Διαμέρισμα στον προορισμό Fort Myers Beach, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη παραθαλάσσια παραλία στον Κόλπο του Μεξικού-πλήρως ανακαινισμένο

Όμορφη παραθαλάσσια παραλία στον Κόλπο του Μεξικού-πλήρως ανακαινισμένο

Συλλογή φωτογραφιών για Best view on the beach with DIRECT Gulf views - 1004C - Totally Renovated

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Περιοχή καθιστικού
Θέα από το κατάλυμα

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη παραθαλάσσια παραλία στον Κόλπο του Μεξικού-πλήρως ανακαινισμένο

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα49 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Απολαύστε την περιοχή

Fort Myers Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Santini Marina Shopping Plaza7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κάστρου1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕξπρές Κι Ουέστ16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη παραθαλάσσια παραλία στον Κόλπο του Μεξικού-πλήρως ανακαινισμένο

Ο 10ος όροφος, μεζονέτα με θέα στον κόλπο - με εκπληκτική θέα στο νερό από κάθε παράθυρο - βρίσκεται σε μια παραλία με λευκή άμμο στον Κόλπο του Μεξικού. Τα κύματα είναι ήπια και το δάπεδο του κόλπου κυμαίνεται απαλά σε ένα παραθαλάσσιο αμμόλοφο που παρέχει επτά μίλια προστατευμένων παραλιών. Εξαιτίας αυτού, το Fort Myers Beach ονομάζεται συχνά «Η ασφαλέστερη παραλία του κόσμου». Τα παιδιά μας, και τώρα τα εγγόνια μας, έχουν περάσει αμέτρητες ώρες καθισμένες στην αμμοθώρακα κατά τη διάρκεια της χαράδρας που σκάβουν για δολάρια άμμου. Συχνά βλέπουμε δελφίνια να παίζουν στα νερά μπροστά στο μπαλκόνι μας.

Τον Ιούνιο του 2014 ολοκληρώσαμε μια πλήρη ανακαίνιση - μια συνολική εργασία εντέρου, ΟΛΑ τα νέα! Αφαιρέσαμε την παλιά μπανιέρα και χτίσαμε ένα ευρύχωρο, προσαρμοσμένο ντους. ξεφλούδισε την κουζίνα μας και αντικατέστησε όλες τις συσκευές, ντουλάπια, μετρητές και νεροχύτη. Προσθέσαμε 7 πόδια από νέο επαγγελματικά σχεδιασμένο και οργανωμένο χώρο ντουλάπι στο κυρίως υπνοδωμάτιο μας, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου ντυσίματος, και είχε την υπάρχουσα ντουλάπα επαγγελματικά οργανωμένη. Έχουμε αντικαταστήσει όλα τα δάπεδα με όμορφα ιταλικά πλακάκια πορσελάνης και έχουν νέες θεραπείες παραθύρων. Ακόμη και τα παράθυρά μας είναι αρκετά καινούργια, παράθυρα με παράθυρα. Όλα τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας είναι ολοκαίνουργια και τα έπιπλα σαλονιών μας είναι μόνο λίγα χρόνια. Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, το οποίο χωρίζεται από το καθιστικό με πτυσσόμενο διαμέρισμα, έχει ένα κρεβάτι king-size. Το σαλόνι διαθέτει καναπέ-κρεβάτι (μέγεθος queen-bed), τηλεόραση και DVD / CD player. Η νέα μας κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και εξοπλισμένη. Η εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι μας έχει θέα στον Κόλπο του Μεξικού και το νησί Sanibel, και επειδή αντιμετωπίζει δυτικά, είναι το ιδανικό μέρος για να καθίσετε με ένα ποτήρι κρασί και να παρακολουθήσετε τον ήλιο. Μην ξεγελιέστε από άλλες διαφημίσεις που λένε ότι έχουν θέα στον Κόλπο. Η δική μας είναι μια άμεση θέα; χωρίς να σπρώχνετε το λαιμό σας γύρω από τα κτίρια για να πάρετε μια γεύση του Κόλπου - ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας για να δείτε την εντυπωσιακή θέα μας.

Υπάρχει μια on-site θερμαινόμενη πισίνα? τέσσερα γήπεδα αντισφαίρισης Har-Tru. και μια κοινόχρηστη αίθουσα πλυντηρίων κερμάτων. Υπάρχουν αρκετές μαρίνες στο Fort Myers Beach, συμπεριλαμβανομένου ενός απέναντι από την παραλία Estero και το Tennis Club. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και καταστήματα στο Fort Myers Beach, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα με το δημόσιο τρόλεϊ, το οποίο διαρκεί το μήκος του νησιού μήκους επτά χιλιομέτρων.

Το Estero Beach και Tennis Club βρίσκεται σε δέκα καταπράσινα στρέμματα κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού. Οι εκβολές μπροστά από το μπαλκόνι μας παρατίθενται στα 200 κορυφαία σημεία παρακολούθησης πουλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι η μοναδική εκβολή στις ΗΠΑ με ένα κοπάδι Roseate Spoonbills που φτάνει καθημερινά την αυγή και το σούρουπο.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία περίπου 30 λεπτά από το περιφερειακό νοτιοδυτικό αεροδρόμιο (RSW) στο Fort Myers. Εκτός από την απόλαυση όλων αυτών που Fort Myers Beach έχει να προσφέρει, είστε μέσα σε 30-40 λεπτά από την όμορφη Νάπολη και νησιά Sanibel / Captiva. Ποτέ δεν θα ξεμείνετε από πράγματα που πρέπει να κάνετε στην παραλία Fort Myers!

Απολαύστε μια από τις πιο όμορφες παραλίες στη Φλόριντα, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε με δελφίνια και κρουαζιερόπλοια ή να ψάξετε για κοχύλια και δολάρια άμμου. Τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα, τα τζετ σκι και τα ενοικιαζόμενα αλεξίπτωτα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Απολαύστε μια μέρα ή νύχτα στο καζίνο ή πάρτε το Key West Ferry για μια περιπέτεια ημέρας στο Key West. Πιάστε μερικούς από τους τοπικούς καλλιτέχνες σε ένα από τα πολλά beach bars, απολαύστε υπέροχα εστιατόρια και καταπληκτικά καταστήματα. Ψάχνετε για κάτι που πρέπει να κάνετε μετά την παραλία; Υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ, μίνι γκολφ, γκολφ frisbee, βιβλιοθήκες, κινηματογράφο, πάρκο νερού και πολλά άλλα. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε τα μουσεία, το Shell Factory, το Imaginarium, το Κέντρο Φύσης Calusa, το ζωολογικό κήπο του Naples, ή μια περιπέτεια Everglades Airboat ή Swamp Buggy.

Ελάτε να ρίξετε μια ματιά στο πρόσφατα ανακαινισμένο condo μας, νομίζουμε ότι θα το λατρέψετε!

Διαχειριστής καταλύματος

Carole Cangiano
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking, please, even on the balcony. We provide a smoke-free environment. No pets, no exceptions. We provide an allergen-free environment.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Fort Myers Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Σάουθ Άιλαντ, Fort Myers Beach) και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall και Gulf Coast Town Center (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Bonita Springs Public Beach και Παραλία Barefoot. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Hertz Arena ή Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Santini Marina Shopping Plaza - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Κάστρου - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Παραλιακής Λεωφόρου Εστέρο - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Μνήμης Λιν Χολ - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εξπρές Κι Ουέστ - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Parrot Key - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Beach Bar - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cabana's Beach Bar & Grill - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Flippers on the Bay - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bayfront Bistro - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 70 από 82 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 82 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 82 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 82 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 82 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Pamela H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A getaway
We thoroughly enjoyed our stay. The communication with Carole was so easy and she got back to me rather quickly. The condo was still under construction but the workers were considerate and friendly. There is alot of work still happening in the neighborhood due to hurricane, but it did not affect our stay. We saw beautiful sunsets from our balcony, lots of dolphins and walked everyday in the early morning.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Alicia M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection!!
Beautiful condo. It is clean and beautifully decorated. Loved the new closet space and ample number of hangers. Also appreciated the makeup vanity in the bedroom. It was so nice to have a place with a mirror to get ready to go out to dinner with. The view can't be beat! We really enjoyed sitting out on the balcony looking at the Gulf drinking our morning coffee or occasional evening drink while watching the sunset. Walking down to the beach directly from the condo building is just ideal. Also appreciated the beach chairs in the condo for the guests use. We loved our meals at the local restaurants. Fort Myers is coming back from Ian, that's for sure! Carole, the host, was so easy to work with. Very thoughtful and easy to reach. I'm sure being a host to a place during a hurricane rebuilding time isn't easy. She was simply wonderful. We look forward to visiting again soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

mary b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
February Vacay
Great condo...beautiful views....perfect for our week away in the sun.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Debbie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Debbie
My husband and I would highly recommend staying here. The condo is beautiful and the view of the ocean from the balcony is amazing! The beach is just steps away from the elevator. Carole was excellent with any communication that was needed and check-in was as simple as putting in a code to get in the condo. There was never any problem with parking and it was close to the building. We definitely enjoyed our stay.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Monica B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Birds and more birds
We had a wonderful stay, and oh boy if you are a bird lover you will enjoy this location!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carole Cangiano

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are the original owners of this beautiful condo, purchasing it from the developer in 1982. Over the years we have consistently maintained and upgraded our condo, including a full renovation which was completed in June 2014, and a huge update after Hurricane Ian in 2022/23.

We live in Maryland with our 4 children and 7 grandchildren nearby. We love FMB and know that you will, too!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες