Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με τένις πρώτης κατηγορίας - κοντά στην παραλία και τα καταστήματα της Νάπολης

Πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με τένις πρώτης κατηγορίας - κοντά στην παραλία και τα καταστήματα της Νάπολης

Συλλογή φωτογραφιών για Luxurious 2-bedroom apartment with1st class tennis - near beach and Naples shops

Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με τένις πρώτης κατηγορίας - κοντά στην παραλία και τα καταστήματα της Νάπολης

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα98 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Naples, FL
  • ΑεροδρόμιοΝέιπλς, Φλόριντα (APF-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Νέιπλς)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Naples Grande6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ.8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικός Δρόμος Fifth Avenue South10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με τένις πρώτης κατηγορίας - κοντά στην παραλία και τα καταστήματα της Νάπολης

Το πρώτο διαμέρισμα μας (GB) / 2ο (US) στο Lakeside στο Παγκόσμιο Κέντρο Τένις ταιριάζει τόσο στα ζευγάρια όσο και στις οικογένειες. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (king size κρεβάτι / δύο ντουλάπες με ντουζιέρα) και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια (ντουλάπα και μπάνιο δίπλα). Μπορούν να οργανωθούν επιπλέον κρεβάτια για 1/2 παιδιά (ενοικίαση). Ένα ευρύχωρο σαλόνι / τραπεζαρία διαθέτει έναν καναπέ τριών καθισμάτων, ένα σαλόνι και τραπεζαρία με καθίσματα για έως και έξι άτομα. Υπάρχει πρόσβαση σε ένα προβαλλόμενο, προς τα δυτικά βλέποντας lanai (μπαλκόνι) με θέα σε μια λίμνη και εξοπλισμένο με τραπέζια αίθριο και καρέκλες. Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα γειτνιάζει με την τραπεζαρία. Υπάρχει ξεχωριστό πλυντήριο / στεγνωτήριο. Το διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο, διαθέτει καλωδιακή τηλεόραση (σαλόνι και master υπνοδωμάτιο), DVD player (μόνο DVD περιοχή των ΗΠΑ), ραδιόφωνο / κασετόφωνο, τηλέφωνο και δωρεάν WiFi. Υπάρχει χώρος στάθμευσης και χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Μεταφέρουμε τα δικαιώματά μας για πρόσβαση στα γήπεδα τένις του W. T.C (χωρίς δικαστικά έξοδα), πισίνες, υπαίθριο σπα και clubhouse / εστιατόριο (καταβάλλεται από τους ενοικιαστές τοπικά).
Τα καταστήματα και οι παραλίες στο κέντρο της Νάπολης απέχουν 5/10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το Εθνικό Πάρκο Everglades απέχει μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Ένας φιλοξενούμενος είπε: «Έχοντας έναν υπέροχο χρόνο. είναι μια πραγματική χαρά να επιστρέψετε στο υπέροχο διαμέρισμά σας κάθε βράδυ ».


Τένις Λεπτομέρειες:

Ο Παγκόσμιος Όμιλος Τένις (W. T.C.) είναι μια μεγάλη εγκατάσταση τένις στην ακτή του Κόλπου του Κόλπου και είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό της κοινότητας στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμά μας. Μεταφέρουμε τα δικαιώματά μας τένις στους καλεσμένους μας (πρέπει να καταβάλλουν στο W. T.C. ποσό ύψους $ 100.00 για ενοικίαση - ανεξαρτήτως του αριθμού των επισκεπτών ή της διάρκειας της ενοικίασης - για προσωρινή συμμετοχή). Αυτό παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε 17 υψηλής ποιότητας γήπεδα τένις, ένα pro-shop και ένα clubhouse με μπαρ και εστιατόριο (εποχιακή). Υπάρχουν διαθέσιμα δελτία προ-τένις, οι εκθέσεις ταιριάζουν συχνά και διοργανώνονται τακτικά τουρνουά. Στο clubhouse υπάρχει μεγάλη, θερμαινόμενη πισίνα και τζακούζι (μπανιέρα spa). Υπάρχει μια δεύτερη, μικρότερη θερμαινόμενη πισίνα ακριβώς γύρω από το διαμέρισμά μας. Στο εστιατόριο σερβίρονται ειδικά γεύματα και βραδιές μπάρμπεκιου σε συνδυασμό με εκδηλώσεις. Ο W. T.C. γραφείο παρέχει ένα μηνιαίο ημερολόγιο γεγονότων.

Γκολφ Λεπτομέρειες:

Η Νάπολη είναι μια πολύ μεγάλη τοποθεσία για γκολφ. Παρόλο που δεν υπάρχει γήπεδο γκολφ στο χώρο του W. T.C., η Νάπολη έχει πολλά δημόσια και ιδιωτικά γήπεδα γκολφ, πολλά από τα οποία βρίσκονται κοντά στο διαμέρισμά μας. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τουρισμού της Νάπολης. Το κοντινό Club Golf Club Quail Run μπορεί να προσφέρει μειωμένες χρεώσεις στο W. T.C. επισκέπτες (ζητήστε από τον W. T.C. για λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ισχύουν και τα τέλη)

Παραλία και άγρια ​​φύση Λεπτομέρειες:

Η Νάπολη έχει μια όμορφη παραλία μήκους 9 χιλιομέτρων, με λευκή άμμο, η οποία είναι ασφαλής για τα παιδιά. Εκτείνεται από το νότιο τμήμα της προβλήτας της Νάπολης μέχρι το πάρκο Lowdermilk Beach, περίπου 1 μίλι από το διαμέρισμα. Υπάρχουν πολλά σημεία πρόσβασης σε αυτήν την παραλία που είναι επίσης καλό για τη συλλογή κελύφους. Υπάρχουν εγκαταστάσεις αλλαγής, ντους και καφετέρια στο πάρκο Lowdermilk και ντους και τουαλέτες στο λιμάνι της Νάπολης. Βόρεια του Βενετσιάνικου κόλπου υπάρχουν επιπλέον παραλίες βαθμού 1 στο Clam Pass, το Delmor-Wiggins, το Barefoot Beach και το Lovers Key State Park, το καθένα με χώρους πικ-νικ / μπάρμπεκιου και εγκαταστάσεις πλήρους αλλαγής (ισχύουν χρεώσεις εισόδου). Οι πελεκάνες, που αλιεύουν λίγο έξω από την ακτή, αποτελούν μείζονα αξιοθέατο, όπως είναι οι κορμοράνοι, οι αμυγδαλιές, οι αμμοθίνες, οι ψαροκόκκιλοι, οι γλάροι και οι λοφίσκοι στις παραλίες ..

Το νησί Sanibel, κοντά στο Fort Myers (σε απόσταση 1 ώρας με το αυτοκίνητο), έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Αμερικής για βομβαρδισμούς. Το καταφύγιο άγριων πτηνών Ding Darling στο νησί Sanibel είναι όπου πολλά βόρεια είδη πτηνών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων λευκών πελεκάνων, ξοδεύουν τους χειμώνες τους και όπου υπάρχουν egrets, anhingas, ερωδιούς, τριαντάφυλλα spoonbills και ibis κοντά όλο το χρόνο. Η κοντινή παραλία του Bowman έχει πικ-νικ και εγκαταστάσεις αλλαγής και μια όμορφη παραλία με άμμο.

Το τμήμα Thousand Island του Εθνικού Πάρκου Everglades (ελεύθερη είσοδο + κρουαζιέρες άγριας φύσης) απέχει μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το διαμέρισμά μας, ενώ η κοιλάδα Shark Valley (ποδηλασία και περιήγηση σε τροχιά) και η πόλη της Φλόριντα (Park HQ and overlooks) είναι 1 ώρα και 2 ώρες με το αυτοκίνητο μακριά, αντίστοιχα. Το Εθνικό Πάρκο Everglades είναι ένα μοναδικό παγκόσμιο οικοσύστημα με βλάσσιες λιμνούλες, αιώρες από σκληρό ξύλο και νησιά μαγκρόβιων, με αλλιγάτορες, κροκόδειλους αλμυρού νερού, δελφίνια, μανιτάδες, χελώνες, φίδια νερού και μια καταπληκτική ποικιλία ζωής πουλιών όλο το χρόνο.

Το βάλτο του Corkscrew Swub / Audubon Wildlife Sanctuary απέχει μόνο λίγα λεπτά από το διαμέρισμα και φιλοξενεί ένα φαλακρό βάλτο κυπαρίσσι με αλλιγάτορες και τη ζωή των πουλιών και των πουλιών (συμπεριλαμβανομένων των ερωδιών, των egrets, των γερακιών, των γερακιών και των δρυοκολάκων) καθώς και των racoons.

Το Napoli Town Pier επιτρέπει την ελεύθερη θαλάσσια αλιεία με ράβδο (διαθέσιμα μαγαζιά δόλωσης), ενώ από το λιμάνι Crayton Cove Town Marina διατίθενται χάρτες για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας. Υπάρχουν επίσης ιστιοφόροι από τη μαρίνα, τόσο γυμνές όσο και καπετάνιες.

Στοιχεία αγορών:

Η Νάπολη Σίτι διαθέτει πέντε μεγάλους εμπορικούς κόμβους, που βρίσκονται στην τρίτη οδό νότια και πέμπτη λεωφόρο (στο κέντρο της πόλης), στο The Coastland Centre (στην US41), στον ενετικό κόλπο (στο Gulfshore Boulevard North) και στο Waterside Centre (στην Seagate Road). Όλα είναι σε απόσταση 5/10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το διαμέρισμά μας. Το Coastland Centre περιλαμβάνει μεγάλα πολυκαταστήματα όπως το Sear's, το Macy's, το JC Penny's και το Dillard's. Τα άλλα εμπορικά συγκροτήματα που αναφέρονται παραπάνω περιλαμβάνουν μπουτίκ, εξειδικευμένα καταστήματα, κοσμηματοπωλεία, αίθουσες αντίκες και καλές τέχνες και εστιατόρια καλής ποιότητας. Μενού από πολλά εστιατόρια διατηρούνται στο διαμέρισμά μας.

Τα συγκροτήματα καταστημάτων Outlet βρίσκονται στο δρόμο από τη Νάπολη έως το νησί Marco (Premier Stores), δίπλα στο Interstate 75N κοντά στο Bonita Springs (Miramar Outlets) και στο δρόμο προς το Sanibel Island (Tanger Outlets), όλα μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο του διαμερίσματός μας.

Το εμπορικό κέντρο Pine Ridge, που βρίσκεται 400μ. Από το διαμέρισμά μας, περιλαμβάνει σουπερμάρκετ (Publix, Walmart και Wynn Dixie), καταστήματα ειδών ένδυσης, καταστήματα κρασιού, ενοικιάσεις βίντεο, φαρμακεία, καταστήματα παιχνιδιών, εστιατόρια και καταστήματα επίπλων σπιτιού. Υπάρχει μια Τράπεζα της Αμερικής και μια Chase Bank, τόσο με ATM, στο εμπορικό κέντρο Pine Ridge και άλλες τράπεζες και ΑΤΜ στην Fifth Avenue South και κατά μήκος των ΗΠΑ41.

Διαχειριστής καταλύματος

Ernie and Rosemary Brown
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Folding bed(s) may be rented for up to 2 children

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
W.T.C. policy is enforced strictly - no exceptions

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
May smoke on the lanai with patio-doors closed

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νέιπλς

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη (Κεντρικό Νέιπλς, Νέιπλς). Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ., ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Παραλία Vanderbilt Beach και Παραλία Naples Beach. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Swamp Buggy Races ή Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Naples, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Naples Grande - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Tiburon - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ. - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικός Δρόμος Fifth Avenue South - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τιν Σίτι - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 10 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 3 από 62 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

9,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,4/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Amanda O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful get away
Love staying here and look forward to returning next year!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Scott W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
World Tennis Club
Ernie's condo was great. He has a very nice location with a 5 min walk to the pool and tennis courts. I would come back any time. Ernie responded to a couple of questions that I had very promptly. Thanks for a great vacation!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

roger f., Warminster, PA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay!
My wife and I just recently finished up a week at this property. We love everything about it, location, amenities, and safety. We look forward to staying here in our future visits to Naples.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Tom B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
The bed was amazing and we would come back again.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Stephen (SCOTT) S., Nashville

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good times
If you're a tennis player then World Tennis Club is a wonderful place to come to in the winter. This condo is close to the courts. The owner is very good at responding. The neighborhood and neighbors are nice. It makes for good times.
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ernie and Rosemary Brown

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a retired couple, originally from the Belfast area of Northern Ireland, and now living in Scotland. We have owned #421 since 2006. We have two children and three grandsons. We love travel, especially to Florida's Gulf Shore. We also have an apartment in Andalusia in Southern Spain and a motorhome for travels in Great Britain, Ireland and France. We both spent time in the U.S.A. when we were young (Ernie is an alumnus of Uni. Wisconsin), and we have visted very many areas of the U.S. and Canada in vacations over the years

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We visited Naples twice staying in hotel accommodation. We loved it so much that we wanted to have our own property there, so as to visit on a regular basis.. Our condo has a lovely spacious feel, a beautiful view over the Lakeside lake and a very pleasant lanai. It is comfortable and well equipped and we love staying there. The World Tennis Center provides a very pleasant environment with lakes, well maintained grounds and excellent vacation facilities, especially for tennis players.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Two swimming pools, 16 tennis courts, pro-tennis tuition, a clubhouse bar/restaurant - all with organised tournaments and events for our tenants. All the shopping, beaching, fishing and sailing opportunities nearby. The wildlife spotting opportunities are very special.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων