Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Utopia, TXΙδιώτης οικοδεσπότης

Τέσσερις αδελφές Ranch Cabin, μεταξύ του Garner και του Lost Maples! Απομονωμένη και ιδιωτική!

Τέσσερις αδελφές Ranch Cabin, μεταξύ του Garner και του Lost Maples! Απομονωμένη και ιδιωτική!

Συλλογή φωτογραφιών για Secluded Cabin on 1,000 Acre Ranch between Lost Maples and Garner

Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Τέσσερις αδελφές Ranch Cabin, μεταξύ του Garner και του Lost Maples! Απομονωμένη και ιδιωτική!

10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα48 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Utopia, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή Φυσής Lost Maples State Natural Area35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολιτειακό Πάρκο Garner State Park38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοταμός Frio51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τέσσερις αδελφές Ranch Cabin, μεταξύ του Garner και του Lost Maples! Απομονωμένη και ιδιωτική!

Το Four Sisters Ranch Cabin είναι μία από τις δύο καμπίνες που διατίθενται στο Four Sisters Ranch. (Το Kabin του Kat είναι το 2ο.) Είναι τοποθετημένο στο Texas Hill Country στο 1848 Lemond Rd. περίπου 7 μίλια από την Ουτοπία του Τέξας. Η τοποθεσία βρίσκεται μεταξύ της φυσικής περιοχής Lost Maples State και του Garner State Park! Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την απομονωμένη καμπίνα μας. Πεζοπορία, ποδήλατο και εξερευνήστε 500 στρέμματα ενός οικογενειακού αγροκτήματος.

Δοκιμάστε το καφέ σας στην πίσω βεράντα με φανταστική θέα. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να κάνετε s'mores γύρω από την πυρκαγιά, το αστέρι-βλέμμα, να απολαύσετε το δροσερό αέρα της χώρας και να ξεφύγετε από τα άγχη της πόλης. Δεν υπάρχουν γειτονικοί γείτονες, φώτα πόλης ή κυκλοφορία.

Μπορείτε να απολαύσετε τους ήχους της φύσης, της άγριας ζωής και έναν όμορφο νυχτερινό ουρανό. Θα δείτε μια ποικιλία από άγρια ​​ζώα από τη βεράντα, συμπεριλαμβανομένων ελάφια, γαλοπούλα, άγρια ​​γουρούνια και κολίβρια. Πυρκαγιά θα δείτε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βρίσκεται 90 μίλια βορειοανατολικά του Σαν Αντόνιο και 7 μίλια από Utopia. Η καμπίνα απέχει 10 μίλια από το Vanderpool, το TX σπίτι στο Lost Maples State Park, στο Polvadeau Vineyards και στο Μουσείο Μοτοσικλετών Lonestar. Το Garner State Park, ο ποταμός Frio και το Concan απέχουν περίπου 30 λεπτά. Kerrville, Fredericksburg, Medina, Concan, Boerne, Bandera και Comfort είναι όλα κοντά και είναι ιδανικά για ψώνια. Η νυχτερινή ζωή είναι διαθέσιμη στο Bandera.

Οι καμπύλες, γραφικοί δρόμοι μας προσφέρουν εκπληκτική θέα στο λόφο. Τοπικές δραστηριότητες: Γκολφ στην Ουτοπία (το περιβάλλον για την ταινία 7 Ημέρες στην Ουτοπία). Πηγαίνετε να κολυμπήσετε στο Utopia Park στον ποταμό Sabinal, Float the Frio River. Πεζοπορία στο Garner Park. Πηγαίνετε με τα πουλιά στο Lost Maple Park. Δείτε τα αστέρια. Φωτογραφήστε τη γραφική θέα της χώρας. BBQ στο αίθριο. Πηγαίνετε γευσιγνωσία κρασιού στα αμπέλια Polvadeau. Η χώρα του λόφου του Τέξας είναι ένα θαυμάσιο έτος γύρω από τον προορισμό του πουλιών και της άγριας ζωής. Είμαστε σε μία από τις καλύτερες περιοχές του Τέξας για να δείτε το Golden Cheeked Warbler, το Black Capped Vireo, το Vermilion Flycatcher και πολλά άλλα!

Δειπνήστε στο The Laurel Tree στην Ουτοπία (απαιτεί κράτηση) και Mac & Ernies στο Tarpley για μια φανταστική γευστική εμπειρία! Η ουτοπία έχει δύο καφέ και μερικές φορές εξαιρετικό BBQ τα Σάββατα στο Big Ern's.



Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι στο San Antonio (~ 1,5 ώρα οδήγησης). Το Ώστιν είναι περίπου 3 ώρες με το αυτοκίνητο. Πεζοπορία ή ποδήλατο στο ράντσο και να απολαύσετε μερικές φανταστικές απόψεις.

Άλλα πράγματα για τη σημείωση Οι κρατήσεις μιας νύχτας επιτρέπονται μόνο κατά τις ημέρες της εβδομάδας, όχι τις εβδομάδες. Για μεγάλες διακοπές, απαιτείται ελάχιστο τριών νυχτών.

Η Ουτοπία είναι μια πολύ μικρή κοινότητα με ένα γενικό κατάστημα, τράπεζα, βενζινάδικο, καφετέρια και μερικά καταστήματα. Περιορισμένα είδη παντοπωλείου είναι διαθέσιμα στο γενικό κατάστημα. Το κοντινότερο μεγάλο παντοπωλείο και νοσοκομείο είναι 45 μίλια (Hondo, Kerrville ή Uvalde). Η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ περιορισμένη, μόνο η AT & T λειτουργεί και είναι στικτή.

Η μπύρα και το κρασί μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα βόρεια του Vanderpool, κοντά στο Lost Maples State Park, όχι στην Ουτοπία.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε το Kabin Kat # 913458 αν θέλετε να φέρετε μαζί σας μια άλλη οικογένεια. Είναι περίπου .2 μίλια μακριά,

Θα νοικιάσουμε για μία νύχτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στείλτε μου ένα μήνυμα αν ενδιαφέρεστε.

Η καμπίνα μας κοιμάται με 4 στα δύο queen κρεβάτια. Δεν επιτρέπονται περισσότερα από τέσσερα άτομα εκτός εάν έχετε προηγουμένως εγκριθεί από τον ιδιοκτήτη. Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπανιέρα. Υπάρχει τηλεόραση με DVD player και μεγάλη ποικιλία ταινιών για να απολαύσετε. Υπάρχει μια μεγάλη βεράντα στο μπροστινό και πίσω μέρος της καμπίνας όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε την άγρια ​​φύση έρχονται στον τροφοδότη.

Το GPS δεν είναι πάντα ακριβές. Μερικές φορές παίρνει τους ανθρώπους στο Hwy 1050 και αυτό δεν είναι το δρόμο! Πάρτε Hwy 187 βόρεια από Utopia. Σε 3 μίλια πηγαίνετε αριστερά στο West Sabinal Rd. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο Lemond Rd. Περάστε αριστερά στο Lemond και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο 1848. Αναζητήστε τα σημάδια του Ranch Four Sisters στις στροφές.



Διαχειριστής καταλύματος

Kathleen Lewis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Not suitable for toddlers

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No outside guest at any time without permission.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
One dog. Must pay fee. No cats!

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside only
Only 1 dog unless you get prior permission and pay pet fees. Do not leave a dog unattended in cabin. Crate is provided. No heavy shedders!
No more than 4 people in the cabin. Consideration will be given to a 3rd small child with 2 adults with permission.
Please park on the road or the designated area, not on the grass. Turn out all outside lights during the day. No campfires during burn bans.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No outside guest at any time without permission.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Utopia

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Utopia) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Frio Valley Ranch Golf Club και Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη του Κόνκαν, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Περιοχή Φυσής Lost Maples State Natural Area και Πολιτειακό Πάρκο Garner State Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή Φυσής Lost Maples State Natural Area - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολιτειακό Πάρκο Garner State Park - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ποταμός Frio - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη του Κόνκαν - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Frio Bat Cave - 61 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Antonio (Sat): 123 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lost Maple Cafe - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Saint Jo's Picnic - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Lunchbox - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradise Pizza - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 180 από 184 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 184 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 184 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 184 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 184 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

patricia w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful
It was beautiful nice peaceful stay
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Al B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hill county cabin
We fell in love with the cabin and the beauty of the hill country just feet from the back porch. The cabin was very clean and had everything we needed. The complementary banana nut bread was a delicious treat when we arrived. We also enjoyed the peace and tranquility of the and especially the variety of birds visiting the feeders.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

ANita M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
I needed time away with God to clear my mind and heart for the coming year and this is exactly the place for me to do that! peaceful. beautiful. comfortable. Utopia is a small town but has everything you might need for your stay. I highly recommend this cabin and plan on coming back myself soon!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Richard W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exactly what we needed
This Texas Hill country getaway was exactly what we needed to unwind. The property is beautiful and very secluded. The hosts are some of the nicest people I've ever met. I would definitely recommend this cabin to family and friends.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Julie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great cabin
We had a great stay. The host was very accommodating! We enjoyed watching the birds, deer, hogs, and turkeys. The Cabin was clean and actually better than we had expected. We will definitely be back! Thanks Kathleen for sharing your cabin and allowing us to relax and unwind in the Texas Hill Country.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kathleen Lewis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Four Sisters Ranch has been in the Fisher family since 1918. The Four Sisters all live in Utopia and two live on the ranch. Three of us are retired school teachers. We have a very close family and we work as a team to make our rental exactly like one we would hope to find.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We feel blessed to have this beautiful property and we want to share it with our guests. You are welcome to hike or bike our land and the small county roads in the area as well.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

What's unique? Birds and wildlife are abundant! Our place is only for people who want to be immersed in nature and get away from the hectic city life for just a bit! If you need constant activity, and a major store or restaurant around the corner, this is not the best place for you. If you want to get away, relax and unwind, you have found your perfect spot.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες