Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μια πολύ δημοφιλής, νεόκτιστη συγκυριαρχία στο Sakaemachi!3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Yui Rail Asato.Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα!Πολλά κοντινά εστιατόρια

Μια πολύ δημοφιλής, νεόκτιστη συγκυριαρχία στο Sakaemachi!3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Yui Rail Asato.Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα!Πολλά κοντινά εστιατόρια

Συλλογή φωτογραφιών για A very popular, newly built condominium in Sakaemachi!3 minute walk to Yui Rail Asato Station.Can accommodate up to 5 people!Many nearby restaurants

Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 25, κουμπί
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μια πολύ δημοφιλής, νεόκτιστη συγκυριαρχία στο Sakaemachi!3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Yui Rail Asato.Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα!Πολλά κοντινά εστιατόρια

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

??????, ???
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικός Δρόμος Kokusai Dori4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο DFS Galleria στην Οκινάουα9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Tomari3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάχα (OKA)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια πολύ δημοφιλής, νεόκτιστη συγκυριαρχία στο Sakaemachi!3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Yui Rail Asato.Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα!Πολλά κοντινά εστιατόρια

★ Μια πολύ δημοφιλής συγκυριαρχία στο Sakaecho, τώρα πολύ δημοφιλής!3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Yui Rail Asato!★ Κατοικεί μέχρι 5 άτομα.Η διαμονή μέχρι 10 ατόμων είναι εντάξει αν συνδυαστεί με το δωμάτιο του 4ου ορόφου!Υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση!

※ Το ακίνητο θα είναι στον 3ο όροφο ※

Πρόκειται για μια νεόκτιστη συγκυριαρχία στο Sakaemachi, η οποία είναι πλέον πολύ δημοφιλής στους ντόπιους.Μόνο 18 λεπτά από το αεροδρόμιο Naha έως το σταθμό Asato, ο πλησιέστερος σταθμός για διαμονή στο Yui Rail.
Μια καλή τοποθεσία, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Asato στα καταλύματα σας!Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε το κοντινό χώρο στάθμευσης κερμάτων.
Υπάρχει επίσης ένα κινέζικο εστιατόριο στον πρώτο όροφο του κτιρίου, και αν βγείτε έξω, μπορείτε να βρείτε "Benrya" στην κοινωνική αγορά Sakaemachi, η οποία είναι πολύ γνωστή για dumplings γεμάτο με πολλούς τουρίστες και τους ντόπιους. Υπάρχουν διάφορα εστιατόρια και μπορείτε να απολαύσετε τον βαθύ κόσμο της Οκινάουα.Επιπλέον, υπάρχει 24ωρη υπεραγορά μόλις 3 λεπτά με τα πόδια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε κατά τη διαμονή σας.
Το Kokusai Dori απέχει 10 λεπτά με τα πόδια και μπορείτε να φτάσετε στο Yui Rail σε έναν σταθμό (σταθμός Makishi).Μέχρι 5 άτομα μπορούν να μείνουν σε ένα δωμάτιο, αλλά αν κλείσετε ένα δωμάτιο στον 4ο όροφο Sakaer Niraikanai 401 ταυτόχρονα, μπορείτε να μείνετε μέχρι και 10 άτομα σε μια ομάδα!Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το ως βάση για περιήγηση στα αξιοθέατα του Naha.


Το δάπεδο είναι τύπου 1LDK.Διαθέτει καθιστικό και υπνοδωμάτιο με δύο διπλά κρεβάτια.Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας μπορεί να χωριστεί από μια κινητή πόρτα.Επιπλέον, προετοιμάζεται ένα σύνολο futons, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κενό χώρο και να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα.
Όχι μόνο η κουζίνα, αλλά και τα μαγειρικά σκεύη, τα επιτραπέζια σκεύη, ο φούρνος μικροκυμάτων, η κουζίνα με ρύζι, το πλυντήριο, το στεγνωτήριο κλπ. Είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μακροχρόνια παραμονή.
* Μέχρι 10 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν κάνοντας κράτηση ταυτόχρονα με το δωμάτιο στον 4ο όροφο.

Όλος ο 3ος όροφος

* Δεν υπάρχει αποκλειστικός χώρος στάθμευσης, οπότε παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ένα κοντινό χώρο στάθμευσης κερμάτων.

Διαχειριστής καταλύματος

Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας υποχρεώνει όλους τους διεθνείς επισκέπτες να υποβάλλουν τον αριθμό διαβατηρίου τους και την υπηκοότητά τους, όταν διαμένουν σε οποιοδήποτε κατάλυμα (πανδοχεία, ξενοδοχεία, μοτέλ κ.λπ. ). Επιπλέον, υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να φωτοτυπούν τα διαβατήρια όλων των ενοίκων και να κρατούν φωτοαντίγραφα στο αρχείο τους.

Σχετικά με την περιοχή

Νάχα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Νάχα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Tomari και Τέρμιναλ Κρουαζιερόπλοιων της Νάχα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Naminoue και Νήσος Σενάγκα. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Οκινάβα Αρένα ή Αθλητικό Πάρκο Κόζα.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικός Δρόμος Kokusai Dori - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο DFS Galleria στην Οκινάουα - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι Tomari - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Naminoue - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Shurijo - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Asato: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Νάχα (OKA): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • あだん別館 - 1 λεπτό με τα πόδια
  • かのう家 - 1 λεπτό με τα πόδια
  • 栄町ボトルネック - 1 λεπτό με τα πόδια
  • 一番餃子屋 - 1 λεπτό με τα πόδια
  • もつ焼き 四番屋 - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από ☆

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων