Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ! Αποκλειστικό, μοντέρνο διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ! Αποκλειστικό, μοντέρνο διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία!

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy, modern apartment in a central location!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ! Αποκλειστικό, μοντέρνο διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fusch
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWildpark Ferleiten5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ AreitXpress12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Zell13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάλτσμπουργκ (SZG-W.A. Mozart)78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι, 1 King Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ! Αποκλειστικό, μοντέρνο διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία!

Το ευρύχωρο διαμέρισμα είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για όλες τις δραστηριότητες αναψυχής λόγω της βολικής του τοποθεσίας.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο πολύ ωραία, καλά διατηρημένα υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, δηλαδή 3 κρεβάτια ανά υπνοδωμάτιο. Μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 "κρέμεται στον τοίχο σε κάθε υπνοδωμάτιο. Είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας στις ευρύχωρες ντουλάπες. Σε ένα από τα δύο υπνοδωμάτια υπάρχει επίσης γραφείο με υπολογιστή, που περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στο internet.

Το καθιστικό διαθέτει μεγάλο καθιστικό με άνετο καναπέ και μια πολύ μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών με καλωδιακή τηλεόραση και DVD player.

Όλα τα σημαντικά σκεύη διατίθενται στην ευρύχωρη κουζίνα. Ένας ζεστός γωνιακός πάγκος, 2 πολυθρόνες (6 άτομα) και ένα συμπαγές τραπέζι διατίθενται για γαστρονομικό γεύμα.

Στα δύο μπάνια υπάρχει νεροχύτης, ντους, καθρέφτης με ράφι και στεγνωτήρα μαλλιών.

Στο μπαλκόνι, το οποίο είναι προσβάσιμο από τα δύο υπνοδωμάτια, υπάρχει ένας ξύλινος πάγκος, τέσσερις πολυθρόνες και ένα τραπέζι - τίποτα δεν εμποδίζει ένα ζεστό πρωινό ή δείπνο σε εξωτερικούς χώρους. Η θέα από εκεί στο ορεινό τοπίο είναι εξαιρετικά όμορφη.

Στο υπόγειο υπάρχει στεγνωτήριο για 10 ζευγάρια παπουτσιών. Κατά συνέπεια, φροντίζονται επίσης τα ξηρά, ζεστά παπούτσια το πρωί. Υπάρχει επίσης αποθήκη για σκι ή snowboard στο υπόγειο.

Στον καλά διατηρημένο κήπο υπάρχει μια παιδική χαρά με κούνιες, τραμπολίνο, πύργους παιχνιδιού, αμμοχάλικο, καθώς και μια σχάρα με τραπέζι και καθίσματα. Υπάρχει τραπέζι πινγκ πονγκ δίπλα στην πόρτα.

Υπάρχει επίσης ένα καλυμμένο υπόστεγο για 2 αυτοκίνητα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα το χειμώνα, επειδή το ενοχλητικό φτυάρι του χιονιού δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Ένα δωρεάν λεωφορείο σκι είναι φυσικά επίσης διαθέσιμο για τους επισκέπτες μας, η στάση του λεωφορείου για αυτό βρίσκεται 100 μέτρα από το διαμέρισμά μας. Οι υπέροχες πλαγιές σας δελεάζουν να κάνετε σκι ή σνόουμπορντ, θα είστε ενθουσιασμένοι. Δεν χρειάζεται να κάνετε χωρίς après ski, επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές.

Η εκδρομική λίμνη Kohlschnait βρίσκεται στο Bruck (7χλμ.). Εκεί στην καλύβα μπορείτε να περάσετε μια ζεστή βραδιά με μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και ο κινηματογράφος Diesel στο Bruck σας προσκαλεί να παρακολουθείτε τις τελευταίες ταινίες κάθε μέρα.

Η High Alpine Road Grossglockner, ο ψηλότερος δρόμος στην Κεντρική Ευρώπη, βρίσκεται κοντά και είναι ανοιχτό το καλοκαίρι από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου. Η θέα από το "Kaiser Franz Josef Höhe" στο Großglockner, το υψηλότερο βουνό της Αυστρίας, και στον Pasterze, τον μεγαλύτερο παγετώνα στις Άλπεις, κόβει την ανάσα. Στο δρόμο προς Großglocknerstraße περνάτε το πάρκο άγριων ζώων του Ferleiten με ένα μεγάλο πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά (4χλμ.) Και πολλά ενδιαφέροντα μουσεία.

Για τους ψαράδες, είναι δυνατή η Fuscher Ache (100 μέτρα δίπλα στο διαμέρισμα) και το Zeller See (7χλμ.) Ή το Salzach (7χλμ.). Το Fuscher Ache προσφέρει υπέροχες συνθήκες για ψαράδες πετούν. Η αλιεία μύγας ασκείται εδώ και πολλά χρόνια, όπου η μεγάλη πέστροφα είναι ακόμα στο σπίτι και είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές της αυστριακής σκηνής αλιείας μύγας (πέστροφα, χοιρινό, σιρόπι, ...). Η λίμνη Zell με τον εξαιρετικό πληθυσμό των ψαριών (Reinanke, Renken, Carp, Pike, Zander, Perch, γατόψαρο, λίμνη πέστροφας, Roach, Bream, ...) είναι ένα από τα πιο γνωστά ψάρια της Αυστρίας. Το Salzach προσφέρει επίσης ψαράδες που επιθυμούν οι καρδιές τους.

Ένα καθημερινό ταξίδι στην πρωτεύουσα Σάλτσμπουργκ συνιστάται πάντα. Το ταξίδι εκεί δεν είναι υπερβολικά μεγάλο σε 1 ώρα, σίγουρα θα είναι από αξιοθέατα όπως η γενέτειρα του Μότσαρτ στο Getreidegasse, το Φρούριο Hohensalzburg, το παλάτι Hellbrunn, το σπίτι της φύσης, το Red Bull Hangar-7, το Mönchsberg, το Gaisberg, .. να είναι ενθουσιώδης.

Για όλους τους φίλους του Kneip υπάρχει μια υπέροχη παμπ στο Bad Fusch, το οποίο απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το διαμέρισμά μας. Το Bad Fusch εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ένα θέρετρο μετά την καταστροφή του Bad Gastein λόγω των ισχυρών τόπων και των πηγών του και ήταν πολύ γνωστό. Το Bad Fusch είναι επίσης το σημείο εκκίνησης για πολλές πεζοπορίες και εκδρομές για σκι.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλά πεζοπορία και Οι ευκαιρίες για τουρνουά σκι όχι μόνο μπορούν να ανεβαίνουν σε πολλά 3000 βουνά (Großglockner, Sonnenwelleck, Fuscherkarkopf, Kloben, Brennkogel, Hohe Dock, Große Wiesbachhorn, Hoher Tenn, Spielmann, Johannisberg) αλλά και πανέμορφες πεζοπορίες με καταρράκτες και υπέροχα άκρα κοιλάδων ,

Το υπερσύγχρονο Tauern Spa στο Kaprun προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες ευεξίας και χαλάρωσης, όπως και το καλοκαίρι.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα ως επισκέπτης στο πανέμορφο διαμέρισμά μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Andreas Gimpl

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 16 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Αυτό το κατάλυμα διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης λυμάτων
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Fusch An Der Grossglocknerstrasse

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Fusch An Der Grossglocknerstrasse) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό θέρετρο Saalbach-Hinterglemm και Schüttlift, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Wildpark Ferleiten και Κέντρο Αναψυχής του Τσελ αμ Ζέε. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Familienberg Maiskogel και Χώρος Πανήγυρης Χρυσού Rauris. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Fusch

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Wildpark Ferleiten - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Άγριας Ζωής Ferleiten - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ AreitXpress - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Zell - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Kitzsteinhorn - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bruck-Fusch: 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pavillon Music-bar - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gastwirtschaft Tafern - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kitsch & Bitter Kaprun - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Lampenhäusl - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Gasthaus Zacherlbräu - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Olaf M.

Liebevoll eingerichtete, traumhafte Ferienwohnung!!!
Die Ferienwohnung ist modern und liebevoll eingerichtet ,der Wohn und Essbereich großzügig gestaltet. Wirklich alles ist vorhanden, was für einen Ferienwohnungsaufenthalt notwendig ist! Sehr sauber. Die Gastgeber, Familie Gimpl, haben uns herzlich willkommen geheißen, persönlicher Kontakt war jederzeit da. Alles im allen wie zuhause! Dazu das gepflegte Anwesen und der eigene Gemüsegarten, welchen wir jederzeit mit benutzen durften, runden das Bild ab. Superschöne erholsame und sonnige Tage!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Andreas G.

Top Appartement, herrliche Lage, alles perfekt!!!
Das Appartement ist super ausgestattet, modern und liegt gleich in der nähe von einigen Restaurants, Minimarkt und den wichtigsten Sachen die man benötigt. Die Vermieter sind sehr freundlich und entgegenkommend. Wir haben unseren Urlaub sehr genossen und werden bestimmt wieder kommen.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Annette v.

Hervorragend!
Die Ferienwohnung hat uns in jeder Hinsicht begeistert. Die Angaben der Vermieter treffen alle zu. Wir haben noch nie eine so saubere Ferienwohnung übernommen! Mit drei jugendlichen Kindern war für alle, auch für uns Erwachsene, eine Rückzugsmöglichkeit vorhanden. Die Grundfläche ist optimal ausgenützt. Die Küchenausstattung war sogar für 5 Personen großzügig bemessen (genug Geschirr, große Töpfe etc). Sehr gute Matratzen. Die Vermieter zeigten sich überaus freundlich, aber nicht aufdringlich. Wlan und großer Bildschirm: optimal für lange Winterabende.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Annette v.

Unbedingt zu empfehlen!
Skiurlaub mit drei jugendlichen Kindern - die Wohnung hält in allen Teilen das, was die Vermieter versprechen: absolut sauber, sehr sinnvoll eingeteilt (trotz der relativ kleinen Grundfläche gibt es Rückzugsmöglichkeiten), Küche großzügig für 6 Personen eingerichtet, gute Matratzen, Wlan und großer Bildschirm samt DVD-Spieler für lange Winterabende. Kaprun, Schmittenhöhe und auch Saalbach sind sehr gut zu erreichen. Die Vermieter sind überaus freundlich und auch zurückhaltend. Wir fünf waren sehr begeistert!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Andreas Gimpl

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Welcome in our beautiful Appartement!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Cleanliness and quality equipment is our top priority! The apartment is an ideal base for both leisure and sporting activities. Close to Zell am See and Kaprun the apartment is an affordable alternative to the more expensive Appartement in Zell am See or Kaprun. Zell am See and Kaprun are reachable by car within 5 or 10 minutes. The bus stop (bus and ski bus) is only 200 meters away. The center of Fusch is just 5 minutes walk away and also restaurants and hotels with wellness - facilities are within a 5 minute walk. Sports facilities such as tennis courts, beach volleyball court, swimming pool, soccer field, basketball court are only 300 meters away. Also two small ski lifts are located in the town center. A cross-country ski run starts right in town and you can sled on the "Bad Fuscher Straße" (500 meters). Toboggans can be rented free of charge in the house. Also, a Kneipp facility with a snack bar is located in Bad Fusch. For children, the wildlife park in Ferleiten (5 min by car) with a large theme park is a great change that you do not want to miss. Right next to the wildlife park opens the Grossglockner High Alpine Road its doors. The Grossglockner High Alpine Road is the most visited attraction in Austria - a must for all tourists in our region! There are over ten 3.000 meters high mountains, museums and other attractions. More deals are right in our neighborhood: Zeller See (lake in Zell am See), Kitzsteinhorn (glacier in Kaprun), Schmittenhöhe (Mountain with lift in Zell am See), Maiskogel, Krimmler Waterfalls, Reservoir Mooserboden in Kaprun, ... Convince yourself, we will be happy to answer your questions.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our apartment is still very new. For this reason, the equipment is at a very high level. Highest priority on cleanliness!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων