Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Denali Park άνετο 2 υπνοδωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο μέταλλο-σε-δικαίου μονάδα W / μεγάλη Deck & αυλή

Denali Park άνετο 2 υπνοδωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο μέταλλο-σε-δικαίου μονάδα W / μεγάλη Deck & αυλή

Συλλογή φωτογραφιών για Denali Park 2 Bedroom Mom in Law

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Denali Park άνετο 2 υπνοδωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο μέταλλο-σε-δικαίου μονάδα W / μεγάλη Deck & αυλή

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα55.7 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
denali, AK
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Black Diamond6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Δρυμού Denali20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜονοπάτι Stampede Trailhead24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦέρμπανκς, Αλάσκα (FAI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φέρμπανκς)114 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια, 1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Denali Park άνετο 2 υπνοδωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο μέταλλο-σε-δικαίου μονάδα W / μεγάλη Deck & αυλή

Η μονάδα πεθερά μας είναι μόλις 11 μίλια από την είσοδο του Πάρκου και η παρτίδα των 2 στρεμμάτων έχει εκπληκτική θέα 360 μοιρών που περιλαμβάνει τα βόρεια όρη των ορίων του εθνικού πάρκου. Πλήρως ανακαινισμένο και ενημερωμένο. Αυτή η μονάδα έχει όλες τις σύγχρονες δημιουργικές ανέσεις με την αίσθηση ότι ζείτε στη μέση του δάσους στην Αλάσκα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η μονάδα είναι συνδεδεμένη με την κύρια κατοικία, ωστόσο είναι εντελώς χωριστή με την είσοδό της, ιδιωτικό κατάστρωμα, κουζίνα, πλυντήριο και άλλες ανέσεις. Η μονάδα σας είναι απόλυτα ιδιωτική.

Αυτή η γλυκιά μονάδα πελαργού 500τμ έχει 2 υπνοδωμάτια (κρεβάτι queen σε 1, 2-δίδυμα στο άλλο), μοντέρνα κουζίνα, μεγάλο μπάνιο με συνδυασμός ντους / μπανιέρας, τραπεζαρία για 6 άτομα, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, Απευθείας τηλεόραση, υψηλής ταχύτητας WIFI & ATT κάλυψη 4g. Το έθιμο ιδιωτικό υπαίθριο κατάστρωμα στην ανατολική πλευρά της μονάδας έχει ένα προπανίου BBQ, πυρκαγιά και νέα έπιπλα patio και έχει εκπληκτική θέα της γης Αλάσκα. Αυτό είναι μια μεγάλη ενοικίαση για όσους θέλουν να μείνουν μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι και είναι σε έναν προϋπολογισμό.

Συχνές ερωτήσεις

Τα ημερολόγιά μας είναι πάντα ενημερωμένα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα" στην ιστοσελίδα VRBO και να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε για την κράτησή σας online.

Βρισκόμαστε 1/4-μίλι μακριά από το George Parks Hwy (3), 11 μίλια βόρεια της Denali Εθνικού Πάρκου μόνο είσοδο Road. Θα σας πάρει 10-15 λεπτά για να οδηγήσετε στο πάρκο.

Η ιδιοκτησία μας απέχει 5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Anchorage ή 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Fairbanks.

Έχουμε 4 VRBO's στο Denali (VRBO Listing # 499428, VRBO Listing # 501627, VRBO Listing # 786417 και VRBO Listing # 786419) και είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα σας που έχει μια φανταστική εμπειρία στα ακίνητά μας.

Check in 4pm. Δείτε 11 π.μ.

Θα σας στείλουμε email οδηγίες οδήγησης και κωδικό κλειδιού για την είσοδο 30 ημέρες πριν την άφιξή σας.

Η πρόσβαση στις ιδιότητές μας γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου εκτός από τις διαδρομές που διατηρούνται χαλίκι. Η χρήση διαδρόμων για χαλίκι δεν παραβιάζει τη συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου.

Συλλέγουμε 100% πληρωμή κατά την κράτηση. Θα σας επιστρέψουμε το 75% αν ακυρώσετε 90 ημέρες πριν την κράτησή σας. Αν ακυρώσετε με ειδοποίηση μικρότερη των 90 ημερών, επιστρέφουμε το 75% για τις νύχτες που η μονάδα επαναπωλήθηκε σε άλλο μέρος.

Απαιτείται επιστρέψιμη υπηρεσία φύλαξης κατ 'οίκον. Πλύνετε τα πιάτα σας (μπορείτε να τα αφήσετε στο δίσκο για να στεγνώσουν), πάρτε όλα τα σκουπίδια σας έξω στην κάδο και καθαρίστε μετά από σας και θα πάρετε την κατάθεσή σας επέστρεψε.

Το τέλος καθαρισμού $ 75 χρησιμοποιείται για την πληρωμή των νοικοκυριών. Όταν φτάσετε και δείτε πόσο καθαρή είναι η μονάδα, θα εκτιμήσετε πραγματικά τους οικιακούς μας.

Σας συνιστούμε να αγοράσετε τα είδη παντοπωλείου και προμηθειών σας στο Anchorage ή Fairbanks. Η Denali έχει περιορισμένα αγαθά και είναι πολύ ακριβό. Σας συνιστούμε τον Fred Meyer, το Safeway ή το Walmart για είδη παντοπωλείου. Ένα νέο παντοπωλείο Three Bears χτίστηκε το Healy το 2017 και απέχει λιγότερο από 1,6 χιλιόμετρα.

Παρέχουμε όλα τα σεντόνια, πετσέτες, σαπούνι χεριών, χαρτί υγείας, σαπούνι πιάτων, σφουγγάρια, σάκους απορριμμάτων και χαρτοπετσέτες.

Η καφετιέρα δεν χρειάζεται φίλτρα.

Προσφέρουμε επίσης σαπούνι για πλύσιμο ρούχων, σαμπουάν, κοντίσιονερ και σαπούνι μπάνιου.

Οι κουζίνες μας είναι καλά εξοπλισμένες με όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε και να σερβίρετε τα γεύματά σας.

Προμηθεύουμε το προπάνιο για το υπαίθριο μπάρμπεκιου.

Πρέπει να τροφοδοτήσετε το δικό σας καυσόξυλο για την εξωτερική λάκκα πυρκαγιάς. Μπορείτε να αγοράσετε δέματα ξύλου όταν αγοράζετε είδη παντοπωλείου.

Μπορείτε να πιείτε το νερό μας. Παρέχουμε ένα εξωτερικό κάδο απορριμμάτων για σκουπίδια.

Το 95% των ανθρώπων που έρχονται στο Denali οδηγούν μόνο το λεωφορείο 1 ημέρα. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση για το λεωφορείο σας εκ των προτέρων. Υπάρχει μόνο 1 δρόμος, οπότε ένα ακριβότερο λεωφορείο ακολουθεί την ίδια διαδρομή με το λιγότερο δαπανηρό λεωφορείο. Σας συνιστούμε να πάρετε το λεωφορείο στο κέντρο επισκεπτών Eielson. Είναι μια ημέρα 8-9 ωρών και βλέπετε το καλύτερο μέρος του πάρκου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατεβαίνουν από το λεωφορείο εκτός από στάσεις ανάπαυσης. Μπορείτε να κατεβείτε και να κάνετε πεζοπορία και να περιμένετε για το επόμενο λεωφορείο. Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα, όλοι ίσως δεν μπορείτε να μπείτε στο επόμενο λεωφορείο και ίσως να μην υπάρχουν καθίσματα μαζί. https: // www. nps. gov / dena / planyourvisit / λεωφορείο-αμοιβές-κρατήσεις. htm

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο 1ο 15 μίλι από το δρόμο του Εθνικού Δρυμού της Ντενάλι με το ενοικιαζόμενο όχημά σας και υπάρχουν σημαντικές διαδρομές πεζοπορίας και κέντρο επισκεπτών.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ομορφιά και η ερημιά δεν τελειώνει στα σύνορα του πάρκου. Μπορούμε να σας προτείνουμε μία μέρα για πεζοπορία έξω από το σπίτι, έχοντας ένα πικνίκ και απολαμβάνοντας την οικογένεια και τους φίλους σας. Όλες οι ιδιοκτησίες μας βρίσκονται στο όριο του πάρκου και έχετε ταξιδέψει πολύ. 1 ημέρα απολαμβάνοντας το περιβάλλον δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να είναι αρκετά ανταμείβοντας (Είστε τόσο πιθανό να δείτε την άγρια ζωή από το σαλόνι μας όπως είστε μέσα στο πάρκο). Ζείτε στη μέση της εσωτερικής Αλάσκας.

Όσον αφορά όλες τις άλλες οργανωμένες δραστηριότητες στην περιοχή μας, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση κατά την άφιξη ανάλογα με τον καιρό και τις επιθυμίες της ομάδας σας. Rafting, ιππασία, ιππασία, ποδηλασία, γκολφ, ψάρεμα, ATV, Jeep Tours και πολλά άλλα είναι όλα διαθέσιμα και όλα τα φυλλάδια τους εμφανίζονται στα σπίτια μας. Είναι όλα κοντά και τα περισσότερα θα σας πάρουν στα σπίτια μας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις ή προτάσεις. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να διασφαλίσω ότι η ομάδα σας θα απολαύσει τη διαμονή της στο Denali και στα σπίτια μας.

Διαχειριστής καταλύματος

David Coleman
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Healy

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Healy. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Black Diamond και Μονοπάτι Stampede Trailhead, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικό Πάρκο Denali και Κέντρο Πρόσβασης στην Άγρια Φύση.
Χάρτης
denali, AK

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Black Diamond - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Πρόσβασης στην Άγρια Φύση - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Δρυμού Denali - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονοπάτι Stampede Trailhead - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φέρμπανκς, Αλάσκα (FAI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φέρμπανκς): 114 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • 49th State Brewing Co. - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Perch Restaurant, Bar, and Cabins - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 74 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 91 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,0/10

Παροχές

8,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Michael H.

Nice Denali Stay for Two Couples
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was very satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Well-appointed and organized portion of house located in Healy about 10 minutes drive from Denali. Great deck, easy parking and easy to find. Conveniences nearby include restaurants and convenience stores. Easy communication with host.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Σεπτέμβριο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Lovely
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was very satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Wonderful location near Denali
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Elizabeth K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Close to Denali National Park
This is a nice little place to stay that’s very convenient to Denali National Park. Not much of a kitchen and the bathroom/ laundry room is down a couple of stairs from the rest of the rental. Beds were comfy and beautiful view from the window. You can hear the people staying in the house that the unit is attached to. We were only there to sleep for two nights while we enjoyed the Park do it was okay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

JUDY K., Jacksonville, OR, USA

Lovely stay near Healy
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was very satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Loved the Mom in Law. Nice accommodations with a view of Mt. Healy. Very private even though the larger unit was occupied. Fire pit was fun, don’t forget to pick up some wood at Three Bears. We have family in the area and will definitely rent this unit again.

10/10 Άριστο

Tina W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful scenery
This was a beautiful VRBO, with an awesome view! The check in process was very easy, and the service when we needed additional sheets and a fan, was awesome! The only downfall was the size and set up of the kitchen, it was very small and difficult for more than one person to work in at a time.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Coleman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have lived in Denali National Park since 1992. We are world travelers and always use VRBO. We have 4 vacation rentals at the park entrance and can assure you your experience at our properties is our highest priority. We are available to answer any questions you may have about our area. Guests rarely need to contact us with issues while at our properties but I can assure you we are close by to remedy any issues. This unit is perfect for spending time with your family & friends away from it all and won't break your budget. It's a small unit but there is plenty of room for 4 to 6 people and has all the creature comforts you want in a vacation rental.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is perfectly located 11 miles from Denali National Parks only entrance road and only 1/4 mile off the main highway. You really feel like your living in remote Alaska yet you have all the amenities of being on the grid. The majority of visitors to Denali stay in over priced hotel rooms at the National Park Entrance. Stay at our home an avoid the crowds and enjoy the peace and serenity of our tiny Alaskan neighborhood. Live Well.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You can view the Park and the wildlife right out the house windows. Have a fire in the fire pit in the yard. Relax on your private deck and watch the midnight sun. Go for great hikes right out the front door. This unit is modern and cozy. The location is prime; only 11 miles to Denali National Park's only entrance road.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων