Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κήπος εξοχική βίλα με πισίνα, βουνό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Κήπος εξοχική βίλα με πισίνα, βουνό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Garden Cottage of a Country Villa with Pool, Mountain and stunning Seaviews

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου

Επισκόπηση καταλύματος Κήπος εξοχική βίλα με πισίνα, βουνό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Alcaria Cova, Caixa Postal 201-652 ESTOI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλάτι του Εστόι8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Ολάο15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα της Φάρο19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κήπος εξοχική βίλα με πισίνα, βουνό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Το Love Nest βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Monte Sao Miguel, ένα υπερυψωμένο σκηνικό με όμορφο βουνό και εκπληκτική θέα στην ακτή με θέα στα απομακρυσμένα παράκτια νησιά και τις πόλεις, από το Fuseta έως το Olhao και το Faro.

Ένα αγροτικό χωριό σε φυσικό περιβάλλον άγριων θάμνων, πολύ ασφαλές ιδανικό για περιπλάνηση στη χώρα περπατά κατά μήκος των πολλών λωρίδων ή ορεινές διαδρομές για να ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα γυμναστικής ή απλά να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.
Αγορές και αγορές χωριού, φεστιβάλ και οικονομικά προσιτά εστιατόρια από τα 1,5 χιλιόμετρα.

Τα παραθαλάσσια νησιά γοητεύουν με ατελείωτες παραλίες με παγετό και ηλιοβασίλεμα, εύκολα προσβάσιμες είτε με θαλάσσια ταξί είτε με μικρά πορθμεία που φτάνουν κάτω από το Olhao ή το Fuseta, σε απόσταση 10 λεπτών.
Η εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Α22 επιτρέπει σε όλες τις ελκυστικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες του Algarve, τις αθλητικές δραστηριότητες και ακόμη και την Ισπανία να είναι πολύ προσβάσιμες, όλα μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.


ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το εξοχικό σπίτι είναι αποσπασμένο πίσω σε μια κοινόχρηστη πίσω αυλή από το κεντρικό μας σπίτι Casa Lami.
Το εξοχικό σπίτι διαθέτει κήπο και γήπεδο μπουτίκ κοντά στο Gazebo για φαγητό alfresco.
Μια άλλη ξεχωριστή βεράντα στον κήπο με πολύ ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας και πανοραμική θέα. Ένα πολύ ασφαλές μυστικό υπόστεγο.

Η πισίνα δεν έχει θέα σε βίλες και βρίσκεται μπροστά από το κύριο σπίτι μπανγκαλόου μας, και οι επισκέπτες έχουν ξεχωριστή εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι αν και η πισίνα βρίσκεται μπροστά από την κύρια κατοικία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ, καθώς οι ιδιοκτήτες είναι ένα μακρύ συνταξιούχο ζευγάρι με μια ζωή κάτω από έναν αφρικανικό ήλιο και ποτέ δεν χρησιμοποιούν την πισίνα.

ΜΕΣΑ
Το LOVE NEST μετατράπηκε από το ανεξάρτητο πολύ μεγάλο διπλό γκαράζ σε ένα άνετο, πολύ άνετο, ανοιχτό σαλόνι στούντιο για δύο άτομα.

Ένα ευρύχωρο σαλόνι με άνετο καθιστικό και καρέκλα IKEA, ανοιχτό καμαροσκεπές συνδέει την κρεβατοκάμαρα με το διπλό κρεβάτι του αυτοκράτορα και τα posturepedic στρώματα, σιδερώνονται όλα τα βαμβακερά κλινοσκεπάσματα με όλα τα παπλώματα εποχής, μια άφθονη περιοχή dressing οδηγεί σε ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους, , τουαλέτα και τραγανή λουστραρισμένη βαμβακερή πετσέτα.

Μια άλλη αψίδα συνδέει το σαλόνι με ένα μπαρ πρωινού και ένα αυτόνομο σέρβις σε κουζίνες με γρανίτη με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, νεροχύτη, βραστήρα, αποχυμωτές, καφετιέρες, εστίες μαγειρέματος και ανεμιστήρα βαρέως τύπου. Όλα τα πλήρως εξοπλισμένα για δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και όλα τα συνηθισμένα αναλώσιμα μέχρι τα επιτραπέζια πετσέτες είναι όλα.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε κεραμικά πλακάκια δαπέδου με χαλιά διασκορπισμένα, κλιματισμό, επιπλέον ανεμιστήρες ψύξης και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες.
Δωρεάν απεριόριστο Wi Fi Internet, δορυφορική τηλεόραση Smart, Netflix κατάλληλη για ελεύθερη θέα BBC / SKY, DVD, CD, Hi Fi. Μικρό μπαρ με τα συγχαρητήρια του σπιτιού.
Ένα δωρεάν για τοπικές κλήσεις Κινητό τηλέφωνο για να παραμείνετε σε επαφή με τη διαχείριση του ιδιοκτήτη, επίσης ιδανικό πάρετε μαζί κινητό για εύχρηστη αναμονή για να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες μας έχουν δωρεάν φροντίδα διακοπών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Παρέχεται εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού εξοχικών σπιτιών και πισίνας, πλήρης αλλαγή σεντονιών, πετσέτες μπάνιου με νωπά βαμβακερά και πετσέτες πισίνας / παραλίας. Το εξοχικό σπίτι διατηρείται με τα περισσότερα συνηθισμένα καταναλωτικά αγαθά, χωρίς επιπλέον κόστος.
Ένα πακέτο καλωσορίσματος με κρασί, μπύρα και μερικά ψυγεία που χρειάζονται για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Η προτιμώμενη μετάβαση είναι το Σάββατο, αλλά είμαστε ευέλικτοι όπου οι ημερομηνίες ταιριάζουν λογικά με άλλες κρατήσεις. Για να μπορέσετε να κάνετε καθαρισμό κατά την αναχώρηση, παρακαλείστε να απομακρυνθείτε μέχρι τις 10 το πρωί και ο κανονικός χρόνος check-in είναι 2μμ, ωστόσο, όποτε είναι δυνατόν, προσαρμόζουμε ευχαρίστως σε προηγούμενους ή μεταγενέστερους χρόνους πτήσεων.

ΕΞΩ ΑΠΟ
Το ακίνητο βρίσκεται σε 3800τ.μ. υπερυψωμένης ιδιωτικής αγροτικής γης με θέα σε μερικές διασκορπισμένες βίλες κάτω, είναι ασφαλώς περιφραγμένη με αυτοματοποιημένη πύλη εισόδου, δρόμο και ώριμους κήπους, χλοοτάπητες και ψηλούς φοίνικες.

Καθώς το ακίνητο βρίσκεται σε μεταβαλλόμενη επικλινής γη έχει ληφθεί μέριμνα για να αποφευχθεί η ανύψωση βήματα που το καθιστούν ιδανικό για ηλικιωμένους ή αδύναμους να διαπραγματευτούν το εξοχικό σπίτι, το πάρκινγκ, τον κήπο, την πισίνα και την κύρια κατοικία όλα σε ένα επίπεδο με τη βοήθεια μερικών απαλών ράμπες.

Η εξοχική κατοικία έχει ξεχωριστή μπροστινή και πίσω είσοδο με υπαίθριο κιόσκι για φαγητό alfresco. Επιπλέον μια επιπλέον υπερυψωμένη βεράντα για ηλιοθεραπεία, ιδιωτικό τζακούζι για 2 άτομα, καθώς και αιώρες, μπάρμπεκιου και πιο εκπληκτική θέα στην ακτή

Η πισίνα της βίλας είναι 24 μέτρων τετράγωνη περιοχή, σχήμα L, κυμαίνεται από 1. 2 έως 1. 9 μέτρα βαθιά και έχει βαθιά σκαλοπάτια "σαμπάνιας", με ξαπλώστρες και ομπρέλες, χωρίς θέα σπίτια.

Για ζεστά βράδια το φωταγωγημένο γήπεδο σας περιμένει για γεμάτα διασκέδαση παιχνίδια boule.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Το εξοχικό σπίτι είναι ιδιοκτήτης, έχουν πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση των διακοπών τους. Η προσωπική τους ζωή, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ευημερία είναι τα πιο σημαντικά γι 'αυτούς και η γνωριμία των διακοπών είναι ο πιο πολύτιμος χρόνος όλων, δίνεται ιδιαίτερη μέριμνα για την εξασφάλιση ελεύθερων διακοπών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Όντας εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο ακίνητο διακοπών, το εξοχικό σπίτι επιθεωρείται και συμμορφώνεται με τα πρότυπα άνεσης και ασφάλειας όπως:
Συναγερμοί ανιχνευτών αερίων και καπνού στην κουζίνα / Στρατηγικά τοποθετημένοι πυροσβεστήρες κατηγορίας 2 με πυροσβεστικές και φωτεινές πινακίδες Exit / Φωτισμός έκτακτης ανάγκης / Κουτί πρώτων βοηθειών με ορατό τοίχο, στον οποίο προστίθενται επιπλέον αντιισταμινικά δισκία και κρέμες αμέσως μειώστε την ταλαιπωρία από τσιμπήματα και τσιμπήματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Κατά τη διάρκεια οικονομικών χρόνων λιτότητας πριν από περίπου 7 χρόνια εγκαταστήσαμε και στα 4 μας ιδιότητες κορυφαία σειρά εύχρηστα αλλά άμεσα εύχρηστα Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού για την αποφυγή δυσάρεστων διεισδυτικών παρεμβολών που αλλοιώνουν τις διακοπές των επισκεπτών μας.
Ωστόσο, καθώς το σύστημα συναγερμού Casa Lami στο σπίτι μας συνδέεται με το παράρτημα του συγκροτήματος Love Nest, χρησιμοποιούμε πάντα το συναγερμό όταν απουσιάζει και είναι κενό σε μεγάλες περιόδους, καθώς η εμπιστοσύνη των πολλών προειδοποιητικών πινακίδων συναγερμού που είναι σταθερά γύρω από την ιδιοκτησία μας είναι επαρκής αποτρεπτικός παράγοντας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΝΗΜΗΣ για άμεση άμεση αντίδραση, καθώς συνδέεται άμεσα μέσω GPS με την Αστυνομική Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Βίλων / Πυροσβεστική / Ασθενοφόρο Έκτακτης Ανάγκης με Paramedics / Plus με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού μακριά από την Εθνική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης 112 προσοχή, όλοι τους οποίους εύκολα μιλούν αγγλικά.

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Παρόλο που το Love Nest είναι ανεξάρτητο αλλά βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το κύριο σπίτι των ιδιοκτητών, η ιδιωτικότητα του επισκέπτη παραμένει πρωταρχική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το LOVE NEST διοικείται ως εξοχική κατοικία από τους ιδιοκτήτες, ένα συνταξιούχο ζευγάρι από τη Νότια Αφρική που ζούσε στο Αλγκάρβε για πολλά χρόνια. Έχουν άλλα 2 εξοχικά διαμερίσματα πλήρως ιδιωτικά με ιδιωτική πισίνα. παρακαλείστε να ανατρέξετε στο Villa Monte Fava 8000504 ή (P310) καθώς και στο Villa Monte Mar 8039605 ή (P6170)
Και τα 3 ακίνητα είναι εγκεκριμένα και διαθέτουν άδεια για ενοικίαση διακοπών. Οι ιδιοκτήτες αγαπούν το Αλγκάρβε και, γνωρίζοντας τις διακοπές είναι πολύτιμες για όλους μας, είναι πρόθυμοι να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη επιλογή και ίσως να επιστρέψετε χρόνο με το χρόνο.
Μιλούν αγγλικά, γερμανικά και Zulu, κάποια πορτογαλικά και ακολουθούν φλαμανδικά / ολλανδικά

Διαχειριστής καταλύματος

Karl and Daphne

Γλώσσες

Ζουλού
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
A lap dog on leash is considered.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outdoor ashtrays are available

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 1612/AL

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φάρο

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Αλκάρια Κόβα, Φάρο) και δίπλα στη θάλασσα. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: AquaShow Park (Υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο), ενώ αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Λιμάνι του Ολάο και Μαρίνα της Φάρο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Algarve ή ΤΟ ΚΑΜΠΟΣ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Alcaria Cova, Caixa Postal 201-652 ESTOI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παλάτι του Εστόι - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Ολάο - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα της Φάρο - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία της Παλιάς Πόλης - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ilha da Armona - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Ταβίρα: 25 λεπτά οδικώς
  • Φάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • A Terra - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Retiro dos Caçadores - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • O Belo Sol - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Bar Cantinho da Lili - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Silvestre - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lee H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing week
The Love nest is a very nice place to stay, with everything you need in the self contained accommodation Karl met us and gave us the guided tour and told us everything we needed to know. The the hot tub is a must with shower next to it, plenty of space to get a good tan with private garden. With good views towards the coast. There was some bread and milk ham an cheese in the fridge which was a lovely touch, all in all a very pleasant week.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Robin A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We loved our stay! Everything was so comfortable.
Karl is so warm and welcoming! We loved the peacefulness! We will be back!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Britta N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schöner Urlaub
Vielen Dank für für die Gastfreundschaft, wir fühlten uns sehr willkommen (auch von der Katze:))
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

PHILIPPE P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent séjour.
Des propriétaires très accueillants, discret et toujours disponibles. Dans la location il ne manque rien. Même à votre arrivée vous disposez d un premier repas, charcuterie, fromage, légumes, fruits, de l eau et du vin au frais. Tout pour passer un sejour agréable. Près d un village et des plages. PARFAIT pour des vacances. Nous reviendrons sans hésiter.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

LAURENT G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très bon sejour
Tout était bien étudié pour notre séjour
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Karl and Daphne

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As a young family we had a very successful happy 20-year trading business in the remote Zulu Kingdom of South Africa.
Being ousred by apartheid politics in 1980 we left to semi-retire on the North Coast near Durban whilst more 15 years “part-time-farming” our extensive Beef Ranch in remote northern Natal
Having more leisure time, we toured extensively and whilst in Europe we fell in love with the Algarve, and promptly acquired a holiday villa, which inevitably in 1995 became our permanent home.
Having acquired more holiday properties to rent out we now enjoy meeting guests from around the world, many of whom are now our dearest friends.
Annually we visit our families in the southern summers of South Africa and Australia and returning home to enjoy and love the Algarve even more.


Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Ria Formosa wetlands and offshore Islands being a protected world heritage, our part of the Eastern Algarve is fortunately spared from mega tourist developments and consequently remains more traditionally Portuguese; the most friendly and polite people you could ever wish to meet.
An idyllic easy-going lifestyle, festivals, village markets, offshore islands with endless golden beaches, crystal waters and all year sunny blue skies

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A very peaceful country locality, elevated location set in natural shrub land all around, for unwinding in ultimate relaxation.
With stunning coastline sea views and the offshore islands beckon with uncrowded sun-drenched beaches
Easy access to village shops and affordable restaurants, also several beaches, sport activities and entertainments just a short drive away.



Γλώσσες:

Ζουλού
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων