ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

"Eagle's Retreat" Εξοχική Κατοικία με υπέροχη θέα στο Πάρκο και τη Λίμνη

"Eagle's Retreat" Εξοχική Κατοικία με υπέροχη θέα στο Πάρκο και τη Λίμνη

Συλλογή φωτογραφιών για "Eagle's Retreat" Vacation Cottage With Gorgeous Park And Lake Views

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 45, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 45, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος "Eagle's Retreat" Εξοχική Κατοικία με υπέροχη θέα στο Πάρκο και τη Λίμνη

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 9 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Gladstone, MI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Van Cleve Park και Παραλία Gladstone Beach1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Terrace Bluff4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακός Χώρος Άπερ Πενίνσουλα Στέιτ9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕσκανάμπα, Μίσιγκαν (ESC-Κομητεία Ντέλτα)16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

"Eagle's Retreat" Εξοχική Κατοικία με υπέροχη θέα στο Πάρκο και τη Λίμνη

Το Eagle's Retreat είναι ένα άνετο εξοχικό σπίτι με πολλούς χαρακτήρες και μια ασυναγώνιστη τοποθεσία! Μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπροστινό κατάστρωμα απολαμβάνοντας τη θέα στο πάρκο Van Cleve και το Little Bay de Noc ή να περπατήσετε στην παραλία Gladstone (1 λεπτό με τα πόδια) και να πάτε για μια βουτιά. Απολαύστε μια ταινία στο υπαίθριο θέατρο ή πάρτε ένα από τα 9 ποδήλατά μας για μια βόλτα κατά μήκος των ακτών της λίμνης Μίτσιγκαν (ενοικίαση εξοχικών σπιτιών περιλαμβάνει πρόσβαση στο γκαράζ)! Το Retreat του Αετού έχει κάτι για όλους!

Το "Eagle's Retreat" απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τα ακόλουθα αξιοθέατα...

* Little Bay de Noc μονοπάτι ποδηλασίας / μονοπάτι μονοπάτι (5 μίλια γύρο κατά μήκος της ακτογραμμής)
* Παραλία Gladstone (Βαθμολογήθηκε μία από τις 5 καλύτερες παραλίες στο Μίτσιγκαν)
* Παιδότοπος περιοχή παιχνιδιού
* Νέα δημόσια αποβάθρα αλιείας με φώτα νυχτερινής αλιείας και σταθμό καθαρισμού ψαριών
* Γυμναστήριο
* Πάρκο Skateboard
* Scenic λιμνοθάλασσα, μαρίνα, εκτόξευση πλοίων και Gazebo
* Σειρά συναυλιών της Πέμπτης το βράδυ (ζωντανή μουσική στο πάρκο 7-9μμ τους καλοκαιρινούς μήνες)

Το Gladstone είναι επίσης μια ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Άνω Χερσόνησος. Μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο μπορείτε να απολαύσετε...

* Εικόνα Rocks National Lake Shore
* Ιστορικό κρατικό πάρκο Fayette
* Big Springs (Kitch-iti-kipi), η μεγαλύτερη φυσική άνοιξη στο Μίτσιγκαν που βρίσκεται στο Palms State Park
* Βουνό Sugarloaf, Presque Isle Park και ιστορική Marquette
* Iron Iron Iron Mine
* Δεκάδες πανέμορφους καταρράκτες και μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλασίας
* Το Νησί Resort και το Καζίνο
* Eben Ice Caves
* Εξωτερικό πάρκο Γλυπτικής Lakenenland
* Ορυχεία Castle Rock και η λίμνη Superior Shoreline
* Πολυάριθμα γήπεδα γκολφ, φάρους, μουσεία και πολλά άλλα!
* Μπορείτε ακόμη να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι στο νησί Mackinac, που βαθμολογείται το νούμερο 1 Καλοκαιρινό προορισμό στην Αμερική από το Tripadvisor το 2018! Η αποβάθρα του νησιού για το νησί είναι 2. 5 ώρες με το αυτοκίνητο από το εξοχικό.

Το Eagle's Retreat είναι άρτια εξοπλισμένο και διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα και ένα τζάκι με πέτρα. Έχουμε ακόμη και μια υπαίθρια κινηματογραφική αίθουσα με μια οθόνη 6 ποδιών! Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στον κεντρικό όροφο και δύο υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο στο διαμορφωμένο σοφίτα. Αναφέρουμε στα υπνοδωμάτια του υπνοδωματίου ως το "Eagle's Nest" και είναι ένα τέλειο στέκι για παιδιά όλων των ηλικιών. Θα αγαπήσουν να έχουν το δικό τους χώρο για να χαλαρώσουν, να παρακολουθήσουν ταινίες ή να παίξουν βιντεοπαιχνίδια (Nintendo Wii και Gamecube με πολλά παιχνίδια ή να φέρετε το δικό σας για να παίξετε στην τηλεόρασή μας των 4K). Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα μεγάλο ντους, 3 τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας με Netflix, τηλεόραση Sling Live Internet, Blu-Ray players, δωρεάν wifi, καθιστικό με μπιντέ σε ιαπωνικό στιλ, πλυντήριο και στεγνωτήριο, κλιματισμό και πλυντήριο πιάτων.

Έξω από το ξενοδοχείο θα βρείτε ένα μπροστινό κατάστρωμα καθώς και μια καλυμμένη αυλή στο πίσω μέρος. Και τα δύο προσφέρουν υπέροχη θέα στο πάρκο και τη λίμνη. Το καλυμμένο αίθριο είναι εξοπλισμένο με ένα ηχοσύστημα και μια οθόνη ταινιών 6 ποδιών για την παρακολούθηση ταινιών DVD! Υπάρχει σχάρα με κάρβουνο (με κάρβουνο που παρέχεται) και πολλά υπαίθρια καθίσματα για οικογένεια και φίλους. Θα έχετε πρόσβαση στο γκαράζ (μέσω απομακρυσμένου ανοιχτήρι) για να διατηρείτε το όχημά σας και να έχετε πρόσβαση στη συλλογή από 9 ποδήλατα διαφόρων μεγεθών.

Το Little Bay De Noc είναι η πρωτεύουσα αλιείας Walleye του κόσμου και φιλοξενεί πολλά μεγάλα τουρνουά αλιείας. Εκτός από το Walleye μπορείτε επίσης να ψαρέψετε για σολομό, μπάσο, πέστροφα, πέρκα και πολλά άλλα είδη. Χάρτες είναι διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο ή μπορείτε να ψαρέψετε από το νεόκτιστο αλιευτικό λιμάνι, το οποίο απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το εξοχικό σπίτι.

Τους χειμερινούς μήνες θα βρείτε το Gladstone ως ένα ιδανικό μέρος για σκι, snowboarding, ψάρεμα πάγου ή αποδράσεις snowmobiling. Τα χιονοδρομικά κέντρα επιτρέπονται στους δρόμους της πόλης Gladstone και τα τοπικά μονοπάτια σας συνδέουν με την υπόλοιπη Άνω Χερσόνησο και πέρα από αυτήν. Το πρόσφατα ανακαινισμένο αθλητικό πάρκο Gladstone είναι ιδανικό για αρχάριους έως ενδιάμεσους σκιέρ και διαθέτει 3 συρματόσχοινα, 1 σύρμα και 1 t-bar. Έχει επίσης ένα τρέξιμο με το χιονοσανίδα με ρυθμιστικό ημι-σωλήνα και ένα εσωτερικό σαλέ με παραχωρήσεις. Το εξοχικό σπίτι απέχει μόλις 38 μίλια από τις εκπληκτικές σπηλιές Eben, που γίνεται ένας από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς του Μίτσιγκαν!

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο Gladstone και στη γύρω περιοχή, ανεξάρτητα από την εποχή. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκδρομές στον φάρο, τυχερά παιχνίδια, γκολφ, σκι αντοχής, μονοπάτια ATV, καταδύσεις κλπ. Κλπ. Κ.λπ. Το πρόσφατα άνοιξε το "Little Bay de Noc Trail" ξεκινά ακριβώς απέναντι από το δρόμο και ακολουθεί την ακτογραμμή για 2,5 μίλια. Απλά ενημερώστε μας τι σας ενδιαφέρει και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μια αξέχαστη απόδραση!

Το Άνω Μίτσιγκαν έχει ονομαστεί μία από τις κορυφαίες δέκα ταξιδιωτικές αξίες στον κόσμο (2017) από την Lonely Planet, τη μοναδική τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα λάβει αυτή την τιμή! Ελάτε να ανακαλύψετε γιατί!

Διαχειριστής καταλύματος

Ron

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Close to the park. Steep steps going upstairs.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Non-refundable pet fee -$50, pet must be approved.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Gladstone

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Gladstone) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Sand Point Lighthouse και Φάρος Peninsula Point Lighthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Μίσιγκαν και Hiawatha National Forest (Εθνικός Δρυμός). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Αθλητικό Συγκρότημα Wells Sports Complex και Εκθεσιακός Χώρος Άπερ Πενίνσουλα Στέιτ. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Van Cleve Park και Παραλία Gladstone Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Terrace Bluff - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Pioneer Trail Park - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ του Γκλάντστοουν - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακός Χώρος Άπερ Πενίνσουλα Στέιτ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Εσκανάμπα, Μίσιγκαν (ESC-Κομητεία Ντέλτα): 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Buck Inn - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Freshwater Tavern - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shell - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Family Inn The - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 71 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 8 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 80 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Robert K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ice fishing trip
The place was great with awesome parking for trailers across the street
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Barb D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Glad to stay there
Very well maintained, nice are convenient to the lake, shopping and restaurants. Owners are the best, attentive to guest needs. Lots of bicycles available, games, etc. We have been staying at this property for at least 5 years. It's so wonderful we keep coming back.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Kurt H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The perfect place to unwind!
We just spent 4 nights at The Eagles Retreat and it was perfect for our needs, quite possibly the cleanest place we’ve stayed at! It was great being able to walk directly across the street and be in a park with access to a beach. The kitchen had everything we needed for our stay.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Karen B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
End of season getaway
Kitchen was well equipped. Should never be bored as there are lots of indoor games and outdoor games, toys, bikes and other activities.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Heather M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great as usual!
We've stayed here a number of times and it's always great! There were some nice upgrades like new flooring and patio furniture this year which we enjoyed. Thanks for another great visit!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ron

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Ron is a native 'Yooper' with roots in the Gladstone area. Although he moved away more than two decades ago he and the family make the trek from Fort Wayne, Indiana, to visit several times per year. The cottage is a perfect place to unwind and take a break from Ron's hectic work schedule which has him traveling all over the world through most of the year. Ron and Katrina have a total of 4 kids who love to spend time at the cottage as the location is perfect for kids. Gladstone is also a very friendly town where you will immediately feel welcome as you explore all that the area has to offer. In their spare time Ron and Katrina love to travel to exotic locations. Ron is a musician and guitar collector while Katrina enjoys puzzles and volunteer work.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I have had my eye on this property since I bought the "Little Bay Getaway" in 2007...which is just a few houses away. When I saw it was on the market I immediately bought it. It is a historic home that has been in the same family since 1900 so it was a unique opportunity to acquire it. The location is perfect, and property is great for a summer hangout with a large front deck and a covered patio attached to the garage. In the winter we really enjoy the lake view and the large stone fireplace.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The location is great because Van Cleve Park and Little Bay de Noc (Lake Michigan) are just across the street. The park is beautiful and it offers everything from a public beach (where the water is actually quite warm due to the shallow bay) to a kids playland, to a new public fishing dock. The park also has the trail head for the new Little Bay de Noc Trail which follows the Lake Michigan shoreline. Feel free to use our bicycles to explore the area!

Little Bay de Noc is known as one of the best Walleye fishing areas in the country and there are local charters available. In the winter you can enjoy the Gladstone Ski Hill which also offers tubing, and snowmobiles are allowed on city streets to allow easy access to the extensive trail system. Gladstone is a small town with friendly people, local restaurants and a charming downtown with local specialty shops. It's also just a few minutes from Escanaba which has some great places to explore!

The cottage itself has a great fireplace that add a "cottage feel" year-round. It also has a Japanese-style bidet seat in the bathroom that is a luxury discovered during Ron's frequent travels to Asia. You will want one once you try it! We also have central air conditioning which is uncommon in Upper Michigan.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες