Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

BEACHFRONT Πέτρινο σπίτι "Beach Bliss", απευθείας στην παραλία

BEACHFRONT Πέτρινο σπίτι "Beach Bliss", απευθείας στην παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για BEACHFRONT Gated "Beach Bliss" House, Directly On The Beach

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Παραλία
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος BEACHFRONT Πέτρινο σπίτι "Beach Bliss", απευθείας στην παραλία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Patillas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Balneario de Patillas9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Balneario Punta Guilarte8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Palmas del Mar51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο Eugenio María de Hostos (MAZ), Μαγιάγκες113 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

BEACHFRONT Πέτρινο σπίτι "Beach Bliss", απευθείας στην παραλία

Απολαύστε μια αυθεντική Puerto Rican διακοπές μακριά από τις τυπικές τουριστικές περιοχές! Το BEACH BLISS είναι μοναδικά τοποθετημένο σε έναν όμορφο κόλπο που προστατεύεται από έναν κοραλλιογενή ύφαλο και η κολυμβητική παραλία μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε. Μέρος του πανέμορφου κτήματος Casa Wurster των 15 στρεμμάτων, το Beach Bliss είναι ένα από τα τρία όμορφα έθιμα σπίτια που διαθέσαμε στους ενοικιαστές μέσω του HomeAway και του VRBO.

Ως επισκέπτης σε ένα από τα εξοχικά σπίτια Casa Wurster, οι διακοπές σας στο Beach Bliss θα είναι μια εμπειρία που θα απολαύσετε και θα θυμάστε για τα επόμενα χρόνια. Προσφέρουμε στους πελάτες μας Beach Bliss πρόσβαση στην θερμαινόμενη πισίνα μας απέναντι από το Casa Wurster, καθώς και πεζοπορία στην πλαγιά των 15 στρεμμάτων της όμορφης ιδιοκτησίας μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα και να πάρετε ακόμη και μια γεύση από κάποια πολύχρωμα νησιά iguanas φυσικό τους βιότοπο. Εάν θέλετε να ασκηθείτε, υπάρχει αρκετός χώρος για να βγείτε έξω και να πάτε για μια βόλτα ή να τρέξετε εντός της ιδιοκτησίας μας. Θα αγαπήσετε να είστε σε θέση να χαλαρώσετε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας ενώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλα όσα προσφέρει η ιδιοκτησία του Casa Wurster. Στην απίθανη περίπτωση διακοπής ρεύματος, όλα τα σπίτια μας είναι εξοπλισμένα με αυτόματες εφεδρικές γεννήτριες. Βρίσκεστε σε καλά χέρια ενώ διαμένετε στο σπίτι διακοπών του Casa Wurster!

Σχετικά με το BEACH BLISS: Αυτό το 3 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο στον επάνω όροφο, με όμορφα terrazzo δάπεδα. Οι θολωτές οροφές προσδίδουν στη γοητεία και το ανοιχτό του καθιστικού και της κουζίνας. Ένα τρίτο ιδιωτικό υπνοδωμάτιο βρίσκεται έξω από το καλυμμένο χαμηλότερο αίθριο, όπως και το δεύτερο πλήρες λουτρό, ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι. Για άνετο ύπνο, κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει τη δική του αυτόνομη μονάδα κλιματισμού και ανεμιστήρα οροφής. Το υπόλοιπο σπίτι παραμένει ευχάριστο με αεράκια από την Καραϊβική και ανεμιστήρες οροφής. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO TOUR στο τέλος των φωτογραφιών!

Μια μέρα στον παράδεισο μπορεί να είναι ό, τι το κάνετε. Το πρωί, απολαύστε τον καφέ σας στο μπαλκόνι με θέα στην Καραϊβική ή ξεκινήστε τη μέρα σας με πεζοπορία. Κολυμπήστε στην παραλία ή στην πισίνα, χαλαρώστε στην αιώρα ή εξερευνήστε το νησί. Το βράδυ, παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα καθώς ψησταρίζεστε στο BBQ ή το κεφάλι κάτω από το δρόμο για κάποιο αυθεντικό Πουέρτο Ρίκο φαγητό. Για να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε στις διακοπές σας, προσφέρουμε μια προαιρετική υπηρεσία θυρωρείου παντοπωλείου, καθώς και προαιρετική καθημερινή ή μεσημβρινή εβδομάδα.

Οι εξοχικές κατοικίες Casa Wurster είναι μοναδικές στο γεγονός ότι κάθε σπίτι κάθεται μόνη της, έτσι ώστε τα σπίτια να μπορούν να νοικιάζονται μεμονωμένα ή από μια μεγάλη ομάδα ή οικογένεια που θέλει διακοπές μαζί, αλλά έχουν δικό τους χώρο και κατανέμονται σε 2 ή 3 σπίτια. Το SEA BREEZE διατίθεται στη διεύθυνση https: // www. Vrbo. Com / 991177 και SEA VIEW μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https: // www. Vrbo. Com / 989811.

Θα θέλαμε να μείνετε μαζί μας! Η θέα και τα ηλιοβασιλέματα είναι απίστευτα, και θα δείτε ότι η φυσική ομορφιά του ακινήτου μας σε συνδυασμό με τα 3 υπέροχα ενοικιαζόμενα σπίτια μας κάνουν το Casa Wurster ένα κρυμμένο Πουέρτο Ρίκο στολίδι!

Εάν θέλετε να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε το νησί, ο Hector, ο Συντονιστής μας, μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε εκδρομές στο τροπικό δάσος, βιο-φωταυγή κόλπο, σπηλιές, ημερήσια εκδρομή με καταμαράν, καγιάκ, τζετ σκι και πολλά άλλα.

FUN THINGS να δεις και να κάνεις στο PUERTO RICO:

BIOLUMINESCENTANT BAY KAYAKING: Αληθινά εκπληκτικό αν ο καιρός και το φως του φεγγαριού έχουν δίκιο. Και υπέροχα να κάνετε μετά το ταξίδι του καταμαράν ή των τροπικών δασών, αφού θα είστε ήδη κοντά στο Fajardo. Οι μικροοργανισμοί που ονομάζονται "dinoflagellates" λάμπουν όταν αναδεύεται το νερό. Θα καγιάκετε περίπου 20 λεπτά μέσα από τα μαγκρόβια δέντρα στην Laguna Aguas Prietas.

HIKING IN THE RAIN FOREST: Το El Yunque είναι ένα Εθνικό Πάρκο έκτασης 29.000 στρεμμάτων και ένα τροπικό δάσος. Φορέστε άνετα παπούτσια και φέρτε ένα σακίδιο με σνακ, νερό και ενδεχομένως ένα μπουφάν βροχής. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρέπει να μπείτε από τη βόρεια πλευρά του νησιού. Η είσοδος από το νότο είναι κλειστή.

CARABALI RAIN FOREST PARK: Βρίσκονται στα προάστια του τροπικού δάσους, προσφέρουν μια διασκεδαστική περιήγηση 4 ποδηλάτων μαζί με ιππασία.

ΚΑΠΝΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΑΡΚΙΝΓΚ CAMUY: Εξαιρετικό για όλες τις ηλικίες. Ένα πάρκο 300 στρεμμάτων που προσφέρει περιπατητικές εκδρομές μέσα από αυτή την τεράστια σπηλιά. Φορέστε καλά παπούτσια, μακριά παντελόνια και ένα σακάκι. Ανοιχτό Τετάρτη - Κυρ: 8πμ - 5μμ. Η τελευταία περιήγηση είναι περίπου στις 3:30, ώστε να φτάσετε εκεί μέχρι τις 3:00 για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε εισιτήρια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περιόδους υπερβολικής βροχής, οι σπηλιές δεν είναι προσβάσιμες. Καλέστε προτού ξεκινήσετε να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΙΟ ΣΑΝ ΙΟΥΑΝ: Επίσης, επισκεφτείτε ένα από τα οχυρά ενώ βρίσκεστε εκεί. Το El Morro είναι το αγαπημένο μας - πραγματικά εκπληκτικό! Φέρτε μια ομπρέλα και φοράτε αντηλιακό - πιθανότατα θα ζήσετε τόσο έντονο ήλιο και αναδυόμενο ντους.

Και ο Hector, ο Συντονιστής Επισκεπτών μας, μπορεί επίσης να σας προσφέρει προτάσεις για κοντινό καγιάκ, τζετ σκι κ.λπ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας σχετικά με το Beach Bliss ή οποιαδήποτε από τις ιδιότητες του Casa Wurster, επομένως μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Διαχειριστής καταλύματος

Casa Wurster
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Pack & play crib, gate, and high chair available.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
QUIET HOURS: 10:00 p.m. – 8:00 a.m. daily. No activity will be carried on which will disturb other neighbors. NO LOUD MUSIC.
Primary renter must be at least 30 years of age. No additional guests are permitted on the property without written consent from Casa Wurster.
Complete rules in attachment.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 210476

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Patillas

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Patillas) βρίσκεται στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Aguirre και Λέσχη Γκολφ Palmas Del Mar, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Δάσος Bosque Estatal De Carite και Reserva Nacional de Investigación Estuarina de Bahía de Jobos. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος Jardin Botanico y Cultural de Caguas ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Υδάτινο Πάρκο Albergue Olimpico. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Patillas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Balneario de Patillas - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Balneario Punta Guilarte - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Las Palmas - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Palmas Del Mar - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Palmas del Mar - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σαν Χουάν (SJU-Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín): 79 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Burger King - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Viva Parcha - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caixsto’s Place - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Playa Soles - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Chris H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Defitinite piece of paradise.
The property was exactly as advertised, wonderful! Hector, the property manager was fantastic and yes to the PICKLEBALL COURT. Wife and I played everyday and the court was fantastic. Definitely nice to get some fun exercise on vacation. I highly recommend Chef Reynaldo to come to the house and cook a private dinner, it was amazing.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Corey

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise in Patillas
Trust me, if there were a way to provide more than a five-star rating, I would. Casa Wurster is a piece of heaven on earth. The property is meticulously maintained, which is no small feat when you consider how expansive it is. Not to mention, the views of the beach/ocean and from the lookout area are absolutely breathtaking. Though there is what has been described as a relatively busy road, my family and I didn’t find it to be bothersome at all during our Saturday-Saturday stay (and I’m someone who tends to be sensitive to noise). One of the greatest assets associated with Casa Wurster (if not THE greatest) is Hector. Every kind word that was said about him in other reviews was spot on! The man has a heart of gold and was dedicated to making every aspect of my family’s stay at Casa Wurster as comfortable, worry-free, and enjoyable as possible. If you’re reading this review, you’re likely considering this property. If that’s indeed the case, there’s no reason to hesitate…go ahead and book it. 😀 You’ll be happy you did!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

kevin d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Awesome beach location but on main road
The beach is fifty feet from your residence, but the main road is thirty feet in the other direction. That's trucks, busses, and cars all day and all night, thirty feet from your head. If you can block out the traffic noise, this house had everything you need. The property manager, Hector was easy to reach and returned calls or texts within minutes. He is an asset to the property, fun to talk with, and never disappointed.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

AMANDA B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
This home was absolutely beautiful and exactly how it’s described! We stayed outside mostly, enjoying the patio, hammock and beautiful beach! Hector was so helpful and accommodating! Our family was not disappointed at all!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Julie H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach Bliss stay
Staying at Beach Bliss was wonderful! The property was immaculate, had gorgeous views, and Hector (property manager) was super attentive and helpful. The property is in a good central location with grocery stores, restaurants, and beaches nearby.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Casa Wurster

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This sprawling Caribbean hillside has changed dramatically over the years. The original house on the property was built in 1939 as a summer home by President Franklin D. Roosevelt’s overseer of federal funds that were being invested in Puerto Rico. Our family purchased the property in 1958 to enjoy warm winters away from our home in Indiana.

The land was primarily used as a ranch we began to develop the property in the 1980’s and subdivide the land into individual home sites. The addition of a private road winding up through the hillside allows for easy access to the top of the property where the panoramic views of the Caribbean and mountains are breathtaking.

Since the 1950’s, four generations of the Wurster family from Indiana, California, and Washington state have enjoyed this beautiful slice of paradise. We have recently opened the property to renters so that others can share in the beauty and local culture of Puerto Rico.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων