern - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domino Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Villamartin Plaza - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 61 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 33 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 97 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

6,0/10

Παροχές

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Alvaro D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Buena estancia
Todo, muy bien Volveremos
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Marta B., Great Yarmouth UK

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing
Amazing, the area is very relaxed and friendly. I really recommend 👌
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

ellen v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
zeer goed en netjes
super netjes en goed contact met eigenaar
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

John W., Manchester Uk

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Apartment
This is the fourth time we have stayed at this lovely apartment. Nice and clean throughout with great sun terrace and fantastic views.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Christine S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great roof terrace and views.
Check in was easy, plenty of bars and restaurants at Punta Prima bridge.A lot of walking if you don’t have car, but we enjoyed it.
Πραγματοποίησε 24 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kath Parkes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων