Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική μοναδική καμπίνα με λίμνη σε 6 στρέμματα, Firepit, WiFi, Πεζοπορία

Ιδιωτική μοναδική καμπίνα με λίμνη σε 6 στρέμματα, Firepit, WiFi, Πεζοπορία

Συλλογή φωτογραφιών για Amish-Built, 6 Private Acres/Stocked Pond/Peaceful Getaway--All Amenities!!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική μοναδική καμπίνα με λίμνη σε 6 στρέμματα, Firepit, WiFi, Πεζοπορία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Peebles, OH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔάσος του Brush Creek6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSerpent Mound (αρχαιολογικός χώρος)21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαShawnee State Park43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτσμουθ, Οχάιο (PMH-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Ευρύτερου Πόρτσμουθ)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Φουτόν και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική μοναδική καμπίνα με λίμνη σε 6 στρέμματα, Firepit, WiFi, Πεζοπορία

Δεν χρειάζεται να γεννηθείτε σε έναν αχυρώνα, σε διακοπές σε ένα !! Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα: Εμπορεύστε την πόλη για εκατομμύρια αστέρια στον νυχτερινό ουρανό! Ψάχνετε για μια ειρηνική απόδραση; Αυτό είναι!!! Το Red Barn στεγάζεται σε ένα απομονωμένο, δασωμένο σκηνικό, περιτριγυρισμένο από την όμορφη λοφώδη χώρα του γραφικού State Forest Forest του Brush Creek! Απολαύστε τη φύση στην πολυτέλεια. Μπορείτε να εισάγετε την ιδιωτική σας ιδιοκτησία σε μια γέφυρα με κυρτή σιδηροδρομική γραμμή, πάνω στη μεγάλη καλυμένη μπροστινή βεράντα που βλέπει στο βουνό Tener και την λιμνούλα που τροφοδοτείται με ελατήρια με μπάσο, γατόψαρο και bluegill. Ο κόκκινος αχυρώνας είναι καθαρός και πλήρως εξοπλισμένος με όλα όσα χρειάζεστε - απλά φέρετε τον εαυτό σας και το φαγητό σας. Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι 420 τετραγωνικά πόδια με το κρεβάτι king size Amish και ένα 55 "T. V. Το μπάνιο διαθέτει καμπίνα ντους Rainfall, παλιομοδίτικη μπανιέρα με μπανιέρα και πλυντήριο / στεγνωτήριο. Το καθιστικό διαθέτει σχεδιασμό εσωτερικού χώρου με κέδρο, κουνουπιέρα με κάθισμα και προσαρμοσμένο τζάκι αερίου με επίπεδη οθόνη 43 ιντσών T. V. Δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν WiFi και δωρεάν τηλεφωνική υπηρεσία μεγάλων αποστάσεων. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει άφθονο χώρο στο ντουλάπι, κορυφή της σόμπας αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και πλυντήριο πρωινού. Όλα τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται, μαζί με πιάτα, σκεύη, γλάστρες, τηγάνια, καρυκεύματα, καφέ κτλ. Τα πάντα είναι εδώ - φέρτε μόνοι σας! Γκριλ σε σχάρα με φυσικό αέριο ή κάρβουνο (με κάρβουνο που παρέχεται), ή να χαλαρώσετε από την υπαίθρια φωτιά κάτω από τα αστέρια - Άφθονη ΔΩΡΕΑΝ καυσόξυλα! Φέρτε τους φίλους σας και το pop-up τροχόσπιτό τους ... πάρκο και set-up σε χαλίκι pad και γάντζο στο ηλεκτρικό μας για μόλις $ 15 επιπλέον την ημέρα!
Adams County είναι ένα φυσικό "Gem." Επανασυνδεθείτε με τη φύση, καθώς οι χρυσαετοί μπορούν να δουν να ανεβαίνουν ψηλά, η Kingfishers να βουτήξει για ένα γεύμα, και στα τέλη του καλοκαιριού φέρνει τις μοδάτες πεταλούδες που επισκέπτονται το πορφυρό ζιζάνιο (τι φωτογραφία!). Η άγρια κόκκινη κολομπίνα και η άγρια Ίρις, το Τρίλλιου, μπορούν να βρεθούν, μαζί με σάλτσες, άγρια τζίντζερ, μπομπονιέρες και ποδαράκια. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα σας οδηγήσει στο δάσος και θα βρεθείτε στην πεζοπορία με τον πλατύ δρόμο, τα whitetail και τις άγριες γαλοπούλες. Καλώς ήλθατε στο υπέροχο ύπαιθρο!
Οι πολλές προστατευόμενες φύσεις είναι το εμπορικό σήμα της κομητείας Adams και είναι κοντά και πρέπει να το δούμε. Δάσος Memorial Forest (4 μίλια μακριά!), Το Chapparal Prairie, το άκρο της προστατευόμενης περιοχής Appalachia, το διατηρητέο φυσικό τοπίο του Johnson Ridge, το φυσικό καταφύγιο Robert Whipple και το φυσικό καταφύγιο Shoemaker (μόλις 2 μίλια μακριά!), είναι μόνο μερικά ... όλα κρατώντας Adams County WILD! Βυθιστείτε και προσέξτε για καροτσάκια, καθώς κατευθυνθείτε προς την Αμίστικη χώρα και επισκεφθείτε την κοινότητα Amish του Wheat Ridge. Επισκεφθείτε τα καταστήματα και τα καλά διατηρημένα αγροκτήματα. Και μην ξεχνάτε τους σπιτικούς κύκλους και τα ντόνατς! Μπορείτε να ακολουθήσετε το ίχνος πασσάλου πάπας, το μονοπάτι των επιδρομέων του Morgan ή να δείτε τις καλυμμένες γέφυρες καθώς βλέπετε τον νομό Adams από τους πίσω δρόμους ... τον τρόπο που πρέπει να το δείτε. Προχωρήστε νότια και δείτε το δάσος Shawnee της μητρικής φύσης - το "Smokies of Ohio". Ψάρεμα, νοικιάστε ένα σκάφος ή ... φέρετε το κανό ή το καγιάκ σας και εξερευνήστε το γραφικό Creek Brush! Ή αν θέλετε άγρια, γεμίστε τη δεξαμενή και κάντε μια αργή οδήγηση μέσα από την απομονωμένη περιοχή άγριας φύσης, ίσως να δείτε ένα bobcat, ή μαύρη αρκούδα, ή αετός. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο Scioto Ribber, για μεγάλη μπριζόλα και ναι ... νευρώσεις. Yum !!
Επικεφαλής νοτιοδυτικά για την ιστορία, και το σπίτι του υπόγειου σιδηρόδρομου. Ο αιδεσιμότατος Rankin και ο ελευθερωμένος σκλάβος John Parker συνέβαλαν στην απόκρυψη σκλάβων στο ταξίδι τους στον Καναδά. Και τα δύο σπίτια είναι εθνικά ιστορικά μνημεία. Οι περήφανοι άνθρωποι του Ripley πολέμησαν τους επιδρομείς του Morgan και τους εμπόδισαν να εισέλθουν στον Ripley! Η Ελίζα από την καμπίνα του Θείου Τομ ήταν πραγματική και βρήκε καταφύγιο εδώ. Χρειάζεστε περισσότερη ιστορία; Δοκιμάστε το Serpent Mound και το Fort Hill, και οι δύο αρχαίες ινδικές χωματουργικές εργασίες, που βρίσκονται κοντά στην Amish Country. Το Serpent Mound, χτισμένο στην τοποθεσία ενός αρχαίου μετεωρίτη, είχε πρόσφατα κύκλους καλλιεργειών, παράξενες παρατηρήσεις στον ουρανό και έχει αναφερθεί ότι αποτελεί τον τόπο του Κήπου της Εδέμ (όπως φαίνεται στην Αμερική Unearthed). Εκτιμάται ότι έχουν κατασκευαστεί 5000 B. C.! (Ο χρόνος του Στόουνχεντζ). Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν εδώ το καλοκαίρι και πέφτουν για να παρακολουθήσουν τις ευθυγραμμίσεις. Και το Fort Hill είναι ακόμα ένα μυστήριο σήμερα. Έχουμε τα πάντα! Δείτε τα πάντα ή απλά χαλαρώστε και μην κάνετε τίποτα στο δάσος σας! Εσύ αποφασίζεις. Δοκιμάστε το Finest του Adams County - τον κόκκινο αχυρώνα - και σας υπόσχομαι να επιστρέψετε! Φέρτε το κανό ή το καγιάκ σας και εξερευνήστε το γραφικό Creek Brush!
Φθηνό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα φθηνό για τον Κόκκινο Αχυρώνα!

Διαχειριστής καταλύματος

Deb & Lee Giles

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children never allowed at pond without parents

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Fine for smoking inside
Pond is catch and release only; NO LIFEGUARD ON DUTY; No Hunting on Property; Hunting Allowed in Forest Adjacent to Property; Minimum Age to Rent:23

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 7
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Peebles

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Peebles) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Serpent Mound (αρχαιολογικός χώρος) και Προχώματα Piketon Mounds, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Adams Lake και Δάσος του Brush Creek. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εκθεσιακό Κέντρο Κομητείας Σάιοτο και Πάρκο Lake White State Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δάσος του Brush Creek - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Serpent Mound (αρχαιολογικός χώρος) - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shawnee State Park - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Rocky Fork - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Rocky Fork Lake State Park - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Main Street Grille - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Locust Grove Dairy Bar - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • J & J Village Inn - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hometown Pizza - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smiley's Dairy Bar & Restaurant - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 101 από 102 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 102 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 102 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 102 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 102 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Joetta R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
wonderful place
so beautiful and peaceful!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

David H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Anniversary weekend
Great trip, really enjoyed our stay !
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome!
Enjoy the great outdoors in a modern barn. Great fishing and awesome fire pit. Close to many attractions and food. Excellent hosts on top of it all, will be back for sure.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dolores H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
25th Anniversary Getaway
This place was beautiful. Very peaceful. Town was cute. We ate at Abbies for breakfast. We seen a couple deer. Fished the pond unfortunately we didnt catch any bass. We did catch a lot of bluegills. This is a place we talked of returning to. Btw the bathroom is gorgeous.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Crystal M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing in nature
We’ve been to many cabins but the Red Barn is by far the most well stocked rental we have ever been to. Anything you could need was already made available. We brought our own metal sticks for the fire pit to make marshmallows for s’mores but that was really the only thing that was needed. The furniture and beds were very comfortable and there was enough seating for our family of four. The surrounding nature was beautiful. We woke one morning to a family of deer by the pond, multiple bunnies and birds, and even saw a blue tailed skink. We fished in the pond multiple times and managed to catch quite a few bluegill. There are nearby attractions as well such as Serpent Mound and Family Traditions Animal Adventures which our kids loved. Deb was very communicative and responsive to any questions we had. Thanks so much for a lovely long weekend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Deb & Lee Giles

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We wanted to offer people the experience of a unique, relaxing retreat in the country, so we built this place in one of the most beautiful places in Ohio! Located in Adams County, at the base of Tener Mountain! We wanted something different, so my husband came up with the idea to build "The Red Barn!" Amish-built in 2015.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We wanted to offer a unique experience to vacationers, and so came up with the idea of a barn vacation rental. Looks like a barn on the outside, but has brand-new full amenities on the inside!! You don't have to be "born in a barn" to vacation in one!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Situated in a private setting in the forest, overlooking a pond - what more could you ask for??? Sit back and relax on the covered front porch; enjoy cozy evenings by the gas fireplace in the living room. Build a campfire, and fish in your own acreage--catfish, bass and bluegill are ready. Play corn hole or go for a hike in beautiful Brush Creek Forest. Stargaze by the firepit. It's your private retreat! Or there's plenty to go and do if you so desire. Enjoy!!

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων