Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα με βεράντα με νότιο προσανατολισμό, αίθουσα στον κήπο για έως 5 άτομα, Königscard & *** DTV

Συλλογή φωτογραφιών για Διαμέρισμα με βεράντα με νότιο προσανατολισμό, αίθουσα στον κήπο για έως 5 άτομα, Königscard & *** DTV

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 5 άτομα47 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Prem - Gründl, Allgäu
  • Δημοφιλής τοποθεσίαForggensee11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός προσκυνήματος του Wies12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Neuschwanstein22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέμπτεν (ZNS-Κέμπτεν-Ντούραχ)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα με βεράντα με νότιο προσανατολισμό, αίθουσα στον κήπο για έως 5 άτομα, Königscard & *** DTV

Διαμέρισμα που ειδυλλιακά περιβάλλεται από κήπο, ανατολική και νότια βεράντα με υπέροχη θέα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. 5 μ.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο καθιστικό με δύο κρεβάτια (επίσης ως διπλό κρεβάτι 180cm x 190cm) και έναν καναπέ (καναπέ-κρεβάτι 100 / 140cm x 200cm), πολυθρόνα, τραπεζάκι του καφέ, ντουλάπα και δορυφορική τηλεόραση. Ένα σαλόνι-κουζίνα με ζεστό γωνιακό πάγκο και ντουλάπα είναι εξοπλισμένο με μικρή κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και πιάτα για 6 άτομα. Ένα μικρό διάδρομο με παράθυρο και ντουλάπα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Το μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα είναι μέσα με ελεγχόμενο ανεμιστήρα. Το μικρό υπνοδωμάτιο με παράθυρο εξαερισμού, ράφι ντουλάπι και κρεβάτι βεράντα 90cm x 240cm! (πάνω) και 140cm x 200cm (κάτω) είναι στο υπόγειο και χρησιμοποιείται συχνά από ανήσυχους στρωτήρες και σκνίπες, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν στους συνεργάτες σας διακοπές ειρήνη και ηρεμία. Το ανώτερο κρεβάτι είναι επίσης κατάλληλο για "μακριά παιδιά".
Τα παιδιά αγαπούν και αυτό το δωμάτιο!
Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με ξύλινα έπιπλα σε εξοχικό στιλ και η βεράντα στην ανατολική πλευρά είναι το δωμάτιο του κήπου σας (καρέκλες κήπου, τραπέζια, ξαπλώστρες, τέντες, ομπρέλα και καροτσάκι μπάρμπεκιου).
Η νότια βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα και σας προσκαλεί να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι.
Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων απέχει 5μ. Και μπορεί να προσεγγιστεί μέσω μιας σύντομης, σκεπαστής σκάλας. Κατόπιν αιτήματος, οι αποσκευές σας μπορούν επίσης να μεταφερθούν στην μπροστινή πόρτα με το Temax μας.
Οι μικροί επισκέπτες μας θα βρουν μια κούνια στον κήπο, ένα αμμοδόχο με παιχνίδια και μια παιδική χαρά όπου μπορείτε πραγματικά να φωνάξετε.
Στο παρακείμενο δάσος και ρέμα πλημμυρικών περιοχών επιτρέπεται σε μικρούς τυχοδιώκτες να εξερευνούν υπό την επίβλεψη των μεγάλων.

Με την βασιλική τους κάρτα, περιλαμβάνονται πολλά τουριστικά αξιοθέατα. z. B. Είσοδοι, αξιοθέατα, ορεινές γραμμές ... βλ. Www. βασιλική κάρτα. com

υπηρεσίες:
Υπηρεσία μεταφοράς με ηλεκτρικό καλάθι για τις αποσκευές σας και μεγαλύτερες αγορές στο διαμέρισμα του κήπου διατίθενται κατόπιν αιτήματος. δυστυχώς δεν είναι δυνατή με το χιόνι και τον πάγο.
Στο εσωτερικό υπάρχει πλυντήριο ρούχων με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, σιδερώστρα και σταθμός σιδερώματος με ατμό.
Έχουμε μερικά σκεύη για τη φροντίδα των παπουτσιών σας.
Υπηρεσία παραλαβής για τους επισκέπτες που φθάνουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Peiting Ost, Schongau, Marktoberdorf, Füssen, Biessenhofen, Kaufbeuren.

Ξεκούραση και ξεκούραση στο Ostallgäu / Άνω Βαυαρία:
Είτε μια σύντομη διακοπές ή αρκετές εβδομάδες. Όταν πεζοπορίες, κολύμπι, σπορ στην όμορφη φύση, επισκέπτονται το Neu Schwanstein, το Κάστρο Linderhof ... η εκδρομή στα ψηλά βουνά, πάνω σε αλπικούς βοσκότοπους με «αγελάδες αγελάδων», μέσα από ρομαντικά φαράγγια ... Αφήστε τις πέτρες να αναπηδήσουν στο Lech, να επισκεφτείτε το "Huidingerle" στο αγκυροβόλιο ή απλά να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί ... ο χρόνος πετάει! Για μικρούς και μεγάλους, νέους και ώριμους επισκέπτες.
Το διαμέρισμα του κήπου είναι η περιοχή των διακοπών σας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας αδιάθετο. Για τα "ζεστά", έπιπλα patio, καροτσάκια μπάρμπεκιου και ξαπλώστρες είναι διαθέσιμα για να δειπνήσετε και να χαλαρώσετε στην αίθουσα στον κήπο.

περιηγήσεις Φύση:
Ο οικοδεσπότης σας, η Angela Zellner, θα χαρεί να σας φιλοξενήσει σε μονοήμερες πεζοπορίες μέσα από την άμεση και γύρω περιοχή με το χερσότοπο και τον Auwald am Lech.

χαλάρωση:
Για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον επιλογές χαλάρωσης, υπάρχουν θεραπείες Reiki στο χώρο του ξενοδοχείου.
Η Angela Zellner είναι κύριος Reiki και προσφέρει εισαγωγικές βραδιές, δοκιμαστικές εφαρμογές και οικογενειακά μαθήματα στο Reiki.
Ρέικι; = 'Καθολική ενέργεια ζωής' ... για μένα ... χαλάρωση, ηρεμία, αναζωογόνηση, εξισορρόπηση ... και είναι εύκολο να μάθουμε για ανθρώπους που θέλουν να φέρουν κάτι ξεχωριστό από τις διακοπές τους.

Ομάδα:
Οι οπαδοί του μπόουλινγκ, η ομάδα πεζοπορίας, η λέσχη ποδηλασίας ... έως 14 άτομα. μπορεί στο διαμέρισμα του κήπου μας. και κήπο (αντικείμενο 543097). Η βολική τοποθεσία για εκδρομές με τα πόδια, ποδήλατο, μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο, τους πολλούς αξιόλογους προορισμούς στη φύση, καθώς και τα περίφημα αξιοθέατα της περιοχής, θα κάνουν τον χρόνο σας πολύ μικρό.
Οι πεζοπόροι μπορούν να πάρουν το König-Ludwig-Weg, το Prälatenweg, το Lechhöhenweg, το Jakobsweg σε 5 λεπτά. φτάστε από το σπίτι. Οι λάτρεις της φύσης θα βρουν τη χλωρίδα και την πανίδα στο Königsfilz και στο Auwald am Lech σε μικρή απόσταση. Το φυσικό πάρκο «Kenzen» για ορειβάτες και ορειβάτες απέχει μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο (P).
Οι ποδηλάτες μπορούν να αντιμετωπίσουν το «κύκλωμα ατμομηχανής» στο Lechbruck (1χλμ.), Να κάνουν προσκυνήματα σε χωματόδρομους στο Wieskirche ή να ανέβουν στο Auerberg. Οι λάτρεις του νερού αγαπούν την «πανοραμική κολύμπι» στο Schmuttersee (6χλμ.), Το white water rafting στο Ammer ή ... ένα «χαλαρό ταξίδι με πλοίο» στη λίμνη Forggensee με θέα στο κάστρο. Για τους λάτρεις του ζεστού νερού άλμης υπάρχει το König-Ludwig-Therme στο Schwangau (17χλμ.).

σεμινάρια:
Για τους παρόχους σεμιναρίων με 7-10 συμμετέχοντες, η ιδιοκτησία μας είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση. Είτε εντατικά μαθήματα για προσωπική ανάπτυξη, δημιουργικά σεμινάρια ή μικρές συναντήσεις, είστε ευπρόσδεκτοι μαζί μας. Υπάρχει διαθέσιμη κοινή τεχνολογία διαλέξεων και οι 2 αίθουσες σεμιναρίων μπορούν να μετατραπούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Υπάρχουν χαλάκια και 3 καναπέδες για τη σωματική εργασία.
Ο ιδιαίτερος χώρος με τη φύση του υποστηρίζει την εκμάθηση κάτι καινούργιου, καθιστά τη συνείδηση βαθύτερη και την αντίληψη ευρύτερη.
Σας στηρίζουμε με καρδιά και χέρι.
Οι υπηρεσίες εστίασης ή τροφοδοσίας μπορούν να οργανωθούν για σεμινάρια.
Τιμές, επιλογές εξοπλισμού, προσφορές σεμιναρίων.
Η Angela Zellner (Reiki Master) προσφέρει εισαγωγικές βραδιές, δοκιμαστικές εφαρμογές, μαθήματα για το Reiki 1 και 2 για όσους ενδιαφέρονται. Βαθμός και ατομικά διαρρυθμισμένες μέρες του Reiki Relax.
Οι πεζοπορίες με κατεύθυνση προς το αγκυροβόλιο και το Lechauen είναι μια ενδιαφέρουσα τοπική προσφορά.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Μόναχο!
Το διαμέρισμα του κήπου είναι επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια επίσκεψη στο Μόναχο του Oktoberfest.
Από το σιδηροδρομικό σταθμό Peiting Ost (19χλμ.) Βρίσκεστε σε 1 ώρα 20 λεπτά. στη μέση του Oktoberfest.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε Τιμές.

Διαχειριστής καταλύματος

Angela Zellner
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Auf derTerrasse, sonst nicht.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πρεμ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πρεμ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Forggensee και Λίμνη Hopfensee. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι, και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Prem - Gründl, Allgäu

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Forggensee - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός προσκυνήματος του Wies - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Hopfensee - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Hohenschwangau - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Neuschwanstein - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bad Kohlgrub-Kurhaus: 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gasthof Zur Post - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Graf - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Metzgerwirt Inh. Friedrich Petz - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Almstube - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Moser - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marianne S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Erholsam
Herzlicher Empfang, bekamen von der „Hausherrin“ gute Tipps für unseren Ferienaufenthalt, Wohnung ist gemütlich eingerichtet und alles, was es braucht, ist vorhanden, war erhols
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Gabriele S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sonnige Tage im Allgäu
Erholsame Tage
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sven B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr gut ausgestattete Ferienwohnung
Wir hatten einen sehr schönen Urlaub in Gründl. Den Kindern hat es gut gefallen. Es gibt einen kleinen Spielplatz im Garten. In der Umgebung gibt es viele Ausflugsmöglichkeiten (Freibad, Märchenwald, ...) und mit der Gästekarte ist der Eintritt häufig kostenlos. Zudem gibt es viele Wanderwege in der Umgebung. Längere Joggingrunden von der Ferienwohnung aus sind kein Problem.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Stefan B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Danke für den schöne Zeit
Der Aufenthalt war Super. Ddie Gastgeberin ist sehr freundlich und war immer hilfsbereit. Vielen Dank für die tolle Zeit.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Franka P.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Lage.
Wir waren viel zu Fuß unterwegs, haben über die Königscard einige Aktivitäten unternommen, die wir ansonsten vielleicht nicht genutzt hätten (Minigolf, Tretboot). Es gibt tolle Seen in der Umgebung, Lechbruck ist sehr gepflegt, die Wege nach Füssen z. B. sind sehr kurz.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angela Zellner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων