Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Χωριό σπίτι με βεράντα και πισίνα

Χωριό σπίτι με βεράντα και πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Village house with terrace and pool

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Χωριό σπίτι με βεράντα και πισίνα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Saint-Nazaire-De-Ladarez, Occitanie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Μπεζιέ30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦαράγγι Gorges d'Héric32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚανάλι ντου Μιντί38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο Καπ ντ'Αγκντ (BZR), Μπεζιέ40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Χωριό σπίτι με βεράντα και πισίνα

Σε κεντρικό αλλά ιδιωτικό μέρος σε ένα μικρό, φιλικό χωριό 25 λεπτά βόρεια της Béziers, το τριώροφο σπίτι φιλοξενεί άνετα έξι άτομα. Το ισόγειο είναι ενιαίος χώρος με μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, και υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα επιπλέον κρεβάτι / καθιστικό. Το στούντιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ντους, κουζίνα και καθιστικό, αν και δεν το αφήνουμε κανονικά. Η ηλιόλουστη, υπερυψωμένη βεράντα με έπιπλα κήπου και ελκυστική προοπτική δίπλα σε ένα περιφραγμένο πισίνα 9x4m με καθιστικό και ξαπλώστρες. Αρτοποιείο, μπαρ και εστιατόριο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όλες οι άλλες υπηρεσίες που είναι μέσα σε 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο, τέσσερα αεροδρόμια εντός 35-90 λεπτών, παραλίες ποτάμι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και τις παραλίες της Μεσογείου / Θαλάσσιο Πάρκο / γκολφ 40 λεπτά. Η περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία, οινογνωσίας, κανό και ποταμών κολύμπι (ποταμό Orb και Roquebrun) και προσφέρει αρκετό ενδιαφέρον για τους λάτρεις της άγριας φύσης, τα τοπία και την ιστορία. Η μέρα της μετάβασης είναι ευέλικτη, ωστόσο δεν μπορούμε κανονικά να προσφέρουμε αλλαγές στο Σάββατο, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Αυτό παρέχει ευκαιρίες για φθηνότερα ταξίδια και ταξίδια σε λιγότερο απασχολημένους δρόμους. Το σπίτι μας είναι ζώνη για μη καπνίζοντες και δεν δεχόμαστε κατοικίδια ζώα.

Το ισόγειο του σπιτιού περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτουν πολλά πιατικά, μαχαιροπίρουνα, γυάλινα σκεύη και σκεύη, ψυγείο-καταψύκτη, κεραμικές εστίες, ηλεκτρικό φούρνο, πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων συνδυασμού. Τραπεζαρία που φιλοξενεί άνετα 8 άτομα, ανοίγοντας σε καθιστικό με ενισχυτή και ηχεία, ξυλόσομπα για χειμερινή χρήση. Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο δεύτερο καθιστικό με μονό κρεβάτι και τηλεόραση, καθώς και ένα μικρό μπαλκόνι με όμορφη θέα.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (king bed) και ένα δίκλινο δωμάτιο με κρεβάτια 3'0 "(90cm) και επαρκή αποθηκευτικό χώρο. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει ένα επιπλέον δίκλινο υπνοδωμάτιο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ανοιχτό δωμάτιο τηλεόρασης με ένα μονό κρεβάτι. Το σπίτι διαθέτει μπάνιο με μπανιέρα και ντους, λεκάνη και WC στον πρώτο όροφο και ιδιωτικό ντους με ντους, λεκάνη και WC στον δεύτερο όροφο. Η πισίνα είναι κλεισμένη σε μια αυλή που χωρίζεται από τη βεράντα από μια κλειδαριά πλήρους ύψους. Το στούντιο ανοίγει στη βεράντα και μπορεί να ενοικιαστεί περιστασιακά εκτός από το σπίτι. Δεν το αφήνουμε χωριστά, δεδομένου ότι η περιοχή της βεράντας δεν θα παρέχει επαρκή προστασία της ιδιωτικής ζωής για δύο χωριστά μέρη.

Το 45τ.μ. m βεράντα, η οποία βρίσκεται στο επίπεδο του πρώτου ορόφου, έχει θέα στην γύρω εξοχή. Έχει θέα στο χωριό 'stade', ωστόσο η ιδιωτικότητα παρέχεται εύκολα από καλλιεργητές γεμάτους με ορειβάτες, κλπ. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλο τραπέζι και καρέκλες, ομπρέλα και μπάρμπεκιου. Η βεράντα απολαμβάνει τον ήλιο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αν και υπάρχει πάντα σκιά στο χέρι για όσους το προτιμούν. Μια κλειδαριά παρέχει πρόσβαση στην πισίνα, η οποία είναι περίπου 9m x 4m x 1. Το βάθος 4m. Αυτό βρίσκεται σε μια αυλή, επίσης στο επίπεδο του πρώτου ορόφου, και διαθέτει τη δική του βεράντα με έξι ξαπλώστρες. Υπάρχει μια επιλογή από ήλιο ή σκιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η πισίνα λειτουργεί από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν είναι θερμαινόμενο και επομένως δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζεστό το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ανάλογα με τον καιρό. Το πρώην "stade" περιλαμβάνει τώρα άνετο πάρκινγκ, παιδική χαρά, γήπεδο τένις και τραπέζι πινγκ πονγκ.

Καθαρισμός / Πετσέτες / Λευκά είδη / Υπηρεσία καμαριέρας:
Κλινοσκεπάσματα, μία πετσέτα μπάνιου ανά άτομο, 1 μπανιέρα ανά μπάνιο, χειροκίνητα πιάτα και teatowels συμπεριλαμβάνονται. Το ακίνητο καθαρίζεται μεταξύ μισθώσεων, συνήθως οι επισκέπτες κάνουν τα δικά τους πλυντήρια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ωστόσο μπορούν να παρασχεθούν επιπλέον σεντόνια με επιπλέον χρέωση.

Διαχειριστής καταλύματος

Judy Birch
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
There are stairs and need to be careful

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Σεντ-Ναζέρ-ντε-Λανταρέζ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σεντ-Ναζέρ-ντε-Λανταρέζ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Château des Estanilles και Domaine Navarre, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Περιφερειακό Πάρκο της Φύσης Χο-Λανγκντόκ και Plage Publique. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και κανό προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Saint-Nazaire-De-Ladarez, Occitanie

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιφερειακό Πάρκο της Φύσης Χο-Λανγκντόκ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Καθεδρικός Μπεζιέ - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Gorges d'Héric - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αξιοθέατο Les 9 Ecluses de Fonseranes - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κανάλι ντου Μιντί - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Magalas: 45 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Καπ ντ'Αγκντ (BZR), Μπεζιέ: 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café du Helder - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Parenthèse - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Petit Nice - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Mécanique des Frères Bonano - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cave Saint Martin - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jb D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabuleux!
Extrêmement satisfaits de notre séjour où tout s’est déroulé à merveille. L’aménagement, les équipements et le charme de la maison, le confort de la piscine, la quiétude du village et la région elle-même nous ont enchantés. Nous avons été parfaitement tranquilles et avons pu en même temps bénéficier, à la demande, de l’aimable et précieuse assistance d’Erik & Matza. Nous reviendrons avec grand plaisir!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Stephen D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place for our stay
Lovely house and fantastic pool set in a small village. We know the area well so good base to see where we needed and also spend time at the pool. No AC was a worry but once we worked out when to open and close shutters the house was mostly cool, not bad when it’s in the late 30’s. Recommend dinner at Chez les Amis in the village, they also do a good BBQ night. A pizza can visits on a Wednesday and they are really nice.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Annemette L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία
Recommendable
Exactly as nice as it looks. Lovely house in a fine and charming little village. The pool was very nice (and very important in the heat in July). We had a very plesant stay with a teen and two grown-up "kids" who enjoyed it just as much as we did. Very helpfull hosts, Thank you very much!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Martin J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely village house with secluded pool
A characterful house in a small friendly village. Great pool and terrace for outdoor life. Close to other nearby small villages. Rural without being isolated.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

8/10 Καλό

Elise N.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Très agréable
Un agréable séjour dans cette jolie maison rénovée avec goût
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Judy Birch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We had frequently rented holiday accommodation in France, but often been disappointed with what was provided. Having our own property has meant that we, and hopefully our guests, can enjoy good quality accommodation during our stays there.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We spent a holiday about an hour's drive south of our house, and fell in love with the area around the river Orb on a day trip during the holiday. A couple of years later we returned with the idea of buying a property: we decided on the purchase despite a viewing in heavy rain! It is a decision we have not regretted, having discovered that the area has more than we imagined to offer in terms of landscapes, nature, history, local culture, not to mention climate. We enjoy never having to queue, even at the height of the season, and can choose to fly to any of five airports, which makes access very easy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Whilst being close to the village centre, the house is an excellent base for discovering the area, with attractive walks from the doorstep and a ten minute drive to the beautiful river Orb. The pool is situated in a walled courtyard and is completely private. Both shade and sun can be found on the terrace or around the pool at any time of day.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων