Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

7% OFF 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! 3 βίλες FAB FAB, WI-FI, ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

7% OFF 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! 3 βίλες FAB FAB, WI-FI, ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Συλλογή φωτογραφιών για *10% OFF13-20 JULY!* 3 BED LARGE VILLA, SUNSET VIEW, PRIVATE, BREAKFAST PACK!!

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος 7% OFF 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! 3 βίλες FAB FAB, WI-FI, ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kissonerga
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Coral Bay6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤάφοι των Βασιλιάδων (Ιστορική τοποθεσία)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Πάφου12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάφος (PFO-Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

7% OFF 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! 3 βίλες FAB FAB, WI-FI, ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ. "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ"

 3 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΔΑ / ΚΑΦΕ / ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΩΡΟΣ) ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ !!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΧΗΜΗΤΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕ είναι 0. 4KM.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΛΑ! Πολύ έξτρα!

Extra-Stand Up Ανεμιστήρες για τα υπνοδωμάτια συν κλιματισμό στο σαλόνι, Υπνοδωμάτια πάρα πολύ!

Δείτε τις "ΠΑΡΟΧΕΣ" στον ιστότοπό μας για όλα τα έξτρα μέσα στην βίλα διακοπών σας!

Μετάβαση ημέρες μπορούν να οργανωθούν ανάλογα με τους πελάτες μας διακοπές ημερομηνίες. Πτήσεις σε Κύπρος είναι καθημερινή τώρα!

Πολλές εξάρσεις για το δικό σας "σπίτι από το σπίτι" COMFORTS!

Τα κλιματιστικά σε όλα τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι.
Κόστος @ 4. 50 ευρώ ανά μονάδα ανά ημέρα. Πληρωθεί στον κάτοχο.


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΩΙΝΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ WIFI INTERNET, Εξαιρετικά ευρύχωρη βίλα, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΗΠΟΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΠΑΝΑΝΑ.

Μια πολυτελής βίλα τριών υπνοδωματίων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα! Φανταστικά ηλιοβασιλέματα!
Καμία δαπάνη δεν έχει γλιτώσει με βίλες μας να σας παρέχουμε με πολλά «σπιτικές ανέσεις», την ειρήνη και τη χαλάρωση για να έχουν γύρω από την πισίνα!

Χώρος στάθμευσης στο μπροστινό μέρος κάθε βίλας.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με έπιπλα και εξοπλισμό ανώτερης ποιότητας και έχει ζεστή, ουδέτερη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Περιλαμβάνει: ανοιχτό σαλόνι με ποιοτικό δερμάτινο καναπέ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καφετιέρα, δοχείο νερού, φούρνο, εστίες μαγειρέματος, βραστήρα, τοστιέρα, ψυγείο / καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, + καρέκλες. Καλυμμένη βεράντα για ποτό σε εξωτερικούς χώρους και φαγητό για την άνεσή σας.
Υπνοδωμάτιο στο ισόγειο με διπλό κρεβάτι, με ιδιωτικό μπάνιο που οδηγεί στην αίθριο, την πισίνα και την ξαπλώστρα. Ομπρέλες.

Δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Μπαλκόνια σε κάθε κρεβατοκάμαρα, Προβολές Sunset.

Για επιπλέον ευχαρίστηση σας: Δορυφορική τηλεόραση. Νείλου Sat πιάτων, αγγλικά κανάλια, BBC World, 24 Fox Movies, MTV μουσικά κανάλια, για τα παιδιά βιβλία, Play Station 2, παιχνίδια και DVD.

Υπάρχει μια βρεφική κούνια, ψησταριά, πύλη σκαλοπατιών και ένα κάθισμα αυτοκινήτου για τα παιδιά είναι διαθέσιμο στο ακίνητο (χωρίς επιπλέον κόστος!).

Η βίλα βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα την ακτογραμμή της Πάφου και απέχει μόλις 500 μέτρα από τη διάσημη αμμώδη Βάρδα, γρασίδι παραλία. Fabulous για βραδινούς περιπάτους από το εστιατόριο!

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια βρίσκονται σε απόσταση μόλις 400 μέτρα μακριά.

Ιδιωτική πισίνα 8 x 4metres με τα πόδια στα ρωμαϊκά βήματα για ευκολία εισόδου, μεγάλες βεράντες για ηλιοθεραπεία και ειδικά διαμορφωμένους κήπους, Ψησταριά για σας El Fresco Νύχτες !!!
Η βίλα μας είναι ιδανική για τον απαιτητικό ταξιδιώτη που ψάχνει για λίγο παραπάνω από τις διακοπές του. έχετε πολλές ανέσεις κοντά στο Watersport, το Waterpark και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταφερθείτε στην περιοχή του λιμανιού της Πάφου.

Κύπρος για τέλειες διακοπές. Η Κύπρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο, είναι ένα νησί της ομορφιάς και μια χώρα των αντιθέσεων. Cool, πευκόφυτη βουνά είναι ένα πλήρες σκηνή-αλλαγή μετά από τη χρυσή ηλιόλουστη παραλία. Ηρεμο, διαχρονικό χωριά είναι σε πλήρη αντίθεση με τις σύγχρονες κοσμοπολίτικες πόλεις. Πολυτελή ξενοδοχεία πλευρά της παραλίας μπορεί να ανταλλαχθεί για μεγάλες περιοχές του φυσικού παρθένα εξοχή. Ωστόσο, σε Κύπρος όλες οι αποστάσεις είναι εύκολα διαχειρίσιμο, ως επί το πλείστον σε σύγχρονους δρόμους και αυτοκινητοδρόμους - με μια δευτερεύουσα οδό ή δύο για τους πιο τολμηρούς. Τα καλοκαίρια είναι μακρά και ζεστό, οπωροφόρα δέντρα πόρπη κάτω από το βάρος της γενναιοδωρίας τους, όπως κάνουν τα αμπέλια, τα σταφύλια των οποίων μπω σε παράγουν μερικά εκλεκτά τοπικά κρασιά. Το νησί έχει εδώ και καιρό μεγάλης στρατηγικής σημασίας και μπορεί να υπερηφανεύεται για την κληρονομιά πολλών από καταλαμβάνοντας αυτοκρατορίες της, οχυρώσεις που χτίστηκε από τους Σταυροφόρους στέκονται ακόμα. Οι διακοπές εδώ είναι ειδυλλιακό, υπάρχουν πολλά να δείτε και πολλά να κάνουμε, η υποδοχή είναι ζεστή και ο καιρός το ίδιο.

Τοπικό εμπορικό .: αναπόσπαστο μέρος της κάθε διακοπών είναι το ερώτημα του τι πρέπει να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Το δέρμα είναι πολύ καλή τιμή. Τα καταστήματα υποδημάτων απόθεμα up-to-ημερομηνία στυλ σε πολύ λογικές τιμές. Τσάντες, βαλίτσες και σακάκια είναι μια καλή συμφωνία. Παπούτσια και σακάκια, καθώς και κοστούμια και ανδρικά πουκάμισα, μπορεί να γίνει στα μέτρα μέσα σε μια εβδομάδα ή έτσι. Χειροτεχνίας αφθονούν σε κάθε εμπορικό δρόμο. Ένα καλό σημείο για να τα δείτε είναι το Κέντρο Χειροτεχνίας στη Λευκωσία Κύπρος, με τα καταστήματα λιανικής πώλησης σε κάθε πόλη. Μικρά αντικείμενα του διακριτικού, παραδοσιακή κεραμική κάνουν καλά δώρα, το ίδιο και η Κύπρος σκεύη χαλκού και συρματερή ασημένια. Πάντα δημοφιλής είναι η όμορφη «λευκαρίτικα» ή «Λευκάρων Lace». Λαογραφικό ύφανση, βελόνα και βελονάκι εργασία, ξυλόγλυπτα και καλαθοποιίας είναι μερικά ακόμη από τα πράγματα που οι επισκέπτες ήθελαν να γυρίσουν στην πατρίδα τους, για να μην αναφέρουμε Κύπρος κονιάκ που μπορούν να αγοραστούν από την νταμιτζάνα, κουμανταρία και ακόμη και χαλλούμι - η Κύπρος τυρί.

Γκολφ: Η Πάφος είναι το νέο στολίδι στο στέμμα για παίκτες που αναζητούν διακοπές γκολφ στη ζεστασιά της ανατολικής Μεσογείου. Διαθέτει παίκτες προκλητική μαθήματα πρωτάθλημα παγκόσμιας κλάσης, ζεστή φιλοξενία και σχεδόν όλο το χρόνο ηλιοφάνεια. Υπάρχουν τρία γήπεδα γκολφ 18 οπών για να διαλέξετε. Τσάδα Golf Club, το οποίο απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Πάφου, 550 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να εξασφαλίσει το δροσερό αεράκι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παίζει σε ένα par 72 και μετρά 6.060 μέτρα. Το Secret Valley Golf Club απέχει 18 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάφου βρίσκεται μέσα σε μια γραφική κοιλάδα και προσφέρει πανοραμική θέα. Παίζει σε ένα par 72 και μετρά 6.120 μέτρα. Το συγκρότημα Aphrodite Hills Golf είναι μια μοναδική εμπειρία up-market Η Κερδίζοντας γήπεδο γκολφ Βραβείο βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα της Αφροδίτης, μόλις 2 λεπτά από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου. Το μάθημα είναι σε ένα φανταστικό σκηνικό για 2 οροπέδια, 300 μέτρα ύψος. Παίζει σε ένα Par 71 και μετρά 6.665 μέτρα.

Διαχειριστής καταλύματος

Christine
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 0003076

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κισσόνεργα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Κισσόνεργα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Πάφου και Fikardos Winery, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Ζωολογικός Κήπος Πάφου και Θαλάσσιο Πάρκο Αναψυχής Αφροδίτη της Πάφου. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Kissonerga

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Coral Bay - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τάφοι των Βασιλιάδων (Ιστορική τοποθεσία) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Kings Avenue Mall - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Πάφου - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Πάφου - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Πάφος (PFO-Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Flying Dragon - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ocean Basket - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sea You Beach Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Café Mé - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stephanie Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan D., England

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely to return
Christiana is a lovely host ,left a wonderful welcome food and drink package ,along with home grown bananas. She likes to check everything is ok with us. We played golf a few times ,bit windy at times but enjoyed it. We ate at Harmony Restaurant and the Village Inn both very good. Lovely view from the terrace,not quite warm enough to swim in the pool. Back in the UK now to wet and windy weather!! Xx
Πραγματοποίησε 24 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

David A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely property with all required facilities
Well equiped with lots of space and well stocked initial supplies.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Karen G., Sandhurst

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very enjoyable stay
The villa was exactly as described. It is in a quiet neigbourhood which is fairly rural but close enough to shops and restaurants. The welcome pack was one of the best we have ever had and the owner visited us to bring a delicious cake. We had a couple of queries which were quickly dealt with. I would return to Cyprus in November/December, it was a very welcome break from the cold and rain!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Natalie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely fantastic
We have recently returned from staying at Christine's villa in paphos, We couldn't have been happier with our experience. The villa was amazing with sea veiws and sunsets every evening. Christine was extremely attentive and was available whenever we required. She also came to clean the property mid week. Not that it required it, as it was such a clean property when we arrived. We also really appreciated the welcome pack, we arrived so late in the evening therefore having something available for breakfast the next day was brilliant. The whole family enjoyed the pool massively and the pool guy came regularly so it was very clean. Christine also assisted us in booking our transfer to and from the airport which was a great bonus because panikos the driver pointed out all the local amenities on drive to the villa. We can't thank you enough Christine for our fabulous holiday, along with the delicious cake and fruit. We will 100% return again one day.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

MARTIN G., england

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent villa in great location
Excellent spacious villa , we really enjoyed staying 16 nights in Christine's villa, pool was cleaned everyday and villa was cleaned with new towels and bedding every week. Location was really good 😊 only a few hundred yards was small supermarket and restaurants and bars.Theres loads of beaches nearby but the Best beach was a couple miles away called coral beach. Privacy was great as it's surrounded by trees and hedges, but doesn't block the sun shines all day round pool 😎. Overall if you are after a great holiday then we'd highly recommend this villa ♥️😎
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Christine

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων