Διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ήσυχο, όμορφο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια

Συλλογή φωτογραφιών για ήσυχο, όμορφο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Σχεδιάγραμμα ορόφου
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 7 άτομα89 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Meiningen OT Walldorf, Thuringia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγγλικός Κήπος5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSudthuringisches Staatstheater - Das Theater Meiningen6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Elisabethenburg7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

3 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ήσυχο, όμορφο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια

Ξεκούραση και χαλάρωση είναι η προτεραιότητά μας. Το διαμέρισμα 89 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στη σοφίτα του σπιτιού μας σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία στην άκρη του μια κατοικημένη περιοχή με ελεύθερη θέα στη φύση.
Η πρόσβαση στο διαμέρισμα μέσω ενός ξεχωριστού εξωτερική σκάλα. 2 υπνοδωμάτια με 2 κρεβάτια και 2 καναπέδες-κρεβάτια στο σαλόνι παρέχουν κατάλυμα για μέχρι 6 άτομα. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως και πρόσφατα επιπλωμένα. Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο. δίκαιη συμφωνία μας: δεν υπάρχει τίθενται ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ!
σημαίνει αυτό για εσάς: περιλαμβάνει πετσέτες, σεντόνια, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση, δωρεάν Wi-Fi, 2 ποδήλατα, δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Interiors: Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει όλες τις δυνατότητες για self-catering και το πλυντήριο πιάτων θα σας εξοικονομήσει τα πιάτα. Το μπάνιο διαθέτει ντους, γωνιακή μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρα, πλυντήριο ρούχων, ένα μεγάλο καθρέφτη και άφθονο χώρο αποθήκευσης. Στο ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει 2 άνετα Καναπές, το τραπέζι με 6 δερμάτινες καρέκλες, έναν σταθμό υπολογιστή και πολλά ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Ο εξοπλισμός Hi-Fi όχι μόνο επιτρέπει την αναπαραγωγή των CD και MP3, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε μουσική «σας» μέσω της θύρας USB και κάρτας SD. Απολαύστε DVD και δορυφορική τηλεόραση στην τηλεόραση μας 42 'HD-ready επίπεδης οθόνης. Επιτραπέζια παιχνίδια, συλλογή παιχνιδιών, παιγνιόχαρτα και γρίφους είναι διαθέσιμα.
Το διαμέρισμα είναι ένα διαμέρισμα για μη καπνιστές. Για τους καπνιστές, όμως, είναι το μπαλκόνι ή μια γωνιά του καπνίσματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Ένα γκαράζ και πάρκινγκ είναι επαρκώς διαθέσιμες στην ιδιοκτησία.

Έξω: Το μπαλκόνι προσφέρει έξι καθίσματα, τραπέζι, ηλιοθεραπεία και φυσικά την υπέροχη θέα της ιστορικής ρομαντισμό ξενοδοχείο "Schloss Landsberg» και στη φύση. Σε μεγάλους χώρους μας περιλαμβάνουν καθιστικό με επιφάνεια καταστρώματος, ξαπλώστρα, καθιστικό και μπάρμπεκιου για τα νόστιμα Θουριγγίας bratwurst μας διαθέσιμες. Για τα παιδιά σας, μεγάλη μας χαρά, οριζόντια γραμμή, διαφανειών και πολλά παιδιά τα οχήματα σας προσκαλεί να παίξετε. Επιπλέον, μπορεί να αρέσει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ και ένα μικρό πολυ-λειτουργικό τραπέζι με u. Α Επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, παιδική πισίνα, 2 κομμάτια 26'- Ποδήλατα & Σ. W. χρησιμοποιήσετε.

Αξιοθέατα: Εκτός από μας που-out στο διαμέρισμα ολοκληρωμένο πληροφοριακό υλικό που βρίσκονται γύρω από τα αξιοθέατα, εγκαταστάσεις αναψυχής, εστιατόρια και συμβουλές εκδήλωση θα θέλαμε να σας δώσουμε εάν είναι απαραίτητο προσωπική σύσταση και εμπιστευτικές συμβουλές για να σας.
Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα σημεία:

Walldorf μίνι πάρκο ψυχαγωγίας Walldorf ψαμμίτη παραμυθιού σπηλιά Walldorf, Kirchenburg Walldorf, Εστιατόριο Brückenmühle, historiscvhe ξύλινα σπίτια, πολιτιστική Kressehof

Θέατρο της πόλης του Meiningen. Ιστορικό Κέντρο Götzhöhle, το Meininger Θέατρο, το Μουσείο Θεάτρου "μαγικό κόσμο του τοπίου", Μουσείο στο Κάστρο της Ελισάβετ, Μουσείο Λογοτεχνίας Baumbach σπίτι, Meininger Zweiradmuseum, Meininger πισίνα, Κάστρο Landsberg

Wasungen - Καρναβάλι και ξύλο κατά το ήμισυ της πόλης, Θουριγγίας Καρναβάλι Μουσείο, Δάσος Βοτανικό φυτά Wasungen
Trusetaler καταρράκτη, Νάνος Πάρκο Trusetal
Θαλάσσιο ενυδρείο Zella-Mehlis? Explorata Zella-Mehlis διαδραστικό κόσμο
Suhl Fahrzeugmuseum, το κυνήγι μουσείο όπλων, ζωολογικό κήπο, Ottilienbad στο Suhl, Suhl Κέντρο Σκοποβολής, ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σπορ αεροδρόμιο Suhl, το μουσείο εξόρυξης και το δικό μου επισκέπτη »Schwarzer Crux»
Oberhof:
Μεταξύ των ιδιαιτεροτήτων Oberhof περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση πολλών χειμερινά σπορ σε ένα περιορισμένο χώρο, όπως τα άλματα σκι, το DKB-Ski-Arena Oberhof και πίστες παρακολουθείτε Oberhof. Αυτό μπορεί να το χειμώνα, όταν δεν υπάρχουν αγώνες που λαμβάνουν χώρα πάνω της, από οποιονδήποτε για πάγο rafting ή να χρησιμοποιούνται για έλκηθρο. Από Μάιο έως Σεπτέμβριο υπάρχουν προσφέρει επίσης για Sommerbobfahrten. Για σκιέρ κατάβαση μια 800 μ τάση για σκιέρ και snowboarders κατηφόρα, συμπεριλαμβανομένων των λιφτ, σύστημα Χιονιού και προβολείς δημιουργήθηκε λειτουργία. Η πόλη είναι το χειμώνα ειδικά για cross-country σκι για πολλά χιλιόμετρα καλλωπισμένο μονοπάτια, ενώ το καλοκαίρι η περιοχή είναι κατάλληλη για πεζοπορία. Ακόμη και η Rennsteig Radfernweg περνά μέσα από την πόλη .. 2009 DKB Skisporthalle Oberhof στη συνέχεια τεθεί σε λειτουργία, στο 1,9 χιλιόμετρο μακριά κύκλωμα με έως και 12% κλίση μπορεί επίσης να λειτουργήσει στο cross-country σκι το καλοκαίρι
Μουσείο Αθλητισμού χειμώνα, Exotarium Oberhof, Rennsteiggarten Oberhof, SEGWAY εμπειρία Woodjump, έλκηθρο και με άμαξα, Kids Club Εσωτερική Planet Oberhof,
Merkers Περιπέτεια Mine,
Keltenbad Bad Salzungen,
Μινιατούρα πάρκο μίνι-α-πόρτα σε Ruhla? Sommerrodelbahn Ruhla ή Inselsberg,
Rhön βιόσφαιρας, βιόσφαιρας Vesser,
Η υψηλή Geba

Διαχειριστής καταλύματος

Torsten Wachenbrunner

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 7
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Meiningen

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Meiningen) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Δάσος Θουριγγίας και Πάρκο Φύσης Θούριγκιαν Φόρεστ, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Sudthuringisches Staatstheater - Das Theater Meiningen και Γυναικείο Μοναστήρι Βασούνγκεν. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος Δάσους Βασούνγκεν και Θεματικό Πάρκο Trusetal Gnome. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Meiningen OT Walldorf, Thuringia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αγγλικός Κήπος - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sudthuringisches Staatstheater - Das Theater Meiningen - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Elisabethenburg - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κλινική HELIOS Meiningen - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος Θουριγγίας - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Βάλντορφ (Βέρα): 4 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Italia - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Backhaus Nahrstedt - Café Tante Helene - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lava Java - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Henneberger Haus - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 44 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 49 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Stefanie V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wochenendurlaub
Tolle Unterkunft
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Hans M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
review for Ferienwohnung Landsbergblick in Walldorf
Modern holiday house, with all necessary and not necessary equipment. Large living room, nice bathroom and fine bedrooms.The only point of critic is maybe the not so cosy lights in the living room, a special reading lamp near the couch is not superfluous, but this is a little thing. Otherwise, fine stay!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Lutz M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Entspannte Tage für Familien
Wir sind als Familie mit vier Kindern angereist und haben die geräumige Ferienwohnung sehr genossen. Freundliche Gastgeber eine großzügige Ausstattung und die schöne Gegend haben das verlängerte Wochenende perfekt gemacht.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Anke H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
alles perfekt
ruhige, super saubere, gemütliche und kinderfreundliche Ferienwohnung. Du musst nur noch deine Zahnbürste mitnehmen- alles andere ist in Top Qualität vorhanden. unbedingte Weiterempfehlung.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Stefanie R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr zufrieden!
Sehr gut ausgestattete, große, helle und ruhige Ferienwohnung mit schönem Balkon, super, wir waren sehr zufrieden!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Torsten Wachenbrunner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων