Σπίτι στον προορισμό Naples, MEΙδιώτης οικοδεσπότης

Αστα όλα πίσω! Sebago Lake Area Αγροικία, καγιάκ, κανό και ψάρι, δωρεάν κατοικίδια!

Αστα όλα πίσω! Sebago Lake Area Αγροικία, καγιάκ, κανό και ψάρι, δωρεάν κατοικίδια!

Συλλογή φωτογραφιών για Leave it All Behind! Sebago Lake Area Cottage, Kayak, Canoe & Fish, Pets Free!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Γυμναστήριο
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Αστα όλα πίσω! Sebago Lake Area Αγροικία, καγιάκ, κανό και ψάρι, δωρεάν κατοικίδια!

5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 11 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Naples, ME
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Sebago Lake6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Σεμπάγκο10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPoint Sebago Golf Resort13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟγκάστα, Μέιν (AUG-Augusta State)69 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 11 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

2 Διπλά Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αστα όλα πίσω! Sebago Lake Area Αγροικία, καγιάκ, κανό και ψάρι, δωρεάν κατοικίδια!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ! Οι ενοικιαστές έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο SEBAGO LAKE STATE PARK AND BEACH, και την ελεύθερη χρήση του CANOE, KAYAK, DOCK, FIREWOOD και WIFI. ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΥΞΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 499 $ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΕ $ 1249.

Τιμές βασίζονται στον αριθμό των επιβατών, τις αργίες και τη διάρκεια παραμονής. Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο παραπάνω για να δείτε πώς θα απολαύσετε το εσωτερικό και το εξωτερικό του εξοχικού σπιτιού. Είμαστε μία από τις πιο αναθεωρημένες κατοικίες με 5 αστέρων στην περιοχή Lake Sebago!

Αν δεν βλέπετε την διαθέσιμη εβδομάδα που θέλετε, ρωτήστε μας για την αδελφή μας ιδιοκτησία.

Το τεσσάρων εποχών, θερμαινόμενο εξοχικό σπίτι κάθεται ήσυχα κατά μήκος του ήσυχου ποταμού Crooked που τροφοδοτεί στη λίμνη Sebago. Το Living Room διαθέτει DirectTV με UHD TV 55 ιντσών. Πρόσφατα, πρόσθεσε ένα υπαίθριο ιδιωτικό, ζεστό ντους και ένα νέο δάπεδο με πλακάκια στην κουζίνα. Ελάτε για τη διασκέδαση, έλα για τον αστακό! Θέλετε να απολαύσετε κάποιο αστακό κατά την επίσκεψή σας; Θα παρέχουμε πληροφορίες για να φέρουμε το φρέσκο και φθηνότερο αστακό και θα προσφέρουμε την κατσαρίδα αστακών!

Βρίσκεστε στην καρδιά της περιοχής της λίμνης Sebago. Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από την παραλία Sebago Lake State Park, τα υπέροχα αξιοθέατα της Νάπολης Causeway, καθώς και τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ στο κέντρο της Νάπολης. Ωστόσο, θα νιώσετε έναν κόσμο μακριά από τη φασαρία της πόλης. Όντας οικογενειακή ιδιοκτησία και λειτουργούσα εξοχική κατοικία, είστε σαν οικογένεια όταν μένετε μαζί μας!

Ενημερώσαμε πρόσφατα την κουζίνα με πάγκο από γρανίτη και προσθέσαμε σκληρό ξύλινο δάπεδο στο σαλόνι. Κάνουμε το ενοίκιο τη νύχτα και το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Η τοποθεσία είναι ήσυχη και χαλαρωτική για οικογένειες, ζευγάρια και φίλους που επανενώνονται. Το σπίτι διακοπών είναι 1300 τετραγωνικά πόδια μεγάλο. Το υπαίθριο κατάστρωμα έχει θέα στην πρόσοψη των 125 ποδιών πάνω από το νερό. Μια μικρή, αμμώδης παραλία βρίσκεται δίπλα στον ποταμό, μαζί με μια αποβάθρα για να κολυμπήσετε από και να κρατήσετε μια βάρκα ή πλωτήρα. Η λίμνη Sebago απέχει 20 λεπτά με το πλοίο από το σπίτι. Οι εκφορτώσεις των σκαφών είναι κοντά. Μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο υπάρχουν αρκετές μαρίνες που ενοικιάζουν σκάφη για προσωπική χρήση. Με καραβάκι μπορείτε να φτάσετε με τα κλειδιά Songo, Brandy Pond, Long Lake και Frye Island. Έχετε πρόσβαση στο καγιάκ και το κανό με σωσίβια. Κατά τη διάρκεια των 4 εποχών, οι ψαράδες όλων των ηλικιών αλιεύουν τέτοια είδη όπως σολομό χωρίς περίφραξη, λαβράκι, λίμνη πέστροφας και πέστροφα.

Η τοποθεσία είναι επίσης λιγότερο από 3 μίλια από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών. Η ενοικίαση του σπιτιού σας επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στο πάρκο Sebago Lake State Park και στην παραλία. Το State Park Beach έχει αμμώδη βάση και η είσοδος σε αυτό απέχει 2 μίλια από το σπίτι. Πάρτε την οικογένεια ή το αγαπημένο σας πρόσωπο σε μια ταινία στο Bridgton Drive-in. Το σπίτι βρίσκεται λιγότερο από μία ώρα από δημοφιλείς τουριστικές περιοχές όπως το Καζίνο της Οξφόρδης, το Πόρτλαντ, το Freeport και το North Conway!

Μαρτυρίες από ενοικιαστές.

Annette από MA- Το σπίτι σας είναι πραγματικά όμορφο. Ήταν πολύ ήσυχο και το ποτάμι ήταν ενδιαφέρον. Το καλύτερο μέρος είναι η παραλία δίπλα στον ποταμό - ο σκύλος μου απολαμβάνει πραγματικά το βράδυ στο ποτάμι - και η κατάστρωμα που βλέπει στον ποταμό. Υπήρξε πραγματικά ένας τόνος χώρου και ήταν πραγματικά καθαρό.

Τα λουλούδια στην αυλή ήταν πολύ δροσερά, κι αυτά που περιβάλλουν το σπίτι αρχίζουν να ανθίζουν. Σίγουρα μέχρι τώρα υπάρχει μια έκρηξη χρώματος που περιβάλλει το σπίτι σας. Θα θέλαμε να επιστρέψουμε και να μείνουμε ξανά.

Karen από NJ - Απολαύσαμε τη διαμονή μας στην καμπίνα και εκτιμήσαμε τα ήσυχα πρωινά. Η καμπίνα έχει μια υπέροχη θέα του «Crooked River» και ήταν ικανοποιητική για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ, ενώ κάθεστε στον πάγκο κοντά στην άκρη του νερού. Η καμπίνα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Maine και απολαύσαμε το ταξίδι μας στο Fryeburg Fair (φτάστε εκεί νωρίς!). Περάσαμε επίσης μια μέρα στο Νιου Χάμσαϊρ. Τελειώσαμε με αρκετές ημερήσιες εκδρομές προς την άλλη κατεύθυνση προς το Freeport, το Portland και το Kittery. Αγαπάμε τον Μέιν !!

Ο Mike από το PA- ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλα ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Η σύζυγος, ο σκύλος και μου άρεσε να βγούμε από την πόλη για να χαλαρώσω. Είναι πραγματικά όμορφο εκεί πάνω. Μου άρεσε και η καμπίνα. Οι εικόνες στην λίστα δεν το κάνουν δικαιοσύνη! Σίγουρα θα επιστρέψω για να το επισκεφθώ αυτό το καλοκαίρι. Επίσης, οι γονείς σας ήταν υπέροχοι! Είχα μια ωραία κουβέντα για την Πενσυλβανία (είμαι αρχικά από τη Φιλαδέλφεια). Μικρός κόσμος. Εν πάση περιπτώσει, απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική εμπειρία.

Eric από το MA- Απολαύσαμε πολύ τη διαμονή μας. Θεωρήσαμε ότι το εξοχικό ήταν τέλειο για τις ανάγκες μας και απολάμβανε τη δυνατότητα είτε να καθίσετε γύρω από μια φωτιά ή να διασκεδάσετε στην παραλία. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε που σας επέτρεψαν να νοικιάσετε την ιδιοκτησία σας κατά τη διάρκεια του 4ου αιώνα.

Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 11 άτομα. Το bunkhouse μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 3 άτομα για ύπνο. Το σπίτι έχει πολλές ανέσεις που δεν μπορείτε να βρείτε σε όλα τα ενοίκια διακοπών. Έχει μια αποβάθρα, σχάρα, σόμπα, βεράντα, αποβάθρα, κανό, καγιάκ και μια περιοχή φωτιάς με καυσόξυλα. Μια σκάλα θα σας μεταφέρει στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Το κοντινό ακίνητο αδελφή μπορεί να ενοικιαστεί για πολλές οικογένειες διακοπές ταυτόχρονα.

Κατά την άφιξή σας, το σπίτι διαθέτει παροχές όπως χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα, σάκους απορριμμάτων, μπαχαρικά κοινής κουζίνας, πετσέτες πιάτων, μαχαίρια, καυσόξυλα, κιτ πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρες και φακοί. Οι ενοικιαστές πρέπει να παρέχουν τα δικά τους λευκά είδη και πετσέτες για κολύμβηση. Ένα κρεβάτι king-size, δύο κρεβάτια είναι queen-size και ένα διπλό κρεβάτι κουκέτα. Το καθιστικό διαθέτει καναπέ-κρεβάτι πλήρους μεγέθους και διπλό κρεβάτι. Το σπίτι διαθέτει πολλά επιτραπέζια παιχνίδια και τρεις τηλεοράσεις. Το σαλόνι έχει 55 hdtv και dvd player.

Η περιοχή είναι πραγματικά μια απόλαυση τεσσάρων εποχών! Το καλοκαίρι, πολλοί παραθεριστές επισκέπτονται την περιοχή της λίμνης για ψάρεμα, βάρκα, αξιοθέατο, καγιάκ, κανό και απλά να χαλαρώσετε σε ένα από τα πολλά σώματα του νερού. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της περιοχής είναι οι κλειδαριές Songo, μία από τις τελευταίες λειτουργικές κλειδαριές που λειτουργούν για να συνδέουν δύο σώματα νερού στο Maine. Η αποβάθρα του σπιτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξασφάλιση βάρκα και για κολύμβηση.

Η τιμή βασίζεται στον αριθμό των επιβατών, τη διάρκεια διαμονής, τις διακοπές και την εποχή. Είναι ένα φιλικό προς τα κατοικίδια ενοικίασης που δεν χρεώνει επιπλέον για κατοικίδια ζώα. Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε εσωτερικούς χώρους, αλλά το κάπνισμα επιτρέπεται έξω. Απαιτείται εγγύηση για την κατοχή του σπιτιού. Το ποσό της κατάθεσης βασίζεται στη διάρκεια διαμονής και τον αριθμό των επιβατών. Η εγγύηση είναι συνήθως $ 450 ανά εβδομάδα και μια πρόσθετη εγγύηση ύψους $ 50 ανά κατοικίδιο. Για την κατάθεση εγγύησης κατά την άφιξη, το Paypal με χρέωση, επιταγές και μετρητά γίνονται δεκτά.

Η πολιτική ακύρωσης: 60 ημέρες ή λιγότερο δεν επιστρέφεται για την πρώτη πληρωμή. 30 ημέρες ή λιγότερο δεν επιστρέφεται για πλήρη πληρωμή. Η προειδοποίηση άνω των 60 ημερών επιστρέφεται εξ ολοκλήρου. Εάν είμαστε σε θέση να επαναλάβουμε την κράτηση μιας ακυρωμένης εβδομάδας, θα εξετάσουμε την επιστροφή ακυρωμένης κράτησης.

Λέξεις-κλειδιά: Cottage, Sebago, φιλικό προς τα κατοικίδια

Διαχειριστής καταλύματος

Kyle
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children enjoy playing in the sand by the water.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Reunions, family outings

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 3 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is allowed outside.
Security deposit is due upon arrival. The deposit may be up to $350.
Please understand that Homeaway/VRBO will charge you a service fee and there is a credit card (CC fee) fee of approximately $33 for online bookings.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Reunions, family outings
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Naples

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Naples) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Steamboat Landing Mini Golf και Point Sebago Golf Resort, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Blacksmiths και Seacoast Adventure. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και μη χάσετε τις δραστηριότητες snowmobiling και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Brandy - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Songo River - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Sebago Lake - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Σεμπάγκο - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Point Sebago Golf Resort - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Όμπερν, Μέιν (LEW-Δημοτικό Αεροδρόμιο Auburn - Lewiston): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Annette's Country Skillet Diner - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Galley Restaurant & Pub - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pear's Ice Cream & Hoagie Shop - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gary's Olde Towne Tavern - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Mosquito - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 115 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 12 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 127 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jessica L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super cute, great location
Very clean, cozy, great location to visit Portland, play at the lake/Naples, get to NH. A couple cute downtowns close by. Huge deck. Needs a reading lamp next to master bed
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Courtney C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect cozy cabin by the river
Great quiet neighborhood super close to snowmobile and hiking trails. The cozy cabin is well maintained and clean. Host communication was awesome. Can't wait to go back for a summer trip!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

nathan l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Maine
Rustic home to get away from it all. Nice location, plenty to do and explore. Enjoyed our time
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Angel B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great rural place
Overall great, a fun spot to bring friends/ family. Seconds from the lake and not too long into town. Loved it and will come again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Isabelle L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Cozy Getaway
We loved staying at this property in the off season (December). It was so quiet in the area and we found plenty to do hiking, campfires, and just spending time unwinding. The homes are closer than I could tell from the listing photos, but the trees also had no leaves- it would be more private in the summer. The home was so well stocked that it made cooking out meals a breeze. We have already talked about coming back for the summer. Thank you!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kyle

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi, I am Kyle Rhoads and I usually respond to rental inquiries. My wife, Carrie, my daughter, Ava, and I often help maintain and clean the cottage. We are a family of educators with my parents both retired educators. I am a Principal of a local elementary school; my sister and wife are both school counselors. We love this location for the family memories, the peaceful living, and our love for watersports. My Dad loves to fish and often helps renters know where to find the best spots to catch 'the big one' that did not get away!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our family bought the cottage first as a summer place and then as our primary home because we were spending so much time at it! It is no longer our primary home for us but we want to keep the property so future generations of our family can relax and enjoy the summer months on the water in Maine. Because of taxes and the mortgage payments, we rent the cottage so we can keep our 2 cottages owned by our family.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I love sitting on the deck or the living room and feel the breeze from the river. You are easily relaxed by the sun rays and warm summer breeze while laying on the dock, sitting by the beach area, or sitting on the deck sipping a cold drink. The grounds have plenty of room to roam and explore. Many guests will set up a volleyball net or a horseshoe pit. Flowers in the gardens bloom throughout the year. The cottage is kid-friendly My young nieces love to play in the water while we watch them from the deck. They, also, love to pick blueberries by the water. If we can get them to wait to eat them, they are delicious with cereal and milk!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες