Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

romant. Σπίτι, κοντά στο Augsburg, 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο κήπο, 5 pers.

romant. Σπίτι, κοντά στο Augsburg, 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο κήπο, 5 pers.

Συλλογή φωτογραφιών για romantic. House, close to Augsburg, 2 bedrooms, large garden, large terrace Bathroom, parking lot

Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος romant. Σπίτι, κοντά στο Augsburg, 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο κήπο, 5 pers.

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Strassberg, StadtBobingen Kreis Augsburg
  • ΑεροδρόμιοΆουγκσμπουργκ (AGB)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

+1
Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

romant. Σπίτι, κοντά στο Augsburg, 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο κήπο, 5 pers.

Αν αυτό το σπίτι είναι κατειλημμένο, παρακαλώ στείλτε μια ερώτηση ούτως ή άλλως, υπάρχουν παρόμοια εξοχικά σπίτια κοντά που μπορώ να σας προσφέρω.
Το σπίτι (duplex) βρίσκεται νότια του Άουγκσμπουργκ στην περιοχή Bobingen του Strassberg, στο πάρκο φύσης των δυτικών δασών. Καλές συνδέσεις κυκλοφορίας. Πολύ άνετος εξοπλισμός, μέγιστο 5 ενήλικες: 2 υπνοδωμάτια. με διπλό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι. Οι παλιές λεπτομέρειες έχουν διατηρηθεί με αγάπη στο σπίτι, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία. Φαντασία εξοχικής κατοικίας με κομψή άνεση διαμονής. Καθηστικός χώρος καθιστικού με σόμπα
στο ισόγειο. Μπορείτε να θερμαίνετε τη σόμπα μόνοι σας - για ρομαντισμό (η κεντρική θέρμανση είναι φυσικά και εκεί!) Δορυφορική τηλεόραση και Internet (WiFi) είναι φυσικά θέμα. Πλήρως εξοπλισμένη, μοντέρνα κουζίνα. α. με φούρνο, καφετιέρα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων κ.λπ. δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό. Ταξιδιωτική κούνια και καρέκλα, διάφορα Ποδήλατα κατόπιν αιτήματος. Πολλά βιβλία, παιχνίδια, παζλ, πολλές προτάσεις, χάρτες, οδηγοί για εκδρομές στην περιοχή u. στην περιοχή. Εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, ελκυστικά όλο το χρόνο. Καλυμμένο περίπτερο στον μεγάλο κήπο με έπιπλα κήπου, παιδικά παιχνίδια, κούνια και σχάρα είναι πολύ ζεστό, λίμνη με νούφαρα και φρούτα στον κήπο
 Το καλοκαίρι, ο κήπος είναι ιδανικός για να απολαύσετε μία από τις πολλές επιλογές καθισμάτων.
Μπορείτε να μαζέψετε τα υλικά ή τα φρούτα στον κήπο με βότανα! Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και δεν υπάρχει κρυφό πρόσθετο κόστος.
Κρατήσεις για εορτασμούς: www. όμορφο βουνό κήπο-στρας. Αν το σπίτι είναι απασχολημένο, ρίξτε μια ματιά στα άλλα διαμερίσματα του Στρασβούργου:
www. εξοχικό Lindenweg. de
ή
www. Fewo-rhinestone βουνό. de
Η μεζονέτα βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του φυσικού πάρκου των Δυτικών Δασών Augsburg με μεγάλο κήπο, το σπίτι γέννησης Visavis Roy Black, για 2-5 άτομα, (1 διπλό κρεβάτι, 2 μονά κρεβάτια, 1 καναπέ-κρεβάτι.
Καλά διατηρημένος κήπος με παλιά οπωροφόρα δέντρα και διάφορα καθίσματα και πολυθρόνες και διάφορους χώρους ηλιοθεραπείας και περίπτερο και υπόστεγο κήπου.
Για τους γνώστες: Συγκεντρώστε φρέσκα βότανα κουζίνας στον κήπο και μαγειρέψτε τον εαυτό σας στην πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα (με ηλεκτρική κουζίνα, κεραμικές εστίες, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, φρυγανιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο κλπ.). Ένα πλυντήριο ρούχων στον εξωτερικό χώρο ανήκει επίσης στον εξοπλισμό.
Η γειτονική δασική περιοχή «Δυτικά δάση» είναι ιδανική για ποδηλάτες βουνού και αγωνιστικά ποδηλάτες και ποδήλατα είναι διαθέσιμα για τους παραθεριστές στο Strassberg.
Επίσης κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών! Καρεκλάκι και βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος.
Η κουζίνα μεσογειακού στιλ διαθέτει μια πλήρη γκάμα σύγχρονης τεχνολογίας και αξεσουάρ μαγειρικής. Το πολυτελές μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, ντους, τουαλέτα και πετσέτα και παλιά δοκάρια στην οροφή. Ιδανικό για 4 άτομα, υπάρχει ένα σαλόνι και 2 μονόκλινα υπνοδωμάτια με άνετα δάπεδα και στο ισόγειο με θέρμανση δαπέδου. Αποκλειστικό: μεγάλη σόμπα με πλακάκια για θέρμανση με ξύλο και σύγχρονη θέρμανση με φυσικό αέριο. Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων απευθείας στο σπίτι στην αυλή. Κουζίνα με πλακάκια, μπάνιο και διάδρομο.
Καθιστικό, υπνοδωμάτιο και άνω διαδρόμους: ξύλινα πατώματα.
Η απόσταση από το κέντρο του Bobingen, με όλα τα καταστήματα: 5χμ., Στο κέντρο του Augsburg, με τα πολιτιστικά μνημεία και τα μουσεία: περίπου 12χλμ. Γήπεδα γκολφ. 1χλμ.
Το χειμώνα το βουνό για tobogganing βρίσκεται μπροστά από την πύλη του κήπου και τα έλκηθρα είναι διαθέσιμα!
«Όλοι σε λευκό, με μπουκέτο λουλουδιών», τον παλιό τίτλο Roy Black, μπορείτε φυσικά να κάνετε όλη την τιμή και να χρησιμοποιήσετε την εξοχική κατοικία στο Strassberg ως κατοικία για το γάμο σας. Για ρομαντικές ώρες (ημέρες ή εβδομάδες) για δύο. Το καλοκαίρι, ο κήπος προσφέρει πολλά καθίσματα και μια σχάρα για φαγητό έξω.
www. όμορφο βουνό κήπο-στρας. de
Κατόπιν αιτήματος, επίσης μια υπηρεσία οδήγησης για ταξίδια στο Allgäu κλπ.
Η πόλη Augsburg, η χιλιετημένη πόλη με αμέτρητα αξιοθέατα, προσφέρει πολιτιστικές εμπειρίες όπως καμία άλλη πόλη στη Γερμανία. Η κρήνη Augsburg, η παλιά πόλη με τα σοκάκια και τα κανάλια νερού, τα σπίτια Fuggerei και Fugger Houses, πολλές εκκλησίες και ο καθεδρικός ναός του Augsburg, το παλάτι Schaezler και το δημαρχείο από τον ιδιοκτήτη Elias Holl είναι μερικά από αυτά.
Αλλά και το Memmingen και το Lower Allgäu και το Kempten και το Upper Allgäu είναι προορισμοί εξορμήσεων που δεν μπορείτε να χάσετε!

Μπάνιο με παράθυρο, μεγάλη μπανιέρα, καμπίνα ντους, τουαλέτα, ματαιοδοξία, πετσέτα,
Σόμπα στο σαλόνι, ζεστό από το διάδρομο με άφθονο ξύλο!
Τα κατοικίδια επιτρέπονται, αλλά πρέπει να καταχωρηθούν, περισσότερες πληροφορίες στο
 www. εξοχικό Lindenweg. de
www. Fewo-rhinestone βουνό. de
 www. luxushuette. com
www. όμορφο βουνό κήπο-στρας. de
  και κάντε μια περιήγηση στο σπίτι εδώ:
https: // χάρτες. google. de / χάρτες;LL = 48η 271,599.10. 781406 & SPN = 0th 18.0. 3 & cbll = 48ο 271,599.10. 781406 & στρώμα = c & panoid = CBP = & ex52kRPplo4AAAQYPMp1UA, 347η 84, 0.25. 370003 και εξόδου = κλασικό & dg = ntvb

Διαχειριστής καταλύματος

Mrs. Heike Schotte
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bobingen

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Bobingen) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Perlachturm και Fugger Museum and Fuggerei (Παραδοσιακό συγκρότημα κατοικιών και μουσείο), ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο Δυτικών Δασών Augsburg και Lechhauser Stadtstrand. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Παγοδρόμιο του Κένιγκσμπρουν ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: WWK Arena. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Strassberg, StadtBobingen Kreis Augsburg

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bobingen: 6 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Φραντς Γιόζεφ Στράους (Muc): 79 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurant Mai Mai - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waldwinkel - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eiscafé Lazzaris - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jägerhaus Inh. Robert Zielmann Gaststätte - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kanton - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 29 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 43 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Patrick R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Gerne wieder
Wunderbar uriges Haus. Super schöner Garten, Wald direkt am Garten liegend. Räume sehen auf den Bildern etwas größer aus als sie sind. Für 4 Personen etwas eng wenn man viel drinnen ist. Ausstattung und Service waren aber super
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Daniel M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles bestens
Alles bestens! Wer ein liebevoll eingerichtetes, kleines Ferienhaus in zentraler Lage von Straßberg sucht, ist hier genau richtig. Zudem darf man einen außergewöhnlich schönen Garten mit nutzen.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Marc K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erwartungen vollstens erfüllt
Wir haben die Unterkunft auf Basis der Bilder und der guten Rezensionen gebucht und es war alles genauso gut wie versprochen bzw. erwartet.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

10/10 Άριστο

Jennifer D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholung und Wohlfühlen wurde uns sehr leicht gemacht. Schnuckeliges Haus und tolle Vermieterin.
Wir (2 Erwachsene mit 2 Kids) haben uns sehr wohlgefühlt in dem hübschen und urigen Haus. Das großzügige Bad hat uns besonders gefallen. Draußen war der Garten (trotz Dauerregens) ein Traum. Der Austausch mit Frau Schotte war wunderbar unkompliziert. Wir können diese Unterkunft nur weiterempfehlen und kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Saleh A.

My family and I enjoied very much saying in the house.
My family and I enjoied very much staying in the house. Mrs. Heike was very nice and lovely lady to deal with. The house has every thing we needed. The backyard has a wonderful garden. We planed to come agian next year. Thank you Mrs. Heike
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mrs. Heike Schotte

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων