Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ένα καταφύγιο που βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στο όρος Καμακούρα, κοντά στο ναό Hase-dera, τον Μεγάλο Βούδα και την Ενnosχή στο Καμακούρα.

Ένα καταφύγιο που βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στο όρος Καμακούρα, κοντά στο ναό Hase-dera, τον Μεγάλο Βούδα και την Ενnosχή στο Καμακούρα.

Συλλογή φωτογραφιών για A lodge located on a hill next to Mount Kamakura, close to the Hase-dera Temple, the Great Buddha and Enoshima at Kamakura.

Στάθμευση
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ένα καταφύγιο που βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στο όρος Καμακούρα, κοντά στο ναό Hase-dera, τον Μεγάλο Βούδα και την Ενnosχή στο Καμακούρα.

3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜεγάλος Βούδας5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαEnoshima Aquarium (ενυδρείο)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Yuigahama14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤόκιο (NRT-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ναρίτα)114 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ένα καταφύγιο που βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στο όρος Καμακούρα, κοντά στο ναό Hase-dera, τον Μεγάλο Βούδα και την Ενnosχή στο Καμακούρα.

Το Hostel Kamakura είναι ένα πανδοχείο που βρίσκεται στους λόφους που οδηγούν στο όρος Kamakura, κοντά στο Hase-dera, Daibutsu και Enoshima.
Επιπλέον, αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα μεγάλο σημείο λήψης για τους οπαδούς των σιδηροδρόμων που συγκεντρώνονται γύρω από το ξενοδοχείο, για να πυροβολούν το "Shonan monorail", το οποίο λέγεται ότι είναι ένα περιπατητής στο Shonan.Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για εκπαιδευτικούς σκοπούς όπως θαλάσσια αθλήματα και τένις στο Shonan Sea.
Ως ένα μεγάλο δωμάτιο σε ιαπωνικό στιλ (χρησιμοποιείστε το σύστημα του χρόνου) που βλέπει στον μικρό κήπο όπου ανθίζει το Kamakura στις εποχές και στο γωνιακό βιβλίο πληροφοριών για το αξιοθέατο του καθιστικού, στην κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας και ως σημείο ανταλλαγής μεταξύ των επισκεπτών. Ο κοινόχρηστος χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος.
Η αίθουσα είναι σχεδόν χωρίς εμπόδια και μίνι ανελκυστήρες διατίθενται επίσης σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.
Είτε είστε ένα άτομο ή μια οικογένεια, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας.



Το Hostel Kamakura έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα και βρίσκεται στο λόφο που ακολουθεί το Kamakura-yama και πολύ κοντά στο Ναό Hasedera, τον Μεγάλο Βούδα Kamakura και το νησί Enoshima.

Επίσης, το ξενοδοχείο μας είναι ένα μεγάλο σημείο κλείστρου για τους οπαδούς των σιδηροδρόμων που συγκεντρώνονται γύρω από το γυρίσμα "Shonan Monorail", το οποίο είναι γνωστό ως ρόλερ στην περιοχή Shonan.
Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσια σπορ στη θάλασσα Shonan και τένις στα γύρω γήπεδα τένις ως στρατόπεδο εκπαίδευσης.
Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι με ένα μεγάλο "ιαπωνικό στυλ δωμάτιο (χρήση περιορισμένου χρόνου)" που αντιμετωπίζει ένας μικρός κήπος στον οποίο τέσσερις εποχές Kamakura λουλούδια ανθίζουν και τουριστικούς οδηγούς βιβλία στο "κοινό σαλόνι" ως μέρος για να αλληλεπιδρούν μεταξύ των φιλοξενουμένων, καθώς και ως "εγκαταστάσεις κουζίνας" που μπορούν να μαγειρεύουν μόνοι τους.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε εσάς και τις οικογένειές σας από την καρδιά μας. Το σπίτι γίνεται χωρίς εμπόδια και πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τον ανελκυστήρα.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας υποχρεώνει όλους τους διεθνείς επισκέπτες να υποβάλλουν τον αριθμό διαβατηρίου τους και την υπηκοότητά τους, όταν διαμένουν σε οποιοδήποτε κατάλυμα (πανδοχεία, ξενοδοχεία, μοτέλ κ.λπ. ). Επιπλέον, υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να φωτοτυπούν τα διαβατήρια όλων των ενοίκων και να κρατούν φωτοαντίγραφα στο αρχείο τους.

Σχετικά με την περιοχή

Καμακούρα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Terabun (Καμακούρα). Μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κόλπος του Τόκιο, ενώ στα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Yokohama Cosmo World (θεματικό πάρκο αναψυχής) και Θαλάσσιο Παράδεισος Hakkeijima. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Υοκοχάμα, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Μουσείο Ανπανμάν.
Χάρτης

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μεγάλος Βούδας - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Hasedera - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Tsurugaoka Hachiman-gu - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Enoshima Aquarium (ενυδρείο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Yuigahama - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Hase: 3 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Shonan-Fukasawa: 6 λεπτά με τα πόδια
  • Τόκιο (HND-Χανέντα): 68 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • 丸源ラーメン 鎌倉深沢店 - 4 λεπτά με τα πόδια
  • コメダ珈琲鎌倉深沢店 - 4 λεπτά με τα πόδια
  • はま寿司 - 13 λεπτά με τα πόδια
  • ラーメン魁力屋鎌倉手広店 - 12 λεπτά με τα πόδια
  • ワン・パーク - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων