Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντική απόδραση ενηλίκων κοντά στο Stowe & Smugglers, ιδιωτικά μονοπάτια, υδρομασάζ

Ρομαντική απόδραση ενηλίκων κοντά στο Stowe & Smugglers, ιδιωτικά μονοπάτια, υδρομασάζ

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic, adult getaway near Stowe & Smugglers, private trails , hot tub

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Σπα
Θέα από το κατάλυμα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντική απόδραση ενηλίκων κοντά στο Stowe & Smugglers, ιδιωτικά μονοπάτια, υδρομασάζ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα167 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Johnson, VT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSmugglers Notch9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό κέντρο Smugglers' Notch33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό θέρετρο Stowe44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούπορτ, Βερμόντ (EFK-Πολιτειακό Αεροδρόμιο του Νιούπορτ)70 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντική απόδραση ενηλίκων κοντά στο Stowe & Smugglers, ιδιωτικά μονοπάτια, υδρομασάζ

Καλώς ήλθατε στο The Vermont Treehouse, στο Τζόνσον, Βερμόντ! Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις εικόνες, αυτή η ιδιότητα είναι διακριτική, διασκεδαστική και πιθανώς σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει! Απολαύστε την ομορφιά και την ηρεμία του Βερμόντ όλο το χρόνο σε αυτό το ήσυχο και ευρύχωρο σπίτι, ένα αγαπημένο και φιλόξενο καταφύγιο από τον τρελό εξωτερικό κόσμο.

Τι είναι στην ημερήσια διάταξη της διαμονής σας; Ίσως .......

* Σαλόνι στο τζακούζι μετά από μια μέρα σκι ή σνόουμπορντ στις κοντινές περιοχές σκι Stowe ή Smuggler's Notch.

* Snowshoe τα ιδιωτικά, ungroomed μονοπάτια που αρχίζουν ακριβώς στην πόρτα.

* Πολλά ιδιωτικά μονοπάτια οδηγούν στα ρυάκια και τους καταρράκτες. Πάρε ένα πικνίκ, όπως και όταν ήσουν παιδί.

* Περάστε το ποδήλατό σας ακριβώς κάτω από το δρόμο και αποκτήστε πρόσβαση στο μονοπάτι Lamoille Valley Rail για μια διασκεδαστική διαδρομή προς το Morrisville και τη Ζυθοποιία Lost Nation's ή το Κυριακάτικο brunch στο 10 Railroad St. στο Morrisville ή τον άλλο τρόπο στο Jeffersonville και στο Family Table.

* Πίσω μέσα, βγάλτε ένα παλιομοδίτικο επιτραπέζιο παιχνίδι για να παίξετε με φίλους και οικογένεια.

* Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί μπροστά από το τζάκι αερίου Hearthstone.

* Κτυπήστε πίσω, χαλαρώστε, και πείτε "Ahhhhhhhhh!"

Βερμόντ το αξίζετε!

ΑΝΕΣΕΙΣ!

Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία βρίσκεται σε απόκρημνο βράχο και προσφέρει εκπληκτική θέα σε ένα φαράγγι, το ρέμα και τους γύρω λόφους και βουνά.

~ Μέσα είναι πέντε ανοικτά επίπεδα, σπειροειδής σκάλα, καθιστικά και μπαλκόνια.
~ Υδρομασάζ σε σκεπαστή βεράντα.
~ Ρουστίκ εσωτερικό τούβλο / ξύλο και δάπεδα με μεγάλο εξωτερικό κατάστρωμα.
~ Γωνίες ανάγνωσης.
~ Καλαίσθητες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.
~ Βιβλία γεμάτα και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια.
~ Ένα μείγμα σύγχρονων, κομψών και κλασικών επίπλων σε συνδυασμό με έθιμα αντίκες.
~ Τρία υπνοδωμάτια, δύο με queen size κρεβάτια, ένα με δύο μονά κρεβάτια.
~ 1 πλήρες λουτρό, 2 μισά λουτρά.
~ Πλυντήριο / στεγνωτήριο
~ Δορυφορική HDTV / DVR / DVD
~ Κεντρική θέρμανση με νέα γεννήτρια εφεδρείας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
~ Όμορφο τζάκι αερίου Hearthstone στο σαλόνι.
~ Δωρεάν ασύρματο internet.
~ Καλά εξοπλισμένη κουζίνα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ:

Δεχόμαστε προσωπικές επιταγές ή τραπεζικούς ελέγχους (μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο) με πλήρη πληρωμή πληρωτέα τουλάχιστον 30 ημέρες νωρίτερα. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές, αλλά προτιμώνται οι ηλεκτρονικοί έλεγχοι. Κατόπιν πληρωμής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε τη Σύμβαση Μικρής Μίσθωσης, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί, να υπογραφεί όπου υποδεικνύεται και να μας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα αντίγραφο της φωτογραφίας του κύριου ενοικιαστή i. ρε. εντός 48 ωρών από την κράτηση. Η κράτηση δεν θεωρείται «επιβεβαιωμένη» από εμάς χωρίς αυτήν.

Check in 3:00 π.μ. μ., check out 11:00 α. m.

Περιορισμοί:
* Αυτό είναι ένα σπίτι διακοπών χωρίς καπνό.

* Το Vermont Treehouse δεν είναι ιδανικό για μικρά παιδιά, λόγω της θέσης του χώρου. Επιπλέον απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής απαιτήσεων για όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ετών.

* Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα, χωρίς εξαιρέσεις λόγω σοβαρής οικογενειακής αλλεργίας.

* Μόνο υπεύθυνοι ενήλικες (μέγιστο 6)

* Δεν υπάρχουν συμβάντα (όπως μεγάλα συμβαλλόμενα μέρη).


ΤΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:
 Κάθε εποχή είναι πραγματικά εντυπωσιακή εδώ.

Κοντά στο Stowe, Notch του Smuggler's και το Jay Peak Resorts.

Για σκι αντοχής, υπάρχει το Trapp Family Lodge (όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια βόλτα με καρότσα ή βαγόνι, ανάλογα με την εποχή) και το εξωτερικό κέντρο Craftsbury.

Βολικό σε καταστήματα τροφίμων και ψώνια.

Τα παρθένα, ιδιωτικά άτρωτα μονοπάτια περνάνε από το δάσος για χιονοπέδιλα, πεζοπορία ή σκι.

Κάντε το ποδήλατό σας ακριβώς κάτω από το δρόμο για να έχετε πρόσβαση στο νέο σιδηροδρομικό μονοπάτι της κοιλάδας Lamoille ή να περάσετε αμέτρητα μονοπάτια στο κοντινό Mt. Mansfield State Forest.

Πολλά εστιατόρια περιοχής διαθέσιμα για ένα υπέροχο γεύμα.

Το Βερμόντ έχει επίσης γίνει διάσημο για τα οινοποιεία και τα μικροβιομηχανίες του, γι 'αυτό αξίζει τον κόπο να περάσετε μερικά από αυτά!

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε σε αυτό το μικρό κομμάτι του ουρανού, ή να κάνετε τίποτα απολύτως. Επιλέξτε την περιπέτεια σας!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Εδώ είναι επιλεγμένα σχόλια από το Βιβλίο επισκεπτών του Vermont Treehouse:

"Έφερα χιονοπέδιλα και περάσαμε ώρες στο δάσος να εξερευνήσουμε τα μονοπάτια. Υπέροχος! Δεν εγκαταλείψαμε το ακίνητο για τρεις μέρες! "

"Όλα ήταν υπέροχα! Τον αγαπήσαμε εδώ και θέλουμε να μάθετε πόσο ξεχωριστός είναι ένας τόπος που έχετε. Σας ευχαριστώ και πάλι και ξέρετε, αυτή είναι η εποχή που η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσω ποτέ! "

"Είχαμε υπέροχη διαμονή στο Vermont Treehouse, ένα από τα πιο αρχιτεκτονικά συναρπαστικά σπίτια που έχω δει οπουδήποτε στον κόσμο. Όλες οι ανέσεις του σπιτιού σας είναι εδώ, το πλυντήριο και το στεγνωτήριο με απορρυπαντικό, το πλυντήριο πιάτων με σαπούνι, πολλές πετσέτες κλπ. Αντί για μερικές θέσεις που έχω μείνει που έχουν ανέσεις αλλά δεν έχουν κανένα μέσο για να τις χρησιμοποιήσουν. Κάθε ταξιδιώτης θα εκτιμήσει τη μαγεία αυτού του τόπου, από την σπειροειδή σκάλα μέχρι τον τελευταίο όροφο, μέχρι το κάθισμα του παραθύρου πάνω. Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη, τόσο για το σοβαρό σκιέρ όσο και για τον περιστασιακό παραθεριστή που θέλει να επισκεφθεί το αληθινό Βερμόντ ..... Ο Sandy, ο ιδιοκτήτης, βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο και ήταν εύκολο να φτάσει με τις ανησυχίες μας (είχαμε μια δίκαιη αργά ώρα άφιξης και τελικά έφτασε μια μέρα αργά). Επίσης, το WiFi ήταν φλεγόμενο γρήγορα, αρκετά γρήγορα για να παίξει online παιχνίδια.

«Τι εκπληκτικό χρόνο είχαμε. Το να κοιμάσαι και να ξυπνάς έξω από το φαράγγι ήταν ένας από τους πολλούς λόγους για να αγαπάς αυτό το σπίτι.

"Τι μια όμορφη, κρυμμένος θησαυρός που έχουμε εδώ!" "Το Treehouse είχε όλα όσα ειρήνη, ήσυχη και ξεκούραστη σε όμορφο περιβάλλον. Το ζεστό μπανιέρα προσφέρει το τέλειο τέλος σε μια μέρα σκληρής πεζοπορίας στο Hunger Mountain. Έχετε δημιουργήσει μια ζεστή, φιλόξενη και μοναδική εμπειρία στην καρδιά της χώρας για σκι και πεζοπορία. Το Treehouse είναι ένας μεγάλος θησαυρός. "

"Πηγαίνοντας για ύπνο και το ξύπνημα μέχρι το φαράγγι έξω ήταν ένας από τους πολλούς λόγους να αγαπούν αυτό το σπίτι." Νιώθουμε αναζωογονημένοι και επαναβαθμονομημένοι και θα τραγουδήσουν τους επαίνους του Johnson, Vt. Πίσω στη Νέα Υόρκη! Σας ευχαριστώ για την παροχή ενός τόσο μοναδικού και μαγευτικού σπιτιού! "

"Η σύζυγός μου και εγώ βρήκαμε μια υπέροχη διαμονή εδώ και κάλεσε μερικούς φίλους να έρθουν μαζί μας. Βρήκαμε ό, τι χρειαζόμασταν για να μαγειρέψουμε τα γεύματα μεταξύ του παντοπωλείου στο Τζόνσον και των συσκευών και των σκευών ακριβώς εκεί στην κουζίνα. Το ζεστό μπάνιο ήταν μια ευχάριστη ανάκαμψη μετά από μια κουραστική μέρα σκι στις πλαγιές του Stowe και οι δρόμοι ήταν όργωμα γρήγορα μετά από μια νύχτα αξίας χιονόπτωσης. Προσβλέπουμε στην επόμενη διαμονή μας εδώ! "

"Είχαμε έναν εκπληκτικό χρόνο στο The Treehouse! Ο Dennis και η Sandy ήταν τόσο εξυπηρετικοί (χιονίζοντας και δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε το λόφο-έκαναν ό, τι μπορούσαν για να λύσουν το πρόβλημά μας). Χιονοδρομίσαμε την Κυριακή, πετάξαμε τα μονοπάτια τη Δευτέρα και πέρασα μια μέρα / νύχτα στο Burlington και συνιστούσα όλα αυτά τα πράγματα. Το ζεστό μπανιέρα ήταν υπέροχο αφού ήταν έξω στο κρύο όλη την ημέρα. Το σπίτι είχε όλα όσα χρειαζόμασταν. Σίγουρα θα μείνουμε εδώ ξανά την επόμενη φορά που θα είμαστε στο Βερμόντ ».

"Σας ευχαριστούμε για την παροχή του ιδανικού τόπου για να απολαύσετε ένα χειμερινό καταφύγιο στο Βερμόντ - τη ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα, τις φανταστικές δασικές όψεις προς όλες τις κατευθύνσεις, τα κοντινά μονοπάτια πεζοπορίας και την πρόσβαση σε κοντινές πόλεις και χιονοδρομικές πίστες. Μετά από ένα μακρύ περπάτημα στα παπούτσια χιονιού, επιστρέφοντας στο σπίτι στο υδρομασάζ ήταν ιδιαίτερα χαλαρωτικό. Θα επιστρέψουμε στην Αυστραλία ευτυχισμένοι, πολύ ικανοποιημένοι και ξεκούραστοι. Αν μπορούσαμε, θα κάναμε αυτό το ταξίδι μας την ετήσια υποχώρηση. "

Διαχειριστής καταλύματος

Sandy Bender
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Due to layout, not suitable for young children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Allergies, sorry.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking allowed on property, inside or out.
Filled out, signed, and initialed Short Term Rental Agreement must be agreed to and returned before booking will be considered confirmed.
Looking to rent to responsible adults, no parties or events. Non smokers, no pets.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τζόνσον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τζόνσον) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Smugglers Notch και Ορεινό θέρετρο Stowe. Είστε έτοιμοι για τη βραδινή σας έξοδο; Μπορείτε να επιλέξετε μέρη όπως: Αχυρώνας στο Smugglers' Notch και Ζυθοποιείο von Trapp Brewing. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Johnson, VT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Smugglers Notch - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό κέντρο Smugglers' Notch - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ-Γόνδολα Stowe - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σμάγκλερς Νοτς State Park-Πάρκο - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορεινό θέρετρο Stowe - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Στόου, Βερμόντ (MVL-Πολιτειακό Αεροδρόμιο των Μόρισβιλ-Στόου): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rock Art Brewery - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hoagie's Pizza & Pasta - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Charlmont Restaurant And Pub - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Leigh S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Snow Globe Magic
The Treehouse is wonderful. It’s clean, cozy, and was perfect for a Christmas getaway with our young adult children. We were together but the creative layout of The Treehouse allowed us our own spaces, too. The house is furnished and stocked with everything you could possibly need or want. The hot tub was exactly what we needed after our days of skiing and exploring the area. It was snowing when we arrived, snowed while skiing , snowed on our sleigh ride, snowed while strolling through Stowe…like a snow globe! Our host, Sandy, welcomed us, made sure we had everything we needed, including sending her “plow guy” out as needed. This is a true vacation place, lovingly cared for where the owners get as much pleasure hosting as their guests do staying at The Treehouse.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Molly H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Treehouse!
Sandy was wonderful and made our experience awesome! The house came equipped with absolutely everything we could’ve needed. The property/town is relatively isolated, but provided us with a peaceful and wonderful weekend away. The trails were beautiful and the views were amazing! We would definitely come back for another girls weekend or ski trip! Thanks sandy :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

10/10 Άριστο

Terrance L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hidden Gem
If you are looking for a getaway spot in New England then I absolutely think you should stay here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2021

10/10 Άριστο

jessica m.

Magical wintery getaway
We had a great time at the Treehouse! The house is cozy and well stocked with anything you could need. Sandy was the perfect host. She made sure we were comfortable and greeted us upon arrival- supplying us with fresh eggs, maple syrup and other goodies :) The trails behind the house are excellent for a hike or snowshoeing- so beautiful and peaceful! It was great to get up each morning and enjoy the woods right out the back door. The view from the house is lovely and there are many nooks to tuck away in and read or enjoy a cup of coffee while taking in the view. The house is very clean, the beds are super comfy and the hot tub was fresh and relaxing. She even supplied fresh plush robes for each guest - so cozy. We would love to visit again. Thank you Sandy!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Danielle M.

Cozy and unique vacation home!
My time at The Treehouse ranks among my top vacation experiences yet! My husband and I decided we wanted a trip away to relax and enjoy the winter sports Vermont has to offer. We chose to stay at The Treehouse and couldn't be happier with our decision! We arrived late at night after a series of flights, and were delighted to find the fridge stocked with breakfast for the next morning! Sandy, our host, was so wonderfully considerate to save us an early morning trip to the grocery store. The house was beautifully furnished and impeccably clean. The place was tucked away amongst loads of trails, yet a short drive to the ski resorts. The hot tub was clean, filled, and ready for our arrival! The windows were huge to allow for lots of natural light in the daytime. Sandy was incredibly helpful and accommodating with our questions and concerns. We were able to do lots of snowboarding, exploring, and relaxing- precisely what we needed! My husband and I are so grateful for our time at The Treehouse and will certainly be back soon!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sandy Bender

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Sandy Bender, and I am a native Vermonter (also called a "Woodchuck") who loves the peacefulness and serenity of the northern Vermont hills. My husband and I raised our family here, and now I spend my time working on the trails in the woods, shoveling horse manure, and trying to keep the fox from stealing my chickens.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is in Johnson, just "down the road a piece" from ours, and I've had my eye on it for years. We were able to buy it a few years ago and have put our heart and soul into upgrades, fixes, and additions. I think you will find all the comforts of home, but better, because you're on vacation! We named it The Vermont Treehouse because even though it’s not literally in a tree, its five levels and forest location certainly makes it feel like it! People from all over the Country, and beyond have enjoyed the place, and we think you will, too!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

If you're looking for a unique place to vacation, close to all the outdoor activities you can think of, this is surely it!
*My guests have all written in a Guest Book we keep over at The Treehouse, talking about their stays. I treasure it! If you're interested, and want to see their recommendations, please feel free to let me know and I will email them over. Thanks for your interest, we hope you visit The Vermont Treehouse soon! Feel free to call me with any questions, I'd be happy to talk to you! Sandy Bender 802 635 2860 in Johnson, Vermont.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων