Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πράσινο Βουνό Den - MT SNOW | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SKI BACK TRAIL

Πράσινο Βουνό Den - MT SNOW | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SKI BACK TRAIL

Συλλογή φωτογραφιών για MT SNOW | SKI BACK TRAIL | FREE SHUTTLE - Green Mountain Den

Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Πράσινο Βουνό Den - MT SNOW | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SKI BACK TRAIL

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Dover, VT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Mount Snow5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣήραγγα Σκι Grand Summit Express6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Mount Snow8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣπρίνγκφιλντ, Βερμόντ (VSF-Hartness State)77 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πράσινο Βουνό Den - MT SNOW | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SKI BACK TRAIL

Green Mountain Den - 6+ ατόμων, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του Green Mountain House με τη δική του ιδιωτική είσοδο.

** ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: αυτό είναι ένα υπόγειο διαμέρισμα στο The Green Mountain House. Ενώ είναι πολύ ιδιωτικό, με την δική του είσοδο, μπορείτε να ακούσετε δυνατά βήματα και θορυβώδη θορύβους από την παραπάνω μονάδα, αν είναι κατειλημμένη. Δεν μπορούν να σας ακούσουν. Μπορεί να είναι αποδιοργανωτική τη νύχτα. **

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα μονοπάτι για σκι και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το Mt Snow! Η Bears Crossing Community προσφέρει μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, χώρο μπάρμπεκιου και φωτιά - ιδανικό για καλοκαίρι!

Το Green Mountain Den είναι ένα μέρος για να ρίξετε τις τσάντες σας, να ξεκινήσετε τα παπούτσια σας, να επιβραδύνετε και να αφήσετε το μυαλό σας να αποσυνδεθεί. Ένα άνετο μέρος σχεδιασμένο για γρήγορες εκδρομές με όλα όσα χρειάζεστε. Υπάρχει πεζοπορία το καλοκαίρι, το χειμώνα το χειμώνα, ο καθαρός αέρα βουνού και οι σκοτεινές νυχτερινές νύχτες.

Το Green Mountain Den είναι ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, ένα μπάνιο στο κατώτερο επίπεδο ενός σαλέ του 1985 που βρίσκεται στο Dover, VT στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Green Mountain - 3. 5 ώρες με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη, και 2,5 ώρα με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη.

Είμαστε λίγα λεπτά μακριά από τα εστιατόρια στο West Dover και Wilmington, καθώς και τα χιονοδρομικά κέντρα Mt Snow και Stratton. Το Green Mountain National Forest προσφέρει μερικά από τα καλύτερα τοπία για πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία στα βορειοανατολικά.

Το σπίτι είναι επίσημα τοποθετημένο σε ένα στρέμμα αλλά εμείς πίσω στη γη των εθνικών πάρκων, ώστε να αισθάνονται ελεύθεροι να περιπλανηθούν τα backwoods για όσο χρονικό διάστημα τα πόδια σας μπορούν να σας υποστηρίξουν. Το διαμέρισμα και οι χώροι είναι διαθέσιμοι για τη διασκέδασή σας!

Πρόσβαση επισκεπτών • Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο διαμέρισμα του χαμηλότερου επιπέδου, το οποίο θα περιλαμβάνει είσοδο σε ξεχωριστή πόρτα εισόδου, πλήρη κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Πάνω υπάρχει ένα σπίτι 4 υπνοδωματίων με ξεχωριστή πρόσβαση που ενοικιάζεται ξεχωριστά. Ολόκληρη η κατοικία (6 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και 2 κουζίνες) διατίθεται κατόπιν αιτήματος.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες • Τα πλήκτρα θα παραμείνουν για εσάς και θα είμαστε πάντα διαθέσιμα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου ή τηλεφώνου.

Χιονοδρομικά κέντρα • Το χιονοδρομικό θέρετρο Mt Snow είναι 1 μίλι με το αυτοκίνητο ή το Moover είναι η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο του Dover που σας μεταφέρει απευθείας από και προς το βουνό. Επιπλέον, υπάρχει ένα ιδιωτικό περιποιημένο μονοπάτι σκι από το Mt Snow που έρχεται στο Bears Crossing. Το χιονοδρομικό κέντρο Stratton απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι.

Πεζοπορία • Το Εθνικό Δρυμό του Green Mountain είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε πεζοπορία και να εξερευνήσετε το Haystack Mountain Trail. Το Harriman Reservoir απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε καγιάκ και πεζοπορία στη λίμνη.

Το Club House • Η κοινότητα διαθέτει θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα για να απολαύσετε τα μεγάλα καλοκαίρια του Βερμόντ, καθώς και χώρο μπάρμπεκιου και πυρκαγιά στον πάνω όροφο.

Κοντινότερος Διεθνής Αερολιμένας • Διεθνές Αεροδρόμιο Albany (67 χλμ.)

Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε • Το διαμέρισμα είναι άρτια εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προϊόντα μπάνιου, επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλία, καθώς και τηλεόραση με σύνδεση στο internet / Netflix.

Παρακαλούμε να σέβεστε το σπίτι και τα υπάρχοντά μας. Χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθεια για να γίνει αυτό το χώρο όσο το δυνατόν πιο άνετα και ελπίζουμε να το μοιραστούμε εδώ και πολύ καιρό!

Χιονοδρομικά κέντρα • Το χιονοδρομικό κέντρο Mt Snow είναι σε κοντινή απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο ή το The Moover είναι το πρώτο δωρεάν σύστημα δημόσιων λεωφορείων του Dover που σας μεταφέρει απευθείας στο βουνό. Επιπλέον, υπάρχει ένα ιδιωτικό σέρφινγκ σκι από το Mt Snow που έρχεται στο Bears Crossing. Το χιονοδρομικό κέντρο Stratton απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι.

Πεζοπορία • Το Εθνικό Δρυμό του Green Mountain είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε πεζοπορία και να εξερευνήσετε το Haystack Mountain Trail. Το Harriman Reservoir απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε καγιάκ και πεζοπορία στη λίμνη.

Το Club House • Η κοινότητα διαθέτει μια θερμαινόμενη πισίνα για να απολαύσει τα μεγάλα καλοκαίρια του Βερμόντ, καθώς και χώρο μπάρμπεκιου και πυρκαγιά στον πάνω όροφο.

Κοντινότερο Αεροδρόμιο • Διεθνές Αεροδρόμιο Albany (67 χλμ.)

Το Moover είναι το πρώτο δωρεάν σύστημα δημόσιων λεωφορείων του Dover που σας μεταφέρει απευθείας από και προς το βουνό καθώς και σε άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες της πόλης. Επιπλέον, υπάρχει ένα ιδιωτικό σέρφινγκ σκι από το Mt Snow που έρχεται στο Bears Crossing. Τέλος, υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Απολαύσετε τη διαμονή σας!

* Τρία νύχτα ελάχιστο για τις διακοπές, παρακαλώ!
(Ημέρα Μνήμης, Ημέρα Εργασίας, Ημέρα Προέδρων, Ημέρα Μνήμης, 4 Ιουλίου, Ημέρα του Κολόμβου, Ευχαριστιών, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά)

Διαχειριστής καταλύματος

Alex Pia
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
HOA does not allow pets.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

West Dover

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, West Dover) βρίσκεται στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Όρος Mount Snow και Θέρετρο Όρους Stratton (χιονοδρομικό κέντρο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Dover, VT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Όρος Mount Snow - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κλαμπ Ηρημίτης - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σήραγγα Σκι Seasons - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σήραγγα Σκι Grand Summit Express - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Mount Snow - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπράτλμπορο: 46 λεπτά οδικώς
  • Σπρίνγκφιλντ, Βερμόντ (VSF-Hartness State): 77 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Snow Republic Brewery - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Village Roost - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Creemee Stand - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Valley View Saloon - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 11 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 13 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Evan M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy get away & super convenient
Would have given 5-stars but the location is right below another rental and you can hear everyone walking around, which was a little annoying. After a friendly visit to the upstairs neighbors, and a cordial chat, it was a great evening. If the upstairs came with padded carpet this place would be a home run.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Δεκέμβριο 2023

2/10 Απαίσιο

William M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Noise
I would never stay here again. Definitely would not recommend anyone to stay here unless your deaf. Upstairs occupants are extremely loud. Even with earplugs could not sleep. Noise did not stop Saturday night till 1am.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

JUDITH A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Motorcycle trip
Property was clean and adequately supplied. Situated near several of Vermonts scenic roadways the property was perfectly placed for Sightseeing in a car or on a motorcycle like we did. We will be looking to rent again in the future.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Douglas D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Highly recommend clean beautiful stay!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Heidi N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect ski house
Very comfortable and close to ski area. The kitchen was fully equipped and the beds were really comfortable, which was welcome after a long day of skiing. Will stay again next time we visit Mt Snow.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alex Pia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων